Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dessers trots op geste van Het Legioen: ‘Niet iedere Feyenoord-spits gegund’

Laatste update:

Cyriel Dessers kijkt vooral met bewondering naar de prestaties van Feyenoord in de Eredivisie en Europa League. Er is geen jaloezie bij de aanvaller van Cremonese, die vorig seizoen op huurbasis in Rotterdam speelde en een groot aandeel had in de finaleplaats in de Conference League. Dessers is bij het huidige Feyenoord vooral onder de indruk van Santiago Giménez, die hij vorig jaar van dichtbij mocht aanschouwen tijdens een interland.

"Vorig jaar zomer heb ik nog met Nigeria tegen hem en Mexico gespeeld. Toen zag ik al dat hij een echte goalgetter rond de zestien is: een killer", is Dessers in een uitgebreid interview met Voetbal International lovend over de in Nederland echt doorgebroken Giménez. "Ik vind het mooi om te zien hoe hij is ontploft in 2023. Heel knap hoe Giménez het nu doet. Ook bijzonder dat Feyenoord opnieuw een topscorer van een Europees toernooi in de ploeg heeft." Giménez staat op vijf treffers in de Europa League, een minder dan Marcus Rashford.

Dessers volgt Feyenoord nog steeds op de voet en was onlangs dolblij met de knappe 2-3 zege op bezoek bij Ajax. "Ik hoop echt dat ze kampioen gaan worden. Of ik niet liever nu bij Feyenoord had gespeeld? Tja, ik denk dat elke speler die na vorig seizoen bij Feyenoord is vertrokken, nu heel graag met Feyenoord om de titel had willen strijden en weer zo ver had willen komen in Europa", beantwoordt de Belgische spits zijn eigen vraag. "Maar wat de toekomst brengt, heb je niet altijd in eigen hand. Voor mij was het een puzzel met Genk en Feyenoord die in elkaar moest vallen om langer te kunnen blijven." Feyenoord maakte geen gebruik van de koopoptie van vier miljoen, waarna Dessers bij Cremonese belandde.

De 28-jarige aanvaller bewaart louter goede herinneringen aan het jaar bij Feyenoord, dat eindigde met twintig goals in 41 optredens. "Toen ik voor dat seizoen bij Feyenoord kwam, waren er vraagtekens over hoe ik het ging doen en of ik het niveau aankon. Als je dan negen maanden later in de Conference League-finale staat en topscorer van het toernooi bent, dan heb ik wel bewezen dat ik bij Feyenoord paste." Dessers heeft vooral het Feyenoord-legioen in zijn hart gesloten. "De supporters maakten zelfs een liedje voor mij, dat is niet iedere Feyenoord-spits gegund. Dat vulde mijn hart."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pffff ik heb al 2029292992 berichten gehad over Klassieker en over een aansteker en Klaassen en allemaal andere berichten en meningen… man man man oke het is heel erg ja zeker wat er gebeurd is maar kom op zeg… mensen worden dagelijks vermoord en verkracht en mishandeld en weet ik het allemaal.. en nee ik snap het volkomen want het is volkomen absurd maar kom op zeg ik krijg meer push meldingen van een aansteker incident dan van de NOS … VZ we weten allemaal dat het schandalig is maar ga het niet overdrijven 👍🏻

On-Topic : GEITJE DESSERS!!

6 april 2023 om 20:14

Ironisch dat je er dan zelf over begint onder een topic dat niet gaat over het aansteker-incident.

6 april 2023 om 20:24

Ik dacht het precies hetzelfde 😂 "ochochoch wat stoor ik me er toch aan dat het overal alleen nog maar over het aansteker incident gaat en nergens anders over ! Laat ik dat maar benoemen in een topic dat totaal niet over het aansteker incident gaat!"

6 april 2023 om 20:15

Wellicht als Frenkie gisteren gespeeld had waren er weer wat meer topics over de effectiviteit van Real

6 april 2023 om 20:17

Klopt, ik stoor mij het meeste aan de mensen die nu moord en brand roepen. En tot gisteren nooit iets hebben gezegd over het gooien van attributen naar spelers. Gimenez kreeg veel meer naar z'n hoofd onlangs in de Arena, geen letter hier op VZ, geen letter

6 april 2023 om 20:26

En ik stoor me dan weer het meeste aan de mensen die zich eraan storen dat andere mensen zich nu pas storen aan het gooien van attributen

6 april 2023 om 21:13

Van een ajacied snap ik dat wel. Is makkelijker zo

6 april 2023 om 21:41

Haha flippo, dat is precies het punt dat ik wilde maken Het allermakkelijkste is naar iets anders wijzen op het moment dat iets of iemand ergens op gewezen wordt. Gefeliciteerd met je eigen comment onderuit halen.

6 april 2023 om 21:49

Dat is dus het enige criterium? Omdat Gimenez niet werd geraakt spring je niet op de barricade. Pas wanneer het bij een andere club gebeurt

6 april 2023 om 22:07

Scirea. Volgens mij snap je het punt niet helemaal. Ik heb het nergens over dat ik niet op de barricades spring wanneer hetzelfde gebeurd en iemand niet geraakt wordt. Ik heb het alleen over dat het heel makkelijk ergens anders naar wijzen is als je/jouw club/ of een andere situatie ergens op gewezen wordt. Er zijn voor Gimenez nog honderden voorbeelden waarbij er met voorwerpen is gegooid. Allemaal zijn even slecht, waarom wijs jij daar dan weer niet naar?

7 april 2023 om 15:50

die Klaasen ging door daarna zitten om alleen tijd te rekken. die aansteker is de wereld over gegaan maar ook op de grond liggen en klagen van een miljoenenploeg niemand zit op de spelers van Ajax te wachten. Klaasen heb de aanstellerritus gekregen

6 april 2023 om 21:23

Lees het dan niet chef maestro, niemand dwingt je.

Dessers is misschien wel hét voorbeeld van een spits waarbij alles vorig jaar op z'n plaats viel, maar waarbij het vrijwel onmogelijk is om die prestatie dit jaar te herhalen. In dat opzicht ben ik heel blij met Gimenez: hij is jonger en nu al beter dan Dessers en gaat in de toekomst veel meer opleveren dan Dessers zou doen.

Is het trouwens niet nog te vroeg voor een compliment aan het Legioen?

6 april 2023 om 21:17

Hoezo te vroeg voor een compliment aan het Legioen? Die verdienen alle complimenten. Dat er een paar mafkezen met dingen gooien betekent niet dat er iets mis is met het Legioen. Dat gebeurt namelijk bij minstens 10 andere clubs in Nederland ook wekelijks

6 april 2023 om 22:14

Nou ja na 170 artikelen over die 10 kneuzen kan dit wel toch? Bij alle andere wedstrijden waar de aanstekers van de tribune vliegen lees je immers niets.

7 april 2023 om 08:52

@Migi

Ik had van jou wel verwacht dat je het sarcasme zou zien, maar dan ligt het waarschijnlijk aan mijn poging.

Als ik de reacties onder de 170 berichten en de berichten in de media lees dan lijkt het alsof er 5 spelers van Ajax naar het ziekenhuis zijn afgevoerd en moet het volledige Legioen het ontgelden.

7 april 2023 om 10:43

Ik heb het hier 15 jaar gered zonder ooit sarcasme te missen, maar tuin er nu voor de 2e keer in 2 weken in. Ligt aan mijn 2e kind dat niet slaapt denk ik.

7 april 2023 om 15:58

Ajax had weer last van de aanstellerritus waar tadic het meeste last van heb. Hij kan het niet meer belopen daarom steeds maar op het veld gaan zitten

7 april 2023 om 15:55

Waarom heet alleen Feyenoord het legioen, omdat zei in Nederland en Europees de meeste fans meenemen naar wedstrijden en de meest trouwste en dus ook in mindere tijden. als je naar andere clubs kijk zingen ze in elk stadion dezelfde liederen alleen bij Feyenoord niet die maken hun liederen zelf. Dus compliment aan het legioen dat kei hard kan zijn maar wel trouw zijn . Eerst de club dan pas de vrouw

Zag genoeg reacties destijds dat Feyenoord hem had moeten behouden. Maar je kon wel zien dat die niet het niveau had wat Feyenoord hoort na te streven. Enorm blij met Gimenez.

6 april 2023 om 21:05

De situatie van Idrissi zorgde er afgelopen week nog voor dat ik aan Dessers moest denken. Ook een redelijk presterende huurling van eind twintig die je voor een paar miljoen zou moeten overnemen. Hopelijk eindigt dit ongeveer hetzelfde en weten we weer een goede jonge vervanger te halen.

Dessers niet voor vier miljoen overnemen is een hele goede beslissing geweest, ook al was dat toen niet zelfsprekend. Sympathieke gast maar als je eerlijk bent zijn Giménez en misschien zelfs Danilo gewoon beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren