Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diego Costa: ‘Chelsea weet waar ik heen wil als ze me willen verkopen’

Laatste update:

Diego Costa heeft niet de intentie om Chelsea te verlaten, zo verzekerde de aanvaller zaterdag na de verloren FA Cup-finale tegen Arsenal. De Spaanse Braziliaan, goed voor 22 treffers in 42 officiële duels in 2016/17, erkent echter dat hij Stamford Bridge zou verlaten als manager Antonio Conte geen prijs meer stelt op zijn aanwezigheid.

"Ik weet dat Chelsea spelers wil verkopen, maar ik heb de club laten weten dat ik nog een contract voor twee jaar heb en ik niet ergens anders heen ga als alleen zij dat willen", zo benadrukte Diego Costa. "Er is maar één andere club in Europa waar ik voor wil spelen (ex-werkgever Atlético Madrid, red.), dat weten ze. Anders wil ik mijn huidige contract uitdienen."

"Ik heb niet de intentie om te vertrekken, maar het ligt niet alleen aan mij. Als mijn kansen slinken door bepaalde veranderingen, bijvoorbeeld als de trainer niet meer op mij rekent of een andere spits meer speelminuten krijgt, dan weet ik dat Chelsea zal moeten verlaten. Maar alleen naar een club waar ik ook heen wil", zo stelde Diego Costa, die bijna één op twee loopt in Londen: 120 officiële duels, 59 treffers.

"Nogmaals, iedereen weet wie mijn favoriete club is." Clubs in China willen Chelsea en Diego Costa grof geld betalen, maar hij heeft zijn bedenkingen. "Geld is goed, maar ik ben erg blij met mijn huidige situatie en ik moet ook naar andere dingen kijken. Bijvoorbeeld deelnemen aan het WK in Rusland. Ik weet dat ik een kans heb om opgeroepen te worden als ik goed speel op een hoog niveau."

"Ik denk niet dat ik naar een andere stad of een ander land dan Madrid of Spanje zal gaan", zo besloot Diego Costa. "Dan blijf ik liever bij Chelsea. De club weet waar ik heen wil als ze me willen verkopen." Atlético Madrid versterkte zich in december 2006 met Diego Costa, die na diverse uitleenbeurten een eerlijke kans kreeg in het seizoen 2008/09. Hij werd vervolgens een jaar bij stadsgenoot Rayo Vallecano gestald, om in de twee daaropvolgende seizoenen als Colchonero een transfer van veertig miljoen euro naar Chelsea te verdienen.

Denk jij dat Diego Costa zijn laatste duel voor Chelsea al heeft gespeeld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom heeft deze Costa Atletico nou eigenlijk verlaten. Is al zo ongeveer vanaf het begin bij Chelsea een het vermelden dat ze hem best weer terug aan Atletico mogen verkopen. Spijt van zijn keuze? Onder druk gezet omdat hij een hoog bedrag opleverde?

28 mei 2017 om 09:35

Wellicht kan hij er grwoon niet aarden.

28 mei 2017 om 09:40

Hij blijft ook al vanaf het begin steeds zeggen dat hij een hekel heeft aan het leven in Engeland

28 mei 2017 om 11:00

Denk dat de belangrijkste reden geld was. Verder vond ik op het moment van overstappen weinig voor Chelsea pleiten.

Zijn hart ligt in Madrid en zijn portemonnee (lees China). Hij heeft een hekel aan UK. Dit is niet erg en kan gebeuren. Ik ben er zelf ook +/- 20x geweest en het regent er bijna altijd. Je moet er maar van houden.

28 mei 2017 om 09:42

Er zijn heel veel nadelen aan het leven in de UK ja. Alleen de Kanaaleilanden hebben geen last van al die regen. Maar die zijn officieel geen onderdeel van de UK geloof ik.

Costa, Lacazette, Griezmann samen in de aanval. Dat zou wat zijn voor Atletico :-)

Wellicht een 4-4-2 met Costa en Lacazette voorin en Griezmann vrije rol op links, Carrasco op rechts. Zou het wel willen zien.

28 mei 2017 om 10:08

Dat zou inderdaad wel een mooie voorhoede zijn.

28 mei 2017 om 10:51

Super offensief wel

28 mei 2017 om 10:50

Mooie voorhoede, maar je hebt ook een middenveld nodig om wedstrijden te winnen

28 mei 2017 om 10:46

lekker op de bank zitten achter lewan zeker? en dortmund is geen stap hoger, ook niet op financieel gebied niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren