Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deens topscorer flopt in Eredivisie: ‘Maar het geld speelt ook mee’

Laatste update:

Thomas Dalgaard werd vorig seizoen de topscorer van Denemarken, maar in de Eredivisie wil het nog niet echt met hem vlotten. De dertigjarige aanvaller kwam pas 141 minuten in actie voor sc Heerenveen en wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt in dienst zijn nieuwe werkgever.

/

De Deen claimt in gesprek met BT dat hij nog altijd geen echte kans heeft gekregen van trainer Dwight Lodeweges: “Ik moet de kans nog krijgen. Ik heb nog niet in de basis mogen starten en dat is best teleurstellend, maar het is zoals het is. Op dit eerste half jaar had ik uiteraard niet gehoopt, maar het kwam voor Heerenveen ook een beetje als een verrassing dat Mark Uth het zo goed zou doen.”

Uth scoorde dit seizoen al elf keer in zeventien competitiewedstrijden en krijgt dan ook de voorkeur boven Dalgaard. “Als ik de coach was geweest, dan had ik de topscorer ook laten spelen”, aldus Dalgaard. “Ik denk niet over een transfer na en ben niet van plan om nu al op te geven. Er komt nog wel een tweede kans. Het liefst kom ik vaak aan spelen toe, maar ik heb ook een leeftijd bereikt waarop ik aan mijn contract moet denken.”

“Het geld dat ik de komende drie seizoenen verdien, speelt dus ook mee. Dus het sportieve en financiële gedeelte maakt dat ik hier niet zo snel vertrek. Ik blijf rustig en het lijkt er op het moment op dat Heerenveen mij wil behouden en dat is mooi”, besluit Dalgaard, die in de belangstelling zou staan van Viking FK. De spits heeft in het Abe Lenstra Stadion nog een contract tot de zomer van 2017.

Denk jij dat Thomas Dalgaard nog gaat slagen bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zit hier net een half seizoen en gelijk is het een flop. Uth doet het gewoon goed, er is geen reden om Dalgaard te laten spelen. Ik vind dat we tegenwoordig wel heel snel zijn met het afschrijven van spelers.

15 januari 2015 om 22:04

Precies. Bovendien, die gozer is al 30 toch? Rijm dat een beetje met zijn postuur en het woord pinchhitter staat nog net niet op zijn voorhoofd. Gewoon Uth in de basis en deze jongen erbij als stormram.

16 januari 2015 om 00:03

Als je Pinchhitter bent, hoor je toch ook te scoren? Of in ieder geval betrokken zijn bij doelpunten. Dus weet niet echt of hij daar nou goed voor is.

Dat hij tot nu toe nog niet uit de verf is gekomen, heeft vooral te maken met de aanvoer die hij niet krijgt. Uth krijgt die ook niet zoveel, maar die kan zelf nog een actie maken en kansen creëren. Waar Dalgaard het puur moet hebben van voorzetten, omdat hij totaal niet technisch is maar puur afmaker.
Helaas gaan 9 van de 10 voorzetten van Slagveer de tribune in en die keer dat de bal niet de tribune ingaat komt hij toevallig aan bij een speler of kan de keeper hem makkelijk pakken. Aan de andere kant Larsson, moet nog wennen, maar is rechtspoot op links, dus moet het ook niet hebben van voorzetten.

Hopen op nieuwe vleugelspelers met een goede voorzet, wellicht kunnen we dan de echte Dalgaard zien.

17 januari 2015 om 13:48

Lijkt me wel handig als hij dat zou doen ja. Brengt hij eigenlijk wel wat, behalve goals dan, als hij invalt?

In de bekerwedstrijd Roda - Heerenveen stond hij in de basis, en toen vond ik hem een van de slechtsten van het veld, al was heel Heerenveen toen niet bijster goed. Was toen bijna compleet onzichtbaar de hele wedstrijd.

Als een speler pas 141 minuten gespeeld heeft kun je natuurlijk nog niet zeggen dat het een miskoop is, vooral omdat zijn concurrent het zo goed doet. Als je topscorer wordt in Denemarken zul je toch best wel kunnen ballen lijkt me.

Inderdaad het is nog veel te vroeg om hem af te schrijven. We zullen wel zien wat hij in de toekomst kan brengen.

Waarom een filmpje van ajaxtv onder dit artikel?

15 januari 2015 om 22:50

Als je even verder kijkt dan je neus lang is spelen ze tegen (jong) sc Heerenveen. Een besloten oefenwedstrijd die eerder deze week werd afgewerkt. En als je nog beter zou kijken, zou je zelfs Dalgaard zien spelen. Daarom dus.

15 januari 2015 om 23:10

@ Koti; Dat lijkt me niet de reden, die ajaxtv filmpjes heb ik ook wel eens onder een artikel over Feyenoord gezien terwijl ze helemaal niet tegen elkaar hoefden te spelen o.i.d.. Die filmpjes worden gewoon gesponsord.

Legitieme vraag van Viswinkel lijkt me. Die filmpjes zouden alleen bij Ajax-artikelen moeten staan eigenlijk..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren