Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De scheidsrechters haten mij en ik kan daar niets aan veranderen’

Laatste update:

Diego Costa kreeg in de wedstrijd tegen Athletic Club (2-0) zijn derde gele kaart in acht wedstrijden voor Atlético Madrid. De spits, die in januari gepresenteerd werd door los Colchoneros, voelt zich naar eigen zeggen gezocht door het Spaanse scheidsrechterskorps.

Scheidsrechter José Luis Gonzalez gaf Diego Costa een gele kaart nadat de spits protesteerde. “Je kunt de herhaling bekijken, en alles analyseren, maar ik heb de grens niet overschreden. Ik heb het niet verdiend, maar er is op dit moment niets wat ik kan doen”, zegt Diego Costa in gesprek met AS. De spits wist in het duel met Athletic Club ook te scoren en bracht zijn totaal daarmee op vier treffers.

“De scheidsrechters haten mij en ik kan daar niets aan veranderen”, vervolgt de spits, die in zijn eerste competitiewedstrijd tegen Getafe twee gele kaarten ontving. “Sommigen geven mij een kaart voor de kleinste dingen, het maakt niet uit waarvoor. Tegen Athletic Club wilde de scheidsrechter mij hoe dan ook een kaart geven.”

Snap jij de irritatie van Diego Costa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja sommige spelers krijgen makkelijker geel dan anderen, omdat ze de schijn tegen hebben. Maar diego costa is ook geen lievertje, maar hou wel van zulke strijders!

19 februari 2018 om 11:34

Dat is toch gewoon belachelijk voor woorden dat sommige scheidsrechters voorkeuren hebben voor bepaalde spelers? Dat zoiets kan op topniveau is gewoon misselijkmakend voor woorden.

19 februari 2018 om 11:37

Het is gewoon menselijk. Wanneer jij een speler rond Diego Costa neer ziet gaan, en er is een arm die niet helemaal op de goede plaats zit, dan ben je eerder geneigd iets te geven dan wanneer dit gebeurt bij een jongen als Iniesta.

Het zijn gewoon vooroordelen, en die heeft ieder mens. Iets wat schier onmogelijk is om uit te zetten. Als je dat compleet uit kan zetten dan ben je een grote scheidsrechter. Dat het de meeste niet lukt is gewoon menselijk en daar hoeven we niet hatelijk om te doenn

19 februari 2018 om 12:43

Het is inderdaad enorm moeilijk om totaal unbiased te blijven als je de speler Costa kent en hem ziet in het veld, al zou het natuurlijk niet mogen.

19 februari 2018 om 13:12

@ Zermatt_person: Ik ben het deels met je eens.. Echter zie je het ook met spelers als Neymar gebeuren.. Als hij neergaat in de 16 is een scheidsrechter al snel geneigd om te denken dat het weer een schwalbe is.

Een speler bouwt een reputatie op en scheidsrechters houden daar toch rekening mee in hun beoordeling van bepaalde situaties.

19 februari 2018 om 14:07

@Zermatt

Vreemd hè, dat scheidsrechters extra letten op Diego Costa. Het enige misselijkmakende rondom de persoon Costa is zijn gedrag, niet dat van de scheidsrechters.

Hij trapt, slaat, maakt smerige overtredingen, smeert snot in het gezicht van tegenstanders en ga zo maar door. Hij heeft het verpest voor zichzelf. Het is gewoon een veredelde psychopaat en zelf kan hij nooit incasseren.

Suárez, Diego costa, Ramos, pique.. allemaal krijgen ze meerdere gele kaarten per seizoen wegens protesteren. Heeft niks te maken of de scheidsrechters Costa aardig vinden of niet. Spaanse scheidsrechters geven steeds sneller geel tegen protesterende spelers en terecht

19 februari 2018 om 12:09

Terecht als ze daar consequent in zijn. Ik kan met 100.000 voorbeelden komen uit Spaanse wedstrijden waarbij het hele team, met name bij de topclubs als het niet draait die wedstrijd, met de hele ploeg om de scheids staan. Ze vragen om kaarten of proberen er voor te zorgen dat iemand geen kaart krijgt. Prima dat je dit aanpakt, maar nogmaals, wees dan wel consequent naar iedereen toe.

19 februari 2018 om 12:20

Mario ook, heb het gevoel dat bepaalde scheidsrechters al met een vooroordeel lopen

Niet alleen scheidsrechters hebben een hekel aan je je kan mij ook op dat lijstje zetten.
Goede spits maar waardelooze vent in her veld vooral keiharde gluiperd met nare trekjes in het veld!

19 februari 2018 om 12:11

En Veltman mag je zeker wel? Ja, lullig om hem hierbij te betrekken, maar die man heeft ook nare trekjes. Echter is dat wel hetgeen wij missen in het Nederlandse voetbal; van die viezeriken die alles geven om te winnen, ook al gaan ze daarbij met even het boekje te buiten op sportief gebied.

19 februari 2018 om 14:37

Ach houd toch eens op man. Het mag toch onderhand wel duidelijk zijn dat iedereen altijd een stukje geaccepteerd hypocrisie heeft. Sommige spelers heb je liever voor je team, dan tegen je team. Iedere supporter accepteert een bepaald gedrag van zijn speler, tot het moment als het echt je team begint te benadelen.

Terwijl hij altijd zo'n lieverdje is, echt onbegrijpelijk. Ik snap dat hij echt geen flauw benul heeft over de reden dat scheidsrechters hem er vaak uitpikken. Ik kan me namelijk ook absoluut geen reden bedenken. Dit is dan ook totaal niet een geval waarbij iemand misschien een keer in de spiegel zou kunnen kijken en zou kunnen proberen te stoppen zich te gedragen als een onsportieve halve zool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren