Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De mensen in Nederland zijn onwetend en baseren zich op Oranje’

Laatste update:

Quincy Promes maakte vrijdagavond in zijn vijftiende interland zijn eerste doelpunten voor Oranje en is blij met het vertrouwen van Danny Blind. De 24-jarige aanvaller haalt bij Spartak Moskou bijna wekelijks een goed niveau en weet dat de bondscoach daarvan op de hoogte is.

/

“De mensen in Nederland volgen de Russische competitie niet of nauwelijks. De bondscoach ziet mijn wedstrijden wel en weet waartoe ik in staat ben. De rest is onwetend en baseert zich op Oranje”, aldus Promes in een interview met het Algemeen Dagblad. Hij is wel blij dat ‘het ijs nu gebroken is’ en hoopt dat de media het verleden nu ‘met rust laten’.

“De Russische competitie is supersterk. Je ziet wat er gebeurt als Nederlandse clubs naar Rusland komen. AZ verloor met 5-0 van Zenit Sint-Petersburg, Ajax met 4-1 van Rostov en PSV speelde daar gelijk. Dat zijn gewoon goede ploegen en dat bewijzen ze Europees”, besluit Promes, die tot dusverre 36 keer scoorde in 73 wedstrijden voor Spartak.

Wordt de Russische competitie onderschat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk/goed dat je nu twee (goede) doelpunten scoort maar die vorige 14 interlands heb je niet echt goed gevoetbalt. Moet de media, publieke opinie nu je de hemel gaan inprijzen? Nee dat lijkt me niet. Zorg dat je van kritiek gaat leren en ga zo door met voetballen in het nationale team. Je kan de media/publieke opinie de mond snoeren door middel van doelpunten/assists te maken. Ga zo door Quincy

10 oktober 2016 om 09:16

Of je stuurt ze een aangetekende brief dat je niet in hun bladen etc wilt verschijnen en dan ben je er ook vanaf, mja dat schijt niemand door te hebben.

10 oktober 2016 om 09:17

jaja promes.. je bent echt super goed en dat je hiervoor nooit hebt gepresteerd in oranje is onze schuld! wij beoordelen je namelijk op je wedstrijden in oranje, wat we trouwens ook bij de rest doen! welkom in de wereld van topsport.

Ik denk dat het voor Promes een verademing was op met Karsdorp achter hem te spelen, hierdoor kon hij veelvuldig naar binnentrekken en zag je dat hij kansen voor het doel kreeg. Ik heb begrepen dat hij in Rusland ook meer centraal speelt, dus dan is een aanvallend goed onderlegde back achter hem ideaal. De cijfers van Promes in Rusland liegen er niet om, en het is denk ik goed dat we in Oranje rekening houden met hoe hij daar speelt en zo presteert. Het is niet alsof we rustig Narsingh of El Ghazi op zijn plek kunnen zetten als hij het niet goed invult, we hebben hem nu (zeker zonder Robben) nodig voor de creativiteit.

De reacties in Nederland hebben niks te maken met het feit dat men nooit beelden van de Russische competitie ziet. Ik zie die competitie ook niet, maar als je zijn statistieken ziet, dan weet je gewoon dat ie het daar uitstekend doet en dat het niet zo vreemd is dat hij bij Oranje zit.

Echter als je vervolgens kijkt naar hoe hij speelt in Oranje, dan is de kritiek die hij kreeg gewoon terecht, want tot vrijdag leek het gewoon nergens op. Met het niveau van zijn eerste 14 interlands schop je ook in Rusland geen deuk in een pakje boter. Daarom kwam er kritiek en werden er vraagtekens gesteld waarom hij telkens mocht meedoen.

10 oktober 2016 om 10:37

Helemaal gelijk. Heb hem na zijn 2 treffers ook meteen een stuk relaxer zien spelen. Deed een aantal aannames die toch van een hoog niveau waren.
Het is natuurlijk nog geen Robben, maar als hij dit niveau tegen Frankrijk weet vast te houden maken we een kans.

10 oktober 2016 om 11:46

Exact. We beoordelen twee verschillende werelden: oranje en rusland. Dan moet hij niet de hele tijd de huilie huilie spelen. Laat m er vanavond maar weer een stuk of 40 in peren, praten we dan weer verder

10 oktober 2016 om 14:03

Laten we 1 ding niet vergeten bij de 14 interlands, dat er ook minstens 5-7 korte invalbeurten waren he..

Maar al met al presteerde hij gewoon erg slecht tot vrijdag in Oranje.. En hij speelde vrijdag wel goed. Niet alleen vanwege z'n 2 goals. Wat dat betreft was z'n rol bij de 3e goal nog meer van belang. Door zijn doorjagen kwam die er immers..

Wat ik heb begrepen is dat Promes in Rusland altijd in een 2 spitsensysteem speelt. Als valse spits spelen is heel erg anders dan als buitenspeler. Het beste voorbeeld vind ik Griezmann die als valse spits geweldig is maar als je hem op de buitenkant zet is hij een stuk minder. Beiden missen een beetje de individuele actie en de goede voorzet maar zijn wel snel, kunnen redelijk afmaken (daar ga ik vanuit anders scoort Promes niet zo veel). Een ander kenmerk van een valse spits is dat hij veel zwerft en dan goed positie zoekt. Vrijdag zag ik Promes pas voor het eerst zwerven en dat pakte dus heel goed uit. Dus geef Promes een vrije rol en laat Karsdorp (of Janmaat als hij fit is) erachter spelen zodat de rechterkant bezet blijft en je krijgt veel drieging van de rechterkant.

Ik vind het eigenlijk te kort door de bocht om alleen hem af te rekenen voor het niet voldoende presteren bij Oranje.
Zo zijn er meerdere spelers die niet of nauwlijks presteren bij Oranje, oa Klaassen, die bijna nooit kritiek krijgen terwijl ze ook nog in een vormdip zitten.
Van Dijk presteerd in het buitenland ook oke maar in Oranje ook nog nooit.
Stekelenburg wordt nu basis keeper omdat hij ook in het buitenland presteerd terwijl Zoet toch niets verkeerd deed tot nu toe.
etc etc etc

Dit vind ik nou geen slimme opmerking van Promes. Nu zijn mensen eindelijk een beetje positief over hem door zijn twee doelpunten tegen Wit-Rusland, gaat hij een sneer uitdelen naar het publiek. Hij is op het moment een van de betere aanvallers van Oranje, maar ik zou je even wat inhouden als ik hem was.

10 oktober 2016 om 11:11

Waarom? Iedereen mag dus een mening over hem hebben, maar hij mag daar geen mening over uiten? Beetje hypocriet niet?

10 oktober 2016 om 11:45

Dat zeg ik toch niet? Natuurlijk mag hij die hebben. Ik zeg alleen dat het niet verstandig dit nu zo te zeggen aangezien mensen hem nu na deze wedstrijd eindelijk beginnen te waarderen. Als je dan gelijk zegt dat diezelfde mensen onwetend zijn, dan vind ik dat niet slim. Voor veel mensen is het niet zo dat hij na 1 goede wedstrijd de overige mindere wedstrijden voor Nederland heeft weggespeeld. Persoonlijk heb ik altijd wel hoop gehouden, want zoals hij zelf al zegt: de Russische competitie is ook niet niks en als hij daar presteert dan is hij Oranje materiaal.

10 oktober 2016 om 13:49

Ik vind wel dat hij (deels) gelijk heeft. Iedereen heeft zijn mening klaarliggen na een aantal wedstrijden in Oranje, zonder te weten hoe hij in Rusland presteert.

Verder is het aan hem deze lijn door te trekken en laten zien wat hij in Rusland presteert ook in Oranje kan laten zien.

10 oktober 2016 om 16:27

Ik vind ook zeker dat hij gelijk heeft. Mensen oordelen snel en ik denk dat 99 procent van ons inderdaad niet of nauwelijks kijkt naar de Premjer-Liga. Het is alleen de timing die ik niet perfect vind.

Leuk en aardig dat hij het goed doet in Rusland maar wat heb er aan als Nederlander als hij in Oranje geen deuk in een pakje boter schopt? Hij speelde afgelopen vrijdag eindelijk eens een keer een voldoende maar dat mag ook wel een keer na 15 interlands. Nu maar hopen dat hij dit vast kan houden want 1 zwaluw ......

Laat het vanavond maar zien dan, Wit Rusland was verdedigend toch erg zwak. Denk dat je vanavond weer verzuipt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren