Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Zeeuw teleurgesteld door wissel: 'Daar was ik niet blij mee'

Laatste update:

Demy de Zeeuw is ongelukkig met zijn wissel van afgelopen woensdag tegen Real Madrid. De middenvelder droeg in het Santiago Bernabéu de aanvoerdersband om zijn arm, maar werd halverwege de tweede helft naar de kant gehaald en kon zijn band inleveren bij Andre Ooijer. De Zeeuw was daar erg teleurgesteld over.

/

Hoewel de international moest toegeven dat hij geen grootse wedstrijd speelde, vond De Zeeuw niet dat hij het verdiende om gewisseld te worden. “Daar was ik niet blij mee”, gaf de middenvelder toe in De Telegraaf. “Ik speelde niet goed, maar heb de eerste helft misschien vijf ballen gehad.” Ajax verloor uiteindelijk met 2-0.

De nederlaag en dan vooral de manier waarop Ajax zich naar de slachtbank liet leiden, stelden Ooijer teleur. “Wij zijn Ajax, een ploeg die altijd wil winnen, ook in Bernabéu. Dus kwamen we van een koude kermis thuis. Maar eerlijk is eerlijk. Deze wedstrijd kun je verliezen.” De Amsterdammer richtte zich kort na het duel alweer op de klassieker Feyenoord-Ajax, die zondag op het programma staat: “De knop moet om.”

Het was logisch dat Demy de Zeeuw werd gewisseld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij en de meeste hierzo waren ook niet blij met jou.

Hij speelde zwak, teleurgesteld mag hij zijn, maar hij speelde gewoon niet goed genoeg.

17 september 2010 om 08:36

Hij slaat wel de spijker op zijn kop, dat hij maar 5 ballen heeft gehad in de eerste helft,............. heeft hij staan slapen dan???? Zelfs El Hamdaoui had meer ballen gekregen. De Zeeuw heeft verstoppertje staan spelen, ook dan ben je rijp voor een wissel

17 september 2010 om 08:39

Hij moet die ballen ook niet krijgen, hij moet ze juist afpakken!

17 september 2010 om 08:58

Precies, hij moet ballen afpakken en door te zeggen dat hij maar 5 ballen heeft gehad geeft hij toe dat dat niet zo goed gelukt is. Hij liep er echt bij als een dood vogeltje. Ik denk niet dat hij de wedstrijd al heeft terug gezien, getuige zijn reactie.

17 september 2010 om 12:45

Ik heb vandaag het gehele stuk gelezen, en het is inderdaad op de avond na de wedstijd in de mixed zone opgemaakt. Dus heeft hij niets terug gezien. Zit er misschien nog wat teleurstelling bij, neemt alleen niet weg dat ook hij niet best was woensdag

17 september 2010 om 10:32

Demy is gewoon op zijn retour, ik vind het hem helemaal geen toegevoegde waarde meer de laatste tijd bij Ajax. Hij loopt een beetje rond alsof hij het al gemaakt heeft. Op het middenveld creeerd hij geen ruimte voor zichzelf maar loopt alle ruimtes juist dicht, hij is niet de speler die we nodig hebben, we missen een sneijder of van der vaart of litmanen die we normaal gesproken wel hadden. Jongens die er voor kunnen zorgen dat aanvallen opgezet kunnen worden. Suarez verbloemt heel veel waardoor het lijkt alsof Ajax zo geweldig loopt, maar zonder Suarez worden wij nooit kampioen dat kan ik je garanderen.

Hij had na een kwartier al gewisseld moeten worden en hij speelt het gehele seizoen al zwak! Als je nog zo wisselvallig speelt ben je aanvoerder onwaardig, maar ja det is de keus van Jol!

ik vond overigens anita ook zo superslecht spelen. die komt zwaar tekort voor dit niveau,in de anere heb ik wel een beetje het vertrouwen in dat ze de wedsrtrijd tegen milan wat beter uit de voeten komen maar met deze anita heb ik hele grote twijfels.. hij was trouwens ook bij beide doelpunten betrokken van real, 1 eigen doelpunt 2 slapen in de 16 meter gebied.. laten we in godsnaam hopen dat hij niet de linksback van nederland wordt...

17 september 2010 om 08:28

Die komt zeker tekort, dat is nu zeker wel duidelijk.
Misschien toch een idee, om met Ooijer en Alderweireld in het centrum te spelen, en Vertonghen eens op links te proberen??!

On: Verdiende wissel, met Anita slechtste man van het veld.

17 september 2010 om 09:06

oordelen over 1 echte topwedstrijd is makkelijk, maar toch vrees ik dat ik het met jullie eens moet zijn. Laat alleen vertonghen fijn staan daar, en dan hoop ik eigenlijk dat daley blind een keer de kans krijgt op links.

Dat iedereen zo slecht was kwam volgens mij door de ervarenheid. Ajax had duideljk last van plankenkoorts, waar alleen de meest europees-ervaren Stekelenburg uitblonk (laat ik Ooijer buiten beschouwing omdat die net nieuw is). Daarnaast mist Ajax de belangrijkste aanjagers, Suarez en Vertonghen.

On: De Zeeuw werd terecht gewisseld, en ik vind dat je geen recht van spreken hier hebt als je als 'routinier' niet in staat bent voorop te gaan in de strijd, tenminste in deze wedstrijd

17 september 2010 om 09:42

dit oordeel is mijn inziens niet over 1 wedstrijd.het klopt dat hij bij beiden doelpunten fout zat.als hij en Pieters de linksbacken van Nederland moeten worden houd ik mijn hart vast,beide een drama.

ot : de Zeeuw vind ik heel het seizoen al tegenvallen.vorig jaar was het een goede schakel op het middenveld maar ditt jaar valt hij me echt al weken tegen.

17 september 2010 om 09:51

De Zeeuw bij AZ = aardig
De Zeeuw bij Ajax = drama

Over Pieters en Anita heb je zeker gelijk. Hoop dan ook dat Drenthe goed gaat spelen als back bij zijn huidige club, anders moeten Evra of Cole maar ff Nederlander worden.

17 september 2010 om 09:56

Om nou te zeggen, dat de Zeeuw drama is bij Ajax is erg overdreven.
Vorig jaar heeft hij een sterk seizoen gedraaid, dit seizoen heeft ie zijn vorm nog niet gevonden.

17 september 2010 om 10:06

Oke misschien doet hij het wel aardig, maar aardig is niet genoeg. Ik vind de Zeeuw niet Ajax-waardig. Bij Ajax zaten altijd echte toppers en talenten, waar zijn die gebleven? In de NL competitie is het makkelijk voetballen voor jongens zoals hij, maar zodra ze de grens overgaan is het gedaan met Ajax. Wat is er gebeurd de laatste jaren?

17 september 2010 om 11:45

Beetje onzinnig je reactie vorig jaar was de Zeeuw de juiste man op de juiste plaats, alleen dit seizoen tot nu toe heeft hij er nog niet veel van gebakken, maar een drama is sterk overdreven.

De Zeeuw had al geel opzak wel logisch dat hij word gewisseld, want Zeeuw heb je toch weer nodig tegen Ac Milan.

17 september 2010 om 08:22

Als zijn gele kaart de reden was, had Jol hem veel eerder moeten wisselen. Het was niet zo dat de Zeeuw 'tegen rood' aan zat. Hij speelde gewoon matig, net zoals heel Ajax op Stekelenburg na.

17 september 2010 om 08:23

nou, als hij dan net zo speelt als tegen real, dan heeft ajax hem niet nodig hoor....

Als je zo slecht speelt is het wel terecht he Demy. Je bent van verre van je AZ periode verwijderd. Beperkte voetballer vind ik het

Je mag teleurgesteld zijn, maar je spel was ronduit zwak. Terechte wissel.

nog zo iemand die niet blij is omdat ie gewisseld wordt omdat hij super slecht speelt, het is dat jol niet 10x mag wisselen anders kon iedereen eruit, alleen steek was goed

Ik vind De Zeeuw een topper in de NL competitie, maar in het duel tegen Madrid viel hij echt door de mand (net als zijn teamgenoten). Waar ik me aan stoorde was het feit dat ik De Zeeuw niet heb zien vechten.
Als je een wedstrijd niet kunt winnen op technisch en tactisch gebied, dan is het minste wat je kunt doen Alles geven. Ik heb hem meerdere keren compleet gedesillusioneerd over het veld zien sjokken.
Daarnaast krijgt hij het altijd voor elkaar om verdedigend de meest makkelijke oplossingen voor zichzelf te zoeken. Het enige dat hij deed was een beetje zones verdedigen en als er middenvelders van Real van positie wisselden over doorstoomden dan liet hij zijn teamgenoten er achteraan lopen zodat hij zelf niet veel meters hoefde te maken.

Nee Demy, ik denk dat je nog even die wedstrijd moet terugzien en dan nóg een keer commentaar moet geven.

Die spelers van Madrid waren ook erg teleurgesteld dat ie gewisseld werd. Bedroevende wedstrijd.

Janken doe je maar in je eigen tijd. De slechste op het veld na die donkere kabouter met vlechtjes.
Ajax komt veel tekort voor de CL dat is nu wel duidelijk gebleken. De enige die ik een klein kansje geef is Suarez, die kan op elk niveau mee en misschien doet hij in de homegame wel iets geks in zn uppie.

17 september 2010 om 08:36

Toon eens een beetje respect voor voetballers man. Of post jij hier een foto kunnen wij je belachelijk maken op je uiterlijk. Zal wel aan de leeftijd liggen denk ik dan maar.

On: De Zeeuw speelde niet goed en het was gewoon een terechte wissel.

17 september 2010 om 09:11

Sorry maar ik kan geen respect opbrengen voor het vertoonde spel van zowel de Zeeuw, Anita en het merendeel van Ajax. Die jongens krijgen elke mnd weet ik veel hoeveel op hun bankrekening gestort en hebben nu eindelijk weer eens een kans om te laten zien waar Ajax voor staat en gaan ze voetballen als een stelletje amateurs. Wat een droevige wedstrijd zonder ook maar een greintje inzet vanuit Ajaxkant. Te zielig voor woorden vind ik het gewoon. Het is mijn mening en als je dat niet zint dan is dat jou probleem.

17 september 2010 om 11:09

@vchre: je bent wel op de hoogte van het feit dat alleen al de linksbuiten van Madrid meer waard is dan de gehele begroting van Ajax?

Natuurlijk had ik ook meer verwacht. Maar de jongens spelen hun eerste CL wedstrijd ooit. Dan kan dit gebeuren. Je kan nu niet inene de wedstrijd van Twente als maatstaf nemen.

Ik vind dat je gewoon de gehele poulefase moet afwachten. Pas daarna mag je een conclusie trekken of Ajax wat te zoeken in de Champions League heeft.
Het is zo makkelijk om op basis van 1 wedstrijd een geheel team al af te schrijven..

17 september 2010 om 11:23

Het gaat niet om begroting of geld of wat dan ook. Beetje meer inzet kan geen kwaad he. Ik vind het geen excuus om te zeggen dat dit voor vele de 1ste CL wedstrijd ooit is, komop het is en blijft wel Ajax he de nummer 1 club van Nederland.

Ik meet ook helemaal niet met Twente, volgens mij heb ik die niet eens genoemd.

Ik wacht ook zeker wel af en hoop dat ze het iig gaan proberen om recht te zetten met hard werken en passie in het spel. Al lukt het dan niet dan is het gewoon pech en kwaliteitsverschil. Ik wil naar een Ajax kijken die de naam Ajax ook groot willen houden. Zelfs met middelmatige spelers moet het lukken om enigszins een wedstrijd van formaat te kunnen spelen.

17 september 2010 om 08:36

Ajax komt veel tekort tegen een absolute topploeg uit de CL, er zijn ook nog wel ploegen in de CL die Ajax gewoon kan hebben. Van de 32 clubs maken er 25 zowat geen kans om hem te winnen, of had je van tevoren verwacht dat Ajax daar nog wel een kansje op had?

17 september 2010 om 08:54

Ik niet, maar 47% van de bezoekers hier wel (zie poll).

17 september 2010 om 08:59

Ben ook voor Ajax, maar moet wel béétje realistisch blijven

17 september 2010 om 09:18

Ik geef Ajax geen enkele kans om uberhaupt een rol van betekenis te kunnen vervullen in de CL. Zelfs ploegen als Shaktar Donetsk, Rubin Kazan, Auxerre enz zijn beter op dit moment. Ajax heeft een leuke ploeg voor onze eigen competitie en heel misschien zouden ze leuk kunnen acteren in de EL, maar daar houdt het dan ook wel een beetje op.

17 september 2010 om 09:29

Ik snap niet dat er mensen zijn die zoveel waarde hechten aan zon poll.

Ik stem bijvoorbeeld nooit (ik kijk er niet eens naar) en ik denk dat dit voor de meeste andere bezoekers van voetbalzone ook geldt. Dus een heel klein percentage van de bezoekers die stemt maar. Verder is dat hele kleine percentage die wel stemt naar alle waarschijnlijkheid niet representatief voor het geheel.

Kortom: statisch gezien totaal onbetrouwbaar!

On topic: wat speelde de Zeeuw slecht he.... Maar dat gold voor het hele Masterdamse middenveld. Anita had eigenlijk na 20 minuten al gewisseld moeten worden.....

Niet zeuren de zeeuw. Het was gewoon drama. Je vader heb ik eens horen roepen dat je prima op je plaats zou zijn bij Barcelona. Begrijp het nu pas veel beter. Hij bedoelde natuurlijk in de rondleiding door het stadion.

Wees dan teleurgesteld over het spel van jou en je ploeg in plaats van te gaan zeuren over een wissel. Je geeft zelf toe dat het een terechte wissel is (''ik speelde niet goed'') en vervolgens heb je het lef om erover te klagen. Slaat helemaal nergens op.

je speelt slecht! Van mij part zetten ze je er ook naast in het Nederlands elftal, geen toegevoegde waarde en maar een middelmatige middenvelder, ik heb ze van de week en afgelopen weekend elders beter gezien. Hetzelfde geldt voor linksback Anita, niet meer selecteren, te zwak voor het nationale elftal.

De Zeeuw loopt altijd over van arrogantie, afgelopen weekend was ajax nog een betere ploeg dan Real, mooi dat juist hij weer even op zijn plek wordt gezet.
Zo'n speler met dat soort uitspraken hoort voorop in de strijd te gaan, gewoon niet gezien.

En Jol jammer dat het maar 2-0 bleef Real is normaal gesproken toch een voetbalshow gewend.

De Zeeuw heeft vijf ballen gehad, zegd hij.
Dan heb je dus 80 % lopen niksen op het veld meneer de Zeeuw.
Werken, werken moet je indien de bal niet vanzelf bij je komt.
Niet een ander in de weg lopen, maar zelf ballen afpakken van de tegenstander, werken.
De Zeeuw was de op 1 na slechtste speler op het veld en vraagd waarom hij gewisseld wordt.
Bekijk de wedstrijd nog eens Demy.
Dan kan je zelf zien waarom je gewisseld werd.
Misschien, zelfs hoipelijk dat je hiervan leerd, anders wordt het een moeilijk seizoen.

eerlijk is eerlijk ik ben geen De Zeeuw fan (plaatst mijn reactie in de juiste context ), maar waar haalt hij het lef vandaan om te denken dat hij het recht heeft om na zo'n zwakke wedstrijd te klagen over een wissel.

Er zaten miljoenen mensen klaar voor een wedstrijd en enkele duizenden supporters reisde mee met de club. Dan heb ik het gevoel dat hij die mensen behoorlijk in de steek heeft gelaten. Dat je door een goed spelend Real voor de voeten gelopen wordt is niet erg, maar ik bespeurde een gebrek aan inzicht, slimheid en vooral Inzet bij de heer de Zeeuw. Volgens mij heeft deze kleine generaal het een beetje hoog in de bol gekregen. In NL competitie kan ie met Ajax lekker meeballen, maar internationaal komt ie bijna altijd te kort ook in het NL elftal kan ik weinig positieve bijdrages herinneren. Misschien een ticket voor Bayern kopen en de hele wedstrijd alleen maar naar van Bommel kijken dat moet toch zijn voorbeeld zijn!

Wat is de voetbalsupporter toch een apart slag mensen...
Twente speelt thuis gelijk en het is helemaal geweldig enz enz enz
Ajax verliest uit en het is dramatsich... Wint ajax de volgende wedstrijd dan is het weer helemaal top... *zucht*

Overigens wel een terechte wissel. De zeeuw heeft geen bal veroverd de 1e helft en daar staat ie er toch wel een beetje voor...

17 september 2010 om 09:28

ik denk dat je bedoelt clubsupporter...

Twente speelt wel vaker zo, zie de jaren voor vorig jaar. Alleen vorig jaar was het op een gegeven moment wat zakelijker. Ik denk dat nu twente dit in de CL doet, iedereen het wat meer opvalt omdat men niet tegen twente is, maar voor de nederlandse club. Nu lees je hier ook de reacties die je rustig de overtreffende trap kunt noemen, Jansen hoort in nl elftal, Douglas moet genaturaliseerd worden nu, dit terwijl hij al jaren zo voetbalt. Zelfs tiendalli moet in nl elftal nu, dit terwijl hij toch wel vaker goed speelt.

Ik denk dat het mensen opvalt omdat men voor een keer ''neutraler'' kijkt dan normaal in competitie verband...

Daarnaast was ajax ook drama, een verlies van 2-0 is niet erg maar de manier waarop!
inspiratieloos/tactiekloos/inzetloos zijn woorden die bij me opkomen over die wedstrijd.
Anderen op tv spraken over ontgroening bijvoorbeeld...

Je kunt toch zelf bij deze wedstrijd ook niet zeggen dat je hier wel even overheen stapt?
Dan doel ik niet op het verlies, maar de manier waarop! Het werd me in de d-jeugd al geleerd dat je minimaal inzet moet hebben als het allemaal niet zo gaat als je wilt.

ON: Ik ben persoonlijk blij dat dit de Zeeuw overkomt met zijn grote bek. Sinds hij bij ajax zit loopt hij over met zijn grote bek, dit terwijl een persoon als suarez daar veel meer recht op heeft! Laat hem maar eens een keer een constant seizoen draaien.

Als laatste: anita aub snel naar almere city

Wow Demy...

Anders kijk je even in de spiegel!

-Je speelde ontzettend slecht.
-Je had geel.
-tainio kun je best goed gebruiken in zo'n wedstrijd.

Alleen Stekelenburg had verbolgen mogen zijn bij een wissel. De rest moet gewoon heel hard z'n mond houden na die enorme wanprestatie. Vooral Demy, die eigenlijk al het hele seizoen uit vorm is.

Zijn vervanger tainio deed het zeker een stuk beter!
De zeeuw had al snel een gele kaart te pakken waardoor hij eigenlijk niet meer zo fel de duels indurfde.
Maar wat mij betreft had siem er eerder afgemogen. Die jongen rendeert niet zonder aanspeelpunt voor hem en was veel te weinig aanspeelbaar.
Voor een cruciale positie als nr 10 mag daar nu iemand anders ns een kansje krijgen!
Tegen madrid had hij misschien zelfs beter even met mounir kunnen wisselen van positie.

De wissel was niet meer dan terecht en had in mijn ogen veel eerder toegepast mogen worden.
Vind ook dat De Zeeuw tijdens de afgelopen wedstrijden in nationaal verband ook nog niet zijn beste spel heeft laten zien.
Misschien was het al van voor het WK maar na het WK lijkt De Zeeuw enorm vermoeid te ogen. Het was een lang voetbalseizoen en in de zomer en in het begin van dit seizoen heeft De Zeeuw ook nog te kampen gehad met gezondheidsklachten maar ik hoop echt dat hij spoedig weer meer laat zien.

iedereen had gewisseld kunnen worden op t middenveld , de enige echte topper was stekelenburg die zo 25 ballen pakt. Maar de Zeeuw speelde gewoon echt niet goed en die wedstrijden heb je er ook bij zitten .

De Zeeuw viel voor de zoveelste keer door de mand in een grote wedstrijd. Kan nationaal nog leuk mee maar internationaal gewoon te zwak. Idem voor Anita.

Teleurgesteld zijn mag wel, maar die wissel had al eerder moeten komen, je was gewoon slecht bezig, zoals al een aantal weken. Waarbij ik overigens wel toegeef dat iedereen gewisseld had kunnen worden op stekelenburg na.
Ik denk dat demy vandaag of morgen op de bank zit als hij zo doorgaat, Tainio maakt een betere indruk momenteel. Dus de zeeuw op de bank tegen mvv bijvoorbeeld zou me niks verbazen

Kan beter de zeeuw er een tijdje naast zetten, want die speelt al een tijdje drama. Begon het eerste halfjaar bij Ajax nog heel goed, maar daarna is het alleen maar minder geworden.

De Zeeuw heeft geluk dat het een favorietje van Jol is, want anders zat die al een tijdje op de bank.

100% terechte wissel. Hij viel me zwaar tegen. Was geen leider in het veld en daarbij zat hij ook nog dicht tegen een 2e gele kaart aan. De Zeeuw kan dus wel zeggen dat hij er ongelukkig mee is maar dan moet hij zich eerst eens goed afvragen waarom die gewisseld werd. Dan zal hij het wel snappen.

De Zeeuw speelde niet eens zoveel slechter dan z'n teamgenoten, op Stekelenburg na. Maar de keuze voor de Zeeuw is in mijn ogen wel begrijpelijk met geel op zak.

“wij zijn Ajax, een ploeg die altijd wil winnen, ook in Bernabéu. Dus kwamen we van een koude kermis thuis. Maar eerlijk is eerlijk. Deze wedstrijd kun je verliezen.”

Ik vind het belachelijke opmerkingen van Ooijer, nadat je zo ongenadig weggespeeld bent door Real Madrid. ''maar eerlijk is eerlijk. Deze wedstrijd kun je verliezen''.. Eerlijk is dat je volslagen kansloos was en nooit enige aanspraak hebt gemaakt op een punt of een overwinning.

Als hij niet goed speelt heb je kans gewisseld te worden.
Dat je daarin teleurgesteld bent kan ik goed begrijpen, je wil toch altijd blijven staan, maar dat je naar buiten brengt dat je er teleurgesteld in bent vind ik wel een kwalijke zaak, dat soort dingen hoor je gewoon binnen de groep te houden en niet tegen de per lopen zeiken!

Natuurlijk zal de pers dat soort reacties uitlokken, maar je bent professioneel genoeg om zo'n antwoord te ontwijken!

Tegenwoordig loopt iedereen maar te zeiken en zijn ze boos als ze gewisseld zijn, natuurlijk kan dat, daar ben je sporter voor maar breng dat niet naar buiten!

Kan me voorstellen dat hij teleurgesteld is, speel je eindelijk CL laat je je zo afslachten. De zeeuw was ook niet goed tegen real, met een gele kaart op zak een terechte wissel. Ik vind hem over het algemeen Geen drama. Ik vind hem een geweldige voetballer, hij kan enorm goed omschakelen van aanval naar verdediging en andersom. Daarnaast kan hij voetballend wat betekenen maar ook verdedigend. Tegen willem 11 was er ook weer zo'n omschakelmomentje, binnen een halve minuut is de zeeuw voorin, helaas kon hij het niet afmaken de pas was net wat te scherp maar hij liep echt geweldig.

nee vind je het gek ben nou is realistisch joh.
Of dacht jij vooraf dat we even gingen winnen in madrid, zonder vertonghen en ook nog is zonder suarez nou ik dacht het niet.

please kijk even naar de bergotingen wil je.
Ook je kan nooit genoeg inzet geven maar toch het is geen schande daar te verliezen, ik bedoel clubs als sevilla valencia arsenal as roma werder bremen zijn daar normaal gesproken ook kansloos wij zijn geen lyon ofzo he.

Volgens mij moet ie juist blij zijn. Hij werd daar echt vernederd door de Madrileense middenvelders. Allemaal kwamen ze hem meermaals voorbij. Het is wel lastig als je naar voren de bal weinig kwijtkan.

17 september 2010 om 09:46

Het is lastig als je maar 5 ballen heb gehad ...
En hele tijd lucht aan het dekken ben ...

Jezus wat speelde hij slecht, zat niet op te letten, liet zn mn steeds lopen en het leek net of hij in het veld stond om te kijken hoe goed real wel niet was. Deze man heeft geen een keer doorgezet om de bal te pakken! Als hij gepasseerd werd, was het al voorbij, niet eens erachter aan rennen om de tegenstander het enigszins moeilijk te maken.
Ik heb tainio beter zien spelen in de veel kortere tijd dat hij speelde, bracht ook meer rust in het veld en bikkelt tenminste. Ik zeg nu niet dat de zeeuw gewisseld moet worden voor tainio, maar hij mag op zn minst dezelfde mentaliteit tonen

Wat een gezeur. Hij had al vrij snel geel en ajax werd volledig van het grasmat afgespeeld. De kans om een rode kaart op te lopen was er dus. En als hij maar 5 ballen heeft gehad moet hij eens bij zichzelf nagaan hoe dat kan. Je moet volgens mij als middenvelder juist ballen opeisen. Iets wat Affelay gister overduidelijk deed. Oftewel: terecht en slimme wissel en ga eens bij jezelf ten rade hoezo je eruit gehaald bent.

Volgens mij bedoelde Demy dat hij 5 ballen goed had gepasst de eerste helft. Om nog maar niet te spreken over het taktisch falen en gebrek aan coaching. Naar mijn weten moet hij het middenveld leiden, maar De Jong stond veel te diep en De Zeeuw verdedigde als enige naar voren. Weg balans. En die gele kaart beginnen we helemaal maar niet over, op de zijlijn, 10e minuut, dan kan je dus hele wedstrijd op je tellen letten. Slimme speler hoor...

Ik ben persoonlijk als Ajax supporter wel een beetje klaar met Demy de Zeeuw, het lijkt wel alsof de man elke dag in het nieuws verschijnen wil. Ja ik weet dat journalisten altijd vragen stellen aan Demy de Zeeuw, maar je kan ook gewoon een keer zeggen ik heb nu geen tijd. In plaats van gelijk weer een heel verhaal op te hangen. Is het niet dat de prestaties van andere clubs niet goed genoeg zijn, dan is het wel hij zelf die het ergens niet mee eens is.
De wissel was gewoon terecht, want hij maakte steeds meer overtredingen en was overal behalve op de plek waar die moest staan! Goed gezien van Jol dus, die liever geen rode kaart zag vallen.

De Zeeuw kan beter wat meer trainingsarbeid verrichten en zorgen dat die zijn goede vorm weer terug krijgt, want de laatste maanden lijkt het helemaal nergens op.

17 september 2010 om 10:19

De Zeeuw is Ajax's aanvoerder; logisch dat de journalisten je dan zoeken.

17 september 2010 om 10:21

Ik weet niet of jij Ajax volgt maar Suarez is toch echt de aanvoerder hoor Begrijp me niet verkeerd ik vindt dat spelers netjes de media te woord mogen staan, maar soms is het beter om gewoon even niets te zeggen. Laat hem eerst maar weer zijn voeten laten spreken, daarna komt de media wel weer aan bod.

17 september 2010 om 10:46

Helemaal mee eens! Om na zo'n belabberde wedstrijd te gaan zeggen dat je het lullig vond dat je werd gewisseld, dan zit er iets niet goed in je hoofd. Het is toch logisch, dat als je de slechtste man ben op het veld, dat je dan gewisseld wordt? En dat hij maar 5 ballen heeft gehad in de eerste helft. Als je dat weet, dan doe je toch een stapje extra, zodat je dat aantal minstens verdubbeld? Je bent een middenvelder, als het daar al niet loopt, dan wordt je overlopen. En Demy, jij bent dan mede, zoniet hoofdverantwoordelijke, voor de drama-tentoonstelling die Ajax afgelopen woensdag op de mat legde. Als vice-aanvoerder zou je beter moeten weten!

17 september 2010 om 11:18

Die wedstrijd tegen Real en in de aanloop daar naar toe. Suarez was geschorst en dan kan hij ook geen aanvoerder zijn voor die wedstrijd.

17 september 2010 om 10:20

True true true ... geef lindgren of tainio maar een kans. Of zet maar Bonevacia in, kon het niet slechter doen!

17 september 2010 om 16:32

Inderdaad, we worden langzamer hand wel een beetje moe van Demy. Altijd in het nieuws verschijnen door grote taal. Uitspraken als: Ajax hoort thuis in de CL qua historie enzo. Beter voetbal je goed en hou jej je mond! Let eerst even op je prestaties voor dat je gaat zeggen wat je van alles vindt. Die wissel was meer dan terecht, het zit de Zeeuw blijkbaar nog steeds hoog dat hij de kans krijgt om bij dat roenruchte Ajax te spelen. Hij kan het nog steeds niet geloven! Even een tijdje geen interviews Demy, laat je voeten weer eens spreken!

De Zeeuw heeft geen realistisch zelfbeeld...........want hij verdiende het in de rust al om gewisseld te worden.

En als hij in het begin van de wedstrijd niet zo'n totaal onnodige overtreding had gemaakt die hem geel opleverde had hij nog een keer kunnen ingrijpen als het echt nodig was.
Nu liet hij alles maar lopen omdat hij al geel had omzodoende niet tegen rood aan te lopen...........niet echt slim.

Hij moet eens meer aan het voetbalgedeelte denken dan aan de randzaken. Zou goed zijn voor ajax als ze een andere aanvoerder namen. Stekenlenburg bijvoorbeeld. Die maakt niet zo een stampij in de media.

De zeeuw kan deze last niet aan

De zeeuw heeft alleen in zijn eerste maanden goed gevoetbald bij Ajax. Daarna is het alleen maar slechter geworden, met afgelopen woensdag als dieptepunt!

ik was zwaar teleurgesteld in de zeeuw. heeft geen nut dit naar buiten te brengen en zorgt weer voor onrust.
met een gele kaart op zak en weggetikt worden door real is het alleen maar verstandig dat jol hem weghaalde. stekelenburg als reserve aanvoerder maken.

Het probleem was, dat je bij Ajax wel 10 man kon wisselen; de zeeuw , eriksen en anita(weer) waren toch wel de slechste op het veld.

Samen met de Jong de grote teleurstelling van het seizoen. Schandalig dat die beiden niet voor de helft hun niveau van vorig jaar halen.
Voorlopig maar op de bank plaats nemen lijkt mij en Tainio de kans geven.

Met stip DE slechtste man van het veld... Wat een aanfluiting!! De Zeeuw sjokte maar wat over het veld, had geen enkele man, en in balbezit heeft ie niet 1 goede pass afgeleverd.... De Zeeuw in deze vorm hoort in het maandagavond team van Ajax thuis, zet Tainio er maar in, die heeft tenminste nog inzet!!

Anita komt gewoon tekort voor ajax zo simpe, die man heeft geen lengte, fysiek komt hij tekort en heeft geen inzicht... ik zie liever atouba op zijn positie, hij is toch langer, fysiek sterker en ervaren. laat anita nog maar rijpen. Ik vind dat die jongen te snel voor de leeuwen is gegooid en helaas is gesneuveld. Tainio mag zeker van mij de kans krijgen ik vond zijn invalbeurt wel redelijk alleen te kort om erover te praten.

De Zeeuw is sowieso geen schim meer van wat hij begin vorig seizoen was. Toen vond ik hem echt geweldig, hij bracht een nieuwe dimensie in het spel van Ajax met z´n diepgang en scorend vermogen.
Maar dit seizoen is werkelijk schrikbarend. In alle wedstrijden die ik tot nu toe van hem gezien heb was hij gewoon drámátísch. En dan doel ik met name op de wedstrijden tegen Kiev, Paok en Real Madrid.
Z´n diepgang is er niet meer, hij is enorm slordig, is eigenlijk onzichtbaar en loopt alleen maar te jammeren en schwalbes te maken. Als hij zich nou eens concentreert op het voetbal in plaats van hoe hij zo mooi mogelijk kan vallen zit er misschien nog wat in, maar dit kan echt niet.

Eyong enoh die jongen speelde wel sterk hoor ging fel in de duels en pakte nog wel ballen af... Hij liet zich niet klein maken door een stelletje verwende miljonairs el galaxico's... Die jongen wordt nog wel een grote mag ook wel gezegd worden.

Had hem na 10 min. al gewisseld!!
veruit de slechtste samen met Anita!

Ben benieuwd Zondag...;-)

Wat was ajax toch goed zeg ze hebben real madrid volledig uit de wedstrijd gespeeld.... niet normaal ik wel smullen van het vertoonde spel van ajaxxx... gaat nog weken over gesproken worden. Uitblinkers bij ajax kant waren toch wel de Jong, anita, de zeeuw en Hamdaoi die een draak van een wedstrijd speelde lat, paal en casillas... We gaan nog veel beleven met die jongens.. Ronaldo, higuan , ozil werden gewoon weggespeeld. Mourinho zat daar in zijn dug out met een mond vol tanden.... We hebben real madrid overklast en kan nu al niet wachten op Ac milaan..

Ik denk dat het hele probleem is dat Demy zijn eigen tekortkomingen niet kent. Ik vind de Zeeuw namelijk wel een goede voetballer die wel degelijk meekan met een Ajax dat zijn beste niveau haalt. Het is echter niet de grote jongen die de ploeg mee op sleeptouw neemt, en die wedstrijden voor je wint als het even wat minder gaat. Dit blijkt ook in het NL elftal waar hij geregeld door de mand valt bij een tegenstander van enig niveau. Het is dus gewoon een nuttige , maar modale middenvelder. Als je echter zijn houding en zijn uitlatingen in de media bekijkt, vindt hij zich zelf wel die grote jongen van de ploeg. Hij vind zichzelf blijkbaar net zo belangrijk als een Suarez die toch echt veel meer leiderschap en unieke kwaliteiten heeft. Doordat Ajax veel uniek talent in de ploeg heeft, maar weinig ervaring kan de Zeeuw deze rol ook opeisen. Dit was hem in een normale situatie niet gelukt.
Het valt me trouwens op dat ook de Ajax-aanhangers hier op VZ steeds meer kritiek hebben op Demy. Ook weer een teken dat zijn leiderschap niet natuurlijk is anders had hij wel meer krediet gehad.

De zeeuw overschatte speler.... ik vond schaars altijd wat beter die man had toch iets extra's

Samen met Anita de mindere spelers van Ajax. Het deed trouwens pijn aan mijn oren toen de commentator op een gegeven moment zei 'de backs van het huidige NL elftal' en dan heb ik het in dit geval alleen over Anita. Over de Zeeuw kan ik kort zijn. 'T is een naar, irritant mannetje dat eens moet gaan voetballen dan te geilen op de media.

17 september 2010 om 11:04

ik vond van der wiel nog wel beter spelen dan anita.. was ook wat gevaarlijker en aanvallen van real madrid kwamen toch meer van rechter kant, omdat hun ook wisten dat anita de zwakste schakel was..

Demy is schijnbaar een voetbal vriend van Jol.
Jol is zeer gecharmeerd van de Zeeuw. Want menig trainer had de Zeeuw al veel eerder gewisseld ja. Ben benieuwd hoe Jol zijn pupil gaat verdedigen.

Dat gelul in en met de media doet de Zeeuw absoluut geen goed op dit moment..

17 september 2010 om 11:29

ze zijn ook beide sterk in de media. De arrogantie spat er vaak bij beide vanaf. Die uitspraken van afgelopen weekend zijn heleaas niet helemaal afgestraft. Ik gun Ajax het beste in Europa en hoop dat ze ver komen. Maar al na de loting uitspraken doen: de grootmachten ontmoeten elkaar weer/wij maken absoluut kans/wij horen hier. Dat zijn uitspraken die dus allemaal compleet niet waar zijn Martin Jol.

Ook afgelopen weekend toen het nietige Willem 2 verslagen werd verteld Jol doodleuk we zijn een voetbalshow gewend en De Zeeuw doet er nog een schepje bovenop door te vermelden dat ze in principe een betere ploeg zijn dan Real.

Mediageil noemen ze het ook wel

Slechte zaak dat Nederlanders de laatste tijd zoveel klagen bij een wissel. Teambelang gaat boven individueel belang. Van der Vaart had het pas ook, het zorgt alleen voor onrust binnen een team.

17 september 2010 om 11:03

laten we hopen dat het niet een rage wordt..

Demy moet niet zitten zeiken. Hij speelde slecht dus werd hij gewisseld. Tainio deed het een stuk beter moet ik zeggen, iedereen heeft wel eens slechte dag

Ik vind hem dezelfde type als van der vaart. Altijd de bal in de voeten willen hebben maar verdedigend en profesioneel oh zo zwak! Ik mis de slimheid en positioneel van de zeeuw en van der vaart zonder de Bal!

Ik snap niet dat hij de vraag niet stelt aan Jol zelf (dat concludeer ik dan). Daarnaast, wellicht ook Jol's idee daarachter, het was misschien wel een tactische wissel...

Toch jammer dat Demy Jankovic zo praat.

was een terechte wissel en die tainio speelde niet slecht. Een bal van 5 meter kon nog niet eens gegeven worden!

Demy'tje moet zijn mond houden. Als je zo slecht speelde als hij deed tegen Real Madrid dan moet je met het schaamrood op je kaken afdruipen en verder wijselijk je mond houden.

Demy speelt al maandenlang matig. Ik snap ook niet wat deze jongen nog in Oranje doet. Tegen Real Madrid was hij, samen met Anita, de slechtste man op het veld. Als je dan nog gaat zeuren 'dat je niet tevreden bent met je wissel' ben je gewoon een eng mannetje. Demy blijft, zoals Johan Derksen het zou zeggen, toch een beetje een slappe juffrouw.

Demy de Peeuw... Gewoon weer hard werken op de trainingen dan kom je er wel weer. Ik vind hem de laatste paar wedstrijden ook maar matig spelen. Dit omdat ik weet dat hij veel beter kan. Hopelijk speelt hij zondag ook niet zo goed hehe. Zijn afstandschoten kunnen dodelijk zijn...zeker bij een keeper met weinig speeltijd..

Ik ben nu wel klaar met De Zeeuw. Vorig jaar speelde hij goed, maar dit seizoen is hij hopeloos uit vorm. ( Zo ook Siem de Jong, maar die probeert dat te compenseren door zich de longen uit het lijf te lopen om de tegenstanders af te jagen) En dan ook nog dikke boehoe doen, daar kweek je geen mededogen mee. Slappe hap was het gewoon.
Anita was drama, maar die kan simpelweg niet beter. Met De Jong en De Zeeuw in het elftal speel je eigenlijk met 10 man op dit moment. Van mij mag Lindgren erin, die brengt rust in het spel. En ik wacht met smart op de terugkeer van Lodeiro.

Ik vind ook dat de wissel meer dan terecht was, maar om nu gelijk te zeggen dat lindgren of taino moet spelen? Nee dat lijkt me niet, iedereen heeft wel is een slechte wedstrijd dus ook de Zeeuw. En als je tegen Real speelt is het niet gek dat je geen goede wedstrijd speeld.

Het lijkt erop dat Demy naast zijn schoenen wil gaan lopen dat moet ie echter laten, moet zich zeer consuqent focussen op de bal en medespeler niet eigen ik spelen. wat hij liet zien leek nergens op. laat ie tegen Feyenoord maar zien dat ie wel degelijk goed spelen kan.

Met de kritieken op de Zeeuw en Anita ben ik het wel mee eens. Naast Stekelenburg die zo'n beetje '' ''in zin eentje'' tegen Real en Anita speelde, vond ik ook dat Emanuelson er nog iets van probeerde te maken en dat hij als enige veldspeler wel een voldoende haalde.

Idd de knop moet om, lees commentaar van Stekelenburg maar in AD, er hadden 10 veldspelers gewisseld moeten worden. Ze waren niet in staat de bal drie keer naar elkaar af te spelen een lijdensweg was het met lange IJ

dus afgezien dat hij kwaliteiten tekort komt...heeft hij ook een zelfkennis probleem....hij voetbalde toch dramatisch....veel balverlies, een onnodige snelle gele kaart, opbouwend helemaal niets, onderschepte geen bal....tja....

Hij mocht iedereen wel wisselen (behalve Steek). Dus de Zeeuw moet helemaal niet gaan janken dat hij gewisseld werd, want hij was nog dramatischer dan de rest.

Ongeloofelijk, Demy de Zeeuw moet zich schamen. Wanneer je op deze positie staat op het middenveld moet je constant aan de bal zijn... Kijk naar een Mark van Bommel.

Daarbij komt nog eens dat de Zeeuw absoluut geen zelfreflectie heeft, constant arrogante praatjes heeft in de media, maar presteren ho maar.

Wordt tijd dat Jol hem eens een paar dvdtjes van hemzelf laat bekijken... Dan piept deze over het paard getilde tuinkabouter wel anders

Inderdaad, het eigen zelfbeeld van de Zeeuw is niet realistisch. Alleen met provoceren naar andere clubs, kom je niet ver. Laat zelf eerst eens wat zien voordat je commentaar op een ander hebt. Tuurlijk terechte wissel. Ik denk dat Suarez en Verthongen straks wel verschil maken, voor ajax goed dat ze deze twee nog achter de hand hebben.

Arrogant ventje ben je als je zulke dingendurft te roepen terwijl je praktisch de gehele wedstrijd als een zomby over 't veld loopt te schoffelen zonder ook maar een bal te raken. 't is geen oefenwedstrijd maar Chapionsleague kerel. Demy is helemaal niet in de positie om kritiek te leveren op zijn wissel, want als je zo spee;t verdien je het niet eens om opgesteld te worden. Hij had op z'n minst kunnen proberen om te storen op het middenveld en ballen te veroveren, maar hij was totaal onzichtbaar en speelde echt z'n slechtste wedstrijd ooit. Meneer hobbelt over 't veld als een gewonde stier en als hij eens een keer de bal krijgt is hij 'm in een mum van tijd weer kwijt en dan nog klagen dat men je wisselt. Heel Ajax speelde slecht op Stekelenburg en Emanuelson na en het zeker te maken hebben met 't feit dat de spelers onder de indruk waren van de zogenaamde grote namen en de entourage in Madrid. Als de coach dan ook roept dat zijn team vooral moet genieten dan weet je dat ze met de verkeerde instelling 't veld op worden gestuurd. Je moet elke wedstrijd voor de winst gaan ongeacht de sterkte van de tegenstander en men kan aan Utrecht een voorbeeld nemen. Dat Ajax zich niet heeft kunnen versterken en het vooral met spelers uit de eigen jeugd moet doen is geen excuus want dat was in 94/94 ook zo maar die spelers hadden meer karakter dan deze generatie. Zonder de juiste mentaliteit heb je niks te zoeken in de Championsleague ook al is er nog zoveel talent aanwezig in het elftal. Als ze nou alles hadden gegeven dan konden we tenminste nog trots zijn op 't feit dat ze hun best hebben gedaan, maar trots heeft plaatsgemaakt voor schaamte.

De Zeeuw zal zich sowieso rot gevoeld hebben, en die wissel maakt het er natuurlijk niet beter op. Hij had al geel, dus het was niet onlogisch. Maar hij stond wel enorm te schutteren de hele wedstrijd. Als aanvoerder heeft hij een voorbeeldfunctie voor zijn medespelers, dus als hij zo staat te schutteren, doet hij precies het tegenovergestelde van wat hij moet doen. Tainio maakte een betere indruk, voor zover dat kon in deze wedstrijd.

Dat is het verschil met Suárez. Ik denk weleens dat zijn strijdlust nog belangrijker is voor Ajax dan zijn voetballende kwaliteiten. Vorig jaar viel me steeds op dat Ajax veel lamlendiger speelt zonder hem, en zie dat meer als een gebrek aan mentaliteit dan aan kwaliteit. Maar ik denk niet dat Suárez in deze wedstrijd veel potten had kunnen breken.

Dit is waarschijnlijk het meest opzienbarende artikel wat ik het laatste jaar op voetbalzone heb gelezen. Ongelooflijk, hoe veel gebrek aan zelfreflectie kun je hebben. Hij mag blij zijn dat hij gewisseld werd, hij stond echt voor schut voor 70.000 man en een paar miljoen t.v. kijkers.
De man klaagt dat hij maar 5 ballen heeft gehad. Hij heeft ten eerste geen enkele goede loopactie gemaakt, ten tweede heeft hij bijna geen enkele bal veroverd.
Ik schrok nog wel even toen ik de mening van de Zeeuw las. Ik dacht, zal mijn mening over hem dan zo afwijkend zijn maar gelukkig gaf de Poll in dit topic aan dat ik niet de enige ben die zo over zijn wissel denkt

Ik vind trouwens dat ooijer hier als een echte ajax speler reageerd. Ze hadden op die manier de wedstrijd in moeten gaan, Wij zijn Ajax en wij willen altijd winnen. Dan straal je als ploeg wat uit. Nu werd er angstig gevoetbald en was er veel te veel respect voor de tegenstander. Ik hoorde Jol voor de wedstijd zeggen dat hij hoopte dat ze niet werden afgedroogd, dat is precies de angst die de spelers ook hadden waardoor het dus ook gebeurde. Ik zeg niet dat Ajax dan een beter resultaat had geboekt maar de wedstrijd was dan wel meer het aanzien waard geweest.

17 september 2010 om 13:05

Dat is een goed punt wat je aanhaald.
In het begin ging Ooier als enige samen met soms Aldewerld de echte strijd nog wel aan.
Helaas ging het kaarsje te snel uit bij de meeste Ajaxieden.

17 september 2010 om 13:35

Ik hoop ook dat het ''wow we zitten in de champions league'' gevoel er de volgende wedstrijd niet meer is. Want dat is wat ze uitstraalden. Ik snap dat de meeste spelers nog nooit Champions league hebben gespeeld, maar daar hadden ze toch wel beter mee om kunnen gaan als dat ze nu deden

dat de zeeuw dit durft te zeggen zeg pffff hij was tegen real madrid zo slecht , hij kwam in het spel totaal niet voor zelfs als hij een overtreding maakte was hij te laat waardoor hij geel pakte en zelfs bijna een 2de kaart.en sinds het wk heeft de zeeuw sowiezo weinig of geen goede wedstrijd gespeelt en dan zeggen dat je er niet blij mee bent pff 2 weken op de bank zetten misschien wordt hij dan wakker!!

Dat de aanvoerders band daarna na ooijer gaat is trouwens ook schandalig 2de wedstrijd en dan al DE aanvoerders band van ajax dragen hij moet zich eerst maar eens bewijzen bij ajax steek verdiende de band dat was de enige die goed was .

En de dag voor de wedstrijd hebben ze nog een rondleiding gehad in het stadion pfffff en foto's maken voor thuis in hun plakboek dan sta je toch al met 1-0 achter voor de wedstrijd ongeloofelijk je moet je noppen een x slijpen en vol gas geven maar ze stonder vol bewondering te kijken hoe het grote real stond te voetballen.

Hopen dat ze zondag uit een ander vaatje tappen anders krijgen ze klop van 010

Demy jongen je mag nu echt blij zijn dat je nog in de basis staat. Je speelt zeker de laatste wedstrijd als een natte krant, speelt bijna geen bal goed, zelfs de simpele passen komen met moeite aan als ze al aankomen.
Hij begint een beetje naast zijn schoenen te lopen, hij is totaal zijn vorm kwijt, speelde erg slecht in Madrid en dan nog geel op zak en teleurgesteld zijn? Meer dan terecht.

Off: Anita had er ook zeker afgemogen, wel een knap eigen doelpunt trouwens, koppen op je eigen voet.

De Zeeuw: ''het ging eigenlijk best wel lekker''

Waar is de Demy de Zeeuw van vorig seizoen gebleven, had een erg sterke periode en was een belangrijke factor voor de opmars van Ajax in de 2e seizoenshelft. Wat hij nu laat zien is echter bedroevend, om dan ook nog te lopen miepen als je terecht gewisseld wordt.. duidelijk dat Demy nooit in de spiegel kijkt. Als hij niet snel verbeterd kan hij zijn reserveplek in oranje ook wel vergeten.

Nou kom op de Zeeuw. Toen je al zo slap aan het seizoen begon had ik zoiets van laat maar gewoon staan aangezien hij wel 1 van de drijvende krachten was vorig seizoen en dan komt het vanzelf wel weer. Maar elke wedstrijd loopt hij als een dweil over het veld te sjokken alsof het een regenachtige maandagavond training betreft. In de vorm zoals hij nu steekt hoort hij niet in de basis te spelen en ook niet te worden opgeroepen voor Oranje. Ik mis ook iemand in de selectie die hem helemaal de huid volscheld. Misschien zal een plaats op de bank hem wat wakker schudden.

Hij speelde waanzinnig slecht, ik weet niet wat er dit seizoen met hem aan de hand is, Vorig seizoen speelde hij namelijk waanzinnig goed.

Hij zat tegen een rode kaart aan en elke pass van hem kwam niet aan. Ik had hem in de rust al gewisseld voor Tainio.

Kom op Demy, herpak je eens even!

Sinds de terugkomst van de Zeeuw bij Ajax, lijkt hij gewoon voetbal moe te zijn, om na 8 a 9 weken ook nog eens geisoleerd te zijn in Zuid Afrika en dan 2 weekjes vrij te zijn en dan weer volop aan de bak te moeten, lijkt hij gewoon Voetbal Moe te zijn.

Je ziet dat hij zijn niveau niet haalt en ballen makkelijk inlevert en niet meer zo makkelijk voetbalt dan vorig seizoen.

Hij straalt nu ook niet uit dat hij er zin in heeft, de overtreding op Marcelo is daar het bewijs van, een overtreding maken zo vroeg in de wedstrijd op een plek waar je als speler geen geel moet krijgen, getuigt van niet scherp zijn.

Jou wissel was terecht Demi, zo had Jol er nog veel meer kunnen wisselen, maar zondag wacht de klassieker en dan ben je weer nodig en kan je je ongelijk bewijzen tegen ons, maar vooral tegen over de trainer.

Demy, kijk eens in de spiegel en durf eens te zeggen: ik werd gewisseld, was niet blij maar het was zo ongelofelijk terecht die wissel. Wat was/is ie slecht zeg!!! En dit komt niet door het WK, aan het eind van vorig seizoen was ie ook al zo slecht. Voegt echt niets toe aan dit Ajax. Ontzettend veel dom balverlies en dan geeneens proberen de fout te herstellen. Gewoon de man laten lopen, stel je eens voor dat ik moe word. Daa rhadden Urby en Anita trouwens ook last van. Keihard knokken op trainingen Demy, en dan maar hopen dat de heer Jol je weer opsteld van het weekend. Maar dat zal wel weer gewoon, de enige die weer niet zeker is van zijn plek aanstaand weekend is Mickey. De rest heeft bahalve Steek een dramapot laten zien maar die worden gewoon lachend opgesteld. Jammer.

Wat een slapzak zeg .nog nooit zo overschate speler gezien zeg . Verliest elke bal . Kan geen ballen afpakken . Vind hem een nutteloze speler

Hij liep er bij als een verkeersagent. Liet z'n man voortdurend lopen en bakte er helemaal geen hout van. Jol maakt wel meer merkwaardige keuzes. Dit is er één van, had lekker met die fin begonnen i.p.v. deze would be vedette.

Ook snap ik met de beste wil van de wereld niet dat die Blind geen kans krijgt. en Anita blijkbaar wel mag blijven falen. Maar Daley zijn vader zit in de staf dus dat is het probleem. Erg klein van Jol. Die wel zijn broer in de staf heeft zitten, maar die man kan echt helemaal niets. Was als amateurtrainer al een drama. Scheveningen Rijnsburgse Boys. Teerde puur op de naam van z'n broer.

Hij speelt na de winterstop van vorig seizoen als een natte krant. Voor de winterstop was hij beslissend, scoorde hij vaak en was een uitstekende aanwinst. Hij had als excuus dat hij last van van zijn enkel ofzoiets zei hij, en hij wou het dit seizoen laten zien. Ook dit seizoen vaak al de slechste man van het veld. Misschien komt dat door de nieuwe speelstijl met De Jong, maar toch speelt hij vaak wel erg ondermaats. Hij oogt nochalant en verspeelt ontzettend veel ballen. Laat hem eerst maar naar zichzelf kijken...

Afgezien van het feit dat hij slecht speelde. Hij had ook al geel. Logische wissel.

Demy de Zeeuw is totaal veranderd na zijn vetrek bij AZ man....:s

Niet alleen zijn spel, wat bedroevend omlaag gegaan is qua niveau, maar ook zijn uitspraken in de media.
PSV maar een 'provincieclub' noemen, AZ de grond in boren terwijl dat de club is waar die groot is geworden en zeggen dat je als team groter bent als Real.
Vervolgens janken dat die terecht gewisseld werdt.

Jonge jonge, had die maar een trainer als van Gaal of speelde hij maar bij een minder grote club ala Az.

Ik heb nog nooit de woorden;
'Ik wil AZ bedanken voor alles' uit zijn mond gehoord. Dat zou ik op zijn minst wel zeggen als ik 4 jaar bij AZ gespeeld had. Kijk Marcel Brands, Simon Cziommer, Moussa Dembele en Henk Timmer en zulke soorten.

Alleen maar na trappen. Begin echt kotsmisselijk te worden van deze jongen.

Wat ontbeert het die vent aan zelfkennis. Hij was misschien wel veruit de zwakste op het veld, Meer dan terecht dat ie moest wijken! Hij moet zich zelf niet te groot wanen

Het feit dat hij 5 ballen heeft gehad zegt meer over hem denk ik. Een spelverdeler en aanvoerder zou ten alle tijden de lijnen moeten uitzetten en in die taak heeft die jammerlijk gefaalt, geeft die eigelijk zelf toe. Hij was nergens te bekennen. Maar eerlijk is eerlijk, sommige spelers verdienden nog erger een wissel dan hem. Echt een wanprestatie!

de zeeuw was 1 van de minderen op het veld. en verdiende die wissel gewoon. hij had gewoon niet goed gespeelt.

Logisch dat je teleur gesteld bent als je wordt gewisseld,maar ik vond het gwn terecht. Hij heeft dan wel miss maaar 5 ballen gehad,maar dat lag zkr ook voor een groot deel aan hem. Hij had ook wel wat meer ballen mogen afpakken.

off: Ik snap niet dat hij aanvoerder was. Hij speelt iets langer dan een seizoen bij Ajax en is reserve-aanvoerder. Ik snap ook niet dat Ooijer hem kreeg,nadat de Zeeuw werd gewisseld. Hij is er helemaal kort! Ik vond dat Stekelenburg of Emanuelson hem had moeten krijgen.

“Ik speelde niet goed, maar heb de eerste helft misschien vijf ballen gehad.”

Wat een belachelijke reactie. Misschien was het een idee geweest dat hij wat meer verdedigende acties uitvoerde en ballen zou afpakken in plaats van telkens ballen opeisen en iedereen op zijn plek zetten. De Zeeuw speelde zeer slecht, dan moet je maar accepteren dat je gewisseld wordt. Heel Ajax heeft 10 ballen gehad, als hij er daarvan 5 heeft gehad is dat toch 50%. Zo kan je het ook bekijken. Vind het zeer zwak van hem. Er waren ook gewoon spelers die nog probeerden wat ze konden zoals Stekelenburg en Enoh, maar De Zeeuw liep er al vanaf minuut 1 bijna alsof het hem allemaal gestolen kon worden. Irritant om te zien.

In mijn ogen heeft Martin Jol nou juist door die wissel de cariere van de Zeeuw levend gehouden, want hij was echt slecht.
Als hij hem niet had gemogen dan had die hem er wel in laten staan, want het kwam er bij hem echt niet uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren