Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf pakt uit met zeer verrassende trainersklus voor Alfred Schreuder

Laatste update:

Alfred Schreuder staat mogelijk voor een zeer verrassende stap in zijn trainerscarrière. De Telegraaf weet zondagavond namelijk te melden dat de 47-jarige coach in beeld is bij het Israëlische Maccabi Tel Aviv, dat onlangs afscheid nam van Vladimir Ivic.

Schreuder zit sinds juni zonder club, nadat hij werd ontslagen bij TSG Hoffenheim vanwege ‘een verschil van inzicht’. "We hadden verschillende meningen over belangrijke zaken, waardoor het geen zin had om tot het einde van het seizoen met elkaar door te gaan", zo lichtte trainer Peter Görlich van de Duitse club destijds toe.

De Nederlandse oefenmeester, eerder onder meer als assistent-trainer actief bij Ajax, hoeft mogelijk niet lang te wachten op een nieuwe klus, want volgens De Telegraaf is hij in beeld bij Maccabi Tel Aviv. Die club werd de afgelopen twee seizoenen landskampioen van Israël en is op zoek naar een nieuwe trainer, na het vertrek van de Serviër Ivic.

Maccabi Tel Aviv is niet onbekend met Nederlanders, want Jordi Cruijff was er zes jaar lang werkzaam als technisch directeur en hoofdtrainer, van 2012 tot 2008. Ook Peter Bosz zwaaide er een periode de scepter, tussen janauri 2016 en mei 2016.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie klus voor hem, lijkt me heerlijk een hele mooie club. Maccabi is de grootste club van het land in een heerlijk bruisende stad, met heerlijk eten, mooie mensen en verder ook multicultureel. Ook is het de meest progressieve stad in het midden-oosten.

1 grote corruptie in de competitie daar... daar moet je niet willen werken als je je carrière een boost wil geven

26 juli 2020 om 23:40

Geef mij 1 voorbeeld/reden waarom de Israëlische League corrupt is?
Om je in ieder geval met 1 reden/voorbeeld voor te zijn.
Er spelen Palestijnen, moslims, christenen, joden en weet ik het allemaal nog meer in de hele competitie.

Hoop heel erg dat Schreuder gaat komen! De perfecte man voor deze ploeg.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren