Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Vrij niet geïnteresseerd in Manchester United: ‘Prijzen pakken met Lazio’

Laatste update:

Stefan de Vrij wordt in de geruchtenrubrieken continu in verband gebracht met Manchester United. Dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van Louis van Gaal op Old Trafford; De Vrij werkte met Van Gaal samen op het succesvol verlopen WK van 2014. De Vrij is vooralsnog echter niet van plan om op te stappen bij Lazio.

/

“Men brengt mij continu in verband met Manchester United omdat Van Gaal daar zit, maar ik wil prijzen pakken met Lazio”, laat De Vrij optekenen in Il Messaggero. “Alle Nederlandse spelers worden in verband gebracht met Manchester United, maar rond mij speelt helemaal niets.”

De Vrij, sinds 6 september geblesseerd, wil juist met Lazio meedoen om de prijzen. “We kenden een moeizame start van het seizoen, maar nu spelen we weer sterk. We klimmen terug naar de top van de ranglijst.”

Stefan de Vrij zou een goede speler zijn voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie verdediger in Serie heeft hij veel geleerd verdedigd beter dan voorheen is medogenlozer geworden.
En is in opbouw nog steeds geweldig.
Fysiek is hy zkr sterker geworden.
Voor Man Utd zou hij perfect zijn.

11 oktober 2015 om 12:28

italie is natuurlijk wel het land van verdedigen, zouden meer nederlanders heen moeten gaan. zou mooi zijn als van dijk zich blijft ontwikkelen dan heb je in potentie met van dijjk en de vrij een mooi centrum staan. ik durf het bijna niet te zeggen want ben klaar met indi maar als hij echt zo blijft spelen en blijft groeien kun je ook niet om hem heen, het heeft tijd nodig maar nederland komt er wel weer al gaat het probleem zich verschuiven naar de spitspositie want daar doe je straks een jas uit als hunter en persie stoppen, de jong dost zijn een stuk minder

En op zijn positie staat ook Smalling, die het uitstekend doet. Indien hij fit is, heeft hij gewoon een basisplaats bij Lazio. Dat lijkt me een stuk belangrijker. De PL kan altijd nog over een paar jaar.

11 oktober 2015 om 13:34

Ben het met je eens. Je hebt straks voor 2 posities 4 spelers en ik denk niet dat Smalling op de bank beland.

Als het echt concreet wordt, dan is er geen ontkomen aan dat weet De Vrij zelf ook.

11 oktober 2015 om 12:59

Precies, als Man. U. de flappentap aan zet en er 50 miljoen op tafel komt en zijn salaris wordt verdubbeld, dan moet ik nog zien dat De Vrij nog zo graag prijzen met Lazio (dat knap 3e in de |serie A staat) wil gaan pakken.

11 oktober 2015 om 14:51

ze hebben smalling en Jones, zelfs van gaal krijgt niet recht gelult om de vrij aan te trekken

Hele goede verdediger, laat zich niet snel gek maken.
Wat mij betreft samen met Van Dijk het toekomstig centrale duo bij het NL elftal.
Dan op de backs ook best wat keuzes; rechts Tete/kasdorp/janmaat en links Willems/kongolo/riedewald

Als hij prijzen wil pakken met lazio mag hij daar nog wel 10 jaar spelen. Prijzen gaan ze niet pakken

11 oktober 2015 om 13:01

Dat valt nog te bezien, Lazio staat nu knap 3e in de serie A.

11 oktober 2015 om 13:10

Concurrentie in Serie A is moordend. Juve is de favoriet, ook al draait die ploeg nog niet. Daaronder heb je met Napoli, Fiorentina (huidige koploper), Roma en het door groot geld herstelde Internazionale 4 andere ploegen die ook hoog gaan eindigen. Waar is er dan nog plek voor Lazio?

11 oktober 2015 om 13:05

Wat Ajaxrene zegt. Lazio doet het goed. Vorig jaar knap derde geworden en stond in de finale van de Supercoppa.

11 oktober 2015 om 13:07

Net als heel veel anderen toch? Depay, Blind, Martins Indi, Cillessen, Janmaat en Wijnaldum kregen allemaal krediet na het WK. Dat was hun opstap naar de top. Man man man wat verlang ik naar die tijden, met een goede, strenge en ervaren bondscoach en nog belangrijker: een hecht team.
Dat is nu met het roulatiesysteem van Hiddink en Blind ver te zoeken.
Wil je presteren dan moet je een vaste kern houden. Del Bosque was zo slim na zijn aanstelling na het EK 2008, niks te veranderen, op een of twee spelers na, die met pensioen gingen. Van de ploeg die in 2010 wereldkampioen werd, waren Casillas, Puyol, Capdevila, Iniesta, Xavi, Fernando Torres en David Villa de vaste kern. Zij speelden al samen op het EK 2004. Die ploeg werd na het stoppen van Marchena en Senna aangevuld met Sergio Ramos, Piqué en Fabregas. Later kwamen Pedro, Alba, Busquets, David Silva en Mata erbij.

Bij Nederland is dat heel anders gegaan. Van de ploeg van 2010 zitten alleen Sneijder, Huntelaar en Van Persie er nog bij, terwijl wij niet eens zo'n hele oude ploeg hadden destijds. De jongeren van die ploeg hadden de kern moeten worden van het nieuwe Oranje. Stekelenburg, Van der Wiel, Heitinga, Nigel de Jong, Sneijder, Robben, Van Persie en Huntelaar zouden altijd geselecteerd moeten worden, maar daarna werden Stekelenburg, van der Wiel, Heitinga en Nigel de Jong weggestuurd. Je houdt dan gewoon weinig vastigheden over.

11 oktober 2015 om 13:26

Begrijp je punt niet helemaal. Je noemt heitinga die al jaren niet meer met regelmaat speelt en nu ze zelfs bij Ajax op de tribune zit. Stekelenburg speelt nu weer maar heeft een paar jaar op de bank gezeten. Nigel de jong werd tot kort geleden gewoon geselecteerd maar zit tegenwoordig ook op bank en niet eens bij een kampioenskandidaat maar bij Milan wat tegenwoordig gewoon een middenmotor is in Italië. Van Persie zit tegenwoordig ook op de bank in Turkije en lijkt me dan ook geen goede optie. Je zal dan toch met andere spelers moeten komen lijkt me.

11 oktober 2015 om 13:52

Hij denkt slim te zijn maar vergelijkt appels met peren.
Spanje had een geweldige generatie, dan is t niet zo moeilijk om aan de ervaren spelers vast te houden. Alle spelers van Spanje speelde in de top, hoe wil je dat gaan vergelijken met een heitinga die bij herta niet eens meer aan de bak komt.

En hoe verklaar je de 3e plek op t wk dan met een elftal met spelers als Vlaar, indi, de vrij, Wijnaldum, depay die allemaal een handje vol interlands hadden gespeeld?

Jahoor, hiervoor nog 3 topics met het grootste deel van de leden die in oranje een centraal duo van Riedewald en Van Dijk willen zien en nu is 75% er ineens mee eens dat De Vrij goed is voor Manchester United. Ik erger me echt kapot aan dat soort mensen.
ON: Laat de Vrij maar eerst nog een jaartje knallen in Italië en dan zien we wel weer.

De Vrij wil prijzen pakken met Lazio dat wil iedereen maar het moet wel gaan.
En als de Vrij prijzen wil pakken moet hij blijven het is voor hem de beste leerschool,
in de serie A. laat hem nu gerust maar een paar jaar bij Lazio blijven en nergens op in gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren