Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Denk je nu echt dat ik met die aanbieding van Ajax bezig was? Nee’

Laatste update:
/

Ajax was in de afgelopen transferperiode bereid om ver te gaan voor Leon Bailey, die in eerste instantie ook leek open te staan voor een verhuizing naar Amsterdam. Een paar uur na de blamerende nederlaag van Ajax in de play-offronde van de Champions League tegen FK Rostov liet de vader en zaakwaarnemer van Bailey echter weten dat zijn zoon toch maar bij Racing Genk zou blijven.

De negentienjarige Bailey zegt dat hij nooit zorgen heeft gehad in de maand augustus. "Ik ben altijd vrij in mijn hoofd. Dat was ook zo tijdens de transferperiode", vertelt hij in Het Belang van Limburg. "Ja, er was een aanbieding van Ajax. Maar denk je nu echt dat ik daarmee bezig was? Nee. De mensen denken dat misschien. Ach, ze doen maar. Ik trek het me niet aan."

Genk was sowieso niet bereid om Bailey te laten gaan en vroeg liefst twintig miljoen euro voor de tiener. “Daar ben ik niet mee bezig. Als ik goed speel, gaat die prijs misschien zelfs nog stijgen”, zegt Bailey. Wie weet. Wat moet gebeuren, zal gebeuren. Maar als ik hier vertrek, moet het naar een echt grote club zijn. In Engeland of Spanje. Om er te spelen, niet om uitgeleend te worden. Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik twee seizoenen zou blijven. Ik kan hier nog veel opsteken.”

Denk je dat Leon Bailey de top gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af of hij afzag van een transfer na het mislopen van CL voetbal bij Ajax en het nu zieltjes winnen is bij de supporters of dat Overmars niet daadkrachtig genoeg heeft gehandeld en speler/ zaakwaarnemer niet voldoende heeft kunnen overtuigen. Genk verkoopt in ieder geval niet haar speler alsnog na een persbericht waarin een transfer wordt afgewezen..

17 september 2016 om 11:48

Neen hij was gewoon niet geinteresseerd in Ajax want anders zou hij wel het jaar ervoor al gegaan zijn. Hijzelf is rustig in zijn hoofd, zijn entourage wat minder. Hij komt er wel. Toppertje.

17 september 2016 om 11:58

Hij kreeg geen werkvergunning in Nederland

17 september 2016 om 13:22

Hij kreeg geen werkvergunning in 2013 toen hij minderjarig was en dus naar Trencin vertrok. Toen hij 18 werd in 2015 had hij makkelijk een werkvergunning kunnen krijgen.

17 september 2016 om 11:58

Ik denk beide. Overmars was niet van plan om zoveel neer te leggen voor Bailey en was de CL een belangrijke factor om de overstap te maken.

Bailey is echt een prima talent. Heeft snelheid, techniek en kan een man passeren. Is hij 20 miljoen waard? Absoluut niet. Zou hij een meerwaarde zijn voor Ajax? Op dit moment niet.

We mogen blij zijn dat Overmans niet graag geld spendeert.

17 september 2016 om 12:04

Volgens mij is Overmars juist heel ver gegaan voor deze speler dus heeft niets met geld uitgeven te maken. Is nog geen 20 miljoen waard maar wel een fantastische speler.

17 september 2016 om 12:25

Elf miljoen exclusief bonussen. Zolang Overmars niet voldeed aan die 20 miljoen ging de transfer niet door. De persoonlijke eisen van Bailey telde in dit stadium nog niet eens mee. Aangezien de clubs er financieel er niet uit zijn gekomen.

Lijkt me toch dat dit wel degelijk met geld uitgave van Overmars te maken heeft.

17 september 2016 om 13:19

waarom zou hij voor ajax kiezen ajax stelt niets meer voor in europa net als de andere nederlandse clubs overigens.
dan kan hij idd beter naar england of spanje gaan de nederlandse competitie is gewoon niet interesant meer voor echte talenten.

17 september 2016 om 13:29

Hij speelt nu voor een middenmotor in de Belgische competitie. Een stap omhoog zou goed zijn voor de ontwikkeling.

Er staat nu relatief weinig druk op hem, zijn team krijgt de ruimte om te spelen en mindere wedstrijden worden hem vergeven.

17 september 2016 om 13:41

Xavi

Ik denk dat het er bij vele Nl'ers nog niet echt in wilt, en vooral niet bij ajax fans, dat Ajax niets meer betekent, een topper van Genk gaat niet meer naar Ajax, die wachten op de Engelse/spaanse/franse/italiaanse subtop, en als die niet komen is er nog altijd Rusland, gelijkaardig niveau, maar meer geld. Ajax heeft afgedaan en word al lang noet meer gezien als een goede stap omhoog.

17 september 2016 om 13:51

Genk is echt wel meer dan een middenmotor. Gewoon een van de vijf topclubs in Belgie, zowel wat betreft huidig spelersmateriaal, stadion, achterban, begroting, etc. Spelen niet voor niets ook Europees voetbal.

17 september 2016 om 17:41

Genk is geen middenmotor. Ajax is zeker groter maar zo groot is die stap ook weer niet. Die tijd is voorbij. En druk zit er wel degelijk op hem. Hij wil kampioen spelen en enkel met hem is er die kans. En als je een jonge speler een slechte prestatie niet kunt vergeven, dan ben je slecht bezig.

18 september 2016 om 12:32

Heerlijk negatief weer. Ajax heeft momenteel een wat mindere periode, maar als jij zegt dat Ajax Europees niets voorsteld dan ben je naast nog nooit in Europa geweest. Ajax is nog steeds een naam en wordt alom geprezen en gewaardeerd.
Al 30/40 jaar lang vertrekken er spelers van Ajax naar Buitenlandse topclubs en dat zal altijd zo blijven en clubs betalen vaak de hoofdprijs voor een Ajax speler. En waarom???....puur omdat het een speler van Ajax is.
Verdiep je eens in de historie en het imago en uitstraling van Ajax. Nu ratel je maar wat en dat is zonde van je energie.
Steek dan liever wat energie in je grammatica, zodat je netjes leert én kan schrijven.

Ik denk dat deze jongen al veel verder is en vooruit kijkt en daar hoorde een club zoals Ajax nooit bij. Die gaat naar Spanje of Engeland volgend seizoen.

Die gozer mag god op zijn blote knieën danken dat Overmars zou gek als een deur is door hem serieus te benaderen voor Ajax 1. We hebben nu Hakim Ziyech, 23 jaar en geen jeugdspeler van 19, hij heeft het bewezen in Nederland en heeft ook een redelijke naam in het buitenland. Deze jongen is echt een nobody die zich te groot voelt voor Ajax.

17 september 2016 om 12:59

Ik ben voor Ajax maar niet zo arrogant doen. Deze jongen heeft van de week nog laten zien hoe goed hij is met 2 goals. Qua historie is Ajax groter dan die Belgische clubs maar of ze voetballend beter zijn weten we niet. De Belgische competitie doet zeker niet onder voor de Nederlandse. Zou wel mooi zijn als de Nederlandse en Belgische competitie samen gingen maar dan zou Ajax nog minder kans maken op de titel

Mooi media charme-offensief om onze zuiderburen te pleasen. Zal me niets verbazen door papa ingefluisterd. Lijkt me met alle media aandacht die zijn vader vroeg tijdens de transferperiode redelijk duidelijk, dat Ajax een reeële optie was. Mits Ajax bereidt was het gevraagde bedrag neer te leggen. Het is niet geheel toevallig dat Ajax daags na de uitschaking voor de CL plotseling geen optie meer was en vader er als de kippen bij was dat de wereld mede te delen.

Wat ben ik blij dat deze jongen niet is gehaald en we er een topper met eredivisie ervaring voor de helft van dat bedrag in de plaats voor hebben. Zeer goed gehandeld van Ajax. Deze Bailey speelt goed bij genk vanuit de omschakeling, op de helft van de tegenstander is het niet meer dan een 'leuke' speler. Ik zag hem laatst tegen Standard spelen, echt helemaal niets wat erop wees dat hij een meerwaarde voor Ajax zou zijn. Laat staan voor 20 miljoen.

17 september 2016 om 14:50

Bij ajax zou hij betere voetballers rondom zich hebben en het is nu eenmaal zo dat de ruimte tussen verdediging en middenveld in Nederland wel een pak groter is. Was gewoon 100% versterking geweest voor het NL voetbal. Bailey staat over 3/4 jaar gewoon in het rijtje met spelers als De Bruyne, dat kan ik je nu al zeggen.

17 september 2016 om 15:56

Dus een net geen topper als hij in het rijtje van de Bruijne komt.

17 september 2016 om 16:23

Het niveau Suarez, Neymar daar moeten we inderdaad niet aan denken. Maar alles wat daar net onder zit is haalbaar voor hem: De Bruyne, Reus, Bale. Laten we zeggen het potentieel van Depay, maar met het verschil dat Bailey het wel zal waarmaken.

Tegenwoordig is elke voetballer van 18 of 19 jaar die regelmatig doelpunten maakt een toptalent. Ik heb het idee dat hierbij het economische belang een grote rol speelt.

Dan blijft ie toch lekker in Genk, dit spelertje voegt niets toe aan Ajax en zodra hij naar City gaat hoor je nooit meer iets van hen.
Waarschijnlijk nog wel een tijdje van zn onzin pratende vader, maar dat ebt ook vanzelf weer weg.

Kom op ajax,haal hem dan zet een mooi bod boven de 20 mille of zo,dalijk heeft man city de overhand en dan ben je nog verder van huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren