Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Defensieve problemen Barcelona stapelen zich op

Laatste update:
/

De defensieve problemen bij Barcelona stapelen zich op. De club moet het weken stellen zonder Gerard Piqué en Lucas Digne en woensdag wordt duidelijk dat ook Jérémy Mathieu wekenlang niet inzetbaar is.

Mathieu speelde dinsdag met Barcelona in de Catalaanse Super Cup tegen Espanyol. De verdediger kreeg een tik en de medische testen op woensdag hebben aangetoond dat hij een voetblessure heeft. Via de officiële kanalen communiceert de club dat Mathieu zeker drie weken niet inzetbaar is.

Dat is een probleem voor trainer Luis Enrique, omdat andere verdedigers als Alba, Piqué en ook Aleix Vidal kampen met blessures. Ook keeper Jasper Cillessen en middenvelders Andrés Iniesta en Rafinha zijn momenteel geblesseerd.

Barcelona heeft voldoende opties om de problemen op te lossen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 oktober 2016 om 15:24

Dat dachten ze tegen Alaves en Celta zeker ook?. Ik heb het idee dat de PD wat dichter bij elkaar is gekropen en dat ze niet zomaar meer iedere wedstrijd winnen. Blijkt ook wel uit het feit dat Sevilla en Villarreal zich bij de top drie genesteld hebben.

26 oktober 2016 om 16:14

Je weet zelf toch ook wel dat die het geen hele seizoen vol houden. Is niet het eerste jaar dat ze zo goed beginnen.

26 oktober 2016 om 15:41

Dat probeerde Guardiola in 2010/2011 met Mascherano op Cdm, maar dat was absoluut geen succes. Gewoon Marlon en Rodri erbij halen van Barca B.

26 oktober 2016 om 16:49

inderdaad officer, Marlon en rodri zijn prima om er even bij te halen!

26 oktober 2016 om 17:56

Volgens mij gaat dat niet zo makkelijk in spanje! Volgens mij moet je namelijk je spelers inschrijven in het team in spanje en kan je niet zomaar switchen tussen a en b elftal

26 oktober 2016 om 19:16

Jawel. Is geen probleem.

26 oktober 2016 om 15:42

Hahahahaha. Over 1.5 week op bezoek in Pizjuan vriend. Zelfs met Mascherano en Pique gaan ze al vaak kopje onder daar. Daarna op bezoek bij Sociedad waar ze ook ieder seizoen verliezen. Haha wat ben jij een knul zeg ongelooflijk. Ik vind echt dat je voor onzin berichten zoals jij hier post een ban moet krijgen.

26 oktober 2016 om 16:46

nee die reactie van jou voegt lekker iets toe, altijd maar die praatjes over barca. Hoop dat ze dat sevilla opvreten, 'daarna op bezoek bij sociedad' je wint net bij leganes en dan een grote mond hebben ahahhahaha. net zoals ze kopje onder gingen in de copa del rey finale en de supercopa ? jammer joh de enige die kopje onder gaat ben jij als je zulke waardeloze reacties plaatst, als je vind dat hangover een ban verdient verdien jij er nog meer 1 maat.

26 oktober 2016 om 16:50

Marlon was er al bij in de bekerwedstrijd..... geen succes

26 oktober 2016 om 17:28

Laligathomas hij heeft het (neem ik aan) over het hoofd gezien dat Barca binnenkort naar Sanchez Pizjuan moet en dat is inderdaad geen makkie.

@hangover
Het is al meerdere keren gebleken dat spelen met een half B-elftal problemen oplevert voor Barcelona, tegen wie dan ook. Niemand is te onderschatten in La Liga, ook niet de onderste ploegen.

26 oktober 2016 om 17:51

Niet alleen naar Sevilla, ook naar Anoeta waar ze al jaren niet winnen.

26 oktober 2016 om 17:51

Sociedad al paar jaar op rij kansloos verloren door Barca..

26 oktober 2016 om 18:58

Kansloos? Kijk jij wel voetbal of heb jij alleen FIFA verstand?

26 oktober 2016 om 18:58

Alsof ze bij sevilla nooit winnen lol. We zullen zien over 1,5 week of najaa zie eerst maar deze week te overleven.

26 oktober 2016 om 19:01

Blijkbaar kan jij de wedstrijden van de afgelopen jaren niet herinneren in Anoeta.

26 oktober 2016 om 21:00

Was dat kansloos? Blijkbaar kan jij niet herinneren wat kansloos is, de laatste wedstrijd was namelijk al totaal niet kansloos en het jaar daarvoor ook niet. Dus ga eerst eff kijken voordat je weer in de ruimte lult, je weet best veel van voetbal maar die anti barca reacties en dat vage gezwets soms denk ik echt van zonde want je weet veel.

Thank God! Voorlopig geen matieu, liever nog messi daar achterin, lol

26 oktober 2016 om 17:55

Barcelona speelt zowiezo altijd op de helft van de tegenstander. Ze kunnen, al helemaal tegen het rechter rijtje, spelen met iets mindere verdedigers.

Umtiti Busquets Mascherano Roberto moet het dan worden denk ik. Wel uitzonderlijk hoeveel blessures Barca momentele heeft. Dit maakt het wel heel kwetsbaar.

Veel blessures dit seizoen bij Barca.
Nu maar hopen dat er in de verdediging niemand meer uitvalt, anders krijgen ze echt problemen.
Pique en Alba zijn normaal gezien binnen 2 weken tegen Sevilla er wel bij denk ik.

Met Mascherano, Umtiti en Sergi Roberto zijn er al 3 goede opties voor de verdediging. Een middenveld met Busquets, Rakitic en Andre Gomes is ook niet verkeerd. In de breedte wordt het natuurlijk minder, maar de basis blijft een zeer behoorlijk niveau hebben.

26 oktober 2016 om 15:12

Zou liever suarez ipv gomes hebben. Want gomes speelt echt slecht tor nu toe vin dik

26 oktober 2016 om 16:10

In principe kan arda turan linkback voor een paar wedstrijden. Daar heeft hij bij Galatasaray ook wel eens op gespeeld. Weet alleen niet of mister big star dat zou willen. Verder zijn alle posities natuurlijk prima ingevuld. Zou je niet met zo'n sterk middenveld gewoon iemand uit de jeugd kunnen laten meepspelen. zit er niks bij la masia

Vind al een tijd dat Barcelona een geweldig eerste elftal heeft. Reservebank stelt weinig voor, zeker als je tegen het tegen licht houdt van de directe concurrentie. Hier verliest Barca het kampioenschap door, misschien ook wel de CL.

26 oktober 2016 om 15:11

Je loopt een beetje achter. Dit seizoen heeft Barcelona 5 spelers aangetrokken voor de breedte. (Umtiti, Digne, Gomes, D. Suarez en Paco Alcacer)

26 oktober 2016 om 15:14

Idd. Daarom dat er nu 3 verdedigers geblesseerd zij' en ze nog altijd een goede verdediging hebben

26 oktober 2016 om 17:16

Daar komt wel bij dat Dani Alves weg is en Sergi naar de verdediging overgeheveld is. Daarnaast zijn Vermaelen, Bartra en Adriano uit de verdediging weg zijn en Munir uit de aanval. Alles is dus redelijk tegen elkaar weg te strepen.

26 oktober 2016 om 15:12

Gomes, Paco, Denis Suarez.... Barca heeft de afgelopen zomer echt wel goede aankopen voor de bank gedaan, hoor.

Mascherano, Umtiti, Sergi Roberto en Lucas Digne zijn meer dan capabel genoeg om de verdediging van Barcelona op peil te houden nu ze met zoveel blessures rondlopen. Daarnaast heeft Barcelona natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om tegen de mindere goden jongens als Marlon, Nili of Palencia uit te testen en een die vier jongens rust te geven.

Mathieu kan nog door een C-speler van Barcelona vervangen worden, maakt niet heel veel uit dus. Wat een vreselijke voetballer is dat.

In de winterstop een goede CV halen als back-up of misschien zelfs basis, dan komt het wel goed. Tot die tijd hopen dat het goed komt.

Ach, eventueel 3-4-3 gaan spelen dan in een ruit met Busquets in een iets verdedigendere rol dan normaal. Zorgen dat de bal zo gauw mogelijk op het middenveld is zodat de verdediging ontlast blijft. Moet niet al te veel problemen opleveren denk ik zo. Echter moet het hier wel bij blijven en hoop ik niet dat er volgende wedstrijd weer iemand uitvalt achterin want dan kunnen er op den duur wel problemen gaan ontstaan.

26 oktober 2016 om 15:46

343 met welke verdedigers? Mascherano umtiti en..?

26 oktober 2016 om 16:38

Sergi Roberyo

26 oktober 2016 om 22:05

Eventueel met zoals Dindybala21 aangeeft Sergi Roberto of wat mijn inziens een betere optie is namelijk de kans geven aan Marlon, een vrij groot talent die daar ook nog rondloopt bij Barca B. Is overgekomen van Fluminense uit Braziliã£â«.

Iemand enig idee of er in Barcelona B of in de jeugd nog een goede verdediger rondloopt die deze blessures eventueel kan opvangen?. Al helemaal wanneer er nog een verdediger geblesseerd raak

26 oktober 2016 om 16:37

Marlon is een goeie, speelde gister ook wel goed.

Op zich niet slecht. Blessures zorgen dan wel voor dat je misschien te veel punten verspeeld voor Kerstmis. Komen die spelers dan terug erna dan kan je net toch wat vorm te pakken hebben en via een gunstige loting de hoofdvogel afschieten: Zie Real vorig seizoen.

Ik denk dat ze nu al helemaal balen dat Sánchez (van ajax) niet wou komen.

26 oktober 2016 om 16:39

Niet wou komen? Wilde Barcs hem dan???

26 oktober 2016 om 16:51

Ja barca wou hem maar hij wou niet in barca B spelen

Denk dat ze Matthieu wel kunnen missen. Iniesta en Rafinha zijn van een ander kaliber. Echter hebben ze wel een brede groep en eventueel wat doorsturen vanuit de jeugd is misschien een bijkomend voordeel

26 oktober 2016 om 16:38

Inderdaad, Zo een drama die jongen, gister kreeg hij het voor elkaar de slechtste verdediger te zijn met 3 barca b spelers.

La hora de Marlon! Een jonge Braziliaan die heel veel indruk maakte tijdens de pretemporada en het ook goed deed voor Barca B (al kon hij pas laat in actie komen vanwege visumproblemen). Nu Lucho beschikt over slechts 2 CV's kan Marlon eindelijk debuteren. Hij wordt vergeleken met Thiago Silva en heeft zich vrij snel gemakkelijk aangepast aan de Barcelona stijl. Echt een toptalent. Laten we hopen dat hij tegen Granada minuten mag maken!

Hoeveel is het gisteren geworden?

Digne geblesseerd? Nee hoor..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren