Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Guzman met ambitie naar Italië: ‘Natuurlijk is dat een doel’

Laatste update:

Jonathan de Guzman is maandag officieel voorgesteld als speler van Napoli. De van Villarreal overgenomen middenvelder zocht een nieuwe uitdaging en heeft die dus gevonden in Italië. De Guzman, de voorbije twee seizoenen op huurbasis actief bij Swansea City, heeft hoge doelen gesteld.

/

Hij wil met Napoli de Champions League in, maar in de allesbeslissende play-off tegen Athletic Club (woensdag) mag hij niet meedoen. “Het zal niet makkelijk worden in Bilbao, maar mijn teamgenoten kunnen het. Wij hebben veel goede spelers en ik hoop dat we een bevredigend resultaat kunnen boeken. Kampioen worden is echter ons grote doel", laat hij optekenen in de Italiaanse media.

“Napoli is een nieuwe uitdaging voor mij”, gaat de Oranje-international verder. “Deze club heeft een geweldige historie en het is een eer voor mij om hier te mogen spelen. Het voetbal in Italië fascineert me. Ik heb in het verleden in Nederland, Spanje en Engeland gespeeld en ik zocht een nieuwe uitdaging. Ik wil mijn steentje bijdragen aan het winnen van prijzen. De Scudetto? Natuurlijk is dat een doel”, klinkt het.

Is Napoli titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zijn zeker titelkandidaat, Juventus zie ik wel eens een moeilijk seizoen krijgen onder Allegri. En voor Roma gaan ze niet veel moeten onderdoen

En Inter,Milan en Fiorentina zie ik ook niet direct kampioen worden.

25 augustus 2014 om 13:58

Daar ben ik het zeker niet mee eens. Voor mij is Napoli een van de weinige clubs die zich niet (direct) heeft weten te versterken. De enige mannen die ik echt een directe toevoeging vind aan de selectie zijn Koulibaly voor in de basis en De Guzman in de breedte. Dat betekent dat ze nog steeds veel problemen zullen hebben in de verdediging. Vorig jaar verloren ze ook veelal tegen de kleintjes wat dit jaar weer zal gebeuren met spelers als Albiol, Britos, Henrique etc. Want jij weet ook goed hoe bijvoorbeeld Chievo Verona is, die hebben maar één kans nodig en het is raak.

Andere (sub)toppers hebben zich daarentegen wel versterkt. Vooral Milan, Inter en Roma hebben hele goede spelers binnen gehaald. Milan is onder Pippo een stuk sterker geworden, ik zie hier en daar goede dingen en er zit eindelijk een idee achter het spel. I.t.t. tot dat van Allegri en Seedorf vorig jaar.

Inter heeft zich redelijk goed versterkt met onder andere Vidic, Medel en M'vila, daarbij zie ik een duo van Kovacic en Hernanes als aangevers op Icardi als misschien wel 'relevatie van het seizoen.' Er moet wel één ding gebeuren en dat is dat Mazzarri een formatie met vier verdedigers gaat hanteren in plaats van een 3-5-2 systeem.

Roma heeft amper uitleg nodig, aan de basis is niets veranderd maar ze zijn erg sterk geworden in de breedte. Roma is samen met Juventus dan ook de grootste kanshebber voor de Scudetto.

Lazio heeft mij ook meer dan verrast in de voorbereiding. Wat een ongelofelijk talent loopt daar rond zeg. Stefan De Vrij, Cataldi, Keita, Tounkara, Onazi noem het maar op, allemaal hele sterke talenten die worden gedragen door spelers als Candreva, Lulic, Radu en Klose. Pioli heeft heel goed werk verricht en ik gun het Lazio ook wel om weer beter te worden.

Kortom, Napoli heeft zich amper versterkt en de andere clubs hebben meer progressie geboekt op diverse vlakken waaronder tactiek en het halen van nieuwe spelers.

Dit is een hele simpele samenvatting van mijn verwachtingen en de mercato voor dit jaar. Ik kan wel een heel boekwerk gaan schrijven met de bepaalde tactieken, voorbeelden opnoemen, beeldmateriaal laten zien, spelers gedetailleerd analyseren maar zo met het duidelijk zijn

25 augustus 2014 om 14:30

Napoli heeft toch wel echt een degelijke selectie al staan, dat ze zich niet echt hebben versterkt is waar maar behalve Reina is er ook niet veel weggegaan he, alleen misschien nog Inler. Dat zou wel echt een verlies zijn.

Lazio zie ik dit seizoen nog niet meedoen voor de top 3 plaatsen maar zijn wel positief bezig inderdaad.

Roma gaat zoals ik al zei inderdaad wel meedoen voor de titel maar ik schat ze toch niet veel hoger dan Napoli in hoor, en zij zouden nog wel eens belangrijke mannen als Benatia of Destro kunnen verliezen deze transferperiode.

Milan, al vind ik het erg om toe te geven is nog niet goed genoeg voor de titel, als er nog iets bijkomt kan het misschien maar nu gaan ze eerder strijden voor de 3-4de plaats denk ik. Al was de Trofeo TIM wel heel hoopgevend.

Inter heeft wel ingekocht maar aanvallend gaan ze tekort komen, wacht maar af. Zie maar naar alle transfers dat ze hebben gedaan, bijna allemaal controlerende middenvelders of verdedigers. Als je dan nog ziet dat ze inderdaad in een 3-5-2 gaan spelen met mannen als Nagatomo en Jonathan aan de zijkanten kom je gewoon tekort naar mijn mening.

Juventus valt maar af te wachten, als Allegri weer zoals bij Milan met teveel voorzichtheid gaat spelen door bijna allemaal controleurs op het middenveld te zetten en niks creativiteit... Dan denk ik dat ze het heel moeilijk gaan hebben.

Voor mij zijn de 3 titelkandidaten Napoli,roma en Juventus. Maarja er kan nog veel gebeuren qua transfers,blessures,... tijdens dit seizoen dus het valt altijd wat af te wachten.

25 augustus 2014 om 14:38

Eigenlijk ongeveer dezelfde ideeën dus. Het enige verschil is dat ik maar aan twee titelkandidaten denk (roma & Juve) en jij aan drie met Napoli erbij.

Met Inter, Milan, Fiorentina en Lazio doelde ik meer op de plaatsen 3 t/m 5. Ik denk alleen dat Napoli weer teveel punten gaat verspelen aan de kleintjes. Vorig jaar konden ze zich dat permitteren door het matige Milan en Inter, maar dit jaar gaat dat een stuk moeilijker worden.

25 augustus 2014 om 15:26

Ik ben het helemaal met je eens over napoli.
Napoli had gewoon er alles aan moeten doen om garay te kopen!

Koulibali speelde erg sterk tegen barca en paris dus ik hoop dat hij dat een seizoen lang kan volhouden!
Samen met albiol heb je toch wel een goed centraal duo.

Michu was niet nodig naar mijn mening maar we weten hoe goed hij was en kan zijn.

De guzman heb ik me twijfels over.
Ik denk dat hij voor de breedte gehaald is maar het zou me niks verbazen als hij opeens een basis plaats veroverd (terecht).

Ik hoop dat cabral een sterk seizoen keept en ik hoop dat radosevic wat meer aan spelen toekomt!

FORZA NAPOLI

25 augustus 2014 om 17:12

@bianconeri_ Ja eigenlijk dus wel alleen heb jij nog een beter beeld van Allegri dan mij en schat jij Napoli lager in, we zullen het binnekort weten wie het juist zal hebben

Ik vond Napoli vorige jaar al zeer sterk spelen, Napoli speelt naar mijn mening als een van de weinige leuk en aanvallend voetbal daar in Italie, goede club voor De Guzman om zich door te ontwikkelen.

Juventus zal wat minder zijn doordat de succes coach weg is. As roma is wel weer sterker geworden, denk ook sterker dan Napoli. Maar uiteraard heeft Napoli deze doelstelling.

Napoli, Roma en Juventus gaan strijden om het kampioenschap. Denk niet dat Juventus weer "zomaar" kampioen wordt.

25 augustus 2014 om 13:39

fiorentina wordt de verassing denk ik die kunnen wel de.montpellier worden

25 augustus 2014 om 13:41

Lazio is de club die het meest gegroeid is dit seizoen. Alle oefenwedstrijden waren echt heel goed onder de nieuwe coach Pioli.

25 augustus 2014 om 14:03

Hoop dat Stefan door blijft groeien tot een van de beste verdedigers van Europa

25 augustus 2014 om 14:12

Hij heeft gister zijn eerste doelpunt gescoord voor Lazio tegen Bassano Virtus (coppa Italia). Was trouwens een ruime 7-0 overwinning.

Jonathan de Guzman heeft een risicovolle stap in zijn carriere gezet. Bij Napoli kan hij tonen of hij in staat is om een basisplek af te dwingen of dat hij 2e keuze is. Jonathan de Guzman zou qua salaris er flink op vooruit zijn gegaan, gezien zijn leeftijd van bijna 27 jaar is dit een goed denkbare stap om nog een keer mee te doen om de prijzen. Hij zou zeker zijn steentje bijdragen als er successen zijn in Napels. Het wordt een mooie concurrentie strijd op de 2 verdedigende posities.

Hoeveel is de transfersom? Ben benieuwd of dit nog een beetje een leuke opleidingsvergoeding oplevert voor Feyenoord.

Als Roma Benatia weet te behouden zijn zij voor mij de grootste kanshebber voor de titel, zo niet dan Juventus. Top 4 zal bestaan uit Roma, Juventus, Napoli en Inter gok ik.

25 augustus 2014 om 14:32

Het vasthouden van Destro gaat volgens mij ook belangrijk zijn, als ze die 2 kunnen vasthouden zijn ze zeker een van de titelkandidaten.

25 augustus 2014 om 15:40

Mwa Destro is helemaal niet zo belangrijk als Benatia. Destro kun je vervangen door Ljajic ofzo, ook een goede speler als alles mentaal in orde is. Als Benatia vertrekt zal dat Roma erg aantasten. Vorig seizoen de absolute smaakmaker van hun.

25 augustus 2014 om 15:54

Ik denk niet dat Napoli zo goed zal zijn. Albiol vind ik geen geweldige speler, Hamsik is al een lange tijd uit vorm, Pandev vind ik ook geen geweldige speler. Higuain is wel een prima spits, maar ik vind hem gewoon geen topspits. De 2 spelers die ik wel echt goed vind zijn Inler en Callejon. Ik zie eerder Inter of Fiorentina in de top 3. Van Ac Milan verwacht ik niks dit seizoen, hele matige elftal.

25 augustus 2014 om 16:20

Nee, als je Destro vervangt door Ljajic heb je veeeeel te weinig scorend vermogen in de aanval. Dat Gervinho geen afmaker is is algemeen geweten en Ljajic scoort ook niet genoeg. Iturbe valt nog wat af te wachten.

Benatia is natuurlijk nog belangrijker

25 augustus 2014 om 16:24

@intermilito

Albiol is gewoon een goede verdediger, Hamsik ja dat valt wat af te wachten maar hij blijft een topper. Pandev speelt geen basis en Higuain is zeker wel een topspits.

Inter is veel te zwak voor top 3, Roma,napoli en Juventus zal wel top 3 worden normaal en dan komen Milan,fiorentina en Inter, waarbij het toch eerder tussen Milan en Fiorentina zal gaan denk ik.

Dat 'matig elftal' is helemaal geen matig elftal en er zullen zelfs nog wel een paar versterkingen bijkomen.

25 augustus 2014 om 16:42

Schat jij Milan hoger in dan Inter? Inter heeft een veel betere selectie. Een betere aanval met een van de grootste talenten van Europa met Icardi en dan heb je nog Palacio die altijd belangrijk is. Met Hernanes, Kovacic en Medel/M'Vila op de middenveld heb je een van de beste trios op de middenveld. Juan Jesus en Vidic zijn geweldige verdedigers, ranocchia vind ik matig. Dodo speelt goed. Jonathan is ook matig. Handanovic is een topkeeper. En wie heeft Milan voorin? Pazzini en Matri? Zwakke middenveld, alleen De Jong vind ik goed. Diego Lopez vind ik ook wel een goede keeper. Ook heeft Milan 2 trage verdedigers: Alex en Rami. Wat ik wil zeggen is: Inter is beter dan Ac milan.

25 augustus 2014 om 17:34

Dat is exact wat ik vind, als je in een 3-5-2 speelt waarvan je 2 belangrijke buitenspelers van het niveau Nagatomo,jonathan zijn ben je slecht bezig...

Als hij het systeem gaat veranderen zullen ze misschien iets beter zijn.

Handanovic is inderdaad een topkeeper maar daar moet Diego Lopez niet voor onderdoen.

Een driemansverdediging vind ik zowiezo al heel slecht maar Juan Jesus en Vidic zijn inderdaad wel goed maar als er iemand traag is is het toch echt wel Vidic. De derde man in die verdediging zal zowiezo van bedenkelijk niveau zijn.

Op het middenveld is de enige echt goede speler Hernanes, Kovacic moet het nog maar tonen, vorig jaar was hij niet eens basisspeler.

Jullie flanken zijn gewoon een grap met middelmatige spelers als Jonathan,nagatomo,dodo,...

In de aanval hebben jullie inderdaad 2 goede spelers in Icardi en Palacio maar om Icardi nu een van de grootste talenten van Europa te noemen vind ik wel ver gaan.

Ik ben echt totaal niet onder de indruk van jullie selectie, ook helemaal geen brede selectie, als er iemand uit de basis wegvalt val je direct terug op vrij tot zeer slechte spelers.

Ik zou de bijgevoegde opstelling eens bekijken zodat je kan beseffen dat Milan zich serieus versterkt heeft en nog zal doen en Inter de verkeerde posities heeft versterkt. Zoals bijvoorbeeld zowel M'vila en Medel halen voor dezelfde positie.

Tenzij er nog wat bijkomt zal het weer een moeilijk seizoen worden voor Inter vrees ik...

Diego Lopez
De Sciglio
Alex
Rami
Armero
De Jong
Honda
Montolivo
Ménez/aankoo
Pazzini/aank
El Shaarawy
25 augustus 2014 om 17:36

Ik neem toch aan dat jullie zo zullen spelen of niet ?

Handanovic
Ranocchia
Vidic
Juan
Jonathan
M''vila/Mede
Kovacic
Nagatomo
Hernanes
Palacio
Icardi
25 augustus 2014 om 18:03

Komaan zeg alexnijs nu maak je je compleet belachelijk. Milan heeft het matigste elftal van alle grootmachten uit Italie. Handanovic is natuurlijk nog ietsje beter dan Diego Lopez. Betekent niet dat hij van het o zo grote Real komt dat hij beter is, not. Inter is verder dan Milan en zal gewoon boven Milan eindigen, denk dat vrijwel iedereen dat inziet, met verder alle respect voor jou club. Maar door die onzin maak je je belachelijk. Inter is eindelijk op de juiste weg terug, daar waar Milan alleen maar goede spelers loost, onervaren trainers aanstelt en gratis afdankertjes ophaalt. Inter heeft op papier het beste middenveld van Italie na Juventus en Roma. Verdedigend zit het ook prima met Vidic en Juan. Enkel Ranocchia is wisselvallig. De backs zijn inderdaad lachwekkend, aanval ben ik tot nu toe tevreden mee. Icardi is een topper in wording, Palacio scoort veel en Osvaldo is een pima speler als ie alles op een rijtje heeft. Ik wil er wel nog een aanvaller bij.

Handa
Ranocchia-Vidic-Juan
D'Ambrosio-M'Vila/Medel-Kovacic-Dodo
Hernanes
Palacio/Osvaldo-Icardi

25 augustus 2014 om 19:24

Hahah durf jij dat nu serieus zeggen ? We zullen over een paar maanden nog wel eens spreken ! Als ik dan fout zat wil ik dat gerust toegeven maar hoe overtuigd jij hier bent van je zaak is een grap op zich.

Inter is duidelijk op de juiste weg zeg jij dan, maar Milan zou verkeerd bezig zijn ? Alle transfers deze zomer zijn goed geweest, dus dat Milan al slecht bezig is is bullshit ! Inter daarintegen snapt nog steeds niet dat die vleugelposities veeeel beter moeten als je 3-5-2 speelt. Dodo,jonathan en Nagotomo zijn gewoon bijlange na niet goed genoeg! En ik weet niet of je het door hebt maar die mannen horen dus bij jullie 'een van de beste' middenveld van de Serie A...

En die gratis 'afdankertjes' zijn wel spelers als Menez,honda,kaka,alex,diego Lopez, Montolivo,... wat we toch niet bepaald slechte spelers kunnen noemen, of misschien zie jij dat anders door je Inter-bril ?

Laten we maar eens afwachten wie zich belachelijk maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren