Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong: ‘Het was een zwaar seizoen, maar ik word steeds sterker’

Laatste update:

Newcastle United ontsnapte vorig seizoen maar net aan degradatie uit de Premier League. Komend voetbaljaar willen the Magpies het weer beter doen in de Engelse competitie. Dat gebeurt met een nieuwe manager, Steve McClaren, en een aantal topaankopen: zo werden Georginio Wijnaldum en Aleksandar Mitrovic naar St James’ Park gehaald. Ook Siem de Jong zal voelen als een nieuwe aankoop, want de middenvelder annex aanvaller kwam nauwelijks in actie door blessures.

/

“Het was een zwaar seizoen voor mij, maar ik word sterker met het aantal wedstrijden dat ik speel”, laat de ex-Ajacied weten aan de Evening Chronicle. “Ik moet wedstrijden spelen en hard trainen. Ik heb er bijna een compleet seizoen uitgelegen, dus het gaat erom ritme op te doen.”

De Jong is tevreden met hoe het in de voorbereiding gaat met Newcastle United. “Er zijn wat nieuwe spelers gekomen en de selectie wordt sterker, al is er nog ruimte voor verbetering. We willen tegenstanders meer en vaker onder druk zetten. Het is nog zaak om aan elkaar te wennen. Op de training gaat het goed, dat moeten we gaan laten zien in de wedstrijden.”

In Newcastle werkt De Jong samen met McClaren, iemand die hij nog kent uit de Eredivisie. “Ik heb niet met hem gewerkt, want hij was trainer bij de concurrentie. Hij was in Nederland succesvol met FC Twente, een ploeg die niet veel prijzen heeft gepakt. De titel was een fantastische prijs voor die club. Hij wil spelen op een manier die we in Nederland gewend zijn, dus voor de Nederlandse spelers is dat fijn”, aldus De Jong.

Denk je dat Siem de Jong komend seizoen veel gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat hij dit jaar niet geplaagd blijft worden door blessures en z'n echte waarde kan laten zien. Was vorig jaar in de voorbereiding zelfs nog aanvoerder bij Newcastle, het zag er allemaal rooskleurig uit. En dan zo'n rotblessure.

Als hij terugkomt op zijn Ajax-niveau heeft Newcastle gewoon een heel sterke middenvelder in huis met hem.

27 juli 2015 om 22:02

Ik vraag het me af. Het stukken meer fysieke spel in Engeland maakt me toch wat zorgen over hem. Ben verder nooit echt een fan geweest van de Jong als voetballer. Omdat hij op meer posities uit de voeten kan is de kans ook groter dat hij 12de man wordt. Ik denk ook niet dat middenvelders als Cabella, Wijnaldum, Sissoko minder zijn dan de Jong.

27 juli 2015 om 22:09

Dat fysieke gedeelte valt wel ietwat mee denk ik, hoor. Elk team heeft een zeer fysieke speler op het middenveld, helemaal waar, maar ook bijna allemaal hebben ze een lichtgewicht daar staan. Tioté is de beer bij Newcastle, dus hoeft de Jong niet uit te blinken op het fysieke vlak. Daarbij is het ook niet zo dat hij het totaal niet kan, het is gewoon niet zijn specialiteit.

Cabella heeft een heel matig seizoen gedraait, dus als Siem het laat zien kan hij hem eruit spelen. Nou is trouwens 12de man zijn in Engeland héél anders dan het hier is, hè. Dat betekend gewoon hartstikke veel basisplekken en speeltijd.

27 juli 2015 om 22:56

Ik bedoel met het fysieke dat die blessures die hij nu al twee jaar heeft hem meer kan gaan nekken. duels vermijden gaat eenmaal lastig, vooral in de Premier League. 12de man is ook anders maar jij begrijpt natuurlijk ook wel dat je de belangrijkste wedstrijden wil spelen en bij de eerste 11 wil horen.

28 juli 2015 om 00:32

Dat zou goed kunnen, maar dat is koffiedik kijken op dit moment. Bij Ajax sukkelte hij ook al af en toe met blessures, maar we moeten zien of dat hem echt gaat nekken. Dat dachten we 7 jaar geleden met Robben ook en kijk nu eens.

En tuurlijk is bij de eerste 11 horen leuker als de 12de man zijn, maar in de PL kom je als 12de man nog aan genoeg toppers en mooie wedstrijden, hoor.

27 juli 2015 om 22:03

Als newcastle zou ik 4-4-1-1 gaan spelen

Mitrovic
Siem de jong
Cabella tiote wijnamdum sissiko
? ? ? Janmaat/santon

27 juli 2015 om 22:42

Santon is toch naar inter?

27 juli 2015 om 23:23

Santon is vertrokken naar Inter.

28 juli 2015 om 00:02

Ooh dacht dat hij uitgeleend was en terugkeerde

30 juli 2015 om 16:11

Hij was inderdaad uitgeleend, maar er was een clausule ingevoegd waarin stond ddat als hij 10 wedstrijden had gespeeld, hij officieel werd aangetrokken.

27 juli 2015 om 22:45

Als hij fit is, is het een doorsnee speler.
Hij zal Newcasle niet naar een hoger niveau tillen.

28 juli 2015 om 00:33

Ik weet niet of je Newcastle vorig jaar gezien hebt, maar dat zag er lang niet altijd even goed uit. De Jong voegt daar zeker wel wat aan doe, als hij zijn Ajax vorm weer haalt tenminste.

Ik vind Siem de Jong beter bij de PL passen dan bij welke andere competitie dan ook.
Hij is vrij groot, sterk, vrij snel, hele goede kopper, aardige voetballer, groot loopvermogen, onvermoeibaar, kan scoren, ideale aanvoerder ook.
Siem de Jong is een power middenvelder, die zomaar 10 - 15 goals zou kunnen maken in de PL.

27 juli 2015 om 21:52

En het is een speler die je het erg gunt. Geen arrogantie... als hij blessurevrij blijft zal het een erg toegevoegde waarde zijn voor Newcastle.

27 juli 2015 om 21:54

Wel eens met je omschrijving over zijn sterke punten, het is een leiderstype dat doet denken aan lampard maar dan 6 niveau minder goed. 15 goals zie ik hem niet maken maar als hij fit blijft dan kan het een waardevolle speler voor Newcastle worden

27 juli 2015 om 22:07

Wel een tikkie minder dan Lampard, maar wie niet.
Ik durf Siem de Jong wel in te schatten op gemiddeld 1 goal op 4 wedstrijden.
Denk dat als ie vorm heeft, fit blijft en lang bij Newcastle speelt dat ie daar een grote meneer wordt bij de club. Hij is een ongelofelijk goede kopper en heeft scorend vermogen.

Denk dat Siem de basis niet gaat halen bij Newcastle.

28 juli 2015 om 00:50

De Jong is potentiele aanvoerder.

De Jong is geen topper he.
Wijnaldum is bij Newcastle een topper,

28 juli 2015 om 00:28

Het zal mij niet verbazen als Siem de Jong Wijnaldum uit dev basis speelt. Als hij maar fit bli,jft. Wijnaldum is erg overschat. Die kon daar wel eens tegenvallen. Hij is geen speler die de kar trekt als het tegenzit. Siem kan dat wel.

28 juli 2015 om 00:38

Ben ik met je eens. Siem is veel vaster. Al denk ik dat ze ook goed samen kunnen spelen, en dat zal ook wel gebeuren

Het is je gegund held ! Hoop dat je een tppseizoen beleefd !

28 juli 2015 om 22:48

Het is hem zeker gegund. Als hij volgend seizoen als aanvallende middenvelder tussen de 10 en 20 goals maakt en een aantal assists geeft dan heeft hij in vergelijking met vorig seizoen een goed seizoen gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren