Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deal met Advocaat leidt tot discussie: ‘Hebben lang met hem gesproken’

Laatste update:

Sparta Rotterdam maakte dinsdag de komst van Fred Friday wereldkundig, waardoor John van den Brom zijn spits in het midden van het seizoen ziet vertrekken. De trainer van AZ wil het gat in eerste instantie met interne oplossingen opvullen. Van den Brom erkent in gesprek met NH Nieuws dat er geïmproviseerd moet worden.

De oefenmeester heeft namelijk geen derde ervaren spits in de selectie: "Dat is een afweging en een discussie. Nu moeten we intern naar een oplossing kijken. We hebben genoeg jonge jongens", aldus Van den Brom, die met Wout Weghorst één ervaren centrumspits tot zijn beschikking heeft. Een winterse versterking behoort daarom tot de mogelijkheden.

"Kijk, we blijven altijd kijken of we ons zelf kunnen versterken. Dat geldt nu ook", aldus Van den Brom. Dat Friday op huurbasis vertrekt, kwam voor hem niet als een verrassing; de spits wilde graag meer aan spelen toekomen. "We hebben lang met hem gesproken. We hebben uiteindelijk ingestemd met de wens door daar invulling aan te geven", besluit de trainer.

Een goede aanwinst voor Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat er nog wel een nieuwe spits komt. AZ doet bijna elk jaar wel een aankoop in de winterstop en ik denk dat het dit keer een aanvallende optie is. Anders vind ik het erg riskant van Huiberts, omdat je een risico loopt indien Weghorst geblesseerd raakt. De jongens van jong AZ vind ik eerlijk gezegd nog te jong, alweet ik dat ze wel talentvol zijn

9 januari 2018 om 21:59

We zullen het met de tijd zien. Ik hoop zelf dat AZ in ieder geval die jonge Myron Boadu meer de kans gaat geven om te wennen aan het voetballen op Eredivisie niveau. Het schijnt een geweldig talent te zijn die al erg ver in zijn ontwikkeling is als je nagaat hoe jong hij pas is. Een prima back up voor Wout en wanneer er zich geen blessures voordoen kan je het met deze 2 prima redden. Het is en blijft natuurlijk wel een gok.

9 januari 2018 om 22:01

Komt terug van een zware blessure, moet überhaupt ritme opdoen bij jong az, verwacht niet dat boadu een rol heeft bij het eerste

9 januari 2018 om 23:54

Hoeft niet he hebt Boadu,Till kan er spelen. Zelfs Jahanbaks zou er ook kunnen spelen. Prima keuze om Friday minuten te gunnen en ervaring in de eredivisie.

10 januari 2018 om 00:14

Ze zijn met een speler bezig bij Pec Zwolle in ruil voor een verdediger op leeftijd en een overbodige middenvelder. 2 wel prima spelers. En goed genoeg voor AZ. Maar er klopt veel jeugd aan de deur.

Wat een wanbeleid, normaal heel goed in Alkmaar maar dit snap ik niet.. friday leek bij jong az weer ergens op en leek de lijn omhoog te pakken te hebben... dat hij weggaat kan maar dan wel voor een externe vervanger zou je denken. Dag top 4 positie voor az...

9 januari 2018 om 22:23

Max tovert wel iets uit de hoge hoed denk ik, intern oplossen is bullshit met het materiaal dat je hebt

10 januari 2018 om 00:09

Niet nodig naast weghorst heb je boadu,till,en Jahanbaks. Intern is het dan opgelost. Het kan dus wel.

10 januari 2018 om 05:58

Natuurlijk kan het, je kunt nog een stuk of 15 andere spelers noemen die je in de spits kunt zetten. Het getuigt alleen niet echt van ambitie als dat een pure middenvelder, een pure buitenspeler en een jongen van 16 die net terugkomt van een zware blessure zijn.

9 januari 2018 om 22:29

Lijkt mij persoonlijk niet echt dat az. De top 4 misloopt omdat fredje friday verkast naar sparta rotterdam. Als er geen waardige vervanger in de jeugd loopt doe je het wat je jeugdopleiding betreft ook niet al te best

9 januari 2018 om 23:15

Ik vind het wel grappig dat je juist bij AZ zegt dat de jeugdopleiding het niet best doet als je niet 1,2,3 een vervanger hebt. Ik dacht dat die een stuk of 5 jongens uit de eigen jeugd in het 1e hebben

10 januari 2018 om 00:06

Boadu is een super talent als hij niet geblesseerd was zat Friday op de tribune. Till heb je nog als 3de optie in de spits. En zelfs Jahanbaks als 4de optie.

Spitsen genoeg.
Met het oog op mogelijk verkoop van weghorst in de zomer.
Is dit de perfecte optie voor Friday om op huurbasis ervaring in de eredivisie te doen. En veel minuten te maken in de basis.

Ik zie het probleem echt niet.

10 januari 2018 om 00:01

Jong AZ speelt in de eerste divisie.
Het niveau ligt een stuk lager dan de eredivisie.
Sparta knokt om degradatie.
Prima ploeg voor friday om daar meer minuten te maken.
AZ heeft Boadu. En zelfs till en Jahanbaks kunnen in de spit spel.
Plus voldoende middenvelders om mocht het zo zijn dat het till of Jahanbaks worden. Om dat gat op te vangen.
Dick advocaat zal goed voor hem zorgen. En is een goede leermeester voor friday. Ik zie geen wanbeleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren