Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong: 'Hij kon zich erin vinden dat het zo even niet meer kon'

Laatste update:

Harm Zeinstra krijgt de komende periode de gelegenheid om zijn kunnen te tonen tussen de palen bij SC Cambuur. Eerste keus Leonard Nienhuis werd in het duel bij Vitesse nota bene in de rust naar de kant gehaald door Henk de Jong. De beslissing van de trainer om de keeper halverwege in de kleedkamer achter te laten, baarde opzien.

Nienhuis en De Jong hadden volgens laatstgenoemde echter 'een hartstikke goed gesprek', waarin Nienhuis zich een op en top realist toonde. Hij gaat op de trainingen hard zijn best doen om zich weer in de basis te spelen. "Leonard staat er heel reëel in", zegt De Jong. "Hij kon zich er in vinden dat het zo even niet meer kon."

"Wij zijn bovendien altijd goed met elkaar geweest. Leonard gaat er nu gewoon weer vol voor", zo verzekert de oefenmeester in De Telegraaf. Cambuur is desastreus aan het nieuwe seizoen begonnen. De ploeg van De Jong startte met een 2-2 gelijkspel tegen PEC Zwolle, maar daarna volgden nederlagen tegen Feyenoord (0-2), Heracles Almelo (1-6) en Vitesse (4-1). Zaterdag speelt Cambuur in eigen huis tegen PSV.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De ploegen waar cambuur nu tegen gespeeld heeft zijn wel allemaal topploegen. Behalve heracles maar die spelen ook gewoon heel goed (of tannane speelt heel goed). Geen reden tot paniek vind ik.

12 september 2015 om 09:42

Idd, net alsof ze vorig jaar het zo goed deden tegen deze ploegen. Alleen Heracles was een negatieve uitschieter, maar dat kwam ook omdat Tannane een topdag had tegen een niet ingespeelde verdediging. Tegen Feyenoord had het zomaar 1-1 kunnen zijn en speelden ze een goede wedstrijd, ondanks dat Reijnen toen als vertrokken was.

12 september 2015 om 09:45

Denk dat Cambuur samen met de graafschap en Twente om degradatie voetbal gaan spelen gezien de spelers kwaliteit

12 september 2015 om 10:23

Reijnen is een verlies, maar verder is de selectie niet minder dan vorig jaar. Nogmaals vorig jaar was Vitesse een bonuspuntje en die pak je nu bij Zwolle. Feyenoord had het 90min lastig. Cambuur gaat echt wel punten pakken.

12 september 2015 om 10:42

Ik denk dat ze gewoon bovenin het rechterrijtje eindigen. Ze hebben nu allemaal mooie wedstrijden gehad, zometeen krijg je NEC/graafschap/Willem2/Roda/Excelsior/ADO/Heerenveen/Groningen etc.. Daar heb je grote kans tegen dat je meer punten gaat pakken.

12 september 2015 om 12:08

Leandervisser,

Dat ze deze verliezen is inderdaad niet heel erg want het zijn allemaal ploegen waarvan stuk voor stuk verloren kan worden. Maar de manier waarop ze verloren gaan is wel zorgwekkend natuurlijk. Totaal geen tegenstand geboden, met een verdediging dat loopt te kloten en een aanvalslinie dat geen potten kan breken

Vz willen jullie aub erbij zeggen om welke de jong het gaat, er zijn zoveel en dan weet ik of ik het wil lezen of niet. En graag die ontopic filmpjes weg.
On: volgens mij wordt het een moeilijk seizoen voor cambuur. De verdediging ziet er erg zwak uit. Wat zijn de verwachtingen van de cambuurfans hier?

12 september 2015 om 10:49

Als we dan toch eisen aan het stellen zijn. Kunnen jullie die irritant vodafone reclame weghalen . Die laat mijn browser 9 van de 10x crashen.
On: Henk de Jong, een overschatte trainer die in zijn act blijft hangen.

12 september 2015 om 11:37

Act? Je bedoelt een realistische, sympathieke, nuchtere Nederlander die peoples management hoog in het vaandel heeft staan?

Zou willen dat elke trainer op zijn manier de media te woord staat dan die voorgeprogrammeerde politiek correcte interviews. Sympathieke trainer die het al 2 seizoenen goed doet bij Cambuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren