Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De supporters hadden alle recht om Internazionale uit te fluiten’

Laatste update:

Het avontuur in Europa had het seizoen van Internazionale moeten redden, maar na een 3-1 nederlaag bij VfL Wolfsburg waren de Duitsers ook in Giuseppe Meazza te sterk (1-2). De spelers van Internazionale, dat in de Serie A op een teleurstellende achtste plek bivakkeert, werden door de fans van het veld gefloten. Dat vindt trainer Roberto Mancini niet zo vreemd, zo geeft hij te kennen.

/

“We zijn bijzonder teleurgesteld en de fans hadden alle recht om ons uit te fluiten. We hebben kansen op meer doelpunten gehad, maar toen we eenmaal op achterstand kwamen werd het erg lastig”, aldus Mancini. “We wisten dat we in ieder geval twee goals moeten maken, maar we lijken maar niet op ‘de nul’ te kunnen spelen.”

“Helaas maken we fouten en krijgen we daardoor doelpunten tegen. VfL Wolfsburg is momenteel als team superieur aan Internazionale. Wat we onszelf kwalijk kunnen nemen, is dat we cadeautjes hebben weggegeven. De spelers geven echter alles wat ze hebben”, sipt de oefenmeester in gesprek met Sport Mediaset.

Denk je dat Internazionale binnen nu en een paar jaar weer wereldtop is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wolfsburg is ook gewoon de nummer 2 van Duitsland. En als je puur naar de stand kijkt, is het geen schande dat de nummer 8 van Italië van de nummer 2 uit Duitsland verliest.

20 maart 2015 om 10:18

Inderdaad. Ik zie Wolfsburg zelfs als een van de favorieten om de EL te winnen dit jaar. Ze zijn echt sterk!

20 maart 2015 om 10:46

Samen met Fiorentina, die zijn erg sterk in Europa bezig.

20 maart 2015 om 10:48

Klopt! Niet alleen in Europa, in Italië doen ze het ook goed=)

De club met de meeste ervaring in de EL verliest van de club met de minst ervaring. Jammer. Ik dacht echt dat het nu zou beginnen te lopen, er is voldoende kwaliteit maar het wordt allemaal verspild. Met nog een paar aankopen hebben wij sowieso een van de sterkste selecties in de Serie A, maar blijkbaar is voldoende kwaliteit niet genoeg.

20 maart 2015 om 09:54

Hij heeft het de laatste tijd erg druk met alles wat er bij City gebeurt. Kan beter naar eigen club kijken.

onder mancini is het niet veel beter geworden. we zijn gewoon een middelmatig team dat in europa nog net meekan. Inter gaat nog jaren nodig hebben om uit het dal te komen en een selectieverbetering + eventueel trainer wisselen is een vereiste. de fans waaronder ik zijn het zat met dit team dat zo zwak speelt. zelfs cesena(1-1) in eigen huis konden we niet winnen. na 2011 stond er zelden een goed team op het veld

Italiaanse ploegen zijn blijkbaar goed in "cadeautjes weggeven". Roma had ook al zo'n drama avond. Maar goed, er is een reden waarom Inter op het moment niet tussen de top 5 clubs van Italië rondloopt zoals Wolfsburg dat nu in Duitsland doet en dat kwam vanavond weer boven drijven. Het meest jammerlijke vind ik nog dat Inter in de laatste minuten ook nog een gelijkspel weggeeft, anders hadden ze tenminste nog iets van puntjes voor de coëfficiëntenlijst gepakt. Torino is het nota bene wel gelukt tegen een gelijkwaardige tegenstander.

Inter speelt echt dramatisch. Die ranochia en campagnaro mogen mij betreft echt vetrekken en in de serie B gaan spelen. Verder moet inter technische flankspelers gaan. Graag zie ik ook mancini vetrekken en simeone aan de slag. Dit zal een positieve spiraal zijn voor inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren