Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De top drie van Premier League komt dan niet voor mij, wél voor Wijnaldum’

Laatste update:

De finale tussen Liverpool en Tottenham Hotspur wordt vanavond met speciale interesse gevolgd door Dirk Kuyt, Leroy Fer, Daryl Janmaat en Giovanni van Bronckhorst. Waar Kuyt hoopt op een zege voor Liverpool vanwege zijn verleden bij de club, hopen de andere drie dat the Reds winnen vanwege het meespelen van Georginio Wijnaldum. “Het zou voor het Nederlandse voetbal ook fantastisch zijn als Wijnaldum en Van Dijk met die beker in hun handen staan”, aldus Kuyt.

Fer heeft net als Kuyt een voorkeur voor Liverpool. “Gini moet die beker winnen. Het was gewoon prachtig om mijn maatje zo te zien schitteren in de halve finale tegen Barcelona”, aldus de transfervrije middenvelder, doelend op de twee goals van Wijnaldum na zijn invalbeurt op Anfield. Na de 3-0 nederlaag in het Camp Nou wist Liverpool op eigen veld met 4-0 te winnen.

Wat was dat genieten. Tweemaal scoren, in zo'n grote wedstrijd”, reageert Janmaat, die in het seizoen 2015/16 samenspeelde met Wijnaldum bij Newcastle United. “De top drie van Premier League komt dan niet voor mij, maar wél voor Wijnaldum. Bij Liverpool heeft hij meteen weer stappen vooruit gezet, zoals dat hele elftal dat de laatste jaren blijkbaar kan. Ik gun Wijnaldum de Champions League enorm.”

Janmaat stond bij the Magpies ook op het veld met Tottenham Hotspur-middenvelder Moussa Sissoko. “Ik speelde rechtsback en had Sissoko voor mij. Hoe hij tegen Ajax tekeer ging, was echt indrukwekkend. Sissoko is een goeie gozer, maar nu moet Wijnaldum winnen”, aldus de verdediger. Ook Van Bronckhorst hoopt op een overwinning voor Wijnaldum. “Wijnaldum leverde een enorme bijdrage aan het bereiken van de finale. Als voetballiefhebber heb ik van hem en van Liverpool genoten. Hij en zijn ploeggenoten moeten die beker winnen.”

Wie wint de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat schiet het Nederlandse voetbal er precies mee op als Van Dijk en Wijnaldum met een beker in hun handen staan?

1 juni 2019 om 08:36

Misschien wat meer aanzien voor Nederlandse spelers. Het zelfde als wat er door Ajax zijn prestaties gaat gebeuren.

1 juni 2019 om 08:37

Niks maar het is toch leuk als er een team wint waar Nederlands spelen, heeft gewoon een leuk tintje.

1 juni 2019 om 08:39


Ten eerste trots!
Ten tweede zijn deze 2 spelers nog vol in de training voor de finale en zijn ze top fit voor het NL elftal 6 juni...sorry wat is jouw vraag ook al weer?

1 juni 2019 om 11:16

Niks, het is natuurlijk veel beter als Nederlandse voetballers nooit iets winnen en alleen maar bij teams spelen die er niet toe doen. Tjongejonge eg dat je dit nog moet vragen...

Janmaat is stil blijven staan in zijn ontwikkeling. Wijnaldum heeft zijn carrière fantastisch opgebouwd en heeft overal aangehaakt met het hogere niveau. Wijnaldum is nu gewoon een zeer nuttige middenvelder. Ik vind hem persoonlijk net geen Europese top, maar bij Liverpool vult hij zijn rol fantastisch in

1 juni 2019 om 08:35

Liverpool is toch europese top? Hij gaat daat makkelijk in mee. Vind wijnaldum daarom gewoon europese top

1 juni 2019 om 08:41

Snap je..men spreekt zichzelf zo gigantisch tegen he. Liverpool staat in de finale mede door hem, eindigt met ongelofelijk veel punten in PL en hij speelt bijna alles...

1 juni 2019 om 09:13

Wijnaldum een zeer nuttige middenvelder? sorry maar wat doe je op een voetbaldoelforum. Liverpool is een topteam met topcoach en topspelers

1 juni 2019 om 09:19

Wat een ophef. Ik zeg dat ik hem nét geen Europese top vind. Ik geef ook aan dat hij elke keer aanhaakt op een hoger niveau. Dat is gewoon ontzettend knap. Staat wel tegenover dat ik inderdaad een aantal middenvelders beter vind. En dat zeg ik als Liverpool fan.

Liverpool is inderdaad een topteam met topspelers. Maar in jouw redenatie is Matip dan ook Europese top? En Milner? En Henderson? Dat het perfect loopt wil nog niet zeggen dat iedereen dan ook maar Europese top is hè

1 juni 2019 om 09:24

Wat is jouw definitie van Europese top dan? Als je voor het tweede jaar op rij een fantastische bijdrage levert aan het behalen van de finale van de UCL en een bizar goed seizoen draait in de PL, dan ben je in mijn ogen Europese top. Prima dat je andere betere middenvelders kunt opnoemen. Maar doet dat iets af aan het feit dat Wijnaldum bij die top hoort? Nogmaals: wat is jouw definitie van Europese top? Misschien dat dat helpt bij het begrijpen van je comment

1 juni 2019 om 09:40

Kom op Fc_davoo je bent toch niet zo dom dat je niet snapt dat het hier over de speler Wijnaldum op individuele basis gaat? Qua middenvelders op individuele basis zijn er heel wat beter dan Wijnaldum en daarom is hij geen Europese top. Dat hij zeer belangrijk is bij Liverpool en een grote bijdrage heeft geleverd aan het bereiken van de finale voor het 2e jaar op rij ontkend niemand. Maar dat maakt hem geen Europese top. Dat zijn bijvoorbeeld een van Dijk en Salah wel omdat individueel in Europa er weinig of geen betere lopen. Een Wijnaldum is goed en belangrijk maar ook niet onvervangbaar. Dit terwijl je een 2e Salah, van Dijk, etc. niet zomaar kan aantrekken.

1 juni 2019 om 09:44

Misschien heb je gelijk Davoo. Ik vind Wijnaldum in veel wedstrijden nog wat afwezig/weinig inbreng hebben. Dat komt misschien ook wel door de speelstijl van Liverpool, waarbij de aanvallers gewoon ontzettend belangrijk zijn. Ik zou Wijnaldum graag nog meer in balbezit zien. En inderdaad, hoe groot is de Europese top. Bij de beste 50 middenvelders in Europa zit hij zeker wel. Dus als dat het criterium is, dan spreken we bij deze af dat hij Europese top is

1 juni 2019 om 10:12

@MasterD ik vind dat er - zeker gebaseerd op dit seizoen - in ieder geval in de BPL op individuele basis helemaal niet zoveel middenvelders zijn die beter zijn dan Wijnaldum. Ja, er zijn wel middenvelders die lekkere trucjes uitvoeren of vaker een steekbal geven, maar die laten ook vaker hun man lopen. Wijnaldum was dit seizoen één van de, zo niet de beste middenvelder van de BPL. En tja, dan zit je ook gewoon bij de absolute top. Hier in Nederland wordt hij net als vele andere Nederlandse spelers nog steeds overschat.

1 juni 2019 om 11:34

@Sjonny, ik denk dat je "onderschat" bedoelt en niet "overschat".

1 juni 2019 om 13:42

Voetbal blijft nog altijd een team sport, en een milner, matip, henderson zijn daar ook onderdeel van en dragen hun steentje bij aan t succes van Liverpool

1 juni 2019 om 09:35

Als middenvelder je rol fantastisch invullen bij een club die voor de 2e keer op rij in de CL finale staat en dan net geen Europese top zijn. Bestaat jouw Europese top uit 5 man?
Liverpool ik hoop zo dat ze nu de prijs pakken!!

1 juni 2019 om 09:45

Henderson en Milner vullen hun rol ook fantastisch in bij een club die voor de 2e keer op rij in de finale van de CL staan. Zijn die dan ook Europese top? Fabinho ook Europese top en zelfs Shaqiri die als invaller zijn rol fantastisch invult. Zeker ook Europese top? Wat te denken van de man dankzij wie ze er staan? Divock Origi. Europese topspits zeker, want die heeft zijn rol fantastisch ingevuld toen Firmino afwezig was.

Lucas Moura gaat weer vlammen.. Heb er zin in.

1 juni 2019 om 15:24

Zou een keer tijd worden, werd jaren geleden bij zijn opkomst samen met Neymar gezien als de grote talenten van Brazilië. Dan heeft Neymar, ondanks dat het af en toe een vervelende speler is wel veel meer gepresteerd dan Lucas. Dat hij er 3 inschiet tegen Ajax, is mooi voor hem, maar wereldtop zal hij nooit worden.

1 juni 2019 om 11:21

Het is toch anders als je met die jongens bent opgegroeid. Als jouw moeder meedoet met een filmpje op Pornhub kijk je toch ook met speciale interesse?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren