Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Kamps totaal oneens met kritiek: ‘Hij is mijn collega niet’

Laatste update:

Joeri de Kamps beging vrijdag een stevige overtreding op Jeffrey Altheer, in de wedstrijd VVV-Venlo tegen NAC Breda. Hij kwam echter goed weg, want scheidsrechter Siemen Mulder toonde de middenvelder slechts geel. Rood was mogelijk meer op z’n plek geweest, maar zo dacht De Kamps er zelf duidelijk niet over. “Mijn vader zegt altijd: dan moet je maar op dammen gaan.”

/

Altheer kreeg de bal aangespeeld en zag die vervolgens opstuiten, maar kon de inkomende De Kamps niet meer ontwijken. Die kwam gevaarlijk in en raakte hem ongeveer in de lies, waarna Altheer naar de grond ging. Vlak voor rust kon hij niet meer door en liet hij zich met de kwetsuur wisselen. “Er was iemand, ik weet niet wie, die een bal aannam. Die bal stuitert omhoog en ik was al in de lucht: hij liep toen door en ik raakte hem ongelukkig”, vatte De Kamps de situatie samen bij FOX Sports.

“Het was niet mijn intentie om hem te schoppen. Het was gewoon een ongelukkig moment. Je schrikt natuurlijk wel, maar ik ben gewoon te laat. Gewoon donkerrood? Dat vind jij. Misschien had ik gewoon mazzel, vandaag. Ik heb dit seizoen ook een hoop pech gehad, ik heb veel gele kaarten gehad. Ik denk niet dat elke kaart terecht was. Een hele hoop wel, een aantal niet”, vindt de NAC’er, die twaalf keer geel kreeg in de reguliere competitie, dit seizoen. “Maar dat is aan de scheidsrechter om te bepalen.”

“Ga ik te vaak over het randje?”, vervolgde hij in gesprek met de verslaggever van FOX “Dat zeg jij. Het zit wel in mijn spel.” Op de stelling dat hij met zijn overtreding op Altheer wel een collega blesseerde, antwoordde de NAC’er ontkennend. “Het is niet mijn collega. In de wedstrijd krijg je altijd schoppen en voetbal is een contactsport. Mijn vader zegt altijd: dan moet je maar op dammen gaan.”

Had Joeri de Kamps rood moeten krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat een Idioot joh, echt waar dit is echt Donkerrood, als die hiervoor niet geschorst wordt dan is de Knvb echt belachelijk.... zwaar gefrustreerde gozer..

22 mei 2015 om 23:54

Hij kan niet geschorst worden. De overtreding is bestraft met geel

22 mei 2015 om 23:56

Slaat toch nergens op..

23 mei 2015 om 00:06

Het slaat zoverre ergens op, dat dit de regels zijn. Bestrafte en beoordeelde overtredingen door de arbitrage kunnen achteraf niet meer bestraft worden

23 mei 2015 om 02:56

Dus, de regels slaan nergens op. Je kan iemand dood schoppen en als je geel krijgt kan je niet meer gestraft worden. Leuk dat je de regels er zo bij haalt, maar ze slaan helemaal nergens op.

22 mei 2015 om 23:55

Ik heb het niet gezien maar aangezien hij heel heeft gehad zal hij niet geschorst worden

23 mei 2015 om 01:12

Beetje Nigel de Jong actie finale WK, daar kun je het mee vergelijken alleen was die van Nigel harder

22 mei 2015 om 23:56

Hij zal hier niet voor geschorst worden omdat de situatie in het veld al is beoordeeld door de arbiter.

23 mei 2015 om 00:13

ja idd zelden zulk dom praat gehoord. Zit wel een verschil tussen hard spel en gewoon dom schoppen. Die 12 kaarten spreken ook niet echt in zij voordeel. Hij kan zich beter wat anders opstellen in de media anders is er straks geen club meer die hem wil hebben.

Tja, je zal als NAC-supporter maar naar de TV zitten kijken en een speler met dat logo op z'n borst zich voor lul zien zetten..... Zou er persoonlijk niet bepaald vrolijk van worden. Plaatsvervangende schaamte.

Verder vond ik deze tackle eigenlijk wel een beetje op die tackle van Nigel De Jong uit de WK-finale van 2010 lijken, alleen was deze nog een stukkie lager dan de borstkas van de betreffende speler. Donkerrood natuurlijk.

23 mei 2015 om 07:27

Op bepaalde heeft hij natuurlijk gewoon gelijk. Hij zit inderdaad in de lucht, dan is het vrij hopeloos om nog te proberen te stoppen. Ongelukkig zou ik het dan ook wel durven noemen, alleen wel eentje waarbij hij zijn tegenstander blesseert.

En zo is dat haha lekker De Kamps !!

23 mei 2015 om 08:25

Ghehe, eindelijk iemand die anders denkt. Die zijn er in de eredivisie ook al niet, dan had ie zelf namelijk allang een schop terug gehad

Misschien had De Kamps op dammen moeten gaan. Dan kan hij niemand pijn doen. Onrespectvol doen over zijn collega voetballer Een ratje eerste klas. Donkerrood.

23 mei 2015 om 00:01

Hij zei zelfs: het is geen collega van mij. Hij is van de tegenpartij....de sukkel

23 mei 2015 om 07:28

Heeft hij ongelijk dan? Als jij achter de kassa zit in de supermarkt dan zijn toch niet alle cassieres op de wereld jouw collega?

23 mei 2015 om 11:55

Is toch ook zo? Ze werken in dezelfde sport, maar verschillende teams. Of zie jij werknemers van de concurrent van jouw bedrijf ook als collega's?

23 mei 2015 om 14:12

Nee, maar dat wil niet zeggen dat ik ze niet respecteer. Dat is iets wat je van deze verschrikkelijke vent niet kan zeggen

23 mei 2015 om 02:58

Hij zou met damstenen kunnen gaan gooien haha.

23 mei 2015 om 09:23

Alsjeblieft, ik word zo treurig van het (niet bestaande) woord 'onrespectvol'. Hoe vaak je die fout moet zien tegenwoordig is bizar.
Je mag gewoon het Nederlandse woord 'respectloos' gebruiken, waarmee je in deze situatie verder inderdaad gelijk hebt. De Kamps is gewoon een zwaar beperkte, gemene voetballer en heeft klaarblijkelijk geen greintje zelfkritiek.

Deze jongen maakt het zichzelf zo moeilijk. Hij laat bij vlagen zien goed te kunnen voetballen en gaat altijd voorop in de strijd, daarom is hij ook zo geliefd bij ons supporters. Maar hij pakt gewoon te veel kaarten, ongelooflijk dat hij nog klaagt, ik kijk natuurlijk subjectief maar toch vond ik deze overtreding uiteraard een rode kaart waard

23 mei 2015 om 04:28

Dit verhaal had voor NAC heel anders af kunnen lopen als de scheidsrechter zijn werk goed had gedaan en inderdaad rood had gegeven. Dan was deze speler voor altijd verbannen uit het Rath Verlegh stadion en had zijn reactie in het interview wel iets anders geweest. Hij heeft geluk gehad, maar gezien zijn reactie, kun je erop wachten tot het weer fout gaat en hij weer zijn club dupeert.

Geweldig interview. De interviewer heeft hem compleet in de tang en laat hem niet meer los.

Wat een randebiel ook, geef gewoon toe dat het smerig was, ipv dit gedraai.

Schandalige reactie op Fox van de Kamps. Als club moet je deze speler gewoon bestraffen en de komende wedstrijd niet meer opstellen. IQ van een visstick reactie van de Kamps. S6 NAC in de return tegen VVV. NAC hoort en blijft gewoon in de eredivisie .

Maaskant geeft ook nog eens aan dat hij teveel kaarten pakt en dat hij nog een goed gesprek gaat voeren met hem, Heb een beetje idee dat het een verloren zaak is om op hem in te praten. Hij zet zichzelf volledig voor schut in dat interview.

23 mei 2015 om 01:10

Als je op kantoor zit bij de ene bank , zit je daar met je collega's. Maar werknemers van een concurrent noem je zeker geen collega's , hoezo moet dat bij voetballers wel? Ik begrijp wat hij zegt , op de training houdt je je in , maar tijdens de wedstrijd niet. Roy Keane , Gerrard , Van Bommel , Davids , maar hij zou te ver gaan? Wie kan door zijn toedoen niet meer voetballen? Niemand? Niks aan de hand , behalve voor zijn trainer

23 mei 2015 om 04:12

Ik weet niet of je nou zijn gedrag nou probeert goed te praten maar heb je dat interview en die overtreding wel gezien.

23 mei 2015 om 01:14

Ja en dan allemaal kwaad worden dat Gae naar de Euopa League mag. De trainers vergeten vaak dat je met een beetje mazzel daar ook kunt plaatsen, paar jaar geleden Twente ook al

23 mei 2015 om 04:14

Nou ja GAE is de laatste, vanaf volgend seizoen krijg je een geldprijs ipv plaatsing voor de EL voorrondes

Wat een verschrikkelijke vent is dat zeg, en dan nog beet tof lopen doen ook na die tijd...
Hopelijk schorst de Knvb hem alsnog voor 5 wedstrijden, anders moet NAC een statement maken...

Ze zouden voor straf nu die arbiter 8 wedstrijden moeten geven . Hoe kan je dit niet zien zeg.

23 mei 2015 om 01:31

Keane , De Jong , Macherano , Pepe , Van Bommel , Davids , Gerrard , De Kamps. Mensen die er zo een schande van spreken doen het bij al die anderen vast niet. Dit hoort ook bij voetbal , altijd zo geweest.

23 mei 2015 om 02:23

Wat een geweldig domme reactie, chapeau.

Dit hoort niet bij voetbal, maar bij karate, en zelfs daar moet je inhouden.
Deze overtreding hoort niet bij voetbal, maar de dingen die hij daarna in het interview zegt al helemaal niet.
Daarbij ga je een rijtje voetballers opnoemen maar het gaat om een overtreding en achterlijk interview, niet om de voetballer De Kamps of Pepe of Mascherano.
En daarbij ken je de reacties van iedereen die hier reageert op deze overtreding uit je hoofd dat je weet dat ze anders niet reageren?

Kortom jou reactie is net zo inhoudsloos als het interview van De Kamps, misschien nog wel dommer.

Ik heb de situatie niet gezien, heb het allemaal gemist...
Maar ik als dammer voel me nu ietwat aangesproken... :P

Maar als ik het zo lees, tja, het klinkt allemaal niet al te snugger, volgens mij is iedereen het erover eens dat het rood had moeten zijn etc. dus... hmmm... Daarbij gaat het om een medemens die je letsel aanbrengt... Collega of niet...

Logisch dat hij zegt dat het niet erg was. Er kan toch niks meer aan veranderd worden.

Als je van schoppen houdt, moet je op een vechtsport gaan...
Lijkt een leuk en driftig spelertje, maar teveel kaarten op zijn naam.

Bij deze jongen zit toch echt iets niet helemaal goed in zn hoofd.

Het maken van dit soort overtredingen en dan het geven van dit soort reacties daarop...

Je kan het die jongen niet eens kwalijk nemen , dit is gewoon zijn niveau. Het gaat voor hem vaak net even te snel , en daardoor is hij zelf vaak te laat. Dat hij buiten het veld op een nog lager niveau zit , kan je je bijna niet voorstellen ..... Profvoetbal onwaardig.....en dammen is ook al geen optie, ook daar is hij te dom voor.

Deze "gekken" maken het voetbal tenminste geen turnen, ja de tackle richting de onderbuik was misschien wat overdreven maar hij houdt zich in ieder geval niet in en vecht voor elke bal. Dit soort spelers houd ik juist wel van. Door zo'n reputatie zorg je er wel voor dat je directe tegenstander wel even twee keer nadenkt voor die een duel met je aangaat.

23 mei 2015 om 10:10

Jij doet je naam wel eer aan. Waarschijnlijk het enige positieve wat je doet op deze wereld belachelijke vent

Wat een idioot. NAC mag de Knvb danken voor het aanstellen van nobody Siemen Mulder, hoe is het mogelijk als de belangen zo groot zijn.

23 mei 2015 om 09:06

David loggie kon er anders ook wat van.

Man man man wat een reactie van de Kamps. Al zou het ook een maar een beetje per ongeluk zijn, dan nog mag je diep door het stof na zo'n aanslag. Zo'n man heeft toch medicatie nodig? Als ik zijn moeder was zou ik me ernstig zorgen maken.

Nooit meer op een voetbalveld laten komen. Dit soort spelers zullen het nooit leren en zijn een gevaar voor zichzelf, maar vooral voor alle spelers van de tegenpartij.

23 mei 2015 om 10:13

Laat m maar, er zijn nu vast genoeg "collega's" die hem een lesje willen leren. Keur ik niet goed trouwens maar het komt helemaal goed met de kamps.

En daarom speelt hij bij NAC en niet bij Vvv. Achterlijke speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren