Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen deed rondvraag in Breda en onthult wat Steijn zou hebben misdaan

Laatste update:

Johan Derksen weet na rondvraag in Breda wat Maurice Steijn in de ogen van Pierre van Hooijdonk heeft misdaan. De analist van Vandaag Inside stelt in de talkshow dat er in de tijd van Steijn bij NAC Breda 'te veel Hagenezen' naar de club kwamen. "Vind je niet dat Pierre het slachtoffer is geworden van zijn eigen nare karakter?", vraagt Derksen retorisch.

Van Hooijdonk insinueerde zondag in Studio Voetbal dat Steijn 'betrokken was bij duistere deals met bevriende makelaars' en daaraan verdiend zou hebben. Derksen deed rondvraag. "Ik heb er even achteraan gebeld, wat er nou daadwerkelijk van waar is, al die geruchten. Het komt vandaan bij de groepering 'oud-NAC'. Bij NAC heb je een groep oud-spelers en die zijn het nooit eens met de trainer, nooit eens met de technisch directeur, en die hebben natuurlijk een beetje de kant gekozen van Pierre."

"Die kwamen tot de conclusie dat er te veel Hagenezen onder die trainer in Breda speelden. Die blonde jongen, Lex Immers, speelde daar toen, waarschijnlijk op de plek van Sydney van Hooijdonk (Pierres zoon, red.). Dat was natuurlijk pijnlijk. En daar gaat het om." Steijn werkte in het seizoen 2020/21 bij NAC. Opvallend genoeg kwamen er drie transfervrije spelers over van ADO Den Haag, waar Steijn daarvoor jarenlang had gewerkt. Naast Immers gaat het om Dion Malone en Thom Haye.

Derksen gelooft niet dat Van Hooijdonk met bewijs zal komen voor zijn beweringen. Steijn eist uiterlijk vrijdag een openbare rectificatie op de website van de NOS. "Van Hooijdonk kan geen kant op", zegt Derksen. "Hij kan zich er niet onderuit wurmen, want hij is gewoon schuldig. Hij had veel beter kunnen doen wat Steijn heeft gezegd: 'Van Hooijdonk is een lul.' Zo'n woord had Van Hooijdonk ook kunnen gebruiken, maar je moet niet zeggen dat hij een oplichter is."

René van der Gijp denkt ook dat de bewijsvoering heel lastig wordt. "Ik ken wel honderd trainers die voorbijkwamen van wie mensen tegen mij zeiden: 'Die pikt ook wat mee bij transfers.' Maar niemand kan het bewijzen, geen hond." Derksen hoopt dat Van Hooijdonk niet ontslagen wordt. "Ik hoop één ding: dat ze hem niet wegsturen. En die zekerheid heb je niet, want de NOS heeft Tom Egbers om niets weggestuurd. Kijk, aan die talkshowtafel verwachten ze dat je een pittige mening hebt. Dan moet je ook een keer in de fout kunnen gaan. Ik hoop ook dat NAC hem niet uit de Raad van Commissarissen schopt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netjes van Johan dat hij hoopt dat PvH mag blijven zitten. Geeft vaak genoeg op hem en dat programma af, maar moet ook eens de mist in kunnen gaan. Die laatste mening deel ik overigens niet met Johan, je kan ook te ver gaan.

16 augustus 2023 om 00:28

Ook wel slim om te zeggen zodat Derksen niet wordt geassocieerd met de 'cancel cultuur'. Derksen heeft natuurlijk zelf ook wel tientallen keren dingen over mensen geroepen wat speculatief is, hij is de laatste die kan roepen dat iemand van de buis moet.

16 augustus 2023 om 00:33

Slim om te zeggen ? Johan lult vaak genoeg onzin, maar zegt altijd wat hij denkt. Johan heeft een gruwelijke hekel aan de cancel cultuur. Het zou raar en tegenstrijdig zijn als hij nu zou zegen Pierre moet van de buis. Ik snap dus de negatieve ondertoon richting Johan in je reactie niet.

16 augustus 2023 om 00:46

Ik wel want het is precies zoal jij ook al aangeeft, iets wat Derksen ook ongeveer zou kunnen overkomen. Niet exact hetzelfde natuurlijk maar Derksen heeft ook nogal controversiële uitspraken gedaan. Dat hij hoopt dat iemand daar niet op afgerekend wordt is daarmee natuurlijk ook eigenbelang.

16 augustus 2023 om 00:47

Jij denkt serieus dat derksen altijd zegt wat hij denkt? Dan heb ik toch echt slecht nieuws voor je. Niemand zegt altijd wat ze denken.

16 augustus 2023 om 00:56

Jij denkt dat Derksen altijd zegt wat hij denkt, ik niet. Die weet echt wel tactisch wat hij wel en niet kan zeggen (wat schokeert, wat reuring brengt, wie ze publiekelijk steunen - bijv samen met de Telegraaf achter Schreuder gaan staan -, wie z'n vrienden zijn voor wie hij opkomt, en wie hij altijd neersabelt), als hij inderdaad zou zeggen dat Pierre van de buis moet zou hij zich ongeloofwaardig maken.

16 augustus 2023 om 01:14

Derksen vindt gewoon dat je (bijna) alles op tv moet kunnen zeggen en heeft een grote hekel aan de cancel cultuur in Nederland. Daarbij heeft hij misschien nog wel een grotere hekel aan Pierre. Hij zegt dit dus in mijn ogen omdat hij van mening is dat Pierre hier met een waarschuwing vanaf moet komen en lijkt zelfs een beetje mee te leven omdat hij als geen ander weet hoe dat voelt, deze media storm die over Pierre heen raast. Vandaar dat ik niet begrijp dat je hier Johan als iemand neerzet die dingen zegt omdat dat hem beter uitkomt. Hij hekelt Pierre, de cancel cultuur, het programma van de NOS en haalt hier totaal geen voordeel uit, dus ik vind het wel sympathiek van Johan. Hij kan ook inderdaad niet anders want hij heeft ook een zeer uitgesproken mening, maar jij/jullie doet/doen alsof hij een poppenkast verhaal ophangt, terwijl dit gewoon zijn mening is over de cancel cultuur.

16 augustus 2023 om 18:47

Precies dit.
Doet niet af van dat Pierre door het stof moet..

Nou weten we dat ook weer, lex immers naar de club halen om sydney van hooijdonk te banken is "een duistere deal".

16 augustus 2023 om 00:18

Dat is op heel veel manieren fout, maar duister is misschien het verkeerde woord haha

16 augustus 2023 om 05:16

Mwah, Immers was op dat moment gewoon een verrassend goede aankoop van NAC. Zelfde geldt voor een Van Rooij en Haye toen.

16 augustus 2023 om 06:28

Waarbij van rooij niet van ado kwam.

16 augustus 2023 om 00:49

Er is wel meer aan de hand dan alleen dat. Lex had al aangegeven te willen stoppen bij ADO, kreeg bij NAC een veelvoud van wat hij bij ADO verdiende.
En toen hij aangaf zijn contract niet uit te willen dienen kreeg hij nog een afkoop som mee ook.
Dit was op geen enkele manier in het belang van NAC.
Zo waren er wel meer van dat soort constructies.

Steijn en Manders konden doen en laten wat ze wilden, de RvC bestond uit lieden die niet weten of er zand of lucht zit in een bal.

Maar wacht maar af. Over een paar maanden staat Ajax ergens op de 6e plek, wordt er ontzettend lelijk gevoetbald in Amsterdam en dan piep je wel anders over Steijn. Die haalt de kerst niet.

16 augustus 2023 om 01:29

Doe mij ook z’n glazen bol.

16 augustus 2023 om 03:12

Die laatste alinea slaat nergens op, beetje Van Hooijdonk achtig, maar wat je daarvoor schrijft is interessant. Dat is niet netjes van Steijn. Of het crimineel of duister is, dat is iets anders.

16 augustus 2023 om 03:48

Een ervaren Lex immers is normaal gewoon een bruikbare kracht voor NAC.

Idem voor Haye en Malone dje toch al aardig wat wedstrijden in de benen hebben in het NL profvoetbal.

Steijn had eerder met ze gewerkt.

1+1=2

Dit zag je ook met ten Hag en Martinez en Antony, geen enkele andere trainer had die 2 naar Man U gehaald.

Is dat dan duistere dealtjes? Of gewoon 2 spelers meenemen, waarmee je al gewend bent te werken.

16 augustus 2023 om 05:45

Hoezo is dat niet netjes van Steijn, LeidseHood? Het punt dat je het verhaal van een willekeurige anonieme NAC-supporter hier voor waar aanneemt, is al bijzonder, maar daarbij lees ik ook niets wat niet netjes zou zijn van Steijn. Dat Immers een zak geld meekreeg, kan je zelfs als netjes zien. Of je het er nu wel of niet mee eens bent. Maar ook al vind je het niet netjes, wat heeft dat met Steijn te maken?

16 augustus 2023 om 08:18

Dus omdat Steijn betrokken was bij enkele zaken die niet zo netjes waren, is het ook automatisch een slechte trainer die over een paar maanden met Ajax 6e staat? Ik begrijp dat jij en Hooijdonk een hekel aan hem hebben, maar om duistere zaakjes aan te dragen als argument waarom het een slechte trainer is vind ik nogal zwak.

16 augustus 2023 om 08:25

Maar wat voor invloed heeft Steijn hierin dan? Heeft hij hem die afkoopsom betaald uit de pot van NAC? Daar zullen toch wel mensen gebben gezeten die de financiën bij hielden? Daarvoor heb je geen voetbal kennis nodig imo

16 augustus 2023 om 08:43

Hoezo zou Steijn ineens compleet falen bij Ajax maar heeft hij wel vorig seizoen bij Sparta uitstekend gepresteerd? (toegegeven, hij werd vorig seizoen ook 6de maar lijkt me dat je dat niet bedoelt haha)

Plus het zou misschien kunnen dat hij erg veel invloed had vroeger bij NAC maar uiteraard zit dat bij Ajax heel anders.

16 augustus 2023 om 10:13

@Nac Bal,

Je weet wel dat Ajax gewoon 2e staat en dat het voetbal frisser is dan dat we in de laatste 9 maanden hebben gezien?

"heracles is een promovendus", dat kan. Maar Ajax heeft jaren moeite gehad met Heracles (uit en thuis). Als Ajax scherp was geweest, hadden we deze pot ook met 8-0 kunnen winnen (die tegengoal was dubbel pech, hoe een bal tegen een teamgenoot komt, en via hem terug op de hak van een verdediger, waardoor hij toevallig voor hun spits valt).

Dit allemaal met 9 man, want Salah Eddine en Taylor deden de gehele wedstrijd niet mee.

16 augustus 2023 om 10:15

Leuk verhaal alleen zit het zo niet in elkaar. Lex Immers heeft dat jaar gewoon 31 wedstrijden gespeeld voor NAC in de eerste divisie. Scoorde zeven keer en gaf vier assists. Cijfers die hij bij Feyenoord ook haalde in de eredivisie.

NAC haalde dat seizoen met Lex Immers de nacompetitie die ze in de finale met 1-2 verloren van NEC. Een prima prestatie lijkt me zo waar lex Immers gewoon zijn aandeel in had.

Alleen kreeg hij op het einde tot tweemaal toe een hamstring blessure. Zie het Brabants Dagblad:

"lex Immers lijkt al na één jaar te gaan vertrekken bij NAC Breda. De Hagenaar overweegt een punt achter zijn carrière te zetten, omdat zijn lichaam steeds vaker protesteert."

Dat een transfervrije speler extra salaris krijgt, dat is normaal. Dat zien we overal. Dat een contract speler die geblesseerd is en in overeenstemming met de club zijn contract beëindigd en nog wat geld mee krijgt, is ook vrij normaal en zien we ook overal. Anders moet er nog een heel jaar salaris doorbetaald worden aan een geblesseerde speler.

16 augustus 2023 om 11:13

@ Nac Bal!; ik merk bij veel mede Nac supporters dat er een enorme rancune is richting Steijn. Ergens snap ik het wel, maar Immers heeft het gewoon naar omstandigheden goed gedaan bij NAC en ik geloof niet dat Steijn iets te zeggen heeft over bedragen die spelers mee krijgen als ze weg gaan.
Steijn heeft het bij NAC gewoon niet goed gedaan, maar welke trainer heeft de afgelopen jaren wel gebracht wat wij bij NAC hoopten. Het was gewoon een bende en dat het zoontje van een invloedrijke oud voetballer in de selectie zat maakte het voor Steijn enorm moeilijk

16 augustus 2023 om 11:37

Als je vind dat Steijn het niet goed gedaan heeft bij NAC, dan is je verwachtingen patroon veel te hoog.

Steijn heeft gewoon de na competitie gehaald, daarin het tot de finale geschopt die met 2-1 verloren werd.

Dat is op een haar na promotie maar de eredivisie missen. Het enige hoe je het beter kan doen, is daadwerkelijk promotie halen.

Wat je eigenlijk zegt, is dat als een trainer van NAC niet na de eredivisie weet te promoveren, dan doet hij het slecht.

16 augustus 2023 om 18:36

5e in de competitie is gewoon niet wat NAC nastreeft. Dat we daarmee de loterij die nacompetitie in mogen is de opzet van de competitie.

16 augustus 2023 om 01:03




Wat te denken van de aanstelling van Lex Schoenmaker JR bijvoorbeeld?
Man heeft nooit iets gepresteerd bij ADO en wordt prompt hoofdschout bij NAC. Op basis van helemaal niks. Aangesteld door zijn vriendjes Steijn en Manders.

De beste man heeft in drie jaar tijd werkelijk helemaal geen zak gedaan bij Nac..

Steijn en Manders hebben als een stel blinden de club (nog verder) naar de rand van de afgrond geduwd. Steijn presteerde het om met de hoogste begroting slechts 5e te worden.
Het heeft een paar jaar geduurd om alle rommel uit die periode op te ruimen.

Let maar op, over een paar maanden piep je wel anders over Steijn.

PS: als je denkt dat ik dat verzin van Lex Schoenmaker; Google even op groengeelhart punt nl (Ado site) wat de reacties aldaar zijn over zijn terugkeer, waarbij ik dit de grappigste vind:

"uniek in de voetbalwereld. Scout uitsluitend op zijn eigen tribune. Scout bij nacht !!!."



16 augustus 2023 om 05:51

Prima hoor, kritiek op mensen die wel of niet presteerden, maar wat heeft dat te maken met 'duistere dealtjes' van Steijn? Alle trainers nemen bekende mee, omdat ze daar in het verleden goed mee hebben gewerkt. Maar supporters van provincieclubs zijn al snel van de leg als er randstedelingen komen en het minder goed gaat met de club. Dan kun je eenvoudig schuldigen aanwijzen...

16 augustus 2023 om 08:22

Ajax had afgelopen seizoen ook de hoogste begroting en werd slechts 3e, bijna 4e zelfs. Ook daar dachten ze dat ze goede aankopen hadden gedaan etc, net zoals Steijn waarschijnlijk. Ze zullen best dingen gedaan hebben die niet goed voor NAC waren, maar elke trainer wil winnen.

16 augustus 2023 om 08:31

Man... NAC was daarvoor al op de rand van afgrond. Of ben je Theo Mommers vergeten waar al die zooi mee is begonnen. Of dat Maaskant het zo goed gedaan heeft elke keer met de spelers die hij kreeg. Hyballa eruit trappen omdat die niet presteerde maar nu op hangende pootjes terug gehaald. En dan hebben we het niet over meneer van Hooijdonk zelf die maar bepaald wanneer die komt en gaat wanneer het hem niet zint. Het is al een tijdje een puinhoop bij NAC en dat komt niet alleen door Steijn. Met Steijn wilde ze juist zsm promoveren en dat lukte helaas niet. De druk lag er bij NAC teveel op terwijl het bestuurlijk een puinhoop was met minimale financiële middelen. Elk jaar een ander team door wat spelers van City te krijgen. Zo kon er nergens opgebouwd worden en moest elk jaar een team bij elkaar geraapt worden. Waarbij ook nog eens halverwege het seizoen de trainer maar werd ontslagen en de nieuwe trainer het maar met die selectie moest doen

16 augustus 2023 om 10:44

Het halen van een transfervrije Haye van ADO die twee jaar later na 69 wedstrijden voor NAC gespeeld te hebben uiteindelijk voor 750 duizend euro verkocht werd aan Heerenveen, ja dat echt heel duister.

Hoe hebben ze die Haye kunnen halen zeg? Van ADO nog wel. Dat is niveautje Heerenveen, speelt daar al jaren wekelijks eredivisie. Dat is toch niet wat NAC nastreeft?

Wat een mislukking was dat zeg, paste totaal niet bij de ambitie van NAC

16 augustus 2023 om 11:51

Zo zo OZ81, jij denkt, we gooien er ook maar even een generalisatie bij in. De afstand tussen Breda en de Randstad is natuurlijk ook enorm. Wat een domme reactie.

16 augustus 2023 om 01:27

Immers speelde alleen op het middenveld en Van Hooijdonk is een spits dus van die stelling klopt niets.

16 augustus 2023 om 05:23

Lex Immers speelt op 10, kan als valse spits spelen... Wat praten jij? Speelde dus wel degelijks op een concurrerende positie van Sydney

16 augustus 2023 om 10:06



Wanneer speelt Sydney van Hooijdonk dan op 10?

Volgens jouw logica waren Pelle en Immers dan concurrenten van elkaar bij Feyenoord. Onzin.

Bilate was de concurrent van Van Hooijdonk.

16 augustus 2023 om 07:31

Dit is typisch het wereld van nu. Dan lees je wat je wilt lezen. Er staat toch duidelijk verhaal dat sommige transfers mee liften van een transfer.
Van een mooie tekengeld krijg je ook een deel. Alleen iedereen zegt al dat kan je niet bewijzen of valt niet te bewijzen.

Ik zeg je eerlijk, ik snap deze beef echt niet. Beetje heisa lopen opwaken van een dode ruzie paar jaar geleden.

16 augustus 2023 om 00:28

Komt vooral doordat pierre een heel rancuneus persoon is die niet durft toe te geven als Steijn wat goeds doet. Toen Steijn sparta van degradatie behoede door oa mijnans te gebruiken was het geluk. Toen sparta vorig seizoen goed draaide kwam het door het materiaal en zegt hij dat Steijn een slechte trainer is terwijl sparta het beste seizoen in 30 jaar tijd draaide. Bij van persie kreeg hij het ook nooit zijn strot uit om te zeggen dat hij goed had gespeeld, omdat hij 10 jaar daarvoor een keer een vrije trap had genomen. Dat maakt pierre gewoon een heel sneu persoon vol met rancune. Dit benoemde Van der Vaart gewoon geheel terecht nadat pierre meteen geirriteerd reageerde toen Van der Vaart zei dat hij Steijn een mooie gast vond.

16 augustus 2023 om 08:19

Ik zeg je eerlijk, ik snap niet dat je het beef noemt in plaats van ruzie.
Praat Nederlands met me, even Nederlands met me.

Verder denk ik dat van Hooydonk uit de doeken moet doen wat hij nu probeerde te insinueren.

16 augustus 2023 om 12:08

Jullie hebben Almere wel echt veel pakkies uitgedeeld man haha

Pierre heeft hele grote voeten, en nog veel langere tenen. Daar ga je heel gemakkelijk op staan.
En Perry, die vergeet dat niet. Daar is de vete met .V Persie wellicht nog het bekendste voorbeeld van.

Perry is een rancuneuze reuze kneus. Weg er mee mee van de tv.

Derksen heeft al jaren een hekel aan piair. Dus die is nooit positief, ongeacht wat piair ook doet. Op een schijtlollige manier met deze zaak omgaan, zegt veel over derksen. Die man heeft geen bronnen meer in het voetbal. Hij luistert liever country muziek dan voetbal te kijken.
Praat eens met de echte supporters van nac, die zullen een heel ander en compleet verhaal vertellen over nac destijds met manders, van baal, steijn. Daar schrik je van

16 augustus 2023 om 00:30

Dat gaat wel heel snel dan Bochherief. Vanmiddag nog teksten van jou gelezen dat je wilde afwachten met je mening tot je beide kanten gehoord zou hebben. Blijkbaar heb je iets gehoord? Misschien kan je het met ons delen, want anders doe je eigenlijk hetzelfde als PvH

16 augustus 2023 om 00:47

Ajaxmind, vooropgesteld, ik wacht nog steeds de zaak af. Mijn reactie gaat over derksen die zoals verwacht negatief is over piair.
Het klopt, ik heb inderdaad dingen gehoord vanuit Breda. Steijn en manders hadden behoorlijke carte blanche op het vlak van jeugdopleiding, financiën, technische zaken en voetbalzaken. Omdat manders ook bezig was met de verkoop van nac aan city group, werden 3 spelers uit den haag (steijns connecties) aangetrokken voor monstersalarissen om zsm resultaat voetbal te behalen, ten koste van de eigen jeugd. Toen de fans lucht kregen van deze hele zaak, is de boel gaan escaleren en zijn alle betrokkenen gauw vertrokken.

Wat hiervan de waarheid is weet ik niet, maar blind een kant kiezen lijkt mij niet fair

16 augustus 2023 om 00:53

Als dat het verhaal is waar van hooijdonk op doelt dan mag hij gerust vervolgd worden voor smaad en laster.

16 augustus 2023 om 00:56

Dus eigenlijk deed men iets wat heel veel clubs doen: spelers aantrekken voor te hoge salarissen. PSV, Ajax, Feyenoord, ze trekken allemaal spelers aan met hoge salarissen en allemaal om zsm resultaat te behalen en bij allemaal gaat het ten koste van eigen jeugd. Wat doet Steijn dan verkeerd dat PvH daar zo over valt? Want die reden zie ik nog altijd niet.

Daarnaast hoef jij ook geen kant te kiezen, zoals alle reaguurders geen kant hoeven te kiezen. Laat dat maar aan advocaten en rechters over.

16 augustus 2023 om 00:59

Zo wat een heftig verhaal. Zouden ze de film rechten al verkocht hebben?

16 augustus 2023 om 01:07

Kunnen ze wel meteen een paar Hagenezen kopen

Okay flauwe grap. Ik zie het ook niet wat hier zo heftig aan is. Al vind ik wel dat er te hoge bedragen in de voetballerij omgaan en dat je dat soort constructies niet zou moeten willen.

16 augustus 2023 om 08:40

Wat is hier precies echt verkeerd aan dan? Steijn wilde dus blijkbaar snel resultaatvoetbal gaan spelen en haalde daarvoor wat bekende die hij dacht daarvoor nodig te hebben. Als ze resultaten wil behalen heb je daar ook goede spelers voor nodig die doorgaans meer kosten.

16 augustus 2023 om 00:36

Derksen luistert geen country muziek je kunt zeggen wat je wilt maar muziek smaak heeft die ouwe wel hij luistert namelijk heel veel bleus muziek

16 augustus 2023 om 00:49

Smaak is persoonlijk.
Dan is het blues en geen country, ofschoon hij ook niet vies was van country meen ik me te herinneren. Maar hij heeft zelf al eens toegegeven dat hij liever muziek luistert dan een wedstrijd kijkt. Dat laatste interesseert hem niet zo. Wat gek is voor een voetbalanalist

16 augustus 2023 om 01:13

@bochherief niet iedereen is passief bezig met hun beroep,maar je doet wat je moet doen voor brood op tafel,Derksen weet meer van voetbal dan jij ooit zal weten.ja hij is een oude man met ouderlijk kuren.ondanks vele malen commotie rond hem,heb ik echt van hem genoten als voetbal analist,ik zal de enige niet zijn (zie nieuwe contract VI)hij is oud geworden dus is niet gek dst hij heel anders naar voetbal kijkt,daarom ben ik blij met de nieuwe aanvulling,waar ze inhoudelijk discussiëren over actuele onderwerpen.

16 augustus 2023 om 08:41

Bochherief. Zeggen dat Derksen van country muziek houden, is alsof je zegt dat Myvision een Feyenoord fan is. Je weet over veel dingen echt van de hoed en de rand niet

Van mij hoeft iemand ook niet bij een fout of onhandige actie gelijk weg. Maar Pierre wordt wel een lastig verhaal zo voor Studio Voetbal. Nu Steijn trainer is van Ajax wordt het natuurlijk veel vaker een item. Het was afgelopen zondag voor de uitzending al ongemakkelijk en na dit incident al helemaal. Pierre zijn mening over dit onderwerp neem je toch niet meer serieus, zowel een negatieve als positieve mening. We gaan het zien, maakt het voor de kijker wel interessant zo Studio voetbal

Lekker verdiend aan transfervrije spelers haha. Had gewoon gezegd hij haalde zijn eigen Den Haag spelers en liet mijn zoon buiten de basis elf
Dat was netter en eerlijker geweest, volgens mij zien namelijk meer trainers het niet in zijn zoon zitten! Pierre is een achterbakse kwal die in de voetbalwereld door meer mensen wordt uitgekotst. Als iemand geil is op geld is Pierre het wel en hij is heel jaloers op Steijn

16 augustus 2023 om 00:25

Ja piair is heel jaloers op steijn want piair heeft trainer ambities en heeft daarnaast geen geld op z'n rekening staan.

16 augustus 2023 om 02:58

Nou, ik moet toch ff kwijt dat zijn zoon een aanwinst zou zijn voor vele clubs in Nederland. Ik weet zeker dat de Kozakken Boys hem wel willen contracteren, hahaha.

16 augustus 2023 om 11:55

"Ha ha ha ha" Fedal, wat een ontzettend leuk grapje! Sydney heeft het bij Heerenveen prima gedaan en gaat straks een stap maken, dus waar heb je het over?

Waar is Tom Egberts eigenlijk heen?

Jammer dat er niks gepost is over de overige CL wedstrijden.

Marseille net zwaar onterecht uitgeschakeld na penalty’s tegen het Griekse Panathinaikos. Na knap 2-0 voor te komen in de eerste helft door 2 doelpunten van niemand minder dan Pierre-Emerick Aubameyang. 2e helft niet in de problemen gekomen tot aan de 93’ waar Matteo Guendouzi ongelukkig de bal tegen zijn arm aan krijgt. In de verlenging krijgt Marseille kans na kans en in de 112’ schiet Vithina de 3-1 binnen die later afgekeurd wordt door buitenspel. Matteo Guendouzi mist de eerste penalty van Marseille die hun 2e keeper hebben ingebracht voor de penaltyreeks, Ruben Blanco die heel dichtbij zat bij de 3e penalty van Panathinaikos. Panathinaikos onterecht door na de volgende ronde, voor Marseille een heel groot gemis die toch een aardig leuke selectie hebben komend seizoen.

16 augustus 2023 om 03:14

Tom Egbers is naar een relatie therapeut.

16 augustus 2023 om 07:21

Egbers staat nog steeds op non-actief en komt mogelijk niet meer terug.

Klasse Johan, geen fan van Pierre, verre van! Maar aan de hedendaagse cancelcultuur heb ik nog een veel grotere hekel. Hij heeft een foutje gemaakt, sorry zeggen en over tot de orde van de dag.

16 augustus 2023 om 02:55

Dit is dus geen "foutje". Dit is een bewuste poging iemand (figuurlijk) kapot te maken. Hier moet een zware straf opvolgen...bannen van tv, ookal bied hij zijn excuses aan, ja of nee

16 augustus 2023 om 06:44

En dat is dus mis met de maatschappij van tegenwoordig. Meteen iedereen cancellen. Als hij zijn excuses aanbied met de uitleg wat hij bedoelde hoeft hij niet meteen verbannen worden. Je kunt hem wel een proefperiode geven of afspraken maken dat hij niet over dit onderwerp meer praat. Er zijn zoveel mogelijkheden zonder meteen iemand te bannen.

16 augustus 2023 om 07:23

Hoeveel tijd moet je hem geven dan? Hij heeft al twee dagen de tijd gehad en laat niets van zich horen. Het blijft dooretteren op deze manier in plaats van dat ie de discussie meteen doodmaakt.

16 augustus 2023 om 08:38

@kenada Altijd dat gezeur over cancellen… Er is gewoon zoiets als consequenties ervaren van je daden.

Als er excuses komen en daarmee klaart de lucht, dan kan de NOS prima verkopen dat ze PvH aanhouden, na een stevig gesprek.
Als hij voet bij stuk houdt en vervolgens de rechtszaak verliest, dan zou de NOS met een werknemer zitten die willens en wetens een ander heeft proberen te schaden. Als ze het contract dan ontbinden, is dat niet cancellen, maar een logisch gevolg van het vertrouwen verliezen in iemand die op TV de programmanaam te grabbel gooit.

16 augustus 2023 om 09:33

Je kan niet alle gevolgen van acties onder de noemer "cancelen" scharen en vervolgens het een maatschappelijk probleem noemen. Zoals Strandbal aangeeft, dit zijn de consequenties van acties die ingrijpend kunnen zijn. Ik ben het met je eens dat er genoeg andere consequenties voor Pierre kunnen zijn. Maar als een voetbaltalkshow-gast totaal niet objectief kan praten over de trainer van de grootste club in dit land en zelfs zover kan gaan in zijn persoonlijke afkeer, moet de NOS zich gaan afvragen of dit langer op deze manier kan, zonder dat je gezichtsverlies leidt.

16 augustus 2023 om 09:44

Dan zijn we het toch eens,strandbal. Ik zeg ook dat hij zijn excuses moet maken. Van mij mag ie van de tv verdwijnen want heb niks met hem. Maar.mensen meteen bannen zoals hierboven wordt aangegeven vind ik overdreven.

Ik vind Pierre echt een eikel maar zou het geweldig vinden als hij nu met bewijzen zou komen en al die mensen hun mond snoert.mooie televisie zou dat zijn

16 augustus 2023 om 03:17

Eens, zelfs als ajacied zou ik dat erg grappig vinden. Wat Derksen nu uit de doeken doet klinkt aannemelijk, Steijn haalde veel oude bekenden en was daarmee niet goed voor de club NAC, we weten niet of hij er zelf aan verdiende, maar helemaal kosher was het niet, omdat spelers werden gehaald die niet echt iets toevoegden. Dat klinkt een beetje als Ten Hag die Labyad en Klaiber haalde, man man man, dat waren pas duistere deals haha.

16 augustus 2023 om 06:47

Alleen hadden die niet meteen de hoogste salarissen bij een club die het financieel moeilijk had. Had Pierre dat zo uitgelegd was er geen rel geweest, had je mensen gehad die hem alsnog een zeikerd vinden maar was het duidelijk wat hij tegen Steijn heeft, naast dat zjn zoon moest banken

16 augustus 2023 om 10:21

En waarom was het halen van Lex Immers niet goed voor NAC? Kwam transfervrij, speelde veel wedstrijden, scoorde voor een aanvallende middenvelder toch zeven goals en gaf vier assists. NAC haalde dat jaar de na-competitie die ze met 1-2 in de finale verloren van Nec.

16 augustus 2023 om 07:24

Waarom greep hij niet drie jaar geleden in als hij bewijzen zou hebben?

16 augustus 2023 om 10:19

Maar hij is nog altijd niet met bewijzen gekomen. Daar zit het probleem, het is inmiddels alweer woensdag terwijl hij zijn beschuldigingen uitte op zondag.

16 augustus 2023 om 11:33

Dat is de enige optie die pi air heeft. En anders als hij dat niet kan moet hij zich terugtrekken en in een grot gaan wonen.

Deze beschuldiging moet toch wel dé druppel zijn die nodig is om deze pierre van kwallendonk te bannen van de Nederlandse tv. Excuses aanbieden ja of nee, hij is nu te ver gegaan. Zijn zoon moet zich toch de teri*g schamen met hem als vader. NAC moet de handen van hem aftrekken, net zoals elk programma/zender waar hij wekelijks aanschuift.

16 augustus 2023 om 11:35

Wel jammer, Pi Air is zijn legacy die hij heeft opgebouwd als voetballer bij Feyenoord volledig aan het afbreken met zijn rol als 'analist'...

Zoals verwacht de story continues

Nu nog wachten wat de heren van de Telegraaf te vertellen hebben. Van Hooijdonk heeft Steijn mooi te kijken gezet , om het maar netjes uit te drukken. Karaktermoord. Dit verhaal gaat zijn eigen leven leiden. Zo lang niet alle feiten boven tafel komen zal er altijd een luchtje aan Steijn blijven hangen, of hij nu wel of niet betrokken was bij 'duistere zaakjes'.

Pierre kan het beste dit verhaal rectificeren als volgt, zo zou ik het in ieder geval doen: "Vorige week heb ik aan deze tafel in dit programma uitspraken gedaan over meneer Steijn. Uitspraken die ik niet had moeten doen, omdat ik er niet direct bewijs voor op tafel kan gooien. Uitspraken die ik heb gedaan gebasseerd op vermoedens. Enkel een goed onderzoek kan de waarheid op tafel gooien, maar dat is niet gedaan. Ik wil daarom deze uitspraken terug nemen en mijn excuses aanbieden voor de commotie die is ontstaan en mijn excuses aanbieden aan meneer Steijn en dit programma."

16 augustus 2023 om 07:10

In combinatie met zijn eerdere uitspraak is dat toch nog steeds smaad?

Je kan niet zeggen dat iemand duistere dealtjes sluit en als er een advocaat op je afkomt het niet terugnemen maar alleen zeggen dat je het niet kan bewijzen.

Meneer Plasman gaf gisteren zelfs aan dat het smaad zou kunnen zijn zelfs al zou Van Hooijdonk het kunnen bewijzen. Het enige verschil als hij het kan bewijzen is dan dat hij zijn naam natuurlijk zuivert en Steijn ook een probleem heeft.

Je kan wellicht zeggen dat de drie Hagenezen te veel verdiende maar ik denk dat Steijn niet over de salarissen gaat maar alleen kan aangeven die 3 wil ik er graag bijhebben. En in mijn ogen zijn ze ook alle 3 een versterking voor een KKD ploeg dus onlogisch vind ik het ook niet.

16 augustus 2023 om 10:30

Tel erbij op dat het hier ook nog eens om transfervrije spelers ging.

Haye is twee jaar later na 69 wedstrijden voor NAC gespeeld te hebben uiteindelijk voor 750 duizend euro verkocht aan Heerenveen. Sindsdien speelt die in de eredivisie en wordt nu op 1,3 miljoen euro gewaardeerd in transfermarkt.

Malone heeft uiteindelijk 74 wedstrijden voor NAC gespeeld in twee seizoenen. Lijken me prima aantallen voor een transfervrije verdediger. Speelde ook elke week onder trainer Edwin de Graaf.

Lex Immers scoorde voor een aanvallende middenvelder toch zeven goals en gaf vier assists in 31 wedstrijden voor NAC. Stopte bij de start van het nieuwe seizoen na blessure leed.

De hele voetbalwereld is door en door corrupt en overal worden duistere deals gesloten.
Ik kan niet geloven dat mensen hier zo naief zijn.
Rene benoemd dit ook nog eens. Allle insiders weten dit.
Echter je mag het niet hardop zeggen. Ze beschermen elkaar ook want iedereen profiteert mee.
Maar onder de mooie oppervlakte gebeurd van alles.
Heel dom echter van Pierre om dit zo te benoemen tijdens een tv moment en natuurlijk vanuit rancune/ ego.
Echter alle reacties en verbolgenheid en naiviteit eromheen vind ik nog treuriger.
Wat een neppe neppe corrupte boulevard wereld. Ja de voetbalwereld is door en door verrot. Daar heeft pi-air gelijk in. Man wie dat nog durft te ontkennen heeft boter op de neus of is zelf wellicht ook een beetje rot?

16 augustus 2023 om 07:27

Je mag het best hardop zeggen want het is algemeen bekend. Maar je mag geen mensen bewust beschadigen zonder dat je met bewijzen aankomt en dat is wat hier aan de hand is.

16 augustus 2023 om 14:52

@toss, en weet je waar Pierre het nu gewoon hardop mag zeggen? Voor de kortgedingrechter!

19 augustus 2023 om 04:06

Dus niet. Stel jankende egos bij elkaar. 🤣

Wij Hagenezen krijgen ook overal de schuld van

Johan kletst weer uit z'n nek. Het was namelijk niet Immers, maar Bilate die op de plek van Sydney van Hooijdonk speelde.

16 augustus 2023 om 10:31

Bilate speelde niet zoveel met al zijn blessure leed.

Wat een bullshit weer wat die snorremans zit te vertellen 😂😂😂

Wat jammer dat vooral anti Ajax supporters reageren dat Pierre gelijk heeft. Dit gebeuren staat los van een club. Feit is dat Pierre een objectieve analist bij de publieke omroep is. Hij krijgt hier voor betaald (indirect uit onze portemonnee). Dan moet je gewoon niet je eigen vetes uitvechten en ongegrond iemand beschuldigen van iets crimineels. Punt.

Zo doe je dat: telefoon pakken en uitzoeken hoe het echt zit voor je reageert!

Er is natuurlijk wel meer gebeurd dan Immers die Van Hooijdonck uit de basis hield. De 'ADO kliek" bestond verder uit directeur Manders, assistent de Graaf en scout Schoenmakers. Verder hadden ze allemaal riante contracten en looptijden. Dat botste nogal met de NAC getrouwen, zeker toen Manders investeerders afhield en de City group wilde binnenhalen (waar ie nu voor werkt). Toen Lokhoff eruit gewerkt werd is daar volgens mij de bom gebarsten.

16 augustus 2023 om 10:56

Er is zeker mee gebeurt. Ook Haye en Malone werden transfervrij gehaald van Ado.

Haye is twee jaar later na 69 wedstrijden voor NAC gespeeld te hebben uiteindelijk voor 750 duizend euro verkocht aan Heerenveen.

Malone heeft uiteindelijk 74 wedstrijden voor NAC gespeeld.

Dat zijn toch een zeer behoorlijke aantallen wedstrijden en met Haye is ook nog aardig wat verdiend aan zijn transfer.

Het voetbal onder Steyn was veel te verdedigend en oersaai, hij haalde (bij gebrek aan een TD) de verkeerde-Haagse spelers voor veel te veel geld en te lange contracten, een Haagse scout die nog nooit iets heeft gepresteerd, loog toen hij beweerde dat hij bedreigd was (door politie onderzocht-nooit aangetoond). O wat waren we blij dat hij was opgesodemieterd met Manders. Veel succes bij Ajax

16 augustus 2023 om 11:53

De ADO spelers kwamen allemaal transfervrij. Er zijn geen transfersommen betaald aan Ado.

De gehaalde Haye is later voor 750.000 euro verkocht aan Heerenveen. Hij speelt sindsdien wekelijks in de eredivise.

Als het voetbal saai en verdedigend was, ja dat is niet leuk om te zien. Ik kijk geen NAC dus ik kan geen oordeel geven maar ik kan me voorstellen dat je dan liever een aanvallende trainer ziet.

De prestaties waren daar in tegen wel weer prima, na competitie gehaald, finale promotie gehaald en die met 2-1 verloren van NEC. Op een haartje na promotie gemist.

Het is geen "cancel cultuur" als je als redactie tot de conclusie komt dat een van je analisten niet in staat is om met een zekere objectiviteit te analyseren, ofwel niet in staat is zijn werk te doen. En als je als mediaorganisatie vaststelt dat een van je werknemers de organisatie in gevaar brengt door je platform te gebruiken om onrechtmatige uitlatingen te doen.

Ik zeg niet dat die conclusie nu al getrokken moet worden. Maar het zou echt heel raar zijn als de redactie niet een hartig woordje met PvH gaat spreken en zeggen: dit was niet goed Pierre, we gaan niet toestaan dat je dat nog eens doet, kun je daar mee leven en je daarnaar voegen? Daar kan hij dan ja of nee op antwoorden. Bij een nee is hij dus van de buis af. Maar niet "gecanceld".

Ik heb bijna het gevoel dat het een Feyenoord-Ajax discussie is.
Pierre heeft een fout gemaakt en moet doorboor door het stof 100%.
Maar van fouten leer je, laat dit dan uiteindelijk een harde les zijn voor Pierre.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren