Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Denk dat geen enkele Nederlandse club mij kan betalen, dat is dus niet reëel'

Laatste update:

Bas Dost werd heel even aan Feyenoord gelinkt, maar al snel werd duidelijk dat de spits van VfL Wolfsburg onhaalbaar is voor de Rotterdammers. In Helden herhaalt de Oranje-international nog maar eens dat hij voorlopig niet terug zal keren op de Nederlandse velden.

/

“Nederland is voor mij uitgesloten, dat is nu geen logische stap”, geeft de 27-jarige goalgetter te kennen. “Daarnaast heb ik momenteel een prima contract. Ik denk dat geen enkele Nederlandse club dat kan betalen. Het is dus niet reëel.”

Dost sluit overigens niet uit dat hij in zijn nadagen terugkeert in de Eredivisie. Op dit moment heeft hij echter andere prioriteiten. “Ik wil nog een stap maken, wil in Duitsland of Engeland nog eens goed laten zien wat ik kan.” Zijn contract bij Wolfsburg loopt nog één jaar door.

Vind jij Bas Dost geschikt voor een Engelse topclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat er heel veel verschil bestaat in het feit of een club hem wel of niet kan betalen. Er zijn wel clubs die dat Kunnen betalen maar die dat niet Willen meneer Dost.

22 juni 2016 om 09:53

Ga je nou weer over die miljoenen op de bank van Ajax beginnen? Feit is gewoon dat ook al kunnen we het misschien wel betalen, een financieel gezond verstand weerhoud ons ervan omdat we vroeg of laat dan in de problemen komen.

Kortom, de clubs willen het wel, maar kunnen het niet. Dat gaat dan niet over één specifieke speler, maar meer over die andere 23 die dan ook beginnen te miepen over een salarisverhoging en voor je het weet betaal je de middelmaat weer veel te veel.

Mocht er echt een spelers zijn die aantoonbaar beter is dan de rest (en dat is Dost inderdaad niet), dan geloof ik wel dat het salarisplafond doorbroken kan worden zonder scheve gezichten binnen de selectie. Die spelers willen alleen niet naar Nederland.

22 juni 2016 om 09:55

Beetje flauwe opmerking en het klopt ook niet wat je zegt. Nederlandse topclubs hebben ren salaris plafond en Dost zit daar boven. Voor de een of andere reden wordt er altijd negatief gedaan als een speler zegt niet minder te willen verdienen, maar dat is toch zijn goed recht?

22 juni 2016 om 10:12

Ja inderdaad ik denk dat hij 3 miljoen verdient bij wolfsburg, dan gaat die natuurlijk niet bijna 70% van zijn salaris in leveren om in een slechtere competitie te voetballen. Ik denk dat niemand graag 70% van zijn salaris zou inleveren.

22 juni 2016 om 10:52

maar ook clubs die het wel kunnen en willen want bassie is een prima spits

We hoeven hem ook niet meer elk jaar weer dat gezeur.. hopen dat die Deen een schot in de roos is

22 juni 2016 om 11:07

Dat gezeur dat telkens door de roddelpers de wereld in wordt geslingerd. Vorig jaar was het nog enigszins plausibel dat Dost zou komen aangezien hij een zeer matige tijd kende bij Wolfsburg. Maar Dost gaf zelf aan niet te willen, dat hij mede door blessures vond dat hij nog niet echt de kans had gekregen, en prompt scoorde hij aan de lopende band na de winterstop. Zijn eigen vermoedens waren natuurlijk voor hem bevestigd op dat moment, dus waarom de media opnieuw dat bericht wereldkundig maakten is mij volstrekt onduidelijk. Hij zal nooit, maar dan ook nooit terugkeren naar NL de komende 3 seizoenen.

Nu heb ik toch nog 2 minuten typwerk verknald aan deze onzin

Tjah als je blijft en de trainer ziet het niet in je zitten en je wordt niet verkocht naar een andere buitenlandse club maak je nog minder kans op een andere club. Blijkbaar vind hij geld zo belangrijk dan spelen en je op de kaart te zetten

22 juni 2016 om 09:38

“Ik wil nog een stap maken, wil in Duitsland of Engeland nog eens goed laten zien wat ik kan.”
Lees meer op www.voetbalzone.nl"

Wel dus, maar hij heeft zich al bewezen in de Eredivisie. In mijn ogen een vrij begrijpelijke redenering en een jongen die zich absoluut kan redden bij een middenmotor in Spanje, Engeland, Duitsland en zelfs Italië.

Ik denk dat psv en ajax jouw salaris best kunnen betalen, maar dat uit beleid niet willen. Terecht, want ik denk niet dat psv en ajax met dost.erbij opeens zeer makkelijk kampioen worden.

22 juni 2016 om 10:55

maar wel een stuk makkelijker aangezien dost dan de beste spits op de nederlandse velden zou zijn

22 juni 2016 om 15:28

Ik denk het niet zeker Milik vind ik beter dan Dost en dat terwijl ik helemaal niks heb met Ajax en de Jong is ook niet veel slechter dan Dost hoor allebij zelfde type spitsen.

23 juni 2016 om 14:26

millik beter dan dost sorry kan ik niet serieus nemen de jong ook niet trouwens bas dost is drie klasse beter

wat een Verwaand stukje mens.
Ik denk dat geen enkele ploeg deze hoogmoedswaanzinnige middelmaat voetballer wil hebben.
Hoodsklassertje misschien

22 juni 2016 om 10:22

Nee dat denk ik ook niet... Misschien iets voor Excelsior'31.. man man man man man man.......

22 juni 2016 om 10:55

Die hebben Gerritsen, de topscorer van het bekertoernooi al

Maar Koos, ik voel een stukje afgunst. Wat heeft Dost nou precies verkeerd gezegd dan? Hij geniet een zeer ruim salaris, ruim 2x het plafond van de ED. Staat nog een jaar onder contract bij Wolfsburg en wil zich nog een keer bewijzen bij een andere ploeg (mogelijk dus de Bpl), niets mis mee toch? Laten we nou niet gaan doen alsof elke speler terug moet naar de ED als hij in een mooiere competitie voor meer geld (ja, dat speelt mee natuurlijk) kan spelen. In mijn ogen zegt hij in ieder geval geen vreemde dingen.

Alsof geld het belangrijkste is in deze wereld... Wat hebben sommige voetballers toch een bekrompen wereldbeeld. Ik snap ook wel dat je voetbalpensioen er over een paar jaar al aan zit te komen, maar toch. Genoeg binnenharken om de komende dertig jaar op je luie achterwerk te kunnen zitten is weinigen gegeven.

22 juni 2016 om 09:55

Ik snap hem ook wel. Hij zal nog één of twee jaar contract hebben. In die twee jaar strijkt hij meer geld op dan in 6 jaar Eredivisie. Over twee jaar is hij 29 en staan alle Eredivisie clubs nog steeds voor hem in de rij.

Prima
Speler voor een club als Stoke City. Of Watford ofzo, wanneer Deeney weggaat. Wolfsburg is toch een niveautje te hoog voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren