Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deze ingehuurde ‘fans’ kunnen nog wel een paar lesjes gebruiken

Laatste update:

België is het WK in Qatar woensdagavond begonnen met een moeizame overwinning. De Rode Duivels wonnen het duel met Canada met 1-0. Voetbalzone is aanwezig bij het WK om alle ontwikkelingen van dichtbij mee te maken. Presentator Kalum van Oudheusden ging in aanloop naar en na afloop van het duel van België met Canada in gesprek met een aantal fans van onze Zuiderburen. Hoe beleven zij het toernooi tot dusver? Volg de avonturen van Kalum in Doha en zijn ontmoetingen met collega-journalisten en fans!

Zie jij België wereldkampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 november 2022 om 11:22

Ik zou er een tientje opgooien.
Je bent dan wel je tientje kwijt maar je hebt er zeker 2 weken spanning voor😆

25 november 2022 om 12:06

2 weken? Na de 1/8 finales zijn onze Rode Duivels gewoon thuis hoor... Veel spanning moet je niet verwachten van Belgische kant.

Langs NL kant is het een ander verhaal gezien de matige tegenstand, tot minstens de kwartfinale (en als Argentinie het laat afweten, zelfs tot aan de halve finale). De weg ligt open voor Nederland.

25 november 2022 om 19:29

Marokko heeft 35.000 fans meegenomen maar dat zie je niet op het nieuws in het westen. Alles doen om qatar naar beneden te halen.

25 november 2022 om 23:56

Amerika heeft er ook weet ik hoe veel meegenomen, maar dat is - bet als Marokkaanse fans - irrelevant voor ons. Of laten ze op het Marokkaanse nieuws ook zien hoeveel Australië of Ecuador er meeneemt?

26 november 2022 om 09:28

Peruaanse supporters bezetten 4 jaar geleden in Rusland 75% van de stadions… kwam dat ook in Marokko voorbij?

Compleet stront gespeeld worden door Canada en toch denken dat je heel ver gaat komen. 🤦

24 november 2022 om 15:48

Lijntje snuiven laat je gekke dingen zeggen.

25 november 2022 om 09:11

hahahah sleutel ruikers

25 november 2022 om 09:46

Niets geks aan. Resultaat telt. Portugal werd Europees kampioen en was elke partij de mindere

24 november 2022 om 13:47

Zo bizar is dat. Hoe kunnen die Qatari nou denken dat dat een goed idee is?

1 december: amai, dit is niet ons WK geworden

25 november 2022 om 12:00

1 november: amai, dit gaat ons WK niet worden.

Hoe kan je nu al zeggen dat het niks wordt? Veel landen, juist ook de beteren, speelden hun eerste wedstrijd bagger

25 november 2022 om 12:03

Omdat 60% van de Belgen denkt dat het niets gaat worden. En simpelweg omdat het ook niets gaat worden...:-) Belgie is bijna terug op niveau waar we horen te staan en dat is dat de poulefase van een WK overleven gelijk staat met een goed WK.

Jaja, ik weet het: met Courtois en De Bruyne hebben we 2 wereldspelers. Maar enkel daarmee kan je geen potten breken op een WK.

25 november 2022 om 12:12

Nu heeft Belgie momenteel geen wereldkampioen-materiaal. Eigenlijk hebben alleen Courtois en De Bruyne die kwaliteiten inderdaad. Toch doet een goede coach ook wel heel wat. Daar heeft Belgie wel vaker moeite mee met betrekking tot de nationale ploeg. Martinez is niet zozeer slecht, maar hij kan deze transitie duidelijk niet managen en is veel te angstig om risico's te nemen. Hij weet zich slecht aan te passen aan de situatie.

25 november 2022 om 15:04

Lukaku?

25 november 2022 om 15:51

Lukaku zal wel een verschil maken, maar die is net terug van maandenlang blessureleed en is al meer dan een jaar niet meer in vorm. Ik denk niet dat we teveel van hem mogen verwachten.

Weer een staaltje van foute journalistiek. Dit is een type supporter dat enkel het WK volgt en dan zo een uitspraken doet en dit wordt dan hier in Nederland getoond.
De publieke opinie in België zegt net het omgekeerd. Iedereen is zeer triest over het niveau van de Belgen en weten duidelijk dat Canada meer verdiende. 20 jaar geleden was dit het geval bij ons bv. (Brazilië-België). Nu pakken wij onverdiend de winst en dit voelt niet goed aan in België.

Het zit in België vooral diep dat Martinez steeds dezelfde personen gebruikt in zijn basiself terwijl andere talenten (onana, Trossard, Doku) op de bank blijven en zij net de juiste mentaliteit en goesting/grinta hebben. Probleem is dat 3/4 van Belgen niet meer achter Martinez staat en zeker niet met dit niveau.
Maar dit niveau was in België te verwachten, dus kom nu niet met interviews vanuit België dat we denken dat we wereldkampioen zullen worden. In België zullen we blij zijn met de 8ste finale. Alles meer is een plus, maar vrees hiervoor.

Het is aan België om het tegenovergestelde te bewijzen.

25 november 2022 om 12:05

Thanks voor de realistische kijk op de zaken, dewelke inderdaad perfect het sentiment in Belgie vertegenwoordigt.

Geen idee waar Nl'ers van halen dat in Belgie het idee nog maar leeft dat wij iets gaan tonen op dit WK, laat staan de illusie dat we wereldkampioen gaan worden.

26 november 2022 om 09:37

Zo zonde dat zo'n selectie te maken heeft gehad met Martinez. Het is echt een incapabele coach.

26 november 2022 om 15:37

Stop.met.grinta.gebruiken.
Wat heb ik hekel aan dat woord gekregen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren