Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong staat open voor terugkeer: ‘Dat is ook zeker een optie’

Laatste update:

Komende zaterdag neemt Hamburger SV het op tegen FSV Mainz 05 en de thuisploeg moet winnen om de kans op lijfsbehoud te vergroten. Voor Nigel de Jong is de confrontatie extra speciaal, aangezien de 33-jarige middenvelder tussen 2006 en 2009 actief was voor die Rothosen: "Het is een finale voor HSV", aldus De Jong.

"Als ze verliezen, staan ze tien punten achter op ons. Dan wordt het heel erg moeilijk", benadrukt de routinier in gesprek met de Hamburger Morgenpost. De Jong baalt dat HSV de laatste jaren kwakkelt. "Ik hoop dat we niet de laatste tien duels van het grote HSV in de Bundesliga gaan zien. Maar misschien moet er iets negatiefs gebeuren om juist sterker te worden."

“Misschien is dat moment nu aangebroken en misschien doet een degradatie HSV juist goed", aldus De Jong. Rafael van der Vaart liet bij Sport 1 weten dat hij een terugkeer bij HSV wel ziet zitten, zowel op sportief als op zakelijk vlak. Van der Vaart ziet HSV nog steeds als zijn oude liefde en De Jong kan zich vinden in de woorden van zijn voormalig ploeggenoot. De middenvelder staat ook open voor een terugkeer.

"Het zou kunnen dat ik weer in Hamburg ga spelen." Het contract van De Jong loopt na dit seizoen af en het kan zo zijn dat De Jong zijn carrière afsluit in Duitsland. Dat de middenvelder, die al een autobedrijf in Hamburg heeft, na zijn loopbaan blijft wonen in Duitsland, is dan ook een optie: "Dat is ook zeker een optie voor mijn tijd na mijn carrière."

Verwacht jij dat Nigel de Jong zijn carrière gaat afsluiten in Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef maar toe.. ook jij dacht na het lezen van de titel aan een terugkeer bij Ajax.. Haha! Misschien volgend jaar niveautje lager. Mooi te combineren met zijn zaak. Zit ook tegenwoordig vaker op de bank dan in de basis volgens mij.

2 maart 2018 om 11:42

Nou eigenlijk niet want ik moest aan interview van VdV van gister denken en de wedstrijd Mainz en HSV staat in het programma .

Ik denk laatste wat HSV nodig heeft nog meer overbetaalde vedettes die over de hill zijn en nauwelijks nog meenkunnen

Zon speler als King Kong Nigel de Jong missen we nog bij het Nederlands elftal. Een echte vechtersbaas centraal in het midden. Erg jammer dat hij er niet meer bij is, ik zie hem veel liever dan die armpzalige Strootman. Hopelijk kan hij nog wat mooie dingen laten zien en bereiken in Duitsland.

ja de jong van een jaar of 8 geleden wel maar dat niveau haalt hij bij lange na niet meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren