Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De kans dat ik komend seizoen voor Vitesse speel, is heel klein’

Laatste update:

Vitesse staat op dit moment zevende in de Eredivisie, maar als het zo blijft doorgaan als de laatste weken, eindigt het hoger. De Arnhemmers verloren meteen na de winterstop twee keer op rij en werden vervolgens uitgeschakeld in de KNVB Beker. Daarna won de ploeg van Peter Bosz echter van Ajax, SC Cambuur, NAC Breda, Willem II en FC Twente. Europees voetbal komt op die manier dichterbij.

/

Zakaria Labyad, die tegen zowel Willem II als FC Twente een treffer meepikte, zal het volgend seizoen echter niet meemaken. Halverwege het seizoen 2013/14 haalde Vitesse hem op huurbasis weg bij Sporting Portugal. De afspraak werd toen gemaakt, dat Labyad anderhalf jaar in Arnhem zou blijven. De deal loopt in de zomer af en Labyad keert dan naar alle waarschijnlijkheid terug naar zijn club in Lissabon.

“De kans is heel klein, dat ik ook komend seizoen voor Vitesse speel. Veel meer kan en wil ik er nog niet over zeggen”, geeft Labyad zelf aan in het Algemeen Dagblad. De middenvelder annex aanvaller zegt dat Vitesse eigenlijk weinig anders doet, dan vóór de reeks van vijf zeges. Te ver vooruitkijken wil Labyad ook niet doen. “Maar ik zie ons inderdaad nog wel een paar plaatsen klimmen op de ranglijst. We staan er goed voor.”

Vitesse zou moeten proberen Zakaria Labyad definitief over te nemen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog jong, goede speler, altijd dreiging.
Kopen voor twee jaar en dan kijken of hij voor duurder verkocht kan worden.

Heeft zich ook niet misdragen zover ik weet.

28 februari 2015 om 11:40

Hij laat koppie erg snel hangen en sporting wilt geen geringe afkoopsom

28 februari 2015 om 15:43

Ja als hij elke bal die hij tussen de 16 meter en de middenlijn krijgt schiet lijkt dat wel dreigend. Erg overschatte voetballer als je het mij vraagt. Heeft soms geniale momenten, maar meestal word ik, en met mij meerdere supporters, toch niet echt vrolijk van hem. Ik zou volgend jaar zo gaan spelen. Met heel veel geluk haal je misschien Maarten Stekelenburg binnen. Propper wordt sowieso verkocht. Als vejinovic vertrekt zou ik de Roon halen van Heerenveen of El Makrini van cambuur. Omdat Ibarra waarschijnlijk ook wordt verkocht, zou ik Cherry halen van Groningen.

Room
Diks
Kashia
VD Werff
Gosens
Leerdam
Vejinovic
Vako
Chery
Traore
Oliinyk
28 februari 2015 om 20:42

Wat vond je van vandaag?

Prima speler, maar echt missen zullen we hem nou ook weer niet. Echt een momenten voetballer zie goal tegen Ajax, maar iemand met zijn skills mag je meer verwachten, al doet hij het ook niet slecht ofzo.

Je kan beter een andere speler halen, als voetballer valt hij vies tegen. Terwijl hij goed kan zijn. Hij gaat heel vaak voor eigen succes, snap niet dat hij van 40 meter gaat schieten terwijl hij makkelijk de bal kwijt kan. Voor de rest laat hij veel te weinig zien. Ze noemen hem "de beste speler" maar mij kan hij niet bekoren. Ik zou zeggen investeer je tijd in een (nieuw of aankomend) talent.....

Voor hem genoeg anderen. Af en toe een leuke actie maar mist wel erg veel kansen vind ik.

Doorstroming van de jeugd doorvoeren nu. Dat zullen we volgend seizoen gaan zien bij Vitesse, ik gok dat spelers als Ewout Gouw en Osman bij het eerste komen.

28 februari 2015 om 14:06

Kijk jij veel jeugdwedstrijden van Vitesse? Zo ja, wie zijn de grootste talenten en wie denk je dat er binnen een jaar klaar voor is? Zijn die osman en Ewout Gouw echt grote talenten of meer degelijke spelers zonder uitzonderlijke klasse?

28 februari 2015 om 14:33

Zo nu en dan kijk ik wel eens een jeugdwedstrijd. Ewout en Osman zijn van de jongste spelers uit het tweede de uitblinkers. Osman was bijv. afgelopen wedstrijd tegen Jong Feyenoord ook de uitblinker, terwijl de helft van de selectie toen uit spelers uit het eerste bestond. Osman heeft een schitterende trap en techniek, komt daar ook nog eens bij dat hij rust aan de bal heeft.

Hoera!!!!!! Ik wil zelfs op schiphol gaan kijken of ie zeker weten in het vliegtuig stapt. Ik zou heel graag willen dat dit soort overschatte en zelfingenomen mannetjes zich nooit meer op arnhemse bodem willen begeven. Maar ja dan moet je mo allach ook even verwijderen want die haalt zulke voetballers in huis!

28 februari 2015 om 10:39

Een indirecte manier dat je geen Marokkanen mag , begrijp het ook wel als ik naar je naam kijk

28 februari 2015 om 10:47

Hahaha mijn naam is gewoon toeval. Dus alle mensen die geertje heten zijn racist? Daarbij zijn dit soort mannetjes gewoon eng. Dus johan derksen en wie dan ook zijn ook racisten als je een afwijkende mening hebt. Ik vind joost de wit ook een gemaakt mannetje is hij ook een marrokaan?

Ik als Marokkaan vind ook dat Labyad niet moet zeuren hij heeft weinig laten zien een speler van zijn klasse. Moet meer kunnen brengen in de Eredivisie hij is nog jong maar met deze mentaliteit komt hij nergens. Hij mag blij zijn dat Vitesse hem een kans heeft gegeven om te voetballen anders zat hij maar op de tribune te rotten bij Sporting Lissabon.

Ik snap de hetze tegen hem niet. Het enige wat je hem kunt verwijten is dat hij net te vaak voor eigen succes gaat met schoten van afstand, maar datzelfde geldt ook voor Propper en Vejnovic. Dat hij duur is kan hij zelf niks aan doen, dat heeft Vitesse zelf geaccordeerd. Maar Labyad toont altijd inzet en als hij wat minder duur zou zijn zou ik hem graag in Arnhem houden.

Deze speler leid echt aan zelfoverschatting, hij is echt niet beter dan een Darri of een Tighadouini die weg zijn bij Vitesse, er zit veel talent in de jeugd bij Vitesse, dus aan het eind van het seizoen terug naar Portugal

Van mij mag hij gaan scheelt weer op de loonlijst en hopelijk kunnen ze er een andere speler voor terug halen die meer een teamspeler is. Hij gaat in mijn ogen teveel voor eigen succes met in verhouding te weinig resultaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren