Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Guzman kopieert Van Basten en mag bal meenemen: ‘Heel blij’

Laatste update:
/

Jonathan de Guzman was donderdag de gevierde man bij Napoli. De middenvelder nam in het Europa League-duel met Young Boys (3-0) alle doelpunten voor zijn rekening. De Guzman was daarmee de eerste Nederlander sinds Marco van Basten in 1992 die drie doelpunten voor een Italiaanse club in Europa maakte. Na afloop kreeg de ex-speler van Feyenoord de wedstrijdbal mee.

“Ik ben heel blij met mijn drie doelpunten”, verzekerde De Guzman. “We hebben goed gespeeld. Deze overwinning was verdiend. Nu is het zaak om hard te blijven werken. We hebben in de laatste wedstrijden goed gespeeld en dat is erg belangrijk.” De Guzman krulde de bal vlak voor rust vanaf de linkerflank over de doelman van Young Boys in de verre hoek. Dat was hoogstwaarschijnlijk meer als voorzet bedoeld.

In de tweede helft kwam De Guzman nog tweemaal tot scoren. Zoals de traditie voorschrijft, kreeg hij als beloning de wedstrijdbal mee naar huis. Napoli heeft negen punten na vier duels in de groepsfase, evenveel als Sparta Praag. Young Boys heeft drie punten minder. Het onderlinge resultaat met de Zwitsers is in het voordeel van Napoli: 2-0 verlies, 3-0 winst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand me vertellen, sinds ik Napoli niet volg, waarom Higuain op de bank zat?
Is hij zo achteruit gegaan? Ook zie ik geen Abiol en Callejon in de basis. Zelfde verhaal? Betere concurrenten?

7 november 2014 om 06:55

Lol. Higuain is daar samen met Hamsik de absolute sterspelers . Napoli neemt de EL niet serieus dus vandaarm

7 november 2014 om 09:36

Je vergeet Callejon, altijd basis en niet voor niets topscorer van de serie A

8 november 2014 om 05:24

Ahh dat dacht ik eigenlijk al maar bedankt voor de reacties @sterling en @gundogan8.

7 november 2014 om 11:42

Sterling heeft gelijk, Italiaanse clubs spannen zich alleen in voor CL niet EL, vandaar. Higuain (waarschijnlijk)rust voor competitie

Higuain is zeker niet achteruit gegaan, toch wel de grote man bij Napoli. Hij was zaterdag nog basisspeler en doeltreffend tegen Roma, evenals Callejon overigens, en ook Albiol stond toen in de basis. Denk dat ze rust kregen.

Als reactie op bovenstaande, ze krijgen rust. De Europa League telt namelijk niet echt in Italië.

On: heerlijke wedstrijd van de Guzman. Als ik het goed heb niet in de Oranje selectie? Zo niet, moet Hiddink zich schamen. Als het wel zo is heb ik niets gezegd.

Zluuk, klopt, zit ie niet bij. Guzman speelt daar met name Europa league wedstrijdjes die er zoals je zelf ook zegt niet heel belangrijk worden geacht. Verder doet Guzman het daar een beetje met invalbeurtjes dus dan hoef je echt geen zekerheid te zijn voor de oranje selectie. Doet niet af aan zijn hattrick, maar als hij daar geen basisplek afdwingt hoeft Guus niet te schamen als hij hem een keer niet opbelt.

7 november 2014 om 10:38

Oh nee..en wat heeft Afellay meer gepresteerd die wel wordt opgeroepen dan de Guzman?

Weer zo'n cliché interview, domme mediatraining

Waarom staat deze man niet in oranje?

7 november 2014 om 09:01

Op het WK viel hij door de mand..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren