Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die Ajax-fans maken het op deze manier alleen maar erger’

Laatste update:

De Graafschap gaat vrijdagavond in het kader van de nacompetitie op bezoek bij MVV Maastricht en moet zich ‘schamen’ als men in de eerste ronde wordt uitgeschakeld door de Limburgers, zo vertelt Bryan Smeets.

/

“Ik vind dat wij op alle posities betere spelers hebben. Als wij MVV niet verslaan over twee wedstrijden, moeten we ons schamen”, aldus de 23-jarige middenvelder, die zijn telefoon de afgelopen twee dagen maar had uitgezet. Veel journalisten willen immers de man spreken die Ajax met een prachtig doelpunt van het kampioenschap afhield.

Smeets zou na die treffer zijn bedreigd vanuit Amsterdam, maar dat spreekt hij tegen. “Dat ik bedreigd ben, is grootspraak geweest. Van beide kanten kwamen berichten en soms was dat negatief en zijn er ook andere dingen gebeurd. Maar die Ajax-fans maken het alleen maar erger op deze manier. Lekker belangrijk allemaal.”

Wat verwacht jij van MVV Maastricht - De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechte verliezers noem ik dat!

Heb je ook helemaal gelijk in. Ze moeten met hun poten er af blijven!

Hij zegt toch dat hij niet bedreigd is? Waarom dit bericht ? Dan valt die fans toch niets te verwijten?

12 mei 2016 om 18:20

Tussen niets en bedreigen bestaat natuurlijk wel het een en ander heh?...

12 mei 2016 om 18:55

Lekker interessant. Iedereen mag zijn of haar mening ventileren.

12 mei 2016 om 18:24

Misschien is hij wel bedreigd via internet. Iedereen die gaat er verschillend mee om als je zo een bericht binnen krijgt.

12 mei 2016 om 19:21

Die 'fans' kunnen hun woede beter op die 'godenzonen' richten in plaats van een externe oorzaak te zoeken voor het falen van Ajax.

Zullen ongetwijfeld wat negatieve berichten gestuurd zijn door de internethooligans die zich voordoen als supporter. Aanpakken dat tuig.

Ajax had ook op alle posities betere spelers dan jullie, wat wil je daarmee zeggen?

Overigens overschat je jezelf wel heel erg meneer Smeets. Peeters is toch echt een klasse beter dan jij bent.

12 mei 2016 om 19:09

Ajax had op elke positie positie betere spelers dan De Graafschap en nu zegt Smeets dat je je met betere spelers op elke positie moet schamen als je niet wint van Mvv. 1 plus 1...

13 mei 2016 om 05:30

Misschien iets voor Peter R. de Vries voor het internet pesten.

12 mei 2016 om 19:28

Dus Ajax moet zich ook schamen als je het verhaal van Smeets door trekt. En daar heeft hij volkomen gelijk in. Je kunt altijd wedstrijden verliezen, maar je mag wedstrijden niet verliezen vanwege een slechte wedstrijd instelling. Hier leek het bij Ajax wel op. Ajax moet zich dan ook diep schamen. Niet omdat de Graafschap zo slecht is als iedereen zegt (want ze hebben het wel meer ploegen heel moeilijk gemaakt) maar meer om de manier waarop.

Offtopic: Hoe kan deze man 23 zijn!? Ik dacht dat hij al dik in de 30 was.

Misschien moeten ze bij ajax eens iets realistischer worden. 2 dingen. Als je altijd roept wij zijn ajax,wij zijn de beste vindt heel nedeland het leuk als je dat dus niet blijkt te zijn. Raar hè?

En als je altijd roept wij zijn de joden zal de tegenstander lelijke dingen over joden roepen ( daarmee ajacieden bedoelend) Om dan de troefkaart " ohhhh anti semitisme" te trekken is zo fout.

En smeets doet gewoon waar hij voor wordt betaald. Namelijk je best doen op het veld. Weet je wat we gaan hem bellen.........serieus?....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren