Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Oranje-spelers genieten enorm van hem, ze lopen met hem weg’

Laatste update:

De spelers van het Nederlands elftal lopen weg met assistent-bondscoach Sipke Hulshoff, zo concludeert Hans Kraay junior na het bekijken van de training. Hulshoff, die zijn baan bij Oranje combineert met zijn werk als assistent-coach van Arne Slot bij Feyenoord, krijgt van Ronald Koeman veel vertrouwen.

"De spelers genieten allemaal van de trainingen van Sipke Hulshoff", weet Kraay junior, die vrijdag een oefensessie van Oranje bijwoonde. "Sipke Hulshoff doet de hele training en ze eten uit zijn hand." Jan Joost van Gangelen hoort eveneens veel positieve geluiden over Hulshoff. "Sipke Hulshoff is eigenlijk de Messias van het Nederlandse voetbal. Ik hoor dat zo vaak!", zegt de presentator, die dat serieus bedoelt.

Van Gangelen: "Ronald Koeman staat daar bij de training gewoon met zijn handjes op de rug." Kraay junior beaamt dat. "Inderdaad, als een Engelse manager." Van Gangelen: "Het is zo lekker als je een héle goede veldtrainer hebt, die het ook nog eens lekker vindt om in de luwte te werken. Toch? Hij is het grote succes als we zo dadelijk Europees kampioen worden."

Vanaf 1 januari 2023 is Hulshoff assistent-trainer van Koeman bij het Nederlands elftal. "Sipke is een innovatieve veldtrainer die onze technische staf goed aanvult", zei Koeman destijds. Hulshoff wordt gedetacheerd door Feyenoord, waar hij sinds de zomer van 2021 in dienst is. Hij begon in Rotterdam als trainer van de Onder 21 en behoort sinds 2022 tot de technische staf van Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff. Echt weer ESPN. Nu is sipke ineens de Messias. Superlatieven schieten tekort. Na 1 of 2 goede acties of trainingen hebben we er nieuwe helden bij. Schei toch eens uit hiermee. Man man man

Fijn om te weten. Bedankt voor het delen, Hans.

Hij is het grote succes als Nederland kampioen wordt hahahahahahahha hahahahahahah
Is dit stukje met een borrel op geschreven? Hahahahaha

Ah, de Alfred Schreuder van Feyenoord en het Nederlands elftal

Een veldtrainer die fijne trainingen geeft waar spelers blij van worden. Een wereldwonder! Eentje ook nog die ons Europees kampioen gaat maken. Kom op, even rustig blijven.

Wat een stel negatieve lingen hier, niets is goed aan de begeleiding van het Nederlands elftal, we hebben weer heel veel stuurlui, die alles beter weten, maar nog nooit op niveau wat gedaan hebben, zielig.

Sipke is een topper, als het NL elftal net als Feyenoord gaat presteren gaan er hele mooie dingen gebeuren.

Zullen we hem gelijk een standbeeld geven ?

Zo kan broertje lief weer naar huis. Scheelt veel salariskosten. Of is hij voor het dragen van de hesjes en pionnetjes?

Wow. Er is iets positiefs te melden. Maar nee, dat willen we niet. Negatief zijn, dat willen we. Hou toch op. Gun iemand de credits eens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren