Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deal tussen Italiaanse topclubs bijna rond: 'Ik heb al met hem gesproken'

Laatste update:

Alles wijst erop dat Stephan El Shaarawy van AC Milan naar AS Roma zal overstappen. De aanvaller wordt nu al geruime tijd in verband gebracht met een overstap en zal volgens Italiaanse media verhuurd worden, met een optie tot koop wanneer hij een bepaald aantal wedstrijden speelt. Diezelfde afspraak werd een halfjaar geleden gemaakt met AS Monaco, maar de club uit het prinsdom maakte duidelijk dat het El Shaarawy niet definitief wilde overnemen van Milan.

/

Monaco moest de Italiaans international kopen als hij 25 wedstrijden voor de club zou spelen en de teller staat nu op 24 duels. Omdat Monaco El Shaarawy niet definitief wilde overnemen, werd duidelijk gemaakt dat de aanvaller niet meer in actie zou komen. Milan ging dus op zoek naar een andere oplossing en lijkt El Shaarawy nu naar Rome te sturen.

Luciano Spalletti, de coach van de hoofdstedelingen, heeft reeds met zijn beoogde aanwinst gesproken: “Ik heb positieve herinneringen aan El Shaarawy”, zei de oefenmeester op zijn persconferentie van zaterdag. “Hij heeft techniek, kwaliteit, snelheid en kan scoren. Hij is een beetje van het juiste pad geraakt, maar ik heb met hem gesproken en hij gaf me positieve signalen. Als hij zich hier in de Italiaanse EK-selectie wil spelen zal hij wel direct moeten presteren, want er is niet veel tijd meer.”

El Shaarawy moet bij Roma de opvolger worden van Gervinho, die vermoedelijk naar het Chinese Jiangsu Suning zal vertrekken. Milan liet vrijdag Alessio Cerci nog naar Genoa gaan en wil na het vertrek van El Shaarawy graag nog een nieuwe aanvaller halen. Ajacied Anwar El Ghazi schijnt een belangrijke kandidaat te zijn.

Stephan El Shaarawy zou een aanwinst zijn voor AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat El Shaarawy bij Roma kan opbloeien naar de topspeler die hij in potentie is.. Roma lijkt me daarvoor een mooie club

23 januari 2016 om 15:54

Nou niet echt. Daar zijn zoveel (potentiele goede) buitenspelers geweest die er niks van bakten.

Zou iemand kunnen uitleggen waarom deze speler een aanwinst zou zijn? Want volgens mij heeft deze jongen de afgelopen jaren letterlijk none gepresteerd..

23 januari 2016 om 14:34

1 jaar heel erg goed gepresteerd. Daarna vooral geteisterd door vele blessures

Beter dat ze die optie lekker hoog doen. Ze hebben ons ook veel te veel laten betalen voor vooral Bertolacci. Snap niet waarom je hen nu zou willen helpen

Jammer dit is iets voor ajax.

23 januari 2016 om 14:38

Salaris is een groot obstakel en Ajax is nooit geïnteresseerd geweest.

23 januari 2016 om 14:59

Sarcasme

Zoals vaker gezegd: of milan gaat hier pllezier aanbleven of ze maken een enorme fout.

Feiten op een rijtje:
Heeft el sharaawy talent? Ja absoluut.
Is hij blessuregevoelig? Ja

Ze mentaliteit zit ook snor. Maar el sharaawy is ook een speler die er NIET meteen staat. Heeft tijd nodig. Dus voordat iedereen roept:" dit is dom of slim", bij deze speler weten we het gewoon nog niet

Welcome el shaarawy

Prima hoor, hou 'm maar.. Heeft na dat half jaartje niks meer gepresteerd en is naar mijn mening een hype-speler die te veel bezig is met z'n kapsel en Instagram. Alexandre Pato 2.0 met die blessuregevoeligheid van 'm.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren