Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is een finale voor Feyenoord en een finale moet je winnen’

Laatste update:

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse werd door politieacties verschoven van zondag naar maandag. Voor het belang van de wedstrijd maakt dat niets uit: beide ploegen maken nog kans op de derde stek in de rangschikking. Trainer Fred Rutten van Feyenoord spreekt dan ook van ‘een finale’.

/

“Dat gevoel leeft in de hele groep. Een finale moet je winnen”, begint de oefenmeester op de clubwebsite. Dat de wedstrijd verplaatst werd van zondag naar maandag maakt voor Rutten weinig uit. Hij heeft wel vaker meegemaakt dat een wedstrijd op het laatste moment werd verschoven.

Op de training ziet het er goed uit bij Feyenoord, verzekert Rutten. “Ik zie op de trainingen een groep die wil winnen. Helaas bleek de afgelopen weken dat de wedstrijden niet correspondeerden met de trainingen, maar maandag gaat het om een finale. Ik heb er vertrouwen in dat we er dan zullen staan.”

Denk je dat Feyenoord wint van Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Finale wordt zo vaak misbruikt als woord. Bij een finale kan je een tastbare prijs winnen, dit is gewoon een best belangrijke wedstrijd om nog 3e te kunnen worden maar allerminst een finale.

8 mei 2015 om 14:10

Weet je wel wat er op het spel staat dan?

8 mei 2015 om 14:42

Nee, maar ik heb wel gehoord dat ze een dvd gaan uitbrengen van het verlies in de eigen Kuip (omdat ze dominant waren) en het verdiende gelijkspel in de Arena tegen Ajax..

8 mei 2015 om 14:54

Onverdiende nederlaag in de eigen kuip en een onverdiend gelijkspel voor Ajax in de arena .. Wel reeel blijven magicmike! Slotconclusie tis Feyenoords eigen schuld dat Ze geen tweede zijn geworden en tis nog schandaliger dat zelfs de 3e plaats nog niet veilig is

8 mei 2015 om 15:43

Santiago76
Ik zet er ook een hele dikke smiley achter he..

8 mei 2015 om 17:54

ik heb gehoord dat ajax een dvd gaat maken volgend jaar met alle talenten op 1 bank

8 mei 2015 om 14:12

Als ze winnen, zijn ze zeker van de 3e plek. Dus Europees voetbal. Dus een tastbare prijs. Dus denk dat je voor deze keer wel een uitzonder moet maken. Met uitspraken zoals; we moeten nog 10 wedstrijden dus nog 10 finales ben ik het met je eens

8 mei 2015 om 14:13

fi·na·le (de; v(m); meervoud: finales)
1
einde, slotgedeelte
2
(sport) beslissende laatste strijd

jouw definitie klopt dus niet helemaal volgens de van dale.
Het is een beslissende laatste strijd. Dit is dan nog net niet de laatste maar bij winst van feyenoord wel beslissend. Dus niet geheel onterecht dat hij het woord finale in de mond neemt.

En als je op deze site opzoek wilt naar woorden die misbruikt worden kom je eerst uit bij haten en respect :-)

8 mei 2015 om 14:24

Baas of eindbaas?

8 mei 2015 om 14:45

oh ja....die horen er idd ook nog bij :-)

8 mei 2015 om 17:54

dat zijn nog eens feiten

8 mei 2015 om 17:51

Nou als een alleen het woord Finale misbruikt wordt is het niet zo erg.
Er zijn ergere dingen om misbruik van te maken

Schandalig dat die wedstrijd nog van belang is. Fred had gewoon meteen moeten gaan toen hij bekend maakte dat hij ging vertrekken. Dit lamlendig Feyenoord is niet om aan te zien en ik ben bang dat het in de laatste 2 wedstrijden helemaal mis gaat.

Je zou zeggen dat Feyenoord dit normaal gesproken zou moeten winnen, zeker als ze dit voelen als een "finale" in hun eigen Kuip.
Toch heb ik mijn geld op Vitesse staan!

8 mei 2015 om 14:17

Ik heb ook het gevoel dat Vitesse dit zo nog maar is kan gaan winnen.
Hoop het trouwens ook maakt de competitie nog spannend in de laatste weken.

Ik heb wel vertrouwen in een goede afloop voor Feyenoord. Ook dit seizoen hebben we weer bewezen dat we in de topwedstrijden in eigen huis voor niemand onder hoeven doen.

8 mei 2015 om 14:26

Feyenoord heeft het vooral laten liggen tegen kleine clubs. Thuis wonnen ze van PSV en hadden ze moeten winnen van Ajax. Maar ja Kazim-Richards kan wel een bal van 20 meter strak in de kruising schieten maar niet van 3 meter een bal in het doel tikken.

8 mei 2015 om 14:44

Je hebt, helaas, helemaal gelijk. Als je thuis verliest van Utrecht, Willem II en Go Ahead heb je, met alle respect voor die ploegen, simpelweg geen recht op meer.

8 mei 2015 om 14:55

Ik hoop wel dat Feyenoord Europa in gaat. Die hebben daar meer te zoeken dan Vitesse en AZ. Vitesse gaan waarschijnlijk Propper en Veijinovic weg en je weet niet wat er gebeurd met de Chelsea huurlingen zoals Traore. AZ loopt leeg. Hoedt en Gudelj gaan al weg. Aron Johansson wil ook weg.

Ik snap niet waarom Kongolo dit hele seizoen als cv speelde ik vind hem een prima linksback en een klasse beter dan Nelom als linksback. Als linksback komt Kongolo toch veel beter tot zijn recht?

8 mei 2015 om 15:07

Allereerst omdat het een centrale verdediger is en ten tweede omdat Mathijsen dan een basis plaats zou hebben want de spoeling is heel dun in de verdediging niet voor niks spelen we met een middenvelder op de rechtsback positie.

8 mei 2015 om 15:16

Ik heb Kongolo wel fouten zien maken als cv. Als linksback vond ik hem vorig seizoen beter spelen dan dit seizoen als cv. Van Beek staat gewoon als een huis Kongolo maakt nog wel eens een cruciale fout.

8 mei 2015 om 15:38

Feyenoord moet ook wel Europa in, die hebben NU de betere selectie dan Vitesse en AZ. Iedereen denkt dat Vitesse volgend jaar verzwakt,maar ik moet het nog maar zien. Tuurlijk zijn Propper en Vejinovic sterkhouders, en is Traore een heel groot talent. Echter hebben ze met Yeini een op het oog goede verdedigende middenvelder gehaald ( verdedigend beter dan Vejinovic ) en hebben ze met vd Werff al een betere CV dan onze Jarie die weggaat. Room die vanaf het begin in de goal staat, en grote talenten als Diks en Vako zijn weer een jaartje rijper. Nu houden ze zich al makkelijk staande dus dat kan alleen maar beter worden. Aanvallend zullen er een paar mutaties plaatsvinden, maar op Traore na zijn we daar heel zwak. Waarschijnlijk wordt het daar ook beter. Als.je zoals nu genoemd wordt, Dijks, Drost kan halen, Traore kan houden , wordt je er denk ik sterker op.

8 mei 2015 om 16:11

@psvchelseaboy;
klopt dat Kongolo geen topjaar heeft. Raakt ballen nogal eens verkeerd bij het uitverdedigen. Hij is echter een groot talent voor de centrale positie. Dan kun je hem beter daar neerzetten en hem (hopelijk) laten groeien tov hem misbruiken op de LB-positie waar hij zich niet prettig voelt. Hetzelfde geldt voor Martins Indi. Die stond op LB ook niet prettig.
Cruciale fouten maken alle spelers in de Eredivisie, zeker de mannen die achterin staan.

Kongolo wilt waarschijnlijk te graag.mee naar het WK en nog even spelen ook.
Wilde zich te veel bewijzen en dan krijg je deze fouten.
Maar komt helemaal goed.
EN HET Wordt Finale MAG Gebruikt Worden .
iN EEN Uitverkochte Kuip Wilt Iedereen Spelen EN DAN Voelt DAT ALS EEN Finale.
Maarja dat zal een ajaxcied nooit begrijpen.

8 mei 2015 om 19:02

Ik ben 1 keer in De Kuip geweest en het voelde als een finale ook omdat het een finale was. De Kuip is een mooi stadion goeie sfeer alleen die stoeltjes moeten eigenlijk wel kunnen inklappen als je er langs wilt. On: Ik denk dat het maandag avond een gelijk spelletje word tussen Feyenoord en Vitesse. Feyenoord speelt niet erg sterk de laatste weken maar ze spelen thuis. Vitesse speelt wel sterk maar die spelen in De Kuip.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren