Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diego Costa imponeert met solodoelpunt; Besiktas wint oefentoernooi

Laatste update:

Chelsea heeft Fenerbahçe vrijdagavond met 0-2 verslagen. In een oefenwedstrijd van 45 minuten hadden the Blues aan doelpunten van Diego Costa en Branislav Ivanovic genoeg om de club van Dirk Kuyt het zwijgen op te leggen. Chelsea won het oefentoernooi in Istanbul echter niet, want later op de avond ging men in wederom één helft onderuit tegen Besiktas.

José Mourinho zette zijn zomeraanwinsten Cesc Fàbregas en Costa direct in de basiself tegen Fenerbahçe en laatstgenoemde was van grote waarde. De spits opende na 24 minuten de score door na een solo beheerst af te ronden. Ivanovic zorgde voor het slotakkoord door een rebound binnen te schieten. Chelsea speelde later op de avond tegen Besiktas in de finale van het oefentoernooi, maar die wedstrijd ging met 1-0 verloren.

Ersan Gülüm werd de matchwinner bij De Zwarte Adelaars, die eerder op de vrijdag ook al met een nipt verschil te sterk waren geweest voor Fenerbahçe. Het opgebrachte geld van het toernooi dat in het Sükrü Saraçoglu Stadion werd afgewerkt, gaat naar de nabestaanden van de 301 mensen die in mei omkwamen bij de mijnramp in Soma.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Costa is wel een top aankoop hoor. Wat een heerlijke goal

8 augustus 2014 om 22:09

Wat na 1 goal ben je een topaankoop...

8 augustus 2014 om 22:21

Het is niet zijn enige doelpunt deze pre-season en hij heeft ook al wat aanvallen opgezet en assists gegeven.

Het is vroeg om hem een topaankoop te noemen maar hij speelt alleszins al als een topspits.

8 augustus 2014 om 22:48

Oefenwedstrijden zeggen niks, laat hem het maar eerst laten zien in de competitie en dan pas kan je over hem oordelen.

8 augustus 2014 om 22:50

Als je niet naar Chelsea kijkt / Costa volgt hoe kan jij er dan over oordelen afgezien van afgezaagde vooroordelen. Costa heeft al 2 goals, heeft al meerdere 2/3 assists als ik me niet vergis. Waarvan hij in ieder geval 2 van de assists ook makkelijk zelf had kunnen scoren. Dus ja Marr123 kan gerust zeggen dat Costa nu al een topaankoop is!

8 augustus 2014 om 23:23

Knap dat je zo kan oordelen over een nietszeggende oefenpotjes waar niemand geen zak omgeeft.

8 augustus 2014 om 23:28

Deze wedstrijden werden gehouden ter ere van de slachtoffers van de grootste mijnramp van Turkije. Dus er zijn wel degelijk mensen die een zak geven om deze wedstrijd.

8 augustus 2014 om 23:52

Ik bedoel de oefenwedstrijden zelf in het algemeen.

8 augustus 2014 om 23:57

Mensen schijnen dat te vergeten het belangrijkste deze avond was dat de slachtoffers niet vergeten worden.

9 augustus 2014 om 00:02

Mooi gebaar, maar in zo een wedstrijden geven spelers niet alles,ondanks dat zo voor een goed doel en een tragedie spelen. Hoe je het went of keert het blijft maar een oefenpot, het woord zegt het al.

9 augustus 2014 om 00:20

Oefenpotjes zuchtttt

9 augustus 2014 om 01:35

Dan zien we in de winterstop wel wie van ons gelijk heeft. Ik zet mijn geld in ieder geval voor de volle 100% op topaankoop.

9 augustus 2014 om 10:37

Zoals je het nu zegt geeft iedereen juist wel iets om dit niets zeggende oefenpotje

9 augustus 2014 om 00:38

Enig idee waarom Courtois niet speelde? Zou het dan toch Cech worden dit seizoen?...

9 augustus 2014 om 08:51

Courtois was licht geblesseerd dus daarom speelde hij niet.

Dit Fenerbahce heeft echt problemen in de verdediging.. Haal een Omer Toprak of een Serdar Tasci..

8 augustus 2014 om 22:13

dramatisch verdedigd daar heb je een punt, ömer toprak heeft pas zijn contract verlengd en die gaat niet komen. serdar is wel een optie, en hij moet gehaald worden, anders gaan jullie het niet redden met alleen een alves en een bekir.

moet wel zeggen dat besiktas me enorm heeft verrast, ze zijn zeker nu een titelkandidaat, ba töre en oguzhan gaan nog veel doen heb ik het idee.

Chelsea pakt dat toernooi wel, maar was het overtuigend wat ze lieten zien? Iemand?

8 augustus 2014 om 21:48

Best wel eigenlijk de enige die nog met dreiging kwam was Meireles maar voor de rest speelde Chelsea overtuigend met een aantal goede combinaties

8 augustus 2014 om 22:46

Foutje dus. Besiktas heeft het toernooi gewonnen. Maar eigenlijk zijn de slachtoffers van die mijnramp de winnaars van dit toernooi. Nogmaals sterkte aan de nabestaanden.

8 augustus 2014 om 22:48

Besiktas ook te sterk voor Chelsea (1-0) best knap voor een team dat er niks van kan 😉

Wat een heerlijke goal van Costa , goede 45 min kijk uit naar de wedstrijd tegen Besiktas

Wat een goal van Costa! En wat een walgelijke fout van Alves op hem bah!

8 augustus 2014 om 22:21

Alves staat bekend in Turkije om zijn vieze streken, nergens voor nodig eigenlijk.

We hoeven alleen maar een verdediger te huren voor een half jaar. En Emre onze motor deed niet mee tegen Chelsea. Als Egemen weer terug is en Egemen en Alves staan achterin gebeuren deze dingen niet. En Emre is zowiezo onze batterij.

8 augustus 2014 om 22:26

Egemen is buiten de lijnen voor 6 maanden, Fenerbahce moet zo snel mogelijk handelen om goed te beginnen.

8 augustus 2014 om 22:44

Haha ja daarom zeg ik ook voor een half jaar broer. Ik weet het niet, Bekir heeft ook soms zijn periodes. Maar Fenerbahce moet wel een verdediger halen denk ik.

8 augustus 2014 om 22:48

Serdar Tasci is de beste optie, maar Aziz heeft al aangegeven dat Fenerbahce geen transfers meer gaat verrichten.

Maar ja, met Aziz weet je het nooit

Dit zijn oefenwedstrijden mensen. Ik maak me geen zorgen. Fenerbahce is gewoon weer een titelkandidaat zoals elk seizoen. Onze competitie begint wel erg laat en dat vind ik echt jammer. Ik wil Chelsea bedanken dat ze kosteloos mee hebben geholpen aan een benefiet organisatie waar ze eigenlijk niks mee te maken hadden.

Fenerbahce speelt hierna nog tegen Olympiacos en Roma. Daarna gaan we ons opmaken voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, de supercup tegen onze aartsrivaal Galatasaray.

8 augustus 2014 om 22:37

De meeste Fenerbahce supporters maken zich zorgen om de verdediging, Bekir is dramatisch en Egemen is nog lang niet hersteld.

8 augustus 2014 om 22:40

Met dezelfde verdediging werden we vorig jaar kampioen. Daarbij komt ook dat Kadlec in vorm is en heel goed uit de voeten kan in het centrum van de verdediging. Over Egemen maak ik me wel zorgen. Bekir is een goede stand-in die nooit klaagt over een reserverol. Bovendien komt hij meestal ook later in vorm.

8 augustus 2014 om 22:43

Ben wel blij dat Egemen eruit ligt, zeer solide back waar je moeilijk langs kan door zijn fysiek.

Beter voor ons.

8 augustus 2014 om 22:48

Hij is geen back. Gokhan en Caner zijn bij ons de backs. Maar ik geef je gelijk. Als Egemen zich eenmaal in je bijt, kom je heel moeilijk van hem af. Bovendien ook snel en een betrouwbare verdediger.

8 augustus 2014 om 22:50

Ben wel benieuwd wanneer Yanal gaat verjongen, Fenerbahce heeft nu de oudste selectie van heel de Süper lig.

Hoe zie jij het, wie zou jij graag hebben in je team?

Tarik word genoemd als opvolger van Gg77.

8 augustus 2014 om 22:56

Ze zijn wel oud. Maar leeftijd wil niks zeggen. Het gaat om spelers die titels voor je pakken. We hebben nu een ingespeeld team en de jonge spelers die ons komen verjongen krijgen een dosis ervaring mee van de ervaren spelers die we nu al hebben.

Camdal is een leuke speler, maar voor een alternatief is hij best duur. In de jeugd van Fener lopen nu ook een paar leuke spelers rond. Ik hoop dat ze de komende jaren kunnen doorbreken.

8 augustus 2014 om 23:09

Hoop van harte dat de talenten ook daadwerkelijk de kans krijgen om zich te ontwikkelen en aan te passen aan het team. Salih Ucan konden jullie prima gebruiken aankomend seizoen. Hopen dat hij zich goed ontwikkeld bij As Roma en belangrijker nog, N I E T terugkomt naar Turkije.

8 augustus 2014 om 23:18

Dat is het juist. Er is genoeg talent. Punt is dat ze de kans moeten krijgen en dat gebeurt niet altijd. Hopelijk krijgen deze jongens wel genoeg kansen want de potentie zit er zeker wel.

Als Fenerbahce fan hoop ik dat Salih wel terugkomt, want we hebben nog niet zo heel veel kunnen genieten van hem. Maar als algemene liefhebber van het Turkse voetbal zou ik juist hopen dat hij in Europa blijft zoals je zegt, want dat is juist beter voor zijn ontwikkeling en ervaring. En uiteraard ook beter voor het nationale elftal.

8 augustus 2014 om 23:29

Zo'n Caner Erkin had ook naar Europa moeten gaan. Ik weet dat jij hem liever bij je eigen club ziet. Maar voor het Turkse voetbal is het belangrijk dat zulke spelers naar Europa gaan.

Ik bedoel Caner Erkin kan in mijn ogen makkelijk mee bij een club als Tottenham Spurs. Die man heeft echt een goeie voorzet. Zolang zulke spelers in Turkije blijven zullen we nooit als land een vaste klant zijn bij Ek's en Wk's.

Ook spelers als Oguzhan en Semih Kaya moeten op een gegeven die stap gaan maken.

8 augustus 2014 om 23:34

Ik hoop van harte dat Semih en Oguzhan naar Europa gaan, het is alleen maar goed voor het Turkse voetbal.

Als Semih deze seizoen goed draait hoop ik dat we hem rond de 10 miljoen kunnen verkopen, en Koray kunnen doorstomen naar een basissplek.

8 augustus 2014 om 23:42

Klopt. Er lopen genoeg spelers rond die naar Europa hadden kunnen gaan, maar daar verdienen ze niet zo goed als in Turkije. En dat zegt genoeg over het Turkse voetbal. Zelfs een clown als Selcuk Sahin is een miljonair. In Europa zou bankzitter zijn bij Stoke City, met alle respect voor die club.

Caner heeft echter wel Europese ambities. Daarom heeft hij slechts voor twee jaar bijgetekend. Hij wil gewoon met zijn favoriete club de vierde ster pakken. En daarna wens ik hem alle succes bij een Europese subtopper.

Hoop niet dat hij toch nog uitgroeit tot een Volkan of Gokhan, die beide op jonge leeftijd genoeg talent hadden om in Europa aan de slag te gaan, maar die uiteindelijk toch voor het makkelijke leven kozen.

8 augustus 2014 om 23:57

Caner moet wel het hoofd koel houden, want die vrouw bezorgd hem serieuze trauma's.

9 augustus 2014 om 00:00

Haha serieus die vrouw is echt freaky man. Zo een leuke kindje samen en alsnog ontrouw doen als we al die roddelbladen moeten geloven. Maar ik heb vertrouwen in Caner. Hij moet wel werken aan zijn gemekker tegen de scheidsrechters. Pakt teveel onnodige gele kaarten.

9 augustus 2014 om 05:49

Dit is een oefentournooi maar bevestigd wel de goede vorm van Besiktas

Vooral defensief staat het als een huis..

9 augustus 2014 om 10:30

Fener zou er goed aan doen die randdebiel van een bruno alves buiten te schoppen.
Niet normaal meer die tackel op costa.
Zo iets moet je niet bij je club willen hebben.
Schandalig individu

Oehh arsenal kan maar beter uitkijken nu.

Ach wie het toernooi heeft gewonnen boeit weinig, belangrijkste is dat dit georganiseerd werd voor de slachtoffers van de mijnramp, erg mooi van de clubs dat ze dit soort initiatieven nemen

Ach wie het toernooi heeft gewonnen boeit weinig, belangrijkste is dat dit georganiseerd werd voor de slachtoffers van de mijnramp, erg mooi van de clubs dat ze dit soort initiatieven nemen

Arsenal ze komen eraan zet je schrap !!

Costa in de PL, kan niet wachten!

8 augustus 2014 om 23:59

Ik blijf erbij dat ik Costa zie ik floppen voor Chelsea en dat hij te kort komt. haal de agressie en schopje hier en daar en ellebogen uitdelen weg, want dan blijft er weinig van over

10 augustus 2014 om 05:19

Jij hebt absoluut geen verstand ban voetbal en jou account naam onthou ik wanneer Costa in Engeland zal ontploffen

Mooi dat we winnen, maar dat was natuurlijk niet het belangrijkste vandaag. Het is mooi dat er zoiets wordt georganiseerd voor de nabestaanden van de mijnramp.

Enige minpunt was het uitfluiten van Drogba door de aanwezige supporters. Op zo'n mooie avond ga je toch niet iemand uitfluiten?

8 augustus 2014 om 23:31

Ik vond het diep triest dat ze Drogba gingen uitfluiten.

Overigens petje af voor Besiktas. Afgelopen woensdag nog Feyenoord eruit geknikkerd en nu twee dagen later gewoon scoren binnen 45 minuten tegen Fenerbahce en zelfs Chelsea. Ook al is het maar een oefentoernooi, toch een knappe campagne. Wens ze veel succes tegen Arsenal.

9 augustus 2014 om 05:52

Thanks broer

Knap hoe Bilic er toch een georganiseerd team van heeft gemaakt.. We geven maar bar weinig kansen weg..

Chelsea en Fenet konden ook weinig creeeren, toch beiden met de sterkste ploeg..

Respect voor alle drie de teams en hopen dat Besiktas iig thuis kan winnen van Arsenal.

Diego Costa loopt ongeveer rechtdoor. geweldig verdedigd...

9 augustus 2014 om 01:12

Slechtste punt van Fener, al jaaaaren. Onbegrijpelijk dat er geen fatsoenlijke centrumverdedigers aangetrokken worden.

9 augustus 2014 om 01:25

Ik heb een fragment gezien hoe Costa kon doorlopen en hoe hij werd verdedigd en ik verging van het lachen, zo verdedigd de nummer laatst van de zesde klasse amateurs Nederland niet eens.

9 augustus 2014 om 18:28

Net zo slecht als die van Feyenoord bij alle 5 doelpunten.

9 augustus 2014 om 03:26

ahaha... heb met Engels commentaar gekeken...

Bij de herhaling zegt de commentator letterlijk ; He left them for dead ! (verdedigers die na de mislukte slidings op de grond lagen)
gruwelijk, pijnlijk voor die verdediging maar wel komisch..

al met al, was een (ben GS supporter) een leuk mini toernooitje voor de neutrale toeschouwer.

Mooie organisatie waarvan de winnaar onbelangrijk is, maar echt jammer dat de opkomst zo laag was. Ik had gehoopt op een volle stadion, zodat er meer geld kon gaan naar de nabestaanden van de mijnramp.

Nou, een paar puntjes die ik even wil aankaarten.

Ten eerste feliciteer ik Besiktas. Knap om na de wedstrijden tegen Feyenoord hier met een verslapt team toch wel effectief te spelen. Snap alleen niet hoe die goal viel, want Sow moest daar Koybasi dekken, terwijl dat zijn taak niet is. Gokhan was aan het slapen ofzo.
Dan kom ik gelijk aan bij het belangrijkste punt wat het kaartenhuis dat Fener heet in elkaar doet zakken, de verdediging. Wat belabberd zeg. Caner en Gokhan zijn aanvallend gezien geweldige opkomende backs, maar verdedigend laten ze zooooo veel steken vallen. Elke wedstrijd zien we dit weer. In de afgelopen seizoenen ook. Tegen Sevilla de vorige wedstrijd ook, Caner laat zijn man gewoon zo doorlopen. Amateurfouten. Is het dan zo moeilijk om een fatsoenlijk verdedigingssysteem te implementeren? Het centrale duo slaat ook nergens op. Alves loopt af en toe echt dramatisch te verdedigen en heeft gemene rottrekjes, en over Bekir hoef ik niet eens te beginnen. Het is jammer dat Egemen er maanden uit ligt, anders had ik het liefst Egemen en Kadlec naast elkaar gezien. Maar, maar, maar. Waarom?!?!?! Word er dan geen nieuwe verdediger aangetrokken? Dit Fener zou zo veel stabieler zijn als we een fatsoenlijk verdedigend duo hadden staan centraal achterin. Maar ze blijven maar zeggen dat we geen transfers meer gaan doen. Ach ach. Middenveld is af en toe gaar bezig, maar heb ik toch niks over te zeggen. Behalve dat het beschamend is dat Selcuk nog speelt. Geef dan een jongen uit de jeugd een kans, want veel slechter kan het niet worden. Die arme Selcuk werd na een kwartier ook al gewisseld omdat hij het niveau gewoon niet aankan. Het middenveld laat af en toe mooie dingen zien. Wat combinaties hier en daar, maar toch niemand a la Alex die een lekkere steekbal kan geven, dat missen we. Hopen dat Diego dat gat opvult. Sow moet na de ramadan weer ff in vorm raken, Webo word te oud en kan het langzaam niet meer aan, en Emenike heeft serieus een mentaal of disciplinair probleem. Zelfs op het WK leek het hem af en toe niets te boeien. Maar ach, dan draaf ik te ver door, het zijn oefenwedstrijden. Maar het is belachelijk om geen transfers te doen terwijl dit team op zo veel plekken verbeterd en/of verjongd kan worden.

Jammer dat het stadion niet vol zat. Had toch wel een vol stadion verwacht, vooral na al die reclame op social media en de deelname van 2 van Istanbuls topclubs. Iedereen uit Istanbul is op vakantie ofzo? Ach ja, toch weer duizenden euro's richting Soma, laten we het positief bekijken.

Hopen dat we snel weer opkrabbelen en hopen dat Aziz en Ersun hoca niet te veel ruziën. Dat slaat ook nergens op allemaal. Ons bestuur mag ook best even wat verbeteren/verjongen... Het is tijd voor een nieuwe generatie die fris en revolutionair denkt.
Maar hey, vorig seizoen verloren we ook zowat alle oefenwedstrijden, en het eindresultaat is bekend. Let's go, laat het seizoen beginnen!!

9 augustus 2014 om 01:50

Serdar Tasci is de enige optie, voor Fenerbahce.

9 augustus 2014 om 02:02

Serdar Tasci schijnt zijn contract onlangs verlengd te hebben, misschien Omer Toprak?

9 augustus 2014 om 10:24

Ömer Toprak heeft al verlengd tot 2018, misschien een jeugdspeler een kans geven, alhoewel met Yanal de kans heel klein is.

9 augustus 2014 om 05:56

Thanks maat

We zijn echt een team aan het worden die weinig ruimte en kansen weggeeft.. En ook nog eens gevaarlijk voorin..
Tegen Feyenoord 1 kans weggeven in 180 minuten en nu in dit tournooi zowel tegen Fener als tegen Chelsea bijna niks weggeven..

Ben benieuwd hoe dit seizoen gaat lopen.. Te vroeg pieken is ook niet goed

Ik zie hier geen een turkse voetballiefhebber het hebben over die wanstaltige bruno alves.
Als dat de norm is in turkije dan is het triest gesteld.
Een vriendschappelijk potje en dan zo n overtreding maken .
Eigenlijk moesten ze hem ook verbannen van een veld want de man heeft duidelijk een tekort aan werkende hersencellen.

Mee eens, maar ieder turkse voetballiefhebber weet hoe lomp en agressief alves is, zelfs fb supporters zijn daar niet blij mee. Maar wat kunnen de supporters doen als hij niet gestraft wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren