Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debutant bij Twente: ‘Die kans heeft hij verdiend, we zijn tevreden over hem’

Laatste update:

Ruim een jaar geleden leek de van FC Volendam overgekomen Sonny Stevens de nieuwe keeper van FC Twente te worden, maar een tijdens de voorbereiding opgelopen blessure gooide roet in het eten voor de 22-jarige goalie. Donderdag maakt Stevens alsnog zijn officiële debuut bij de Tukkers.

/

Concurrent Nick Marsman was vorig jaar de eerste keus in Enschede en kreeg ook dit seizoen het vertrouwen van trainer Alfred Schreuder, maar Stevens heeft te horen gekregen dat hij in Groesbeek onder de lat mag staan tijdens het bekerduel met Achilles ’29. “Die kans heeft hij zelf verdiend”, maakt Schreuder duidelijk op de officiële website van de Enschedeërs.

“We zijn tevreden over Sonny. Hij traint goed en is erg fit. Hij verdient het daarom om donderdagavond in de basis te starten. Nick is op dit moment onze nummer 1, maar het is aan Sonny om te bevestigen dat we twee goede keepers in huis hebben”, zegt de coach, die niet van plan is om zijn elftal overhoop te gooien. “De ploeg wordt morgen hooguit op twee of drie plaatsen gewijzigd ten opzichte van zondag. We willen zo veel mogelijk in een vaste samenstelling spelen, zeker in deze fase van het seizoen.”

Vind je Sonny Stevens beter dan Nick Marsman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Stevens zijn debuut mag maken. Moet eerlijk zeggen dat ik lang niet altijd over Marsman te spreken ben, samen met de backs de zwakke schakel van Twente.

24 september 2014 om 16:08

Met deze verdediging heb je het als keeper sowieso erg zwaar te verduren!
Goed om te zien dat Stevens een kans krijgt, al is hij ook niet de meest stabiele keeper die velen verwachten. Ook hem heb ik al wel aardig zien stuntelen.

Ik ben denk ik nog wel een van de enige die het nog wel ziet zitten in Marsman. Ik denk dat daarbij ook wel velen een tunnelvisie over hem hebben en dat Marsman in ogen van sommigen daadwerkelijk niets goed kan doen. Men gaat dan ook compleet voorbij aan de positieve punten als 1-op-1 situaties (en die zijn er vaak met onze gatenkaas achterin).

24 september 2014 om 16:18

Ja, Marsman knapt ook vaak behoorlijk vuil werk op. Sowieso zijn zijn reflexen bij schoten erg goed. Echter vind ik dat hij erg vaak op de verkeerde momenten uitkomt en opbouwend erg slecht is indien er op hem wordt doorgejaagd.

Het is in ieder geval opvallend dat dit het eerste seizoen in jaren is dat de verdediging bij Twente een probleem vormt.

24 september 2014 om 16:33

Opbouwend bij doorjagen vind ik hem juist sterk. Daar blijft hij koel onder en weet ook zijn mannetje nog uit te spelen.
Bij corners en vrije trappen knijp ik hem wel vaak bij Marsman, want hoge ballen leveren vaak een hoop gegrabbel bij hem. Ook de uittrappen zijn nogal zwak vind ik.

Minder dan Marsman kan ook bijna niet.

24 september 2014 om 16:13

Wat dacht je van Kenny Steppe!

24 september 2014 om 17:30

wat dacht je van Kalle Johnsson?

24 september 2014 om 16:21

Minder dan Marsman kan bijna niet, beetje raar dan dat er minimaal 10 keepers in de Eredivisie sowieso niet beter zijn.
Het is in Nederland gewoon drama. Alleen Cilissen en Vermeer op z'n rare fratsen na zijn goede keepers.

24 september 2014 om 16:57

Boer is ook erg goed. Helaas op de bank tegenwoordig.

24 september 2014 om 17:14

Zoet een slechte keeper dus, Oké dan.

24 september 2014 om 18:51

Als jij van goede naar slecht wil gaan mag dat Maikelvddj

Kan niet slechter zijn dan Marsman,wat is dat een grabbelaar zeg.

24 september 2014 om 16:14

we hebben nog mulder over voor julie

Hij zou het zich (voor de blessure) toch anders hebben voorgesteld bij Twente Hoop dat hij kan laten zien waarom hij destijds is gehaald als dé Nr. 1!

Edit: In tegenstelling tot de mensen hierboven vind ik dat Marsman zich prima ontwikkelt. Maakt de laatste tijd een steeds betere indruk en is nog maar 23...

24 september 2014 om 16:10

Helemaal mee eens. Ben benieuwd naar Stevens, maar vind ook dat Marsman hele goed stappen maakt. Week in week uit afgezeken worden, daar wordt niemand beter van. Heeft gewoon vertrouwen nodig (kijk naar Castaignos). Is natuurlijk een kwestie van oorzaak-gevolg, maar hij verdient een nieuwe eerlijke kans van alle supporters.

24 september 2014 om 19:14

Goed punt, juist de supporters moeten achter de spelers staan en ze vertrouwen schenken. Helaas zijn er de afgelopen jaren veel Twente-'supporters' bijgekomen die het keer op keer voor elkaar krijgen om alles en iedereen af te zeiken wanneer er ook maar iets wat minder gaat.

Voorzichtige fluitconcertjes, geklaag over Technische Staf (vooral Schreuder moet het bij deze groep vaak ontgelden) en boven alles kritiek op de spelers. Dan denk ik man, vergeet niet waar we vandaan komen. nog geen 10 jaar terug stond Twente aan de rand van de afgrond. Achja, diezelfde supporters waren waarschijnlijk toen nog niet zo begaan met de club als nu.

24 september 2014 om 19:22

Ik geniet dan ook elke keer wanneer ik een reactie lees waarin staat: "ik heb nooit vertrouwen in je gehad Luc, mooi dat je nu bewijst dat ik ongelijk had." Ben benieuwd wie de nieuwe zondebok wordt. Over Kasper Kusk heb ik inmiddels alweer de nodige kritiek gelezen. Amper 5 wedstrijden achter z'n naam waar hebben we het over.

24 september 2014 om 16:12

Ik denk als de gehele technische staf vind dat marsman beter is anders stond stevens er wel! Mijn inziens is marsman ook beter

Ik ken deze keeper niet maar denk dat ie al gauw beter is dan Marsman of heb ik het mis?

24 september 2014 om 16:30

Marsman is een van de mindere keepers in de Eredivisie. Stevens was de coming man voor zijn blessure, zonde dat het zo is gelopen.

Komt nou niet als een verrassing.
Twente geeft vaak de 2de keeper de beker duels.
Marsman begint eindelijk weer wat beter te worden mooi om dan een concurrentie strijd te hebben tussen deze 2. Al als je het mij vraagt die Marsman al lang aan de kant gezet moest worden. Hij komt mij nog steeds elke wedstrijd over als een onzekere grabbelaar, zijn uit trap mag hij aan werken want zodra hij lang moet komt de bal heel zeldzaam bij een teamgenoot.

Waarom vind bijna iedereen marsman zo slecht eigenlijk. Twente heeft vorig seizoen op ajax na het minst aantal tegendoelpunten. Dan doet Marsman het toch zo slecht nog niet.

24 september 2014 om 16:22

Tja, het ziet er soms wat knullig uit en bij terugspeelballen neemt hij vaak net wat te veel rust. Voor de rest ben ik het met je eens. Vind het gezeik op Marsman ook wat overdreven.

24 september 2014 om 16:34

Als je ook kijkt hoeveel kansen de tegenstander kan creeeren met het aantal schoten op doel kan je de credits bijschrijven aan je verdediging en niet omdat Marsman goed is. Twente heeft namelijk het minst aantal schoten op doel tegengekregen dat is ook een compliment waard.
Voor wie me overigens niet geloofd:

http://www.tussendelinies.nl/eredivisieclub-beste-...
(weet niet of het linkje geplaatst mag worden maar goed)

24 september 2014 om 17:27

Bedankt voor de link: leuke site!

Volgens deze site staat trouwens op de 4e plek als het gaat om het laagste percentage doorgelaten ballen per wedstrijd afgezet tegen het gemiddeld aantal tegendoelpunten per wedstrijd. Achter Cillessen, Ten Rouwelaar en Seda.

Dat lijkt mij toch een prima score van de keeper!

25 september 2014 om 08:17

Die snap ik niet helemaal. Welk grafiekje is dat? Laagste percentage doogelaten ballen(dus doelpunten) tegen het gemiddeld aantal tegendoelpunten bedoel je? Ik denk relevanter is het aantal aanvallen tegen per wedstrijd dat is denk ik eerder relevant om gegevens te checken hoe twente het eigenlijk verdedigend doet..

Tja als je Marsman hebt ben je idd wel toe aan wat nieuws.. Moet altijd wel lachen zodra Marsman 1 goede redding verricht gaat zijn vriendje Elia op twitter posten "zeg toch hij is een baas" hahaha kerel heeft de rest zeker gemist. Waardeloze keeper.

Oliedom weer van schreuder om veel basisspelers op te stellen. Zo verspeelt hij het voordeel weer tov komende tegenstander Utrecht, die doir de loting niet het voordeel heeft om een b elftal op te kunnen stellen in de beker.

24 september 2014 om 20:40

Oliedom? Alweer vergeten hoe we twee jaar geleden tegen Den Bosch thuis een beschamende nederlaag leden doordat Mcclaren ook dacht het wel even met een b-team te kunnen klaren? Gewoon lekker de sterkste opstelling gebruiken, ook alleen maar beter om goed op elkaar ingespeeld te raken.

24 september 2014 om 22:31

Door een (overdreven) rode kaart verloren ze.
Daarnaast als het B team van Twente niet kan winnen van amateurs, dan is er veel mis.
Twente moet zijn A spelers gewoon rust geven voor de wedstrijd tegen utrecht. In het profvoetbal moet je van elk voordeel gebruik proberen te maken.

Waarom zeurt iedereen tegen Marsman? Marsman is nog een jonge keeper soms foutjes maar dat hoort er bij.

Hoe kan nu 80% van de mensen weten dat Stevens een betere doelman is? Ik durf te beweren dat van die 80% meer dan de helft nog nooit Stevens heeft zien keepen!

24 september 2014 om 20:42

Inderdaad, Stevens schijnt ook de nodige foutjes te maken bij Jong Twente in de Jupiler League. Ik denk persoonlijk dat Marsman echt nog wel een goede kan worden. Zijn reflexen zijn gewoon goed, en daar gaat het uiteindelijk om. Blunders zullen naarmate de jaren heus wel minder worden.

Stevens kwam imo als eerste keeper.
Nu is dat Marsman. Hij heeft vertrouwen gekregen en dat ga je niet meteen omgooien.
Hij krijgt een 'kans' maar ik zie het meer als een -we gunnen het je-.
Sander kunnen we niet meer in de goal zetten.
Stevens krijgt pas een echte kans als Marsman een blessure krijgt.
Vanaf nu moet hij er klaar voor zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren