Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deense tv-ploeg in Qatar wordt live op televisie afgekapt en bedreigd

Laatste update:

Een live-uitzending van de Deense zender TV 2 is in Qatar verstoord door beveiligers. Tevens werd de televisieploeg bedreigd en kregen zij te horen dat er niet mocht worden gefilmd. Verslaggever Rasmus Tantholdt meldde later op Twitter dat zij inmiddels verontschuldigingen hebben ontvangen.

Tantholdt was in Doha live in gesprek met een collega in Odense toen op de achtergrond een golfkarretje stopte. De cameraman nam de aangekomen beveiligers in beeld waarna een van hen de lens met de hand bedekte. Verslaggever Tantholdt probeerde een gesprek aan te gaan. “Meneer, u heeft de hele wereld uitgenodigd om hier te komen. Waarom mogen wij niet filmen? Dit is een openbare plek?” Hij liet zijn persaccreditatie zien, maar dat hield de beveiligers niet tegen. “We kunnen overal filmen waar wij willen”, zo zei Tantholdt.

De Qatarese beveiliging was niet onder de indruk en dreigde met het vernielen van de apparatuur. “Ja wil je de camera vernielen? Doe maar, verniel de camera maar!”, zo daagde Tantholdt hen uit. “Dus je bedreigt ons door de camera te willen vernielen?” Zo ver kwam het niet.

Uiteindelijk bleef het incident bleef zonder gevolgen en de televisieploeg kreeg excuses namens het WK-organisatiecomité. “We hebben nu een verontschuldiging gekregen van het Qatar International Media Office en van het Qatar Supreme Committee”, schreef Tantholdt op Twitter. “Maar gebeurt dit ook met andere media?”, vroeg hij zich af. Eerder meldde een verslaggever van het Algemeen Dagblad dat de aankomst van het Nederlands elftal bij het hotel in Doha ook al 'scherp geregisseerd' was. Journalisten moesten bij de aankomst van Oranje's spelersbus plaatsnemen in een speciaal voor de pers ingericht vak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee, het gaat echt lekker daar. Top WK. Zin an!

16 november 2022 om 13:56

Ik denk met olie, gokje hoor.

16 november 2022 om 14:10

Met corruptie verdien je doorgaans geen geld toch? Met geld kun je mensen omkopen en dus onstaat er curruptie.

16 november 2022 om 14:16

Blatter was gek genoeg een van de weinige die tegen het WK in Qatar was destijds.

Blatter was een hele grote boef, maar hij realiseerde zich wel dat Qatar het WK laten organiseren echt een stap te ver ging, en waarschijnlijk alleen maar tot ongewilde aandacht en onderzoeken zou leiden. Heeft dus gelijk gekregen.

16 november 2022 om 14:18

Tenzij je een ambtenaar bent, dan verdien je wel geld met corruptie?

16 november 2022 om 14:35

Blatter is altijd tegen Qatar geweest, hij had liever de VS gezien.

16 november 2022 om 14:54

Met corruptie bedoel je de westerse leiders van de UEFA of FIFA mee toch, die nemen steekpenningen aan en laten zich omkopen. Dan ben je corrupt.

16 november 2022 om 15:02

Niet mee eens, de loting heb ik destijds live gevolgd op tv en Blatter was zo trots als een paauw toen hij het bekend maakte dat het Qatar werd. Hij was de 1e persoon dat op de persconferentie vol lof was over hoe goed en belangrijk het niet was om het in Qatar te organiseren. Alsof ze een fatsoenlijke competitie en wat met voetbal te maken hadden. Dat hij zijn eigen straatje probeerde schoon te vegen na zijn arrestatie was eerder een schijnvertoning.

16 november 2022 om 15:10

@lionpa76, Je kan het er niet mee eens zijn, maar Blatter zelf en de serie Fifa Uncovered vertellen een ander verhaal. Zeker een aanrader om te zien hoe alle foute beleidsplannen sinds Havelange hebben geleid tot dit abominabele WK

16 november 2022 om 15:21

Nee niet met corruptie geld verdiend, dat geld hebben ze gebruikt om corruptie mogelijk te maken. Je bedoelt het goed, je verwoordt het alleen verkeerd.

16 november 2022 om 14:00

Nee, in Rusland en Brazilie ging het lekker. Weet dat er elke wedstrijden grote rellen waren met de dronken Russen en Polen. Hier worden de beveiligers ook uitgedaagd, waarom film je ze, als ze dat niet willen.

16 november 2022 om 14:01

Oh, je hebt me overtuigd. Top WK. Zin an!

16 november 2022 om 14:11

@quaresma19o3

Als er twee (hooligan)groepen zijn die geen alcohol drinken voordat ze gaan rellen, zijn het de Polen en Russen wel. Had dan Engelsen of Britten in het algemeen genoemd als het je over dronken, rellende supporters hebt.

16 november 2022 om 14:18

Met elke reactie die je plaatst over Qatar maak je jezelf nog belachelijker, Quaresma. Vrijwel alles aan dit WK is een grote schande. Dan kun je wel als een klein kind gaan roepen: "ja maar die andere Wk's dan?" Nee. Qatar slaat alles.

16 november 2022 om 14:19

Echt he, dat mensen zelfs nog na dit rotjaar nog steeds met whataboutismes komen.

Man man man.

16 november 2022 om 14:25

Wat is er mis met whataboutism?
Het zijn juist de hypocrieten die hun kop in het zand steken en niks willen hebben van soortgelijke situaties. Meestal omdat het niet in straatje past of omdat ze geen houvast meer in een discussie. Dan is het negatief bestempelen van whataboutism hun enige uitweg. Wie bepaald of whataboutism van zichzelf een negatieve zaak is?

16 november 2022 om 14:35

Er zijn geen soortgelijke situaties. Voor welk ander evenement zijn er ooit zoveel doden gevallen?

16 november 2022 om 14:40

Whataboutism is een dooddoener als je een normale discussie wil voeren. Het enige wat je ermee bereikt is dat het nig eens bekend wordt dat iedereen hypocriet is, maar dat wisten we al. Het enige weerwoord op whataboutism is meer whataboutism en zo kan je oneindig lang door whataboutismen en uiteindelijk ben je geen klap opgeschoten, en heb je nog niet alle misstanden in de wereld benoemt. Dat is het probleem met whataboutism.

16 november 2022 om 14:58

Spursfan96

Dat hoeft niet zo te zijn. Overal gebeuren zaken inderdaad. Maar dat betekent niet dat we alleen één land of zaak moeten bespreken en een soortgelijk aspect links moeten laten liggen. Zeker omdat er partijen zijn die erg bevooroordelend zijn. Deze partijen laten bewust andere soortgelijke/ergere zaken links liggen. Dan mag je er zeker wel vraagtekens zetten ook al is het whataboutism.

16 november 2022 om 15:08

En jouw mening is gemaakt door moslims die westerse media aanvallen? Belangrijk verschil is dat de ene aanval met woorden is, de andere aanval is met stokken. Je kunt van beiden iets vinden maar ik vind woorden doorgaans nog beschaafder dan stokken.

16 november 2022 om 15:21

Je kunt er ook gewoon blijven als je het zo'n mooi land vind.

16 november 2022 om 15:30

Ik hoop dat ze je paspoort afpakken en je mee laten helpen met het afbreken van de stadions.

16 november 2022 om 16:02

@sitostick hoeveel doden zijn er gevallen die mee hebben gewerkt aan die stadions. Ik heb ergens een keer 6500 gehoord, maar die waren niet allemaal direct gerelateerd aan het wk. Zolang ik die aantallen niet weet kan ik het dus ook niet vergelijken met andere evenementen.

16 november 2022 om 16:08

Omdat mensen als jullie ervan uitgaan dat iedereen even cynisch is als diegenen die nu hun ogen voor Qatar sluiten.

16 november 2022 om 16:19

De vraag is dan alleen wat mag je wel en niet benoemen, want het is net zo hypocriet om het wel over Israël Palestina te hebben, maar niet ober Boko Haram. Het lijkt me het handigst om onder een topic over Qatar het lekker bij Qatar te houden, en niet allerlei andere problemen. Op deze manier gaat het namelijk bij de topics over de problemen waar jij het over wil hebben ook niet meer over die problemen, en dat moeten we niet willen. Imo mieten we nu wel één land bespreken, want daar gaat het nu eenmaal over. In de politiek doen ze met een reden ook niet aan whataboutism, en als je dat daar wel probeert wordt je zo uit het veld beredeneerd. Verder ben ik wel benieuwd waarom jij verwacht dat je een ander topic op tafel kan gooien en je verwacht dat men dan daarover gaat discussiëren en niet verder gaat whataboutismen.

16 november 2022 om 17:17

Ik wens je oprecht veel plezier daar maar wat heeft dit.met moslims aanvallen te maken. Had dit in ieder ander land gebeurd waar weinig moslims wonen hadden de meeste mensen dezelfde mening. Juist door al die doden die gerelateerd zijn aan de stadions is er nu veel ophef. Dat mensen zichzelf niet kunnen zijn komt daar nog eens bij.

16 november 2022 om 17:19

Blakckthought. Ik ben je kwijt. Die doden zijn gevallen door het aan de stadions te werken maar dat kun jij niet koppelen aan het wk? Waar denk je dan waar die stadions voor gebouwd zijn.

16 november 2022 om 18:32

omdat het een afleidingsmaneuvre is om niet inhoudelijk op het onderwerp in te gaan.

16 november 2022 om 18:34

Niks mis met Ierse of Schotse supporters.

16 november 2022 om 22:14

Het ligt eraan welke cijfers je wilt gebruiken. De cijfers die daadwerkelijk met het evenement te maken heeft of gewoon de buitenlandse werknemers die zijn overleden. Deze mensen zijn er trouwens allemaal vrijwillig in het land, want in hun eigen land is het nog veel erger. Het is dit of hun hele familie sterft van de honger.

16 november 2022 om 22:20

Men kan helemaal niet de doden relateren aan de stadions. Het is een lijst met doden of de afgelopen 10 jaar.

Hartstikke vervelend maar sommige journalisten gaan puur om te provoceren. Laat voetballers lekker hun droom naleven er wordt veel te veel druk uitgeoefend op de spelers en trainers. Qatar is al sinds dat het land bestaat tegen homoseksualiteit en alle andere dingen die in het westen normaal zijn en dat weten we allemaal. Net zoals in Frankrijk een vrouw geen hoofddoek op mag tijdens het werk mag je in Qatar niet hand in hand lopen als homopaar. Sprak de hele wereld ook schande over dat EK in Frankrijk : Nee! Er wordt echt alles aangedaan om dat WK in een zo slecht mogelijk daglicht te zetten en ik ben zeker tegen moderne slavernij maar bijvoorbeeld een winkel als Action zit ook vol met rommel uit China en we weten allemaal hoe dat wordt gemaakt maar daar hoor je niemand over. Een vraagje aan alle No to Qatar gasten : Als straks je gas uit Qatar komt omdat Rusland de kraan dichtdraait gebruik je dan ook geen gas? Dat lijkt me een goed statement straks ook geen gas gebruiken svp!

16 november 2022 om 13:45

@antonydollar

Dus moeten we elke journalist dan maar op zo'n manier behandelen? Zelfs journalisten die 'puur komen om te provoceren' dien je met respect te behandelen, iets met persvrijheid.

Er zijn ook genoeg mensen die enkel naar een voetbalstadion komen om rotzooi te schoppen, moeten we elke goedwillende supporter dan ook maar dezelfde behandeling geven als die gasten?

16 november 2022 om 14:03

Persvrijheid betekent niet provoceren. Of ben je echt zo dom

16 november 2022 om 14:14

@bderonde

Persvrijheid is inderdaad geen vrijbrief om te provoceren, maar een provocerende journalist valt nog steeds onder persvrijheid. Op de rest van je reactie zal ik maar niet ingaan, dat is vergelijkbaar met de Qatarese (pers)gastvrijheid.

16 november 2022 om 14:28

Klopt daar hoef je niet op in te gaan. Dat gaat boven je denk niveau , het is enkel maar wijzen naar de rest van de wereld. Terwijl het westen een potje van maakt waar ze maar voet zetten. Het is gelijk huilen als in een andere land komen en hun karakter tegen word gehouden blijf in Nederland ga monopolie spelen of puzzel.

16 november 2022 om 15:17

Het hebben over denkniveau in je reactie om vervolgens niet eens een juiste zin te kunnen formuleren, knap hoor. Het westen kan het in ogen van lui zoals jou toch nooit goed doen. Grijpen we ergens niet in janken jullie daarom, grijpen we wel in wordt er alsnog gejankt.

16 november 2022 om 13:45

@antonydollar Deze reactie snijdt niet echt hout met de berichtgeving. Op welke manier hebben deze Deense journalisten dan willen provoceren? Ik kan er weinig over vinden, maar blijkbaar weet jij hier meer over.

16 november 2022 om 13:55

In Qatar is het natuurlijk niet hetzelfde als in Nederland op het gebied van persvrijheid of als een land in Denemarken. Ook hier hoor je rekening mee te houden. Mensen gaan nu net doen alsof het allemaal een schande is maar dit is altijd al zo geweest! FIFA verkocht het WK aan Qatar en het hoofd van de FIFA is Infantino een Zwitser notabene! Had je liever geen Qatar er was genoeg tijd om het WK te verplaatsen net zoals Rusland ineens werd geboycot. Je geeft het WK aan Qatar dan weetje dat daar consequenties aan zijn verbonden en hun het WK mogen leiden hoe hun het zelf willen. Heb je echt een enorme hekel aan Qatar als land zijnde gewoon je elftal niet laten afreizen maar ojee dat heeft niemand nog gedaan! Dan maak je pas echt een statement! Maar aub dan ook geen gasdeals sluiten met Qatar als Rusland alles dichtdraait!

16 november 2022 om 13:59

Ik zie hierin geen enkele link met provoceren. De Deense journalisten zijn niet verteld dat er daar niet gefilmd mocht worden oid. Ik ben het verder met je eens. Persvrijheid en Qatar is geen gelukkig huwelijk, de misstanden mogen niet benoemd worden etc. Maar hier wordt een journalistenploeg gewoon lastiggevallen zonder enige grondslag. Dat is het benoemen waard. Dit is Qatar op zijn best en dat is erbarmelijk slecht.

16 november 2022 om 14:00

Een hoop tekst, weinig uitleg of argumenten. Waar moeten ze rekening mee houden? Dat je niet zomaar een item op mag nemen op straat?

16 november 2022 om 14:04

Qatar is net zoals China een land waar je niet overal mag filmen. Dit is al jarenlang zo en nu is het opeens een schande. Had je dit allemaal willen voorkomen had je het WK aan bijvoorbeeld Spanje kunnen geven of bijvoorbeeld Italië. Je verkoopt het WK aan Qatar dan weetje dat daar consequenties aan zijn verbonden. Als ik die beelden van die Deense journalist zie denkje dat ik daar gelukkig van wordt? Maar ik heb al in me achterhoofd dat Qatar zo inmekaar steekt dus verbaasd het me niks en ga ik er ook geen schande van spreken.

16 november 2022 om 14:08

Je moet het volgens mij omdraaien. Als Qatar zo nodig een WK wil organiseren zal het de teugels wat moeten laten vieren. Voetbalsupporters zijn nou geen subgroep die zich erg makkelijk aanpast.

16 november 2022 om 14:08

Antonydollar, je bent echt een beetje onzin in de rondte aan het strooien. Omdat het slecht is en we dat al weten, is het oké dat het slecht is. En dan is normaal gedrag provocerend. Dit is echt een argumentatie van lik-me-versje.

16 november 2022 om 16:06

@antonydollarTsja, ook geen enkel elftal heeft Argentinie geboycot. Betekend niet dat Videla een leuke fijne man en bijbehorend regime was toch?

16 november 2022 om 13:46

Eens, allemaal provocatie. Waarom gaan er uberhaubt mensen heen als supporter? Is allemaal provocatie van de Westerse wereld. Ik wil bij deze mijn excuses aanbieden aan een ieder die gekwetst is door de vrije pers en supporters die naar Qatar zijn afgereisd. Staan gewoon te filmen en worden onderbroken, slaat nergens op.

16 november 2022 om 14:17

Wat bedoel je met Qatar is tegen homoseksualiteit?
Dat 95% vd bevolking tegen is?
Of dat een paar religieuze idioten die toevalig de macht hebben tegen zijn en iedereen hun gedachtengoed opleggen?

16 november 2022 om 14:31

Nederland 79 dat kan je andersom ook omdraaien toch?

Een paar liberale idioten hebben de macht en douwen hun ideologie van de regenboog door de strot bij mensen. Van regenboog zebrapaden, aanvoerdersbandjes, voorlichting op basisscholen, gay parade etc etc.

Terwijl er genoeg gelovigen en ongelovigen daar niet op zitten te wachten.

Maar daar hoor ik je weer niet over.

16 november 2022 om 15:06

Oh daar wil ik best wat over zeggen. Ik vind het prima dat ze er geen reclame voor maken en dat ze het persoonlijk niks vinden, maar je kunt iemand anders toch niet verbieden om gelukkig te zijn, zonder dat ze een ander er kwaad mee doen.
Die hele poppenkast en dat opdringerige zoals we in Nederland hebben hoeft van mij ook niet.

Dat zou ook niet nodig zijn als iedereen elkaar met rust zou laten.

Ik heb ook niks met heel veel groepen. Daar kun je vanalles van vinden en je kunt dat proberen te veranderen maar daar geloof ik ook niet in.
Maar al die lui hebben absoluut geen last van mijn en ik laat ze rustig hun gang gaan zolang ik ook geen last van hun heb

16 november 2022 om 15:08

Ga je nou serieus zebrapaden en aanvoerdersbandjes vergelijken met vervolging, celstraffen en terechtstellingen?

ZIe je nu zelf niet in hoe homofoob je dan bent?

16 november 2022 om 15:16

Nederland79

Je antwoord niet op mijn vraag.

Dat je een levensboek vertelt over jezelf en hoe om te gaan met groepen tot daar en toe.

Het ging meer om je opmerking over het opleggen van gedachtegoed. Aangezien dat in Nederland ook gebeurd andersom.

16 november 2022 om 15:18

Roma6unica

Het gaat om het opleggen van het gedachtegoed nogmaals. Niet zo emotioneel reageren. Het regenboog gedachtegoed wordt hier ook wijdverspreid terwijl mensen denken: leef zoals je wilt, maar duw die acceptatie niet door je strot. Je hoeft niet gelijk homofoob te zijn als je iets niet toejuicht. Er bestaat ook iets als neutraliteit. Jammer dat je zo zwart/wit denkt.

16 november 2022 om 15:29

Wat is dan 'regenboog gedachtengoed"?

Als je gelijke rechten voor homo's niet toejuicht, dan ben je er eigenlijk wel tegen als je eerlijk bent.
Je zegt toch ook niet "ik juich gelijke rechten voor mensen met een andere huidskleur niet toe, maar ik ben niet gelijk racistisch".

16 november 2022 om 15:31

Dank je wel Jsmooth. Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. We hebben hier in het “vrije” westen er een handje van om onszelf en alles waar wij voor staan superieur te achten en op basis hiervan ook te gaan handelen/oordelen. Iedereen mag een mening hebben en zijn wie die is, zolang die maar gelijkende opvattingen als de onze heeft en lijkt op ons. Het is toch té treurig voor woorden dat deze mensen de mond vol hebben van inclusie en acceptatie, doch bij de eerste de beste afwijkende mening op de achterpoten gaan staan en terugvallen in hokjesdenken?

16 november 2022 om 15:35

Maar in Nederland heb je nog steeds een eigen keuze zo lang je de ander in zn waarde laat. Je mag een gigantische hekel hebben aan homoseksualiteit, als je er homo's maar niet mee lastig valt.
En dat is nou precies het grote verschil met Qatar

16 november 2022 om 15:39

Ik vind het vooral schrijnend dat iemand die tegen deze (aparte) normen en waarden ageert, maar meteen zichzelf superieur voelend en beperkt denkend genoemd wordt.

Ik ben het niet eens met hoe ze in Qatar -en meerdere landen- omgaan met de mensenrechten, dat betekent toch niet direct dat ik mezelf superieur voel tov hen? Die rare kronkels de laatste tijd: jij bent hier voor dus dan ben je daar tegen. Hou toch op.

16 november 2022 om 16:07

@samcro
Het superieuriteits-sentiment zit hem er volgens mij in dat er altijd een bepaalde normativiteit van uit gaat. Wat dit nog sterker maakt is het feit dat er eigenlijk altijd wel sprake is van hypocriete selectiviteit.
Wat betreft je laatste zin: volgens mij zeggen we hier hetzelfde…

16 november 2022 om 19:29

takalani7 het maakt me niks uit wat je van iemand denkt of van bepaald gedrag denkt...als je die mensen maar met rust laat zolang je er geen last van hebt.

Dat jouw buurman elke dag moet schijten dat boeit je niet. als ie vanaf nu elke dag bij jou in de woonkamer schijt, wordt het een ander verhaal.

Je mag best je bedenkingen hebben bij homo's (al mag dat idd niet van iedereen in Nederland), maar daarom hoef je het nog niet te verbieden en die mensen op te pakken.
Het is hun keuze en je hebt er geen last van.

16 november 2022 om 22:29

Indien je een reclame maakt voor speelgoed en je laat een jongetje zien die een pony met rose haar heel erg geweldig vind, dan weet je hoever het is. Het wordt geforceerd gebracht. Dat is het probleem in Nederland en het gaat alleen maar averechts werken. Over het opsluiten van homo's in Qatar ven in heel simpel. Daar is na mijn mening niks mis mee. Ik sta er niet achter, maar het is hun land, dus hun regels. Wij het westen denken dat wij god alwetende zijn en dus dat onze ideeën het beste zijn en dat wij dit aan iedereen moeten opdragen. En die laatste zin is dus een vergelijking met hou het hier in nederland nu gaat. Het opdragen van een mening.

16 november 2022 om 14:21

Leg eens uit hoe die tv-ploeg provoceerde? Of wauwel je maar wat?

16 november 2022 om 14:29

Goed geformuleerd 👍🏾👍🏾

Voetbal is sport en geen politiek

16 november 2022 om 16:10

'voetbal is sport en geen politiek'

Ja, en er lopen ook eenhoorns en elven op deze aardbol.

Schei toch uit man, voetbal is altijd al politiek gekleurd geweest.

16 november 2022 om 18:37

Gebruik geen gas en koop geen rommel uit China, dus...
Van cynisch commentaar leveren wordt de wereld niet beter, dan kan je iig nog beter 'hypocriet' zijn en op 1 punt nog iets goeds proberen te doen.

ja is ook 1 grote poppenkast, stel je voor dat qatar in een kwaad daglicht wordt gezet...
lekker toch zo'n land waar alles voor je wordt uitgekauwd, geen eigen mening nodig is en je gewoon in de pas moet blijven lopen anders heb je dikke problemen.

we gaan denk ik nog wel meer van dit soort clowneske vertoningen zien van "qatari's" tijdens het toernooi.... of zijn dit ook weer ingehuurde bangladeshi's of nepalese

Welkom in Qatar, leuker kunnen we het niet maken!

16 november 2022 om 13:52

Wel makkelijker! Door nu het WK te spelen en de nabestaaden financieel te helpen + de controle op de FIFA beter uitvoeren dat het nooit meer kan gebeuren.

16 november 2022 om 14:33

Ik snap dit wel. Ik zou ook niet in zo'n jurk op TV willen.

Eerder meldde een verslaggever van het Algemeen Dagblad dat de aankomst van het Nederlands elftal bij het hotel in Doha ook al 'scherp geregisseerd' was. Journalisten moesten bij de aankomst van Oranje's spelersbus plaatsnemen in een speciaal voor de pers ingericht vak.

Grote poppenkast daar hoor, maar dit stukje is toch gewoon lachwekkend? Dan heb je simpelweg geen goede fantasie om een spraakmakend stukje te schrijven... 'wauw, we moesten achter een hek staan toen de spelersbus aan kwam, dat heb ik echt nog nooit meegemaakt!'

16 november 2022 om 13:56

Inderdaad Samcro, beetje zout op slakken leggen. Het Deense verhaal is dan wel iets wat de aandacht waard is.

16 november 2022 om 20:03

Regering netjes hun excuses aangeboden aan de denen , einde verhaal dus

16 november 2022 om 16:36

Journalisten worden toch altijd ergens in een vak geplaatst? Wat is daar mis mee?

16 november 2022 om 16:48

Precies, daarom is het lachwekkend dat ze hier melding van maken als dat het gek is.

Stel je voor dat de pers zomaar overal tussendoor zou mogen lopen, dan komen die spelers nooit in hun hotelkamer.

Is gewoon cultuur, moet je respect voor hebben.

Maar wij moeten dit accepteren, wie zijn wij in het Westen om dat niet normaal te vinden

16 november 2022 om 17:52

Vraag je vriend Netanyahu wat normaal is. Hypocriet.

16 november 2022 om 18:14

Hahaha je begint weer over Israel, zielepoot. Buiten dat ik Netanyahu een klootzak vind, waarom vraag jij het niet eerst aan de Ayatollah, aan Nasrallah, waarom vraam je het niet aan Ismael Hanyeh van Hamas. Hypocriet.

Media-censuur hoort nou eenmaal bij hun normen en waarden... moeten wij "hypocriete" westerlingen toch accepteren.... lol

16 november 2022 om 14:28

Alsof er in het westen geen media censuur is?

Mensen met andere meningen ten tijde van het corona tijdperk werden ook de mond gesnoerd.
Er zijn nu demonstraties aan de gang over de energiecrisis en de inflatie daar hoor ik ook helemaal niets over in het nieuws.

In het westen wordt er genoeg gecensureerd. Alleen is het niet zo opvallend als in het midden Oosten of elders.

16 november 2022 om 14:33

Klopt, ik heb inderdaad nog nooit iets van iemand waar dan ook gehoord die het niet eens was met het coronabeleid. Heel raar eigenlijk.

16 november 2022 om 14:59

Jsmooth

Het gaat hier over het bedreigen van journalisten en hun apparatuur vernielen, niet over demonstraties (die bij ons gewoon zijn toegestaan).

Bij ons worden op bepaalde platformen meningen gecensureerd als ze feitelijk onwaar zijn of aanzetten tot haat. Lijkt me iets anders dan een filmploeg die wantoestanden wil filmen.

16 november 2022 om 15:13

Dat hebben we inderdaad gezien dat ze toegestaan waren in met In de coronaperiode en we zien inderdaad genoeg demonstraties die worden uitgezonden over de inflatie en energierekening (maar niet heus). Die bepaalde platformen censureren alleen onwaarheden volgens jou? En alles wat ze uitzenden is natuurlijk waar? Goed bezig schaapje.

16 november 2022 om 15:21

Als jij ze wil zien, kan jij ze gewoon zien hoor Jsmooth. Je bent vergeten Klaus Schwab, WEF en Amerika is de boosdoener in je tekst te zetten dus ik herinner je er nog even aan.

16 november 2022 om 15:34

Ik snap niet dat je nog op VZ wordt toegelaten. Hallo, Hillary, George, Hunter Biden's laptop, lezen jullie niet mee ofzo?

16 november 2022 om 23:01

@jsmooth: Wat ik vooral aan je knap vind is dat je overduidelijk niet begrijpt wat censuur nou precies is. Het is tijd om het boek Begrijpen waar je tegen bent voor super Dummy's te kopen.

Zou trouwens wel tof zijn als ze dit ook tijdens de wedstrijden doen.

16 november 2022 om 14:40

Zou trouwens wel tof zijn als jij straks geen enkele wedstrijd op het wk gaat volgen en erover gaat meepraten, anders zou dat ontzettend hypocriet van je zijn.

16 november 2022 om 14:52

Zeker, en zoals wij hebben geleerd, is slavernij erg, maar niet zo erg als hypocrisie. Misschien moet ik ook gewoon een slaaf nemen. Als de politie dan komt zeg ik gewoon, ja maar Israel is ook stom.

16 november 2022 om 15:34

padoem-tsss

Elk willekeurig persoon op wegmisbruikers wil ook de camera mollen en niet op beeld, om even enige nuance aan te brengen.

16 november 2022 om 15:22

Goede vergelijking.

16 november 2022 om 15:46

Bedankt.

Dit wordt het meest gênante WK ooit vol met incidenten. Wat een farce en dan is het nog niet eens begonnen.

16 november 2022 om 15:36

Heerlijk toch? Qatar dacht zich een geweldig propagandatool te verschaffen met die steekpenningen naar de FIFA en die gaan het deksel snoeihard op de neus krijgen. Ik hoop dat heel dat land in de fik komt te staan.

16 november 2022 om 16:23

Ja helemaal prima idd, want Ik ben er ook al klaar mee en dit is nog maar een voorproefje... Het feestje van de FIFA gaat beginnen, nou ze zullen het weten. Dit wordt een grote grap en zul je zien dat NL elftal juist hier de WK titel binnenhaalt

16 november 2022 om 22:32

Dus indien men anders denkend is, dan moet men maar in de fik.

16 november 2022 om 23:55

Wauw. Dus iedereen moet daar in de fik omdat ze niet als jouw denken? Schaam je

17 november 2022 om 09:57

Jullie hebben heel rare gedachtengangen, maar dat schijnt in te zijn tegenwoordig. Ik hoop dat het hele WK een grote mislukking wordt omdat Qatar er op een onjuiste wijze aan gekomen is en omdat ze vooraf dachten dat het 1 grote propagandatool zou zijn om hen er beter uit te laten komen.

Dat jullie daar meteen iets bij halen als geloof of overtuigingen zegt meer over jullie dan over mij. Denk toch eens wat verder dan je neus lang is.

Qatarse regering netjes hun excuses aangeboden voor deze een beetje te over ijverige medewerker. Dus non news, maar ja Qatar bashing in natuurlijk in.....

Betaal je miljoenen aan steekpenningen om je land van mooie propaganda te voorzien. Kom je er uiteindelijk achterlijker uit dan hoe je initieel startte.

Dit is toch wereldwijd dat de pers niet overal mag komen? Volgens mij is wordt dit groter gemaakt dan het is.

Als je een klein beetje fatsoen in je donder heb boycot je dit toernooi toch, dit heeft niks mee met voetbal te maken maar alleen maar met macht. "Kijk is wat wij rijken allemaal voor elkaar krijgen met ons bloed geld". En laat de rest van de wereld maar lekker de pleuris krijgen wij hebben geld en wij zijn belangrijk. En dat 90 % van de wereld zich eigen de kleren werkt om zijn rekeningen te betalen of dat in de " derde wereld" kinderen ouders verliezen en omkomen van de honger fuck hun. Maar wij hebben het wk binnen gehaald en betaald over de ruggen van het grootste gedeelte van de bevolking van de wereld. Je moet je ogen uit je kop schamen als je ook maar 1 wedstrijd kijkt van deze belachelijke wanvertoning want je spekt daarmee alleen maar de zakken van de mensen die al genoeg hebben. Maar wel lekker klagen omdat je je rekeningen niet kan betalen. We worden misbruikt en uit gelachen door dit rijke tuig voor hun plezier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren