Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die omzetting zou Chelsea wel eens naar de eerste plaats kunnen leiden’

Laatste update:

Antonio Conte kende een wisselvallige start bij Chelsea, maar the Blues staan inmiddels op de vijfde plaats in de Premier League, op slechts drie punten van koploper Manchester City. Zijn landgenoot Gianluca Vialli, die in het verleden eveneens trainer was van de Londense grootmacht, denkt dan ook dat Conte de boel inmiddels aardig op de rails heeft.

/

“Het moeilijkste van het coachen is om zulke goede spelers, die zoveel creativiteit in zich hebben, ervan te overtuigen om hard te werken als het team de bal niet heeft”, vertelt hij op de website van Chelsea. “Je bouwt aan een team en wordt dan succesvol als de defensie solide is. Hij stapte over naar drie verdedigers en nu ziet het er veel betrouwbaarder uit, ze krijgen niets meer tegen. De rest komt dan vanzelf.”

“Het is geweldig hoe hij na een paar weken als zijn eigen stijl heeft ingeslepen. De houding van de spelers was al geweldig en die tactische omzetting zou wel eens het antwoord kunnen zijn. Ze waren erg, erg effectief”, gaat Vialli verder. “Het team is nog niet af, je kunt zien dat ze nog niet perfect zijn, maar ik denk dat ze de goede weg zijn ingeslagen. Antonio zal ze op de plek krijgen waar Chelsea thuishoort, namelijk bovenaan de stand.”

Denk jij dat Chelsea dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond ze erg goed tegen Leicester afgelopen weekend maar die speelde wel met rem erop voor CL volgens mij.. toch staat t wel goed bij the Blues nu

Het heeft nu nog totaal geen zin om te zeggen wie er mee gaan doen voor de bovenste plekken. Het zit bovenin enorm kort op elkaar, de nummers 1 tot 7 staan maar 4 punten uit elkaar. Pas met de kerst is er iets te zeggen, maar zelfs dan kan het nog alle kanten op.

Ben zeer te spreken over de 3-4-3. Moses en alonso doen zowel aanvallend als verdedigend hun werk goed. Kante blijft een topaankoop. In de winter verwacht ik 1 of 2 aankopen die de 3-4-3 goed aanvullen. Top 4 is zeker te doen en hopen op meer natuurlijk.

Conte 's eigen systeem heeft geen 11 galactico's nodig.. Italie speelde prima met Giacherini, Parolo en dat snelle mannetje van Inter. Het moeten alleen de juiste puzzelstukjes zijn..

Over opportunisme gesproken. Chelsea heeft pas twee keer dit seizoen tegen een club van formaat gespeeld en beide keren gingen ze kansloos onderuit. Nu winnen ze twee makkelijke potjes en heeft Conte het aardig op de rails. Zondag van United winnen, dat zou pas een echt begin ervan zijn.

Tuurlijk niet, ze komen kwaliteit tekort. Met de beste spelers word je kampioen en een heel enkele keer is er een verrassing (Leicester)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren