Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong onzichtbaar: ‘Hij was erg ongelukkig, het moet snel beter’

Laatste update:

Luuk de Jong speelde zaterdag een relatief onzichtbare wedstrijd tegen FC Dordrecht. De 24-jarige aanvaller scoorde weliswaar, maar was ook slordig in de passing. “Ik vond dit één van zijn minste wedstrijden”, zegt Omroep Brabant-journalist Paul Post, die de spits negentig minuten lang volgde.

/

“Hij is de stabiele kracht voorin, maar als Narsingh en Depay het laten afweten, weet je dat voor hem een lastige avond wordt. Hij was vooral in de tweede helft ongelukkig met zijn kansen. Dat moet snel verbeteren”, aldus Post. Harrie Timmers, voorzitter van de supportersvereniging van PSV, was eveneens kritisch op De Jong, die in de zomer voor vijfenhalf miljoen euro werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach.

“Hij is een enorm harde werker. Opnieuw was hij een sterk aanspeelpunt. Hij moet alleen nog meer scoren, want hij heeft te veel kansen nodig om een doelpunt te maken”, aldus Timmermans. De Jong scoorde dit seizoen ‘slechts’ zes keer voor de Eindhovenaren.

'Luuk de Jong moet meer laten zien bij PSV'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 december 2014 om 10:49

Ik ven heg met je eens, maar dat zijn niet de eigenschappen die je er makkelijk kan ontwikkelen. Dat is puur aanleg. Gisteren was hij niet best, maar normaal is het een uitstekend aanspeeppunt en wint hij op kracht bijna alle duels. Dat moet hij meer uitbuiten en scherper worden voor de goal.

7 december 2014 om 15:22

Luuk de Jong is een houten Klaas en dat zal die altijd blijven. Kan goed koppen en inderdaad hier en daar een bal vast houden. Een Bast Dost vind ik al een klasse beter als De Jong. Beperkte speler die een geweldige jaar bij Twente heeft gehad maar sindsdien overal keihard door de mand gevallen. En zelfs bij PSV waar je de ballen normaliteit voor het intikken krijgt zakt hij regelmatig nog door het ijs.

Hij scoort een belangrijke treffer.....als spits zou dat voldoende moeten zijn. In het buitenland zouden ze er wel content mee zijn.

Maar ja hier moet iedere voetballer mutlifunctioneel zijn....een verdediger moet ook kunnen opbouwen, een middenvelder moet ook het spel kunnen verdelen en een spits moet de bal kunnen vasthouden. Pffff

7 december 2014 om 10:53

Volgens mij wordt hier juist gezegd dat hij in het meevoetballende gedeelte wel goed is, maar het afmaken wel wat beter mag Hij maakt uiteindelijk nog een belangrijke goal, maar die goal had niet zo belangrijk hoeven zijn als hij gewoon al 3 in het mandje had gelegd. Wat zeker wel had gekund.

5.5 miljoen pfff. Hoeveel zou Utrecht voor ruudje hebben betaald? En dan zeggen dat transfers binnenlands meestal duurder zijn

7 december 2014 om 12:29

Vergeet niet dat Gladbach hem had gekocht voor rond de 14 mln euro als ik me niet vergis. Bovendien is de druk bij PSV groter dan bij FCU. Ik weet zeker dat Ruudje Boymans het bij ons niet zo goed zou doen als bij FCU.

Luuk is een pure afmaker. Een scorende spits die zijn kansen afwacht. Ik denk niet dat wij hoogstaande passes hoeven te verwachten of een passeerbeweging waarin hij twee man achter zich laat. Echter voor zijn type spits ligt zijn rendement te laag. Hij zal meer moeten gaan scoren. Dat is wel iets wat hem te verwijten is.

7 december 2014 om 11:03

Dat is sowieso niet een stijve spits. Hij scoort en meer dan dat niet. Ik vind het helemaal geen topper. Ik zou nooit 5.5 miljoen voor hem betalen. Zit namelijk helemaal geen rek in. Als de buitenspelers een slechte dag hebben. Dan heb je letterlijk niks aan hem.

7 december 2014 om 11:28

Dat geldt in principe ook voor Huntelaar. Huntelaar is dan veel verder in zijn ontwikkeling, maar als het team een slechte dag heeft, heb je aan de Hunter ook niets. Nogmaals ik wil niet benadrukken dat Luuk momenteel in de buurt komt van Huntelaar zijn niveau, maar qua type spits zijn het zo'n beetje de zelfde spelers. Allebei afwachtende spitsen die wachten op hun kansen. Daarom mijn kritiek op Luuk dat zijn rendement te laag is. Gezien zijn type spits, moet hij scherper zijn voor het doel en meer scoren. Hoewel hij gisteren naar mijn mening niet veel fout deed. Kurto maakte ook wel een aantal fantastische reddingen.

Als we nu een journalist van Omroep Brabant en de voorzitter van de supporters vereniging gaan citeren, dan zakken we toch wel diep bij vz. De Jong heeft een belangrijke rol in de huidige status van PSV zowel qua doelpunten, als qua assists/ voor assists en als persoon in de groep. Natuurlijk kan het beter, masr hij heeft jaren geen wedstrijd gespeeld

6 goals nu vergelijken met die voorgaande jaren. doet hij het toch wel goed.
Denk alleen niet dat hij zijn tijd bij twente zal overtreffen.

Geef die man wat tijd, hij heeft 1 a 2 jaar amper gespeeld of op een andere positie dus geef hem een jaartje om aan te passen en dan mogen we idd van de spits van PSV idd verwachten dat er 20 doelpunten per jaar worden gemaakt.

7 december 2014 om 11:37

Ik denk dat Luuk dit jaar nog in de buurt komt. Rond de 18 goals. Ben ook erg blij met Luuk. Vooral gezien de spitsen die we de afgelopen jaren hebben gehad.

Ik zie het probleem niet zo, is een hardwerkende spits die de bal goed kan vasthouden en andere laat scoren. PSV is een van de meest productieve ploegen van de Eredivisie. Bovendien pikt hij zo ook nog zijn goaltje mee.

7 december 2014 om 12:07

Mee eens, met Luuk de Jong heeft PSV een aanspeelpunt voorin. Vervelende feit voor hem is dat hij het meest wordt aangespeld door Zoet en dus door de lucht en nauwelijks door de flanken bediend wordt. Dat komt ook doordat de Jong nog te weinig heeft kunnen samenspelen met Wijnaldum. Let op mijn woorden, ze gaan steeds meer ingespeeld raken en beiden gaan zo'n twintig keer scoren in de competitie alleen al.

7 december 2014 om 12:59

Nou nou. 20x is wel aan de hoge kant. Wijnaldum heeft er nou in een half seizoen 5 in liggen en vanaf nu zie ik hem echt nog geen 15 keer scoren. Mist ook onwijs veel kansen.

De Jong was alleen maar ongelukkig, speelde verder een redelijke wedstrijd. Ik vind hem veel beter dan Matavz, Locadia en de spitsen die ervoor gespeeld hebben. Hij denkt bovendien vooruit en laat daardoor ook anderen scoren.

Alleen maar negatieve berichten over PSV. Voetbalzone is weer lekker begonnen met dat anti PSV. Wijnaldum speelde een geweldige wedstrijd maar daar word geen topic over gemaakt!?

Dat het snel beter moet geld volgens mij niet enkel voor de Jong. Zijn collega's voorin missen ook de ene naar de andere grote doelkans. En dan zullen we het nog maar niet over onze achterhoede, inclusief Zoet hebben.

Het gehele elftal van PSV zit momenteel gewoon in een wat mindere fase. Tegen Groningen was het al geen feest, tegen Estoril was het om te janken, en gisteren wad het ook zwaar onder de maat. Ik hoop op een spoedig herstel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren