Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De landstitel zou een voor mij persoonlijk moeilijk jaar goedmaken’

Laatste update:

Nick Viergever kijkt uit naar het mogelijke kampioenschap van Ajax, komende zondag. De ploeg van Frank de Boer kan in de uitwedstrijd tegen De Graafschap de landstitel opeisen. Viergever zou de schaal met trots optillen. “Dan heb ik een wezenlijk aandeel gehad in de titel. Het zou een voor mij persoonlijk moeilijk jaar goedmaken.”

/

Kampioen worden doe je namelijk niet met elf man, zo geeft Viergever in gesprek met Het Parool te kennen. De verdediger heeft de laatste weken weer een basisplaats. “Kijk naar Vaclav Cerny, die zijn kans krijgt en scoort. Kijk hoe belangrijk Thulani Serero ineens weer is. Kijk hoe Viktor Fischer invalt en een doelpunt maakt en kijk naar de rentree van Kenny Tete.”

“Voor het eerst sinds zijn blessure stond hij weer in de basis, op de voor hem vreemde positie van linksback, en hij speelde uitstekend.” Dat zijn volgens Viergever allemaal voorwaarden om een prijs te kunnen winnen. “En nu we daar zó dicht bij zijn, mogen we dat niet meer laten glippen”, zo benadrukt hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gedaan, volgend seizoen gewoon weer beginnen vanaf de bank!

2 mei 2016 om 18:28

Misschien wel bij een andere club.

2 mei 2016 om 18:32

Ik denk dat het volgend jaar gewoon dijks riedewald veltman tete wordt ....het schijnt dat tete ook in de jeugd op RCV heeft gestaan.....als hij dat redelijk kan dan zie ik liever veltman als rechts back! Tete is net wat langer en sterker gewoon!

2 mei 2016 om 18:35

Dan gaan er wel heel veel kwaliteiten van Tete verloren. Zijn snelheid komt dan minder tot zijn recht en vooral zijn fantastische tackel wordt dan minder gebruikt zoals hij dat nu doet. Rechtsback is wel echt zijn positie.

2 mei 2016 om 18:38

Veltman presteert zeer goed op de rechtsback positie, heeft meer aanvallende impulsen en vind ook dat Veltman rechtsback moet blijven en tete centraal.

Prima LCV voor elke club in de eredivisie. Komt alleen tekort voor in de CL, al is dat geen schande.

2 mei 2016 om 18:25

Komt ook gewoon tekort voor Ajax. Speelt nu een half jaar fantastisch, maar dat is meer omdat de rest zo stabiel staat. Veltman, Dijks. En vooral Gudelj, die misschien aanvallend nog niet genoeg brengt, maar altijd vlak voor de verdediging loopt om al 80% van het gevaar op te lossen.

2 mei 2016 om 19:05

Wat een onzin. Viergever speelt uitstekend omdat hij gewoon veel kwaliteiten heeft. Sneller is dan menigeen ziet en werkt als een paard. Ik denk juist dat vd Hoorn aardig speelt omdat Viergever zo stabiel is en rust uitstraalt.

De media heeft gewoon uit zijn nek lopen lullen en dan krijg je van die volgers. Riedewald heeft gewoon sterke concurrentie nu. En mede dankzij Viergever is Ajax zo goed als kampioen.

2 mei 2016 om 19:29

Hij komt tekort voor Ajax maar speelt al een halfjaar fantastisch. Maar speelt hij dan niet bij Ajax? Viergever is gewoon een goede verdediger met 200 eredivisie duels en pakweg 2 dozijn europese wedstrijden. Dat kunnen niet veel zeggen. Uitstekende speler.

2 mei 2016 om 21:50

Twee dozijn europese wedstrijden? Dat onderschat je Mentalist, even opgezocht en het zijn er 42! Ik ben het overigens helemaal eens met wat hier gesteld wordt, Viergever is echt een stabiele factor. Ik vind hem zelfs beter dan Riedewald die iedere belangrijke wedstrijd wel fouten leek te maken. Ik hoop dat ze snel zijn contract verlengen en dat hij in de basis blijft!

Zou ook kunnen zijn dat die anderen zo stabiel spelen omdat hij gewoon sober zijn taak doet en daardoor vertrouwen wekt bij de anderen?

Hij moet blijven! Hij heeft het fantastisch gedaan. Zoals hij zelf zegt: je wordt kampioen met de hele ploeg. Volgend jaar kunnen er weer blessures komen en kan hij zijn kans weer krijgen.

Heeft mij echt verrast sinds hij weer erin staat. Met Viergever - vd Hoorn had ik een regen aan tegengoals verwacht maar als de titel behaald wordt hebben zij hier een groot aandeel in.

Ik heb wel een zwak voor Viergever en vdhoorn. Wat hebben die gasten bakken stront over zich uitgestort gekregen. Nee, het zijn misschien geen briljante voetballers maar dat hoeft ook helemaal niet zolang ze maar doen wat ze moeten doen: verdedigen. En dat blijken ze dus eigenlijk best naar behoren te kunnen. Of het in internationaal opzicht voldoende is moet nog blijken maar wat mij betreft mogen ze hun significante aandeel in het kampioenschap als persoonlijke overwinning bijschrijven. Hopelijk geeft het hen het vertrouwen om er volgend seizoen gewoon weer te staan wanneer het nodig is.

Dit is denk ik voor de gehele selectie 1 van de mooiste kampioenschappen ooit. Zo'n beetje iedereen in de selectie kan zeggen dat hij echt belangrijk voor het team is geweest. Ook jongens als Cerny, Muric, Hendriksen, Serero, van de Beek, Boer, Sinkgraven en Fischer zijn echt belangrijk geweest voor de ploeg. Dat is wel is anders geweest in kampioensjaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren