Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen noemt zes personen van wie Ajax onmiddellijk afscheid moet nemen

Laatste update:

Johan Derksen zou de voltallige Raad van Commissarissen de laan uitsturen bij Ajax. Het orakel van Vandaag Inside denkt dat de Amsterdammers grondig schoon schip moeten maken om uit de grootste crisis uit de clubhistorie te kunnen komen.

Maandag kwam het KPMG-rapport naar buiten dat Ajax aanvroeg naar aanleiding van de commotie over de transferzomer die Sven Mislintat leidde. "Het leukste wat ik vandaag heb gelezen is dat die Mislintat (ethisch, red.) geen verkeerde dingen gedaan heeft", zei Derksen maandag.

Daaruit kon Derksen een dag na de historische uitslag bij Feyenoord - Ajax (6-0) slechts één conclusie trekken. "Dan kunnen we alleen maar constateren dat hij er geen kut verstand van heeft! Hij heeft gewoon de verkeerde spelers gekocht."

Derksen ziet slechts één oplossing voor Ajax. "Ik denk dat je tot de conclusie moet komen dat die hele RvC een geweldige schop onder hun hol gegeven moet worden." Momenteel nemen Michael van Praag (voorzitter), Leo van Wijk, Danny Blind, Annette Mosman, Cees van Oevelen en Georgette Schlick zitting in die RvC.

"Zij hebben toegestaan dat Maurits Hendriks kwam, toegestaan dat Mislintat kwam... vervolgens alle verkeerde beslissingen genomen en alle verkeerde spelers gekocht."

Ook bij het maken van de keuze voor een hoofdtrainer ging Ajax volgens Derksen flink de mist in. "Ze hebben de fout gemaakt om Peter Bosz, de enige met kwaliteiten, niet te nemen." De huidige PSV-trainer liet een jaar geleden blijken open te staan voor Ajax, maar de Amsterdammers hapten niet toe.

Kritiek op KPMG-rapport


De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) noemde het KPMG-rapport over Mislintat al 'broddelwerk' en ook Derksen is zeer kritisch. "Het is ook weer een rapport gemaakt door advocatenkantoor KPMG..." Valentijn Driessen vult aan. "In opdracht van Ajax..."

"Als jij een rapport laat maken dat niemand mag lezen, alleen de commissarissen Leo van Wijk en Michael van Praag - en Ajax is degene die betaalt - dan krijg je het rapport dat je wil."

"Het is verschrikkelijk, al die rapporten", vindt Derksen. "Die bureau's verdienen er heel veel geld aan, maar ze hebben helemaal geen bevoegdheid om mensen onder ede te ondervragen. Je kunt ze alles wijsmaken, en dat wordt trouw opgeschreven, want dan hebben ze een rapport."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Mislintat heeft nog niet eens zoveel verkeerde speler gehaald. Sutalo is een goede verdediger met een mooie toekomst. Die kapot is gemaakt door hem naast een stel junioren als Rensch, Hato, Martha, Vos en Gorter te laten spelen. Prime Ramos of Pique zouden zich daartussen ook niet staande houden.

Mikautadze heeft geen fatsoenlijke kans gehad. En als hij al mocht spelen, dan werkelijk overal behalve in de spits.

Forbs was het begin van het seizoen onze beste aanvaller. Kreeg daarna geen speeltijd meer, en heeft het daarom nu wat lastig.

Akpom houdt als Engelse homegrown speler om basis van dat ene seizoen zijn waarde wel. Overigens net als Forbs. Beiden vang je nog wel 10+ voor als je ze kwijt wilt doen.

Tahirovic, Mannsverk, Gaaei en Ramaj zit best talent in. Maar hebben allemaal wel echt behoefte bij een goede controleur a la Alvarez. Hopen dat iemand als Henderson als die zo weer fit is dat in kan gaan vullen.

Avila lijkt inderdaad een miskoop. En Medic een prima aankoop voor de diepte, net als Sosa voor dat geld best een prima optie is.

Dat je nu een paar trainers hebt die werkelijk iedereen verkeerd neerzetten. Jeugd nooit eens drie wedstrijden het vertrouwen geven. Neem zo'n Gaaei, mijn inziens met onze afstand onze beste rechtsback. Is helemaal kapot gemaakt door een trainer die hem er twee keer voor de rust wisselt. In wedstrijden waar Hato nog slechter was, maar die mag als eigen jeugd dan lekker blijven staan. Tja, zo gaan dat soort spelers ook niet presteren.

9 april 2024 om 17:59

Ik ga redelijk mee met je verhaal. Maar Sutalo niet. Ik snap niet dat de beste man zo slecht aan de bal kan zijn.
Daarnaast zijn de overige spelers individueel nog best prima, maar als team hopeloos. Veel te jong en te licht, geen/nauwelijks ervaring ingekocht. Dit zien we elke week na droevige gelijke spelen en een nieuw dieptepunt tegen Feyenoord.

9 april 2024 om 19:05

Ik vind Akpom, Tahirovic en Sosa hele goeie aankopen. Ik vind helaas Sutalo veel slechter dan Bassey.. Dat is gewoon een hele grote miskoop geweest. Mikaudze had een eerlijke kans moeten krijgen maar blijkbaar heeft hij gewoon de strijd op de trainingen verloren van Akpom. Dus hem kan je ook wel als miskoop bestempelen. De duurste transfers blijken geen directe versterkingen te zijn. Je kan Mislintat absoluut ook de schuld geven om Rensch, Gorter, Taylor en Bergwijn niet van de hand te doen. Je kon vorige seizoen al zien dat ze ook niet leveren voor Ajax-normen. Tadic en Blind waren gewoon uitgeblust en Ajax wilde eigenlijk naar de next level.

9 april 2024 om 21:02

Heb jij uberhaupt wedstrijden van Ajax gekeken of kijk je puur naar statistieken? Akpom heeft totaal het niveau niet en kan geen bal vasthouden. Hij is goed al pinchitter maar meer ook niet. Tahirovic heeft gewoon een matige techniek en raakt altijd in paniek. Sosa zie ik werkelijk niet waar hij goed in is. Hij kan niet verdedigen en hij heeft een dramatisch aanvallend spel. Mikautadze heeft niet eens zijn best gedaan een bal naar de goede kleur te passen. Zelfs tegen een amateurclub kan hij niks laten zien. Alles wat is gekocht door die Duitser is brandhout. Hoe jij en Martijn r tot deze conclusies komen is mij totaal een raadsel.

9 april 2024 om 18:00

Individueel vallen die spelers nog mee. Als je het totaalpakket bekijkt is het wel een ramp. Geen enkele ervaring, dure aankopen op plekken waar je al spelers had (linksback en vooral Forbs, die gewoon een linksbuiten is) en dan op plekken waar het echt nodig was goedkope opties halen (Gaaie) of helemaal niks (op de rechtsbuiten). Schoolvoorbeeld van hoe je een selectie niet moet samenstellen.

9 april 2024 om 18:00

Misschien had hij wat ervaren jongens moeten halen bijvoorbeeld?

9 april 2024 om 21:33

Dat zeker. Voor die 12 miljoen die je voor Avila hebt betaald. Had je ook een lcv als Inigo Martinez en een ervaren controleur 5 miljoen per jaar kunnen betalen. Maar afijn, als je het salarishuis omlaag wilt brengen zal dat ook wel geen optie zijn geweest.

Het probleem is met name dat de aankopen allemaal geacht worden dragende spelers te zijn. Terwijl zo'n Gaaei, Tahirovic en Mannsverk spelers zijn die je er langzaam in zou moeten rouleren. Idem met Hato overigens, die nog klaar is voor een basisplaats.

9 april 2024 om 18:01

Die Forbs is nog niet de helft van wijlen Lukoki. En Gaaei, Avila, Sutalo, Mannsverk, Tahirovic worden allemaal zenuwachtig als ze de bal krijgen. Hun basistechniek is zo matig. Daarmee kun je ook niet opbouwen. Die passen gewoon niet bij het type voetbal van Ajax. Helaas zijn met name de verkeerde types gekocht. Goed voor een ander team. Niet voor Ajax.

9 april 2024 om 18:09

Wow, Mislintat is echt een wereld technisch directeur geweest! Terughalen die man. Ik snap echt niet dat je beeld zo vertroebeld kan zijn dat je bovenstaand stuk weet neer te kalken. Maar laten we in ieder geval op houden dat je goed met in het recht lullen wat krom is. Alle spelers die je noemt uit de koker van Mislintat komen niet in de buurt van het niveau dat een Ajax speler zou moeten hebben. Een Ramaj, Mannsverk, misschien Tahirovic, kunnen wellicht de potentie nog hebben om daar naar toe te groeien. Maar dat zegt ook precies wat het is, die hadden aangekocht moeten worden als potentiële vervangers voor de toekomst, of als jeugdige krachten die naast ervaren jongens zouden komen te staan. Mislintat heeft een heel geraamte eruit gegooid en alleen maar jeugdige onbewezen spelers daarvoor teruggehaald, waarvan het meerendeel de potentie niet heeft om een Ajax speler te zijn. Gaaei en Sosa ? Spelen een spel die niet eens bij het Ajax systeem pas en waarbij het nog maar de vraag is of ze überhaupt het niveau hebben wat Ajax wil nastreven. Mikautadze deed echt alles fout wat je fout kan doen in al zijn invalbeurten. Zelf als je niet op je eigen positie speelt kan je niet zo slecht spelen. Weet niet waarom je Forbs in het begin de beste speler vond, maar het is vanaf het begin al een blind renpaard geweest die echt niks heeft laten zien . En dan Sutalo... de man die juist zelf rust had moeten brengen, maar speelt als een A-junior.

9 april 2024 om 18:19

Ik kan werkelijk niet geloven dat je een heel seizoen naar dit Ajax kan kijken en dan alsnog de conclusie niet kan trekken dat de technisch directeur zijn werk niet zo goed gedaan heeft.

9 april 2024 om 20:48

Heb je onze trainers gezien? Heb je ook maar enige vorm van tactiek of überhaupt ook maar een idee achter het spel gezien? Nu kun je oordelen over steijn, maar als zijn toenmalig assistent bij Sparta in februari al wist dat hij ging vertrekken en ajax nog niet eens in de buurt van een overeenkomst was met een TD (geruchten over ward waren er toen misschien net of nog niet eens) dan zou het mij niks verbazen als steijn al praktisch aangesteld was voordat de nieuwe TD mocht beginnen. Ook binnen ajax koos men voor steijn ipv mislintat. En vervolgens stellen diezelfde mensen van het schip aan nadat het onvermijdelijke vertrek van steijn eindelijk daar was. Nog een trainer die tactisch rechts van links niet kan onderscheiden. Laat nou net jonge spelers enorme baat hebben bij een tactisch sterke coach aangezien zij zelf niet de ervaring hebben om het zelf in het veld te regelen. Ik ga zeker niet zeggen dat alle aankopen goed waren, want er zaten zeker misperen bij, maar met de trainers die ajax dit seizoen heeft gehad kan geen enkel jeugdig team presteren.

9 april 2024 om 18:21

Ik schrik echt van dergelijke berichten, hoe kun je het na dit seizoen nog opschrijven. Ze hebben nagenoeg niets van potentie laten zien. Sutalo een goede verdediger met een mooie toekomst. De man heeft al moeite met ballen over twee meter, is positioneel ongekend zwak, geen techniek en de uitstraling van een zoutzak. Forbs kan alleen rennen en is zelfs in Jong Ajax nog een van de slechtste spelers op het veld. Mikautadze was volgens Mislintat toch zo'n functionele speler, maar toen had wat minder liep kon ie alleen nog in de spits spelen. Voor die drie prutsers heeft Ajax 40 miljoen neergeteld, simpelweg krankzinnig en dan zijn er nog mensen die doen alsof de selectie niet zo slecht is, met Medic als een prima aankoop voor de breedte.

9 april 2024 om 18:22

Het is gewoon niet het niveau wat een Ajax zou moeten willen nastreven. Tahirovic was bijvoorbeeld een bankzitter van AS Roma, een subtopclub in Europa. Mislintat heeft gekocht op basis van het niveau van de Eredivisie, maar had niet door dat bij Ajax meer wordt verwacht.

9 april 2024 om 18:28

Dit zei Mislintat over Tahirovic.

"hij is naar mijn mening een van de grootste talenten op deze positie die ik ooit heb gezien. Hij moet zich natuurlijk nog ontwikkelen, maar dat kan hier en daar zullen we hem bij helpen."

Gaat allemaal nergens over.

9 april 2024 om 18:23

Noem het scorebord journalistiek, maar na 3/4 seizoen kunnen we toch wel concluderen dat Mislintat totaal verkeerd heeft ingekocht?

9 april 2024 om 18:42

Het is maar welke draai je er aan wil geven. Sutalo zou er op zijn leeftijd in de eredivisie bovenuit moeten steken. In plaats daarvan doen jongere spelers als Kaplan en Rensch het beter op zijn positie.

Gaaie kan totaal niet verdedigen. Heeft veel loopvermogen en daar houdt het een beetje mee op. Het was overigens niet 1 manager die hem vroegtijdig wisselde. Hij scoorde tegen GAE een mooie goal, maar in de regel vliegen de ballen van zijn voet alle kanten op, behalve naar een speler van Ajax.

Sosa is een matige back zonder snelheid, heeft alleen, itt Gaaie een aardige paas in zijn benen. Speelde niet voor niets op zijn leeftijd nog bij een degradatie kandidaat (en degradeerde tussendoor ook) in de Bundesliga. Zou na het aantrekken van een nieuwe back daar dit seizoen 3e keus zijn geweest en mocht daarom weg.

Medic is een houten klaas, matig aan de bal en heeft een draai cirkel van een mammoet tanker. Kan, zoals je mag verwachten van een speler van het 2e niveau, een fysiek sterke spits uitschakelen, maar bij iedere speler die iets meer kan komt hij zwaar te kort. Hij kwam ook alleen om de transfer van Sutalo mogelijk te maken (familie van de voorzitter).

Mikautadze heeft geen kans gehad omdat het een technisch hele matige speler is. Alle club watchers (en niet alleen die van de telegraaf) kregen van werkelijk iedereen op de toekomst te horen dat hij er niets van kan. Het is echt niet voor niets dat hij na een half jaar weer weg mocht.

Akpom is eind 20 en heeft in zijn hele carriere 1 goed seizoen gehad. En dat terwijl hij naast de championship ook in andere kleine competities actief is geweest o.a. in Belgie en een paar jaar in Griekenland. Als pinchhitter doet hij het aardig, zodra hij zelf iets met een bal moet gaan doen wordt het niets.

Tahirovic en Mannsverk op het middenveld daar zit toch kraak noch smaak aan. Het zijn matige all-rounds middenvelders, ze hebben geen actie, geen passeer beweging, het zijn geen balans bewakers, geen goede lange bal, geen scorend vermogen. Het zou voor een speler bij een topclub handig zijn als ze wel iets toe zouden voegen of in ieder geval een paar dingen redelijk tot goed kunnen. Veel meer dan over 5 meter een bal heen en weer spelen kunnen ze niet.

Ramaj is een aardig talent. Maar eigenlijk niet nog constant genoeg om keeper te zijn bij een topclub, hele andere stijl maar doet me een beetje denken aan Drommel, iemand die hele goede moment af wisselt met hele matige.

Forbs is vooral een blinde draver. Dat begin van het seizoen was 1 wedstrijd tegen Marseille. Ongeveer de enige andere club die actief waren in Europa en er net zo'n puinhoop van maakten. Het was eigenlijk al heel snel duidelijk dat hij niet beter was dan Godts.

Gelukkig zaten er ook nog een paar halve talenten in de selectie als Hlynsson, Hato, Taylor, Rensch Godts en Kaplan, daarmee wordt Ajax met een beetje mazzel nog net 5e. Als het met die aankopen had gemoeten waren ze daar niet in de buurt gekomen.

9 april 2024 om 19:05

Het zou mij niks verbazen als een paar van deze jongens bij een andere club binnen 2 jaar uitgroeien tot een subtop speler. Heel Ajax is dit seizoen slecht en de club zat in de vik. Dan moet je echt goed zijn om dan nog te presteren

9 april 2024 om 19:09

Avila lijkt een miskoop?

9 april 2024 om 19:09

Tja, verliezers hebben excuses, winnaars hebben plannen laten we maar zeggen. Een aardig aantal van de spelers die je noemt waren in de tijden van het ‘echte’ Ajax onder Ten Hag bij wijze van gewoon uitgelachen door de mensen bij Ajax. We kunnen er wel omheen draaien maar ome Sven heeft er gewoon een dermate puinhoop van gemaakt dat het bijna strafbaar zou moeten zijn. Wat moet er in het hoofd van die man om zijn gegaan?

9 april 2024 om 19:24

Leest er iemand mee van Ajax RvC? A.u.b. hou alle spelers, ze zijn niet zo slecht.

Ik vind nog een seizoen wel prima zo.

Je betaalt letterlijk meer dan 20 mln voor 2 linksbacks en die zijn nog slechter dan je jeugdspeler.

Die Georgiër, leuk en aardig. Alles behalve wat Ajax plannen waren qua niveau.

Enige waar ik met je eens ben, jeugdspelers zijn niet allemaal eens geweldig. Hato mag er vaak blijven staan, zal waarschijnlijk te maken hebben met niks beters.



9 april 2024 om 19:57

Gelukkig heeft de vorige td met wijndal niet zoveel uitgegeven

9 april 2024 om 20:13

1 miskoop kan een keer gebeuren en is geen ramp. Maar 11 miskopen met langjarige contracten is bijna crimineel

9 april 2024 om 20:33

Jij ziet ook altijd zonlicht. Mikautadze zal vast niet zonder reden zo weinig kansen hebben gekregen, kennelijk zijn er betere spelers en als zelfs jeugdspelertjes voorrang krijgen moet je gewoon conststeren dat hij tekort komt. Wellicht aan de bal niet, maar wel in de omschakeling, kracht, snelheid...

9 april 2024 om 21:06

Is dit een serieus bericht? Bij elke wedstrijd van Ajax breekt mijn tv scherm. Ik snap dit optimisme totaal niet. Mislintat is een crimineel die voor heel veel geld matige spelers heeft gehaald. Misschien dat er 1 ooit het juiste niveau haalt. Maar in het huidige team lijkt het nergens op.

9 april 2024 om 21:33

Dit kun je toch niet met droge ogen beweren als je dit seizoen ziet? Er is meer dan 100 miljoen euro gespendeerd en we zien misschien wel het slechtste Ajax van de afgelopen 50 jaar.

Alleen al jouw argument met betrekking tot Sutalo is nogal kort door de bocht. Er zijn immers meerdere spelers aangetrokken, waaronder Avila, Medic, Sosa en Gaaei voor die linie. Steijn en Van 't Schip hebben ieder mogelijke combinatie geprobeerd, maar men presteert gewoon niet. Je zou bij Sutalo altijd nog iets van aanknopingspunten moeten kunnen zien. Hij kan vast beter, maar hij is duidelijk z'n transfersom niet enigszins waard.

En nee, Steijn en Van 't Schip zijn zeker geen toptrainers, maar je kunt niet alles zomaar afschuiven op de trainers. We hebben toch allemaal ogen? Ook individueel zie je gewoon niet al te veel kwaliteit terug.

Maar buiten dat gaat het om het geheel. Er is gewoon zo vreselijk weinig balans en selectie complementeert elkaar niet eens enigszins. Dan kunnen de spelers individueel nog best meevallen, maar als collectief is het gewoon heel erg pover. Bovendien wordt de discussie al anders als je de spelers gaat beoordelen op basis van het geld dat ervoor is uitgegeven. Daar hebben de spelers zelf niet voor gekozen, maar het is wel degelijk een belangrijke factor.

10 april 2024 om 08:16

Ik denk ook dat de spelers in principe niet eens zo slecht zijn, het zijn echter spelers die (nu) niet bij Ajax passen. Ze hadden hem nooit op pad moeten sturen zonder iemand die Ajax kent.
Helaas was hij een type die alles alleen doet en dat had men moeten weten.
Dit alles had alleen gelukt als je de kwaliteiten van Mislintat, het vinden van talent, gelinkt had met de kennis van een TD die Ajax door en door kent.
Je ziet nu pas dat de wingsbacks enigszins te gebruiken zijn als je met drie echte verdedigers achterop gaat spelen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je zou spelers moeten halen die in je spel passen en niet je spel aanpassen aan spelers die gehaald zijn door iemand die carte blanche kreeg van een stel idioten.
Overigens, om op het artikel te reageren, kun je drie van de zes leden van de RvC niets kwalijk nemen wat de komst van Mislintat en de verkeerde trainers betreft, die zaten er toen niet. Blind moet je laten zitten, Van Prrag en Van Wijk zouden volgens mij enkel tot einde seizoen zitten. Van Praag heeft zich nu in de voet geschoten met Kroes. Laat hem dat maar oplossen en anders snel afscheid van nemen. Die andere drie moeten weg na zoveel problemen toegestaan te hebben.

Van Praag vind ik maar een parvenu, maar als je eerlijk bent, is een groot deel van de acties waar Derksen hem verantwoordelijk voor houdt, zijn voor zijn tijd al ingezet.

9 april 2024 om 18:42

Ben ik met je eens v praag, blind, v wijk waren er toen nog niet. Dus je kan hun moeilijk de schuld geven. Die andere 3 die er al waren en nu nog steeds zijn die wel. En die moet je er ook lekker uit bonjoeren.

9 april 2024 om 18:51

Ik weet niet of het goede woord parvenu is (omhoog gewerkt persoon), daar hij voorheen sinds mensenheugenis al voorzitter was, maar dat is weer mijn mening. Je kan hem idd Mislintat e.d. niet verwijten, maar wel zijn wat voorbarige uitspraken jongstleden. Het lijkt er een btje op dat hij meegaat in de malaise.

9 april 2024 om 19:56

Ik weet wat parvenu betekent, maar ik vind hem een straatvechter, iemand die koketteert met fouten mensen / bestuurregimes, kronkelt om een machtspositie te verwerven en behouden. Dat maakt hem een parvenu in mijn ogen.

Edit: ofwel een proleet in hogere kringen.

Hij noemt de namen zo te lezen geeneens. Volgens mij kent hij naast Van Praag en Blind niemand en heeft hij geen idee wie waarvoor verantwoordelijk was. Maar gewoon toepen dat ze er allemaal uit moeten. Is een stuk makkelijker dan je ergens in verdiepen en een genianceerde mening hebben.

Ik ben het niet vaak.met Derksen eens, maar hier heeft hij gelijk. Ookal is dat wat iedereen roept, dus zo origineel is het ook weer niet.

9 april 2024 om 20:57

De belangrijkste RVC leden die iets met Mislintat (en zijn aankopen) en Hendriks te maken hadden zijn al weg.
De helft van de RVC kwam daarna pas en overigens ook na de benoeming van Kroes, en van de 3 overgebleven leden zit er eentje voor het commerciele beleid, waar niets mis mee is, en niet voor het sportieve of financiele plaatje.

Maar het klinkt leuk richting de fans om te roepen dat iedereen weg moet

Is een deel van deze RvC niet juist gekomen na het ontslag van RvC leden aangaande Mislintat, en dus zijn zij niet verantwoordelijk?

KPMG is een accountants en advieskantoor. Zeker geen advocatenkantoor.

De beste oplossing zou natuurlijk zijn om dhr Dekrsen algemeen directeur, Gijp CFO, wilfred marketing directeur, en boskamp technisch directeur te maken.

9 april 2024 om 20:19

Je kunt Derksen wel belachelijk maken en op een paar woorden pakken. Maar hij heeft gewoon gelijk. De ene helft van de RvC zat er al en is mede verantwoordelijk voor het wanbeleid van Mislintat. En de andere helft die er nu bij zit is medeverantwoordelijk voor de ellende die er nu speelt rondom Kroes.

Ze zitten er allemaal voor eigenbelang.

En over KPMG heeft hij helemaal gelijk. Ok, het is geen advocatenkantoor maar ze schrijven idd gewoon op wat de opdrachtgever wil. Daarnaast doen ze onderzoek obv de informatie die door betrokkenen wordt gedeeld. Dus als er informatie wordt achtergehouden of situaties worden verdraaid zoeken ze niet verder. Dus idd het zal een flutrapport zijn. Niet voor niets dat Kroes het niet wilde steunen.

Snapt iemand waarom dit programma tijdens de Champions League-speeldagen wordt uitgezonden, terwijl veel voetbalfans dan CL kijken? Voetbalanalisten die zichzelf serieus nemen kijken dan toch ook gewoon live voetbal van 't hoogste niveau? Zo kan je ze toch minder serieus nemen? Of ligt de focus alleen op binnenlands voetbal, zoals hier over Mislintat?

Je kunt veel van Derksen vinden, maar hier heeft hij op alle punten gelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren