Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deschamps haalt uit na fluitconcerten: ‘Ze verwachten vijf of zes doelpunten’

Laatste update:

Frankrijk wist Italië vrijdagavond met 3-1 te verslaan, maar niet iedere speler kon op applaus van het publiek in Nice rekenen. Zo werd Paul Pogba door enkele supporters uitgefloten toen hij na 87 minuten spelen het veld verliet. Bondscoach Didier Deschamps stelt dat de verwachtingen bij sommige Franse fans te hoog zijn.

“Er waren niet alleen fluitconcerten voor Pogba. Toen we de bal op gegeven moment in bezit hielden, werd er ook gefloten. Het publiek verwacht vijf of zes doelpunten, maar dat is niet zo gemakkelijk. Er staat ook nog een team tegenover ons. De spelers doen het goed. Ik weet niet of de fluitconcerten hen beïnvloeden”, zegt Deschamps in gesprek met TF1. Frankrijk greep in Nice al vroeg een 2-0 voorsprong, door doelpunten van Samuel Umtiti en Antoine Griezmann.

Leonardo Bonucci deed in de eerste helft nog wat terug, waarna Ousmane Dembélé de eindstand op 3-1 bepaalde. De stand had nog op kunnen lopen, maar N’Golo Kanté en Dembélé raakten het houtwerk. “In de tweede helft hadden we het in defensief opzicht lastiger, maar we hebben de kwaliteit om er in dat geval snel uit te komen en kansen te creëren. We moeten op dat vlak alleen wat efficiënter worden.”

“De spelers hebben laten zien wat er van ze gevraagd werd. We moeten alleen niet te enthousiast worden, want het laatste deel van de voorbereiding wacht nog. We moeten het enthousiasme en de ambitie in deze groep behouden. Niet alles gaat perfect, maar de intenties zijn goed”, besluit Deschamps. Zijn ploeg oefent komende week nog tegen de Verenigde Staten, alvorens men met een wedstrijd tegen Australië aan het WK begint.

Snap jij de reactie van het Franse publiek?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het komt er hoe dan op neer dat Frankrijk niet het potentieel haalt wat er in deze ploeg zit. De afgelopen jaren zijn er zo vaak enorm matige potten op de mat gelegd, dat nu een degelijke wedstrijd tegen een tegenstander die er niet eens veel zin in heeft, niet direct de mensen gelukkig stelt.

Het valt inderdaad ook weer op dat wederom Pogba zijn niveau niet haalt, of misschien beter gezegd: de verwachtingen niet kan inlossen. Bij Man Utd wordt de schuld hiervan vaak aan Mourinho gegeven, maar ook in het Franse elftal komt het er zelden uit. Ik krijg sterk het gevoel dat Pogba gewoon niet zo goed is als men denkt en de piek die hij had bij Juventus ook mede mogelijk werd gemaakt door het team wat om hem heen stond.

Frankrijk heeft de kwaliteiten om het WK te winnen, maar ik denk dat het er niet uitkomt. Ik zie ze uitgeschakeld worden door een land dat misschien individueel minder kwaliteit heeft, maar een hechter collectief is dat daardoor meer in staat is te excelleren.

2 juni 2018 om 11:03

Deschamps is gewoon niet de juiste coach voor Frankrijk. Zelfs in het WK kwalificatie was Frankrijk matig. Deze trainer zal nooit de volle potentie benutten en ik denk niet dat ze het WK gaan winnen.

2 juni 2018 om 12:05

Toch zonde, want ik denk dat ze momenteel de topfavoriet zouden kunnen zijn met een goede trainer. Lijkt daar ook altijd wel wat mis te gaan rond een hoofdtoernooi.

On: Zo vlak voor een belangrijk toernooi spelers uitfluiten zal weinig helpen vrees ik. Ze zouden na de debacles afgelopen jaren beter een extra steuntje in de rug geven.

2 juni 2018 om 14:59

Hij speelde met tolisso en pogba op cm. Dat terwijl fekir beter is dan beide spelers maar je moet hem wel durven opstellen.

2 juni 2018 om 17:12

Juist goed voor de balans in het elftal dat hij dat doet. Dat jij een Schaduwspits er liever bij hebt snap ik niet. Aanvallend genoeg klasse bij Frankrijk en Fekir hoort niet eens in de basis.dit is momenteel de beste opstelling voor Frankrijk

Loris
Sidibé
Varane
Umtiti
Hernandez
Kanté
Pogba
Mbappe
Griezman
Dembele
Giroud
2 juni 2018 om 17:34

Als je zo wil spelen kan dat eigenlijk niet met Pogba imo, die is defensief te zwak en staat Kante er alleen voor. Bovendien, als je zo met een schaduwspits speelt is er net niemand beter dan Fekir die je er net uit wil gooien. Griezmann is allesbehalve een 10.

Ik ben het met je eens dat Fekir niet bij de beste 11 Franse spelers hoort en dus eigenlijk niet in de basis hoort. Maar dan moet je wel in een ander systeem spelen vind ik. Ik zou altijd voor een gewone 4-3-3 kiezen met Kante als slot op de deur, Tolisso als regisseur en dan kan Pogba lekker rennen en af en toe een actie maken zoals hij bij Juve deed. In zo'n middenveld heeft hij het meeste vrijheid en zal hij het meeste uitblinken denk ik. Heb je dan wat meer power nodig (wat me nooit het geval lijkt bij dit krachtige Frankrijk) haal je Pogba eruit voor Matuidi. Die kan perfect die box-to-box rol vervullen met iets minder creativiteit en techniek dan Pogba maar meer werklust, kracht en defensieve input.

Verder Giroud achter de hand als stormram wanneer ze er niet door komen en moeten pompen. Met zo'n opstelling en iets meer beleving zie ik dit Frankrijk als favoriet.

Lloris
Sidibe
Varane
Umtiti
hernandez
tolisso
Kante
pogba
dembele
grizzi
Mbappe

Klopt helemaal kwaliteiten genoeg om het WK te winnen maar ze hebben de verkeerde bondscoach aangesteld met Deschamps worden ze geen Wereldkampioen helaas, ze hebben er de spelers voor maar is geen team en coach laat ze niet zo spelen om het WK te winnen helaas. Zidane dan maar zsm zou ik zeggen.

Pogba krijgt altijd veel kritiek en het is ook terecht maar ik weet zeker dat hij juist 1 van de weinige spelers is die zich heel makkelijk kan verbeteren. Hij denkt te vaak dat alles moeilijk moet en dat er uit ieder balcontact een wereldactie moet volgen, zodra hij simpeler speelt wortd hij direct beter.

Oplossing..Dechampa eruit Zidane erin🤙🏻

De ploeg is gewoon niet volwassen genoeg. Zat talent, maar ze hadden er dan ook 5 of 6 moeten maken gezien de kansen. Bovendien hadden ze de nul moeten houden.

2 juni 2018 om 17:36

en verloor van Portugal

2 juni 2018 om 19:15

En verloor van Belgie

Nee dat is waar maar daar win je niets mee natuurlijk. Een finale bereiken ook niet. Ik acht Frankrijk gewoon niet sterk genoeg

Maar in Frankrijk verwachten ze het hoogst haalbare want ze hebben de perfecte selectie kracht snelheid techniek scorend vermogen alles zit erin dus als hij geen WK wint tijd voor Zizou

Deschamps ligt eruit na het wk denk ik. Of zo niet dan wel volgende zomer. Ik verwacht dat Zizou aangesteld zal worden.

Dit team is hoe dan ook niet normaal meer. Zoveel kwaliteit het is gewoon waanzin. Bovendien bestaat mijn favoriete opstelling uit allemaal jongens van 25 of jonger, met uitzondering van de doelman. Grizzi (27) en Kante (27), dat is waanzin. Ik denk dat het vast staat dat dit team nog een ek of wk wint, al denk ik niet dat het deze zomer zal zijn.

Volgens mij is met 3-1 van Italie winnen niet slecht. Frankrijk is gewoon zwaar favoriet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren