Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dieven houden huis tijdens Lazio - Juventus met buit van 100.000 euro’

Laatste update:

Gemaskerde dieven zijn zaterdag tijdens het thuisduel van Lazio met Juventus (3-1) het huis van Sergej Milinkovic-Savic binnengedrongen, zo weet Il Messaggero dinsdag te melden. De middenvelder van Lazio, die wist te scoren in het duel met de regerend landskampioen, is volgens de Italiaanse krant circa 100.000 euro aan waardevolle spullen kwijt.

Welke goederen zijn gestolen is niet bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat de woning van Milinkovic-Savic grondig is doorzocht. De lokale politie is op basis van onderzoek en beelden van een beveiligingscamera tot de conclusie gekomen dat het om drie gemaskerde overvallers gaat. Het is niet duidelijk of er op het moment van de inbraak mensen aanwezig waren in het onderkomen van de middenvelder.

Eind oktober wist La Stampa te melden dat oud-middenvelder Claudio Marchisio en zijn vrouw op brute wijze waren beroofd. In een verklaring die aan de politie werd overhandigd viel te lezen dat Marchisio en zijn vrouw werden klemgereden door de dieven, die vervolgens eisten dat de oud-speler van Juventus medewerking zou verlenen. Marchisio leidde de dieven naar zijn compound net buiten Turijn. De overvallers namen geld en andere kostbare objecten mee en verdwenen vervolgens in een gereedstaande auto.

Milinkovic-Savic, die in de afgelopen transferperiode werd gelinkt aan onder meer Manchester United, Juventus en Internazionale, is juist aan een goede serie bezig in dienst van Lazio. De 24-jarige middenvelder staat dit seizoen op vier doelpunten en zes assists in negentien officiële wedstrijden. Mede hierdoor staat Lazio op de derde plaats in de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo dat is een grote slag. Je bent ook wel een beetje gek als voor zoveel geld aan spullen in huis hebt. En dan met name spullen die bij zo'n inbraak makkelijk mee te nemen zijn. Ik las op een Italiaanse website dat er onder meer 4 rolex horloges en 1 hublot horloge zijn meegenomen.

10 december 2019 om 17:31

Waar moet je ze anders laten?

10 december 2019 om 17:32

Het is zijn huis..

10 december 2019 om 17:36

Hahaha, het is nota bene zijn eigen huis, ik denk dat hij dat zelf mag bepalen.

10 december 2019 om 17:37

Zulke horloges zijn over het algemeen waardevast, daarom is het geen onhandige investering. Dat je er een paar thuis hebt liggen is naar als er een inval is, maar zo gek is het niet om thuis waardevolle spullen te hebben

10 december 2019 om 17:52

Daar hebben jullie zeker gelijk in. Maar het lijkt me best logisch dat je zulke dure spullen dan in een (verstopte) kluis hebt liggen. En mocht zij deze kluis vinden, dan moet er tegen die tijd wel iets van een alarm zijn afgegaan in het huis. Ik weet natuurlijk niet hoe het precies allemaal is gegaan, maar het lijkt me dat vanuit de beveiliging opzicht dat er wel het een en andere is misgegaan.

11 december 2019 om 03:30

Als hij beveiliging heeft dan is het sowieso misgegaan. Een kluis of iets dergelijks lijkt mij ook heel handig en dan op een goed verstopte plek. Helaas leven we in een wereld waar mensen het nodig vind om spullen van een ander te stelen.

10 december 2019 om 19:20

Als je de genoemde horloges nieuw koopt is het mogelijk dat je al ver boven de 100000 zou zitten. Ik zeg niet dat het altijd zo is, maar 't is zeker mogelijk...

Ik heb een retro casio klokje van 12,95 €, digitaal zelfs. Die wordt niet gestolen als ik aan het voetballen ben. De rest laat ik altijd in een kluisje, dan wordt dat niet meegenomen, anders gaat het alarmbelletje rinkelen.

11 december 2019 om 03:33

Mystique je moest eens weten. Paar jaar geleden had ik een bijbaantje bij de Primark en je wilt niet weten wat er allemaal gestolen werd.

Destijds had je veel vrouwen make up en accessoires voor nog geen 1 euro. Soms tussen 50 cent en 1 euro. En je wilt niet weten hoevaak van die waardeloze troep werd gestolen ondanks dat het zo goedkoop was. We vonden altijd afgescheurde etiketten in de kleedruimtes. Mensen doen de meest gekke dingen als het gaat om jatten.

Wat een stel hypocriete figuren lopen hier rond zeg.
Jullie hadde zelf eens overvallen of leeggeroofd moeten worden kijke of jullie dan nog zo reageerde. Zoals we kunnen lezen Savic werkt aan een heel goed seizoen. Dit gun je niemand die hard werkt voor zijn geld. Ik zelf vind het verschrikkelijk dat dit soort praktijken gebeuren.

10 december 2019 om 23:22

Hard werken is wat anders. Die voetballers verdienen bakken met geld terwijl ze van hun hobby hun werk maken.

11 december 2019 om 02:14

Ook dan is het mogelijk hard te werken.

11 december 2019 om 03:26

Om profvoetballer te worden moet je sowieso hard werken. Veel geld verdienen en iets leuk vinden staat daar los van. Ik heb een broer die een eigen advocaten kantoor heeft. Hij verdiend daar bakken met geld mee en is zowat 24 7 zijn passie. Maar ook daar moet je hard voor werken.

Ik vraag mij af wat jouw definitie van hardwerkend is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren