Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Die trainers zeggen maar wat, dacht ik, maar ik heb een grote mond gekregen'

Laatste update:
/

Cuco Martina heeft zich geruisloos in de basis gespeeld bij FC Twente. De verdediger kwam in de zomer van 2013 over van RKC Waalwijk en had het aanvankelijk lastig in Enschede. Trainer Alfred Schreuder raakt echter snel overtuigd van de meerwaarde van de international van Curaçao. Vanzelf ging dat niet. "Ik wilde mezelf bewijzen en ben gaan trainen, trainen, trainen. Harder dan de rest."

De arbeid betaalde zich uit, want gaandeweg het vorige seizoen kreeg Martina steeds meer speelminuten. "Ik herinner me nog mijn eerste wedstrijd voor Twente. Het was alsof er stroom door mijn lichaam ging", zegt de speler in gesprek met FC Twente TV. "Ik dacht: laat me geen fouten maken. Maar nu zie ik dat alles gewoon normaal is. Die spanning is nu weg."

De 25-jarige verdediger is inmiddels basisklant. "Ik ben zelfs tweede aanvoerder en echt 'één van de jongens' nu. Veel trainers zeiden tegen me dat ik een goede leider kon worden. Ik dacht eerst altijd: ja, die zeggen maar wat. Maar nu zie ik dat het echt zo is. Ik ben nadrukkelijker aanwezig in het veld, ook qua coaching. Ik heb een grote mond gekregen", besluit Martina.

Cuco Martina kan nog een stap hogerop dan FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gevalletje man utd, er is gewoon niks beters

Dit is nou niet een speler waarvan ik denk dat hij veel aan Twente toevoegt. Leuk om erbij te hebben maar zal volgens mij verder ook nooit doorverkocht kunnen worden.

Als er bij een top 5 club in Nederland zulke spelers een onbetwiste basisplaats hebben zegt dit eigenlijk alles over het niveau van de eredivisie en dan van Twente in het bijzonder.

Maar laten we onszelf vooral maar voor de gek blijven houden, en denken dat het met de devaluatie van het Nederlandse voetbal wel meevalt.

Laten we eerlijk zijn spelers als Moisander, Martina, Bruma, of Kazim hebben toch helemaal niets in de Nederlandse top te zoeken

Edit: bedoel dat er altijd wel 5 goede voetballers bij een club onder contract stonden en de rest behoorlijke spelers, nu is het vaak 2 goede, 3 behoorlijke en de rest redelijk of pure middelmaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren