Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Denizli na drie maanden met grote zak geld weg bij Galatasaray

Laatste update:

Mustafa Denizli is niet langer de hoofdcoach van Galatasaray. De Turkse topclub liet eerder dit seizoen Hamza Hamzaoglu al weggaan uit Istanbul, maar onder diens opvolger ging het helemaal niet beter met de kampioen. Denizli is uit eigen beweging weggegaan, maar niet met lege handen. Hij krijgt een som van 1,9 miljoen dollar uitgekeerd voor zijn werkzaamheden bij de Turkse grootmacht.

Denizli nam in november het roer over van Hamzaoglu, die er niet in slaagde om het elftal aan de praat te krijgen. De prestaties zijn echter alleen maar verder omlaaggegaan en Cim Bom staat in de competitie mijlenver achter Besiktas en Fenerbahce: afgelopen weekend bleek Gaziantepspor nog met 2-0 te sterk. Die nederlaag volgde op de uitschakeling tegen Lazio in de Europa League.

Het betekent dat de club van Wesley Sneijder en Ryan Donk voor de tweede keer tijdens het seizoen op zoek moet naar een nieuwe hoofdcoach. Voorlopig neemt jeugdtrainer Orhan Atik het van Denizli over. Hij zal woensdag op de bank zitten, wanneer Galatasaray in actie komt tegen Akhisar in de beker.

Het is officieel: Mustafa Denizli is niet langer de hoofdtrainer van Galatasaray! #vertrokken #cimbom #sneijder #donk #superlig

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een verstandige beslissing?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag mij af of de gala fans hier blij mee zijn?

1 maart 2016 om 16:37

Zo en hoe!

2 maart 2016 om 01:06

Ja ja, opa Denizli weg wat een mooie afsluiter van de avond nadat ik zo een slechte week achter de rug heb hoop dat Fatih Terim nog komt lijkt mij de enige die de pit in de ploeg terug kan brengen mis die man zoveel echt ik meen het sinds die weg is vond ik niemand echt meer dat kaliber hebben met Hamzaoglu was mooi paar bekers maar Terim is echt de imparator / baas.
Durf zelfs te zeggen dat zelfs Fenerbahce en Besiktas supporters met me eens zijn dat bij Galatasaray gewoon Terim als coach hoort die man dwingt zoveel respect af hahah zo grappig als die boos word altijd

1 maart 2016 om 16:41

Als het bestuur ook opstapt dan wel. Anders kan je oneindig zo doorgaan

Hoop dat we nu met jeugdspelers gaan spelen, seizoen is veloren gun de jonkies wedstrijden, die zijn meestal ook gebrand om te slagen, met al onze vedettes van nu redden we het niet dat zien we allemaal dus waarom ook niet.

1 maart 2016 om 16:54

Orhan Atik, trainer van de U21, neemt de zaken over tot er een nieuwe trainer komt. Dat betekent dat de spelers uit de jeugd waarschijnlijk ook een kans krijgen in het eerste.

1 maart 2016 om 19:57

Ja dat heb ik gelezen, bedoelde meer dat onze bestuur hun kaken op elkaar moeten houden als hij met jeugdspelers wilt spelen, ook al gaat het niet goed gewoon doorgaan met de jeugd.

Complete chaos bij die club het bestuur mag denk ik ook wel mee.
Gs en Coaches is net als Real als coaches erger zelfs.

Veel te laat zelfs. Het is ook gekkenwerk geweest om deze man zoveel geld aan te bieden terwijl je weet dat de FFP dicht op je zit, echt onbegrijpelijk waarom hotelmagnaat Ozbek zoveel geld gespendeerd heeft aan een coach dat met pensioen thuis hoort te zitten. Voor hetzelfde geld zag ik liever Ersun Yanal of een Yilmaz Vural bij wijze van spreken. Maar goed, nu blijkt maar eens weer dat ervaring niet goed genoeg is. Maak het seizoen af met die Orhan Atik en stel alvast een coach voor volgend jaar aan die zijn planning nu al kan maken zodat we geen tijd verliezen.

1 maart 2016 om 16:40

Is Murat Yakin van Spartak geen goede optie? Jong voor een coach en ambitieus

1 maart 2016 om 17:17

Gezien zijn verleden bij FB is dat onmogelijk.

Pfffff ,1,9 miljoen dollar wat een chaos is het toch bij Galatasaray. Nu is het de beurt aan de voorzitter om met z'n hele staff weg te gaan , en liefst nu . En waarschijnlijk worden we ook uitgesloten voor Europees voetbal, er komen moeilijke tijden aan, maar wat er ook gebeurt Galatasaray blijft Galatasaray.

Eindelijk weg met Denizli! Orhan Atik is de nieuwe trainer van Galatasaray hij was de trainer van Galatasaray A2. Ik ken hem niet goed, maar ik hoop dat hij zijn jeugdspelers de kansen geeft om te laten spelen. Ik hoop dat hij met zo een opstelling zal beginnen tegen Akhisar (morgen beker-wedstrijd). Cenk; (Jeugd), Koray, Hakan, Olcan; (Jeugd), Bilal; Yasin, Emre Colak, (Jeugd); (Jeugd).

Tegen Istanbul:

Muslera; Linnes, Chedjou, Denayer, Carole; Selcuk, Donk; Sinan, Sneijder, Podolski; (Jeugd)

Orhan Atik laat je zien!

1 maart 2016 om 17:45

Competitie heb je niks meer te halen. Zou het persoonlijk andersom doen, aangezien de beker enige is die we nog kunnen pakken. Morgen met de sterkste opstelling en in de competitie de jeugd de kans geven

1 maart 2016 om 17:52

Kijk even hoeveel spitsen Galatasaray afgelopen 10 jaar heeft opgeleid die bij de eerste elftal zaten. Dat gaat even ik een week niet veranderen. Ik volg de jeugd van GS niet zo veel meer, maar volgens mij hebben we op dit moment een zwakke lichting.

1 maart 2016 om 18:58

Broer geen enkel spits in de A2 zal het slechter doen dan Umut Bulut.

2 maart 2016 om 17:06

Dat is wel waar en niet geschoten is altijd mis.

Neen, ik had en heb nog steeds geen glazen bol maar dit had ik voorspeld. Mustafa Denizli is zeker geen slechte coach maar hij was gewoon niet de persoon die Galatasaray nodig had. De laatste jaren heeft het bestuur (allemaal) van GS grote fouten gemaakt. Het begon eigenlijk al bij het gedwongen vertrek van Terim onder Aysal. Ook het ontslag van Hamza midden in het seizoen was onbegrijpelijk tenzij er echt een toptrainer zou komen. De selectie is kwalitatief te zwak, het huidige bestuur geeft me de indruk dat ze niets van voetbal kennen. Hopelijk geeft die jeugdtrainer Atik enkele jongeren de kans. Dit seizoen is toch al verloren. Bij degelijke interesse van enkele buitenlandse clubs zie ik Sneijder en Muslera wel vertrekken tenzij het bestuur (de huidige of een ander) enkele beloftes maakt.

@firstpatron

Die opstelling tegen Basaksehir word m niet , omdat Sinan geblesseerd is, en zondag raakten Chedjou en Carole geblesseerd. Anders was het een goeie opstelling maat

1 maart 2016 om 16:49

Ik weet het wel, maar ik heb het fout geschreven. Dat opstelling is gewoon wanneer iedereen er weer bij is.

Thanks renktas!

Het werd verdomme tijd.
Nu moet het bestuur opstappen of er moet in mei bij de nieuwe verkiezingen iemand anders gekozen worden. Ik hoop dat er een bestuur komt dat Fatih Terim kan aantrekken. En als assistenten Hasan Sas en Umit Davala.

1 maart 2016 om 16:57

Ik riep gisteren tijdens FB-BS ook al om Fatih Terim. Ik werd gelijk voor gek verklaard, haha. Maar zo gek is dat toch niet...?

Hoezo krijgt hij geld mee als hij zelf opstapt? Dit is gwn een ontslag om een andere manier uitgevoerd. Ik denk dat dit wel de juiste beslissing is voor gs. Want met denizli schat ik de 3de plaats 0% in voor ze.

2 maart 2016 om 01:10

100 mee eens bij een tegengoal kijkt ie alsof hij t beter had kunnen doen hahah walrus opa

Ik had begrepen dat hij geen geld zou krijgen of heb ik het nou mis? Het gaat hier toch om ontslag? Maar als het waar is dan jeetje zeg voor drie maanden werk 1,9 miljoen! Pfff zeg niks meer

Hoe krijg je het voor elkaar om iemand die er een potje van maakt en zelf opstapt zoveel geld meekrijgt? Wanbeleid!

Kan iemand mij vertellen waarom hij dat absurde bedrag meekrijgt?

1 maart 2016 om 17:22

Hoogstwaarschijnlijk een clausule in zijn contract waarin stond dat bij eigen ontslag in het eerste jaar een bedrag van 1.9 mil uitgekeerd zou worden. Dit bestuur is officieel de slechtste van mijn nog prille GS-supporter-leven.

1 maart 2016 om 17:26

Geen 1 club zou zo een contract accepteren, het is te onlogisch. Zoals ik zei, ik denk dat ze hem gewoon ontslagen hebben maar afgesproken hebben om het anders naar buiten te brengen.

1 maart 2016 om 17:49

Was sarcasme, al kan je wel zoiets verwachten van onze Dursuntje.

1 maart 2016 om 20:01

Omdat hij fantastische werk heeft verricht.

Trainer van U21 neem het over. Dit betekent indirect eigenlijk dat de jeugd ein-de-lijk een kans krijgt. Burak Yilmaz (naamgenoot van), Ibrahim Pala, en Koray stonden al te wachten. Nog met Sinan erin en ons leeftijdgemiddelde zakt direct met 3 a 4 jaar. We zijn door Denizli ipv 1 stap vooruit 2 stappen achteruit gegaan elke week door zijn rouleer-fetish.

1 maart 2016 om 22:25

Hasan Sas neemt het over.

2 maart 2016 om 01:12

Hahahah FlackoGS wat laat je mij kijhard stoned lachen, met zijn rouleer-fetish hahahah omg thanks broer wallah die opmerking paste beste bij deze situatie

Het enige wat mij als trouwe supporter nog hoop geeft is dat Arda en Terim ooit nog tegelijk terugkomen naar de club. Wat een chaos en wat een wanbeleid...

1 maart 2016 om 20:03

Terim keert niet meer terug als Coach, denk je dat hij het nog accepteerd? Als het draait mag hij blijven zo niet mag hij oprotten, Terim krijgt geen eens tijd, kijk Wenger van Arsenal, of hij nou kampioen word of niet hij mag blijven, bij ons zou Terim kapot gemaakt worden terwijl hij een legende is voor ons.

Maar wat schiet Galatasaray er nu mee op? Het seizoen is toch al verloren. Nu maar weer een buitenlandse trainer zeker?

1 maart 2016 om 18:59

Orhan Atik is de nieuwe trainer. Hij komt van Galatasaray A2.

Degenen die hem ontslaan mogen van mij part ook ophoepelen. Ik kan niet eens blij zijn van dit ontslag, kijk dat bedrag eens dat meneer meekrijgt door onze financiële experts, ongekend. Al weet ik niet zeker of dat bedrag klopt, maar goed.. Wat dacht het bestuur bij het binnenhalen van Denizli dan? En hoe willen ze nu verder? Weer een incapabele trainer aanstellen? Ik zou zeggen, stel geen trainer op. Heeft geen toegevoegde waarde meer. Gebruik je tijd om een kwalitatieve trainer vast te leggen voor het volgend seizoen.

Het voetbal is niet om aan te gluren en het seizoen is gespeeld. Probeer in ieder geval niet te degraderen en laten we de wedstrijden gebruiken om jeugdspelers een kans te geven. Of je nou wel of niet de beker pakt, zal mij een worst wezen. Achterlijk bestuur.

Mustafa Denizli heeft geen grote zak met geld meegekregen. ( wel meegekregen, maar hij heeft meer als $1.500.000 teruggegeven aan Galatasaray). Hij had recht op $1.950.000 voor de rest van het seizoen maar heeft dus nu voor zijn werkzaaamheden van 3 maanden $ 450.000 ontvangen.

1 maart 2016 om 18:35

Aha kijk, dat verklaart een hoop. Lijkt me ook iets logischer.

1 maart 2016 om 18:46

Heb je een bron want dit lees ik nergens in de turkse kranten.

1 maart 2016 om 20:22

Mynet.com staat het uitgebreid.

Mustafa denizli den gorulmemis jest.

Dit veranderd helemaal niks zolang Ozbek en co niet opstappen is het niet mogelijk om vooruitgang te boeken. Atik ken ik niet maar het maakt ook verder niet uit dit seizoen. En als we nu geen jeugdspelers op het veld gaan zetten dan weet ik het ook niet meer. Wat voor nut heeft het als je een jeugdteam hebt als je er helemaal geen spelers van gaat gebruiken?

2 maart 2016 om 01:14

Vroeger hadden we baris ozbek ofzo tog hahah zelfs hij was beter dan deze ozbek

2 maart 2016 om 15:47

Ja hij maakte deel uit van de legendarische BAM (baris Ozbek, Ayhan Akman en Mustafa Sarp) middenveld van Galatasaray die ongekende successen behaalden. Net zoals de Ozbek van nu is hij niet Galatasaray waardig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren