Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De kans op de titel is in mijn ogen 'niet helemaal absoluut' verkeken'

Laatste update:

Feyenoord verloor woensdagavond van PSV en heeft nu twaalf punten minder dan de koploper van de Eredivisie. Dat gat lijkt te groot te zijn om voor het einde van dit seizoen nog te dichten, maar Fred Rutten heeft de hoop op het kampioenschap nog niet helemaal opgegeven.

/

De coach van Feyenoord weigert om de handdoek al in de ring te gooien. "Ik heb voor de wedstrijd tegen PSV al gezegd dat de strijd om de landstitel ook bij een nederlaag nog niet gelopen zou zijn", zegt Rutten tegen het Algemeen Dagblad. "Ik zeg nu eerlijk: negen punten achterstand was natuurlijk een stuk makkelijker geweest dan twaalf. De kans op de titel is in mijn ogen 'niet helemaal absoluut' verkeken. Maar het dreigt wel 'richting absoluut' te gaan."

"We moeten in elk geval zondag van NAC winnen, dat is duidelijk", benadrukt Rutten, die met Feyenoord ook al klaar is in de KNVB Beker. Van een verloren seizoen wil hij zeker niet spreken: de coach wijst nog op de Europese wedstrijden tegen AS Roma die er aan zitten te komen.

Denk je dat Feyenoord nog kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

9 punten was makkelijker geweest? Anders zou het 6 punten geweest zijn mja kleinigheidje!

20 december 2014 om 11:55

Bij een gelijkspel(3-3 laatste minuut) had t 9 punten gebleven

20 december 2014 om 11:57

Bij een gelijkspel was het negen punten. Daar doelt Rutten op.

20 december 2014 om 14:28

6 Of 12 is een detail. Feyenoord wilde stunten maar kreeg de deksel op de neus. Rutten had zijn ploeg beter voor elkaar als Cocu, maar een stuk kwaliteit ontbrak. Als ze nu weer zouden spelen zou PSV weer winnen.

Natuurlijk is het niet helemaal verkeken maar realistisch is het niet. Gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken en sowieso in de top 3 eindigen. Dat vind ik het belangrijkst want dan hebben wij volgend seizoen sowieso Europees voetbal.

Het zou wel echt iets voor de Eredivisie zijn mocht Feyenoord dit nog goedmaken. Zie het echter niet gebeuren eerlijk gezegd.

20 december 2014 om 12:06

Nee idd dan moeten zowel ajax als psv instorten, en feyenoord echt alles winnen. De kans dat dat allemaal gaat gebeuren is natuurlijk heeeel erg klein. Jammer, feyenoord kwam gewoon door te veel wijzigingen pas later op gang en heeft vooral thuis te veel laten liggen.

20 december 2014 om 12:36

Erg jammer inderdaad. Gun het Feyenoord echt van harte. Elk jaar weer met relatief minder materiaal gewoon goed presteren. Ook veel respect hoe Feyenoord zich uit de schulden heeft gewerkt. Ik zet m'n geld dit jaar op PSV.

De kans was er dit jaar sowieso niet.

Tsja Fred als er doelpunten worden goedgekeurd terwijl jou speler bijna in zijn onderbroek loopt gaat het niet makkelijk worden.

20 december 2014 om 12:46

Niet echt on topic, maar goed als je erom vraagt. Ik zou als Feyenoorder ook de scheids de schuld geven, maar als Diego Costa dit in de WK finale bij Ron Vlaar doet dan is het weer 'professioneel', 'slim' en 'topsport'. Rekik heeft zich ook constant laten aftroeven in luchtduels door Kazim. Kwestie van ervaring..

Begrijpelijk dat Rutten dit zegt maar erg realistisch is het niet want Feijenoord zal zeker geen kampioen worden al moet ik zeggen dat ik het ze wel gun want ze speelde tegen PSV lang niet slecht en hadden zeker een gelijkspel verdiend .

kansloos voor Feyenoord. 2 redenen. Ajax, maar vooral PSV moeten beide een inzinking krijgen en Feyenoord moet bijna al zijn resterende wedstrijden winnnen. Met deze groep is dat onmogelijk. Feyenoord mist killersinstinct. Wedstrijden tegen Utrecht en Ajax thuis, Twente en Vitesse uit had Feyenoord recht op een zege. Tegen PSV was een punt verdiend. Maar zolang Feyenoord deze wedstrijden niet wint zal het tekort blijven komen om echt mee te doen. Willem 2 thuis was een wanprestatie.

Naief. Feyenoord mist gewoon bepaalde kwaliteiten om een heel seizoen voor de titel te spelen. Ze zijn klaar in de beker, krijgen een zware dobber in Europa en spelen straks alleen nog om de playoffs te ontlopen.

20 december 2014 om 12:32

Ik durf nog steeds te stellen dat voetballend Feyenoord op dit moment de beste is. Wat ze missen is slimmigheid/ervaring en een spits die goals maakt. Daarnaast kunnen ze op dit moment het gemis van Toornstra niet opvangen.
Bekijk het eens positief. Na het rampzalig begin van de competitie hebben ze zich uitstekend hersteld. Ze worden 1e in een poule met Sevilla met als beloning een prachtig affiche tegen AS Roma.

20 december 2014 om 13:38

Niks meer dan lof hoor voor Feyenoord. Ik geniet van het goede positiespel. Nu al beter dan 3 seizoenen onder Koeman. Europees is het al een mooi seizoen met deze jonge selectie. Maar kampioensschap is te veel gevraagd.

Zoals gezegd een scheids kost je punten en levert je punten op. Wellicht een andere scheids had de treffer van az afgekeurd en ook de 2 doelpunten van Psv. Had je zomaar 5 punten meer gehad. Nu geloof ik niet meer in de titel en zou me niets verbazen als wevtegen Nac een zeperd oplopen.

20 december 2014 om 14:03

Er zijn seizoenen geweest dat Feyenoord 8 tot 10 punten kado kreeg in de Kuip omdat de arbitrage niet tegen de druk kon. Nu wordt er net gedaan alsof het tegen zit maar dat is niet zo, het zit gewoon minder mee. Die traffers van AZ waren glaszuiver.

Tja, 12 punten is lastig te overbruggen maar zeker niet onhaalbaar. Waarschijnlijk ga ik nu uitgelachen worden. Maar als je kijkt welke uitwedstrijden PSV krijgt kunnen ze nog genoeg punten verspelen. De eredivisie blijft tenslotte vol met verrassingen! Het is heel zonde dat feyenoord in het begin zoveel punten heeft laten liggen, al is dat niet een excuus voor 12 punten natuurlijk. Met een goede serie zou je eventueel terug kunnen hopen. Echt waar PSV supporters.. jullie zijn nog lang geen kampioen

20 december 2014 om 14:05

Het is 12 op PSV maar ook nog eens 8 op Ajax. En natuurlijk gaat PSV nog wedstrijden verliezen maar Feyenoord zelf ook, die winnen echt geen 17 keer op rij. De rampzalige start heeft ze de das omgedaan.

Feyenoord moet gewoon alles willen winnen en zo ook spelen. Maar wedstrijden zoals tegen PSV kun je niet elke keer zo spelen, dan heb je namelijk aan het eind van het seizoen enkel nog een geblesseerde Manu, El Ahmadi, Clasie, Immers en Boulahrouz. Wat zijn die diep gegaan zeg in Eindhoven. De jeugdigere spelers houden het fysiek mss wel vol, maar die kunnen dat nivo ook niet het hele seizoen vasthouden.
Wat mij betreft dienen ze zich te richten op de derde plaats en op een stunt in Amsterdam en natuurlijk thuis alles te winnen. Dan zien we aan het eind wel waar ze alsnog uitkomen.

Ajax en psv gaan niet beiden nog zoveel punten morsen. Jammer joh

Dit seizoen gewoon keurig 3e worden. Volgend jaar verwacht ik een Feyenoord dat voor de titel kan spelen.

Financieele klapper | Clasie 8 miljoen
Vertrekken | Mulder , Boulahrouz , Mathijsen , Schaken , Te Vrede , Verhoek
Aankopen | Van Anholt 2 miljoen , Gudelj 6 miljoen , Kuijt transfervrij

Vermeer
v Anholt , v Beek , Kongolo , Woudenberg
El Ahmadi , Toornstra , Gudelj
Boetius , Kuijt , Manu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren