JOEHOE
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 30 mei 2006
  • JOEHOE
  • 192 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 3.332
  • 44 jaar (1-1-1977)
  • Eindhoven
  • Universiteit / International Business
  • DGA
Persoonlijke berichten
10 december 2010 om 15:01
#6

Om ff terug te komen op je bericht van 2 dagen geleden (scheenbeenkwetsuur van Engelaar).

Ik heb wel degelijk Cocu zien spelen... samen met farfan, alex, gomes, van bommel iedereen. Dus ga mij geen woorden in de mond leggen.
En wat moet ik leren dan? Dat als een PSV speler niet goed vind spelen dat ik hem dan net als jij moet gaan uitfluiten? Nou hier zal ik dus nooit aan mee doen.

Weet je wat het is, het grote probleem is juist dat jij de spelers van nu gaat vergelijken met de spelers van de tijd van Cocu. Ik wil niet veel zeggen maar dan ben jij degene die het te hoog in zijn bol heeft. Deze tijd onder Hiddink was ongekend, dat moet je niet gaan vergelijken met nu. En ik zal je iets in je oren knopen, deze tijd gaan we nooit meer meemaken.

4 mei 2011 om 22:31
#9

Ik lees nu pas je berichtje op mijn profiel, ik lees dat niet zo vaak.

Maar wat je zegt klopt, het overlijden van een groot voetbalman is naar mijn mening een trieste gebeurtenis. Zoals ik ook in mijn reactie heb aangegeven: wij voelen die pijn niet. Althans, niet zoals zijn nabestaanden. Maar het is toch een droevige situatie als iemand als Coerver komt te overlijden? Natuurlijk gaat het leven door en ik zal eerlijk zeggen dat ik de betreffende nacht gewoon heb kunnen slapen, maar dat neemt niet weg dat op zo''n bericht best met respect en medeleven gereageerd mag worden.

Tenslotte: 86 jaar is zeker een mooie leeftijd, daar zouden veel mensen waarschijnlijk voor tekenen. Maar ook wanneer iemand van 86 sterft is dat geen pretje:)

3 juni 2011 om 21:05
#10

Bedankt voor het compliment!:)

11 juli 2011 om 23:47
#12

Hey hallo, die jongen uit Canada provoceerde mij ook al en ik wilde eerst typen maar keek eerst naar zijn profiel en zag dat hij dat bij jou ook al deed. Ik neem hem niet serieus .

1 augustus 2011 om 13:14
#15

Door dat nummer van gudde online te zetten heb je denk ik net een laatste waarschuwing verdiend.

7 september 2011 om 10:28
#16

Sorry dat ik er op terugkom, maar ik las je bericht net pas.
Maar het ging over controlerende middenvelder en verdedigende middenvelder, ik snap op zich wel dat er een verschil in zit, maar ik blijf er bij dat het trainers prietpraat is. Zoiets als hoog in de concentratie zitten. Vooral de uitspraak (ik weet niet meer of jij dat zei) dat een middenveld in 4-3-3 één verdedigende, één controlerende en één aanvallende middenvelder nodig heeft, daar ben ik het totaal niet mee eens en is gewoon trainerspraat. Mensen die beweren dat alle goede ploegen zo spelen neem ik niet serieus. Balans is ook zoiets, altijd maar dat balans...
Nederland speelde bijvoorbeeld vaak met Van Bommel en De Jong naast elkaar, volgens mij allebei verdedigende middenvelders, maar het ging prima. Barcelona speelt met één verdedigende middenvelder, Busquets, en met twee aanvallende middenvelders, Xavi en Iniesta. En toch spelen ze geweldig. Hoe bestaat het!
Punt is, men moet die trainers en analisten niet zo napraten over hun tactieken en behoudendheid.

Leeftijd heeft hier trouwens niks mee van doen.

14 september 2011 om 17:34
#17

Idd wat heeft leeftijd hiermee te maken? Jij bent 34 en ik 15, dus laat die gozer lekker zeggen wat ie wilt.

19 oktober 2011 om 11:22
#18

als ik jou epistels over ajax lees ben je toch wel een verschrikkelijke loser....

19 oktober 2011 om 11:48
#19

Haha dat zo'n subjectieve bezoeker als jij zoveel punten heeft. Ik weet niet of jij echt 34 bent, maar het is wel heel sneu dat je op die leeftijd nóg niks beters gevonden hebt om te gaan doen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren