Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is schandalig, wat als Valdés naar een andere club zou zijn gegaan?’

Laatste update:
/

Het is niet het makkelijkste jaar voor Victor Valdés. In zijn laatste seizoen in dienst van Barcelona liep de doelman een zware knieblessure op en moest hij naast de belangrijkste fase van het seizoen ook het WK laten schieten. Nu blijkt ook dat hij een transfer naar AS Monaco kan vergeten. De doelman had een voorakkoord met de Franse club, maar kwam niet door de medische keuring. Hij staat sowieso nog enkele maanden buitenspel.

Guti hekelt de beslissing van AS Monaco om Valdés niet te contracteren. “Ongelooflijk wat Valdés overkomt, de houding van AS Monaco is schandalig”, stelt de oud-middenvelder. “Ja, ik weet dat het zaken zijn. Maar wat als hij het seizoen bij Barcelona had afgemaakt en hij voor meer geld bij een andere club had getekend? Wat zou er dan zijn gebeurd? Ik herhaal, dit is schandalig.”

Valdés maakte in januari 2013 al bekend dat hij zijn aflopende contract met Barcelona niet zou verlengen. Enkele maanden voor zijn blessureleed kwam de doelman tot een vergelijk met Monaco, over een contract voor vier seizoenen. Zaakwaarnemer Ginés Carvajal speelt het hard tegen hard. “Victor heeft al een vierjarig contract getekend en daar gaan we ze aan houden”, verzekerde hij donderdag. Valdés mag de trainingsfaciliteiten van Barcelona gebruiken om aan zijn herstel te werken, ook al liep de contractuele samenwerking drie dagen geleden af.

Denk jij dat Victor Valdés voor komend seizoen een nieuwe club gaat vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het wel mooi van barcelona dat ze hun trainingscomplex ter beschikking aanbieden. Zo hoor je met spelers om te gaan die je veel gebracht hebben.

Hoe kan je trouwens ooit door een medische keuring komen met een zware blessure?

4 juli 2014 om 10:07

Hij is niet door de keuring gekomen. Daarom wil Monaco ook afzien van de transfer. Maar als hij al een 4 jarig contract heeft getekend voor zijn blessure lijkt het mij rechtsgeldig.

4 juli 2014 om 10:13

Goh hij vraagt zich ook af hoe je er überhaupt door kan komen met een zware blessure

4 juli 2014 om 10:31

Er zit natuurlijk echt wel een clausule in dat contract dat hij geheel fit moet zijn.

4 juli 2014 om 10:44

blijkbaar niet he anders is die zaakwaarnemer niet zo zeker van zijn zaak.

4 juli 2014 om 13:32

Ik denk ook dat er zo'n clausule in zit, maar het is wel lullig dat deze alleen in het voordeel van de club werkt. Als hij niet geblesseerd was geweest en toch voor een Man City had gekozen, was AS Monaco woest geweest. Nu kan hij 3 maanden niet spelen (op een contract van 4 jaar) en wordt hij de deur gewezen. Erg dubbel allemaal. (Al vond ik het sowieso dom van Valdes om weg te gaan, en door de komst van Ter Stegen en Bravo is ook die deur nu gesloten).

5 juli 2014 om 00:05

De clubs zijn niet dom, als hij vroegtijdig een contract getekend heeft dan hij dus pas over een x aantal maanden echt bij de club kan spelen, dan weet ik bijna zeker dat hij volledig fit moet zijn tijdens de keuring. Dat is eigenlijk ook de reden waarom een keuring gebeurt net voordat de speler bij de club komt.

Volgens de wandelgangen gaat het helemaal niet om de medische keuring ze weigeren Valdes omdat ze Cech hebben aangeboden gekregen. Klinkt ook veel logischer want ze wisten allang van zijn blessure.

4 juli 2014 om 11:38

Ik weet niet of hij tijdens het ondertekenen van het voorcontract al geblesseerd was. Als hij op dat moment zijn keuring ondergaan heeft en heeft getekend, kan Monaco geen kant op.

4 juli 2014 om 11:41

Het kan natuurlijk ook zijn dat er tijdens de keuring naar voren is gekomen dat de blessure of een onderliggend probleem veel structureler is dan gedacht.

4 juli 2014 om 16:50

De blessure is in ieder geval nooit structureel, want het komt niet vaak voor dat men vaker dan 2x de kruisband scheurt. Het vreemde in deze situatie is echter dat Monaco hem niet kan afkeuren vanwege de gescheurde kruisband, want men wist hier in de contractonderhandelingen natuurlijk van (vrijwel iedereen wist ervan). Men kan het dus eigenlijk alleen maar op iets anders laten afketsen en men zal dat dus aan de rechter duidelijk moeten maken (net als toen met Matavz, waar PSV ook sterk staat).

Vind hier niks schandalig aan. Een speler die een blessure oploopt niet meer willen. Niks mis mee. Het kan zomaar zijn dat hij zijn niveau niet meer haalt

4 juli 2014 om 11:39

Dan hadden ze hem nog geen contract moeten laten tekenen, heel simpel. Dat risico neem je met spelers die je al voor het einde van het seizoen benaderd. Daarnaast wisten zij van de blessure. Dan ben je gewoon schandalig bezig.

4 juli 2014 om 11:42

Schandalig. Nu he ik medelijden met Valdes en zijn bankrekening seg. Niks mis mee als get kan zoals lijkt te blijken. Gewoon niks mis mee.

4 juli 2014 om 16:54

Nee, dit hoort helemaal niet. Dit is hetzelfde als een auto kopen met een kapotte band. Je weet dat de auto een kapotte band heeft, maar sluit toch de deal met de verkoper. Achteraf kun je er niet onderuit met de reden dat de auto een kapotte band heeft.

Dit is exact hetzelfde. Monaco weet heel goed dat Valdes die blessure heeft, maar toch gaan ze de contractonderhandelingen aan. Als er dan een akkoord is, dan moeten ze zich daar ook aan houden en niet achteraf toch nog van het akkoord afzien.

4 juli 2014 om 19:15

Wat zal ik hard lachen als jij ooit in zo'n situatie terecht komt die vergelijkbaar is en je dan met hypocriet gehuil aan komt zetten bij je bekenden. Dan zal het ineens wel schandalig zijn..

Hij maakte in Januari 2014 bekend dat niet ging verlengen.................niet in januari 2013....
Scheelt toch wel even flink hoor voetbalzone.

Hoe dan ook, Guti slaat hier de spijker op zijn kop... als hij die blessure niet had gehad en de sterren van de hemel gespeeld. Wat als een PSG of Manchester City hem ineens nog veel meer had geboden... had Monaco het dan normaal gevonden dat hij onder het zogenaamde voorcontract uitkwam?

Anderzijds, wat als zijn knie nog steeds verrot is.. waarom zou Monaco dan een risico nemen...

Lastige kwestie

4 juli 2014 om 13:11

Even je feiten kennen; hij maakte in Januari 2013 al bekend dat hij z'n nog 1,5 jaar durende contract niet zou verlengen. Hij wilde in de zomer 2013 al weg, maar Barça wilde 20 miljoen. Dat wildw Monaco niet betalen en er kwamen geen andere clubs. Daardoor bleef hij nog een jaar bij Barça.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren