Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay ontbreekt tijdens eerste groepstraining onder Van Gaal

Laatste update:

Memphis Depay ontbreekt maandag tijdens de eerste training van het Nederlands elftal onder Louis van Gaal. De Telegraaf en Voetbal International melden dat de 27-jarige aanvaller van Barcelona tijdens de oefensessie van Oranje een aangepast programma in de gym afwerkt. Verder stond Van Gaal met een complete groep van 24 internationals op het veld voor de eerste training voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden.

Ook Virgil van Dijk was daarbij weer van de partij. “Het gaat goed, ik ben natuurlijk heel blij om weer terug te zijn. Het heeft lang geduurd, dus ik heb er weer zin in”, zei Van Dijk tegenover de kanalen van de KNVB nadat hij in Zeist was gearriveerd. “Laten we er iets moois van maken komende week. Het was fysiek en mentaal natuurlijk zwaar om weer op het veld te staan, maar gelukkig heb ik er drie goede wedstrijden op zitten. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken met Oranje. Natuurlijk heb ik Oranje gemist, het was heel lastig om thuis naar het EK te kijken.”

Oranje neemt het tijdens de komende interlandperiode op tegen Noorwegen (1 september), Montenegro (4 september) en Turkije (7 september). De afsluitende training voor de uitwedstrijd tegen de Noren staat dinsdag al op het programma en het is vooralsnog onduidelijk of Van Gaal dan zijn volledige selectie tot zijn beschikking heeft. Depay werkte vorige week maandag - een dag na de competitiewedstrijd tegen Athletic Club - bij Barcelona overigens ook een aangepast programma in de gym af. De aanvaller stond zondag namens Barcelona negentig minuten binnen de lijn in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Getafe, waarin hij het winnende doelpunt voor zijn rekening nam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop een beetje op een voorhoede Malen Memphis Gakpo. Kunnen eigenlijk op elke positie voorin dus voetballenderwijs zal het veel tot positiewisselingen komen bij vlagen. Kracht,snelheid,(trap)techniek. Gakpo en Memphis hebben een goede steekbal. Malen veel diepgang. Hopelijk vind ie zn moyenne van voor zn blessure snel weer terug bij BVB en oranje. Wijnaldum Klaassen F de Jong erachter.

30 augustus 2021 om 18:52

Ben het bijna helemaal met je ons op Klaassen na. Werkt hard, maar mist zoveel voor in de top. Bij Ajax vind ik het vaak ook niet helemaal top. Vaak verstoppertje aan het spelen.

30 augustus 2021 om 18:55

Zou Gravenbergh al klaar zijn voor een basisplek? Staat op die plek en die zie ik graag voetballen. Twijfel alleen hoe dat verdedigend staat.

30 augustus 2021 om 19:00

Persoonlijk denk ik dat Gini ook een linie terug kan en Berghuis op 10. Gravenbergh 1 vd grootste talenten van Nederland. Vind zn niveau nog niet stabiel genoeg voor oranje. Maar dat gaat ongetwijfeld komen.

30 augustus 2021 om 19:17

Ik zou Berghuis niet op een positie zetten waar hij nauwelijks heeft gespeeld.

30 augustus 2021 om 19:38

van Gaal kan Gravenberch zoveel bijleren lijkt me.. Ik verwacht wel dat hij basis gaat staan.

30 augustus 2021 om 19:00

Ik zou eerder met Gakpo, Memphis en Bergwijn proberen. Malen en Wout achter hand houden.

30 augustus 2021 om 19:39

Klaassen gaat 'm echt niet worden, is aanvallend sterk, maar achter de bal komt hij zwaar te kort, zou daar eerder De Roon of Gravenberch neerzetten

Hopelijk niks ernstigs met Depay
Hoop wel dat hij de 3 kwalificatie wedstrijden mee kan doen

30 augustus 2021 om 18:50

Een aangepast programma volgen betekent niet dat er iets ergs is.

30 augustus 2021 om 19:21

Nee dat begrijp ik maar geen klachten ofzo toch Depay

Maar hoop echt dat het alleen bij een aangepast programma bljjft
en dat hopelijk Depay morgen aansluit bij de groep

30 augustus 2021 om 18:45

Ik raad je aan om voortaan het artikel te lezen, ipv alleen de titel.

30 augustus 2021 om 18:51

Waar haal jij vandaan dat hij niet op is komen dagen? Mensen mensen, ga geen dingen verzinnen op basis van een titel en lees het artikel gewoon.

30 augustus 2021 om 18:56

Hahaha hoe de waard is... Kan gebeuren Lozano.

Met Gakpo, Memphis en Malen hebben we wel een droom aanval. Gakpo en Memphis hebben een goede (steek)pass en Malen heeft veel diepgang. F de Jong, Wijnaldum en Gravenberch er achter. Verdedigend lijkt me wel duidelijk wat het gaat worden. Malacia ipv Wijndal

30 augustus 2021 om 22:01

Noem je dat een droomaanval? Misschien dat ik te verwend ben geraakt met aanvallers als robben, v persie, v nistelrooij, kluivert, bergkamp, v Basten etc. Maar ik noem dit echt geen droomaanval wat we nu hebben.

30 augustus 2021 om 23:42

Als je zoals Rowano al tevreden bent met Malacia op linksback, dan is een aanval met Denneboom, Vennegoor of Hesselink en Castelen ook een prima voorste linie.

31 augustus 2021 om 03:11

Waar is Wijndal eigenlijk?

31 augustus 2021 om 08:32

Geblesseerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren