Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De grootste club wordt geacht om de grootste competitie te winnen’

Laatste update:

Real Madrid hoopt zaterdagavond voor de elfde keer in de geschiedenis beslag te leggen op de Champions League/Europacup I. De Koninklijke lijkt de favoriet te zijn voor de eindzege en dat is volgens Toni Kroos ook niet meer dan logisch.

/

“Als we de Champions League winnen, dan is het seizoen geslaagd. We moeten deze laatste wedstrijd winnen en dat is ook wat er van Real verwacht wordt. De grootste club wordt geacht om de grootste competitie te winnen”, aldus de Duitse middenvelder in een interview met de Süddeutsche Zeitung.

Real eindigde in de competitie met één punt achter kampioen Barcelona. “Een klein verschil, maar daar koop je niets voor. Het team had het onder Rafael Benítez moeilijk, maar daarna heeft de club een en ander gecorrigeerd en we zijn onder Zinédine Zidane allemaal verbeterd”, besluit Kroos.

Denk jij dat Real Madrid de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo grappig. Real stelde in het begin van et seizoen niet veel voor( voor een top 5 club), maar omdat ze zowat de makkelijkst mogelijke route naar de finale kregen en daar nu staan, hebben ze alle ineens weer een grote bek van wij zijn de beste.

27 mei 2016 om 21:16

Wij zijn de beste? Dat hoor je niemand zeggen. Ja bale zei dat hij geen spelers van atleti zou opstellen bij real maar voor de rest zijn de spelers van real juist heren geweest de afgelopen periode.

27 mei 2016 om 21:34

Ik moet toegeven dat niet alle spelers en zeker niet Zidane een grote mond hebben. Maar sommige spelers zoals Bale en nu kroos en zeker ook Perez' -en ook sommige fans- noemen real de hele tijd de beste club of de meest prestigieuze club. Deze vinden ook altijd dat real iets hoort te winnen, of dat de prijzen voor real bestemd horen te zijn. En dat vindt ik wel getuigen van grote mond.

27 mei 2016 om 21:55

Leren lezen ! Kroos zegt dat mensen dat van Real verwachten en niet dat hij dat vind. Ik hoop overigens dat Atletico wint

27 mei 2016 om 21:17

wij zijn de beste ??

dit is geen Ajax hea

27 mei 2016 om 21:19

zo zie je maar hoe een seizoen kan kantelen met een simpele trainers wissel.

denk dat Chelsea dat ook deed met di Matteo ?.

27 mei 2016 om 21:18

Een club dat 10 keer de UC/CL plus rekord houder is van Spanje mag arrogant zijn.
Zij bewijzen het immers altijd en niet alleen dit jaar.
2 keer in 3 jaar tijd dat ze de CL kunnen winnen en dan hebben ze er al weer 11.
Doe dat maar eens na .

27 mei 2016 om 21:29

Jullie teren een beetje op oude successen uit de tijd van Franco en rondom de milleniumwisseling. Terwijl oude successen niet zoveel zeggen over hoe goed je nu bent. Perfect voorbeeld het Milan van nu. Daarnaast -laten we ff heel eerlijk zijn- zou real niet de finale hebben gehaald als ze dezelfde loting hebben gehad als atletico. Daarom vindt ik de arrogantie- te minste van sommige spelers en fans- een beetje misplaatst.

27 mei 2016 om 21:40

Lol teren op het verleden?
Niet eens 2 jaar geleden nog de CL gewonnen .
Jij doet je naam eer aan ook zo'n iemand die helemaal rood word als het om Real gaat.
Real is door de fifa uitgeroepen als de beste club van de 20ste eeuw.
Dus die franco argument kan de prullenbak in meneer Ron Jans..

27 mei 2016 om 22:05

Een aardig misplaatste opmerking.
Sinds de oprichting van de Champions League in 1992 speelde Real 5x de finale van dit toernooi , geen enkele club heeft dit ook bereikt.

27 mei 2016 om 22:40

Ron

Helemaal mee eens.

Dit is de eerste tegenstander die real treft en dat notabene in de finale.

Zonder perez, die alles bij elkaar sjoemelt zou real helemaal niks winnen, want hij zorgt er keer op keer voor dat ze de makkelijkste loting krijgen.

Roma, Wolfsburg, city..... Sorry, maar dan heb je nog niks laten zien!!

Atletico heeft de ene naar de andere kampioen uit de cl gegooid. Ik begrijp de real fans wel, want als je niks wint, dan ben je alleen maar des te blij als je n keer iets kan winnen.

Haha enjoy!!

Hala Madrid...... Not!!!!

27 mei 2016 om 23:43

Gezwets. Ronjansiskast Er is geen heden zonder verleden. Wat weet jij van de tijd van Franco? Franco regeerde niet over Europa en toevallig heeft Real die 5 bekers in Europa gewonnen. Maar ook daarna heeft Real die beker 5 keer gewonnen. Maar zelfs dat probeer je weg te zetten als onbelangrijk.
Real heeft een makkelijke loting gehad? Hoe weet jij dat ze de finale niet hadden bereikt wanneer ze een andere loting hadden gehad? Laten we eerlijk zijn, er is geen andere club die zo vaak de finale heeft bereikt.
Mochten ze morgen niet winnen, dan is dat mooi voor Atletico, maar ook dan nog blijft Real de beste in de historie van de Europa Cup Ook al vind jij dat niks...

28 mei 2016 om 02:15

@fcdc1 niet waar want barcelona heeft deze prijs 5 keer gewonnen.

28 mei 2016 om 08:57

Barcelona won in 1992 de Europa Cup 1, pas het jaar daar op werd de Champions League georganiseerd met als eerste winnaar Marseille. Barca won de CL in 2006, 2009, 2011, 2015 dan kom ik toch echt uit op 4x.

28 mei 2016 om 13:47

Je hebt gelijk mijn excuses.

27 mei 2016 om 21:27

Om de titel te winnen heb je soms ook wel geluk nodig. Real heeft dat hier en daar met de lotingen inderdaad geluk gehad, dus deels ben ik wel met je eens dat ze niet erg overtuigend hebben laten zien dat ze verdiend in de finale staan. Alleen kan je Real ook niks kwalijks nemen aangezien we gewoon ervan uit gaan dat niks geks gebeurt met de loting. Uiteindelijk staan ze wel in de finale en dat kan de rest op Atletico na niet zeggen. Als er een club is die dit jaar zonder excuses in de finale hoorde te staan dan zijn het wel City of Psg. Die twee konden echt veel beter presenteren tegen Real die in een mindere vorm zat, maar lieten het gewoon zitten en hiervan heeft Real ook geprofiteerd.

Momenteel zijn er 4 clubs die allemaal 50/50 kan hebben tegen elkar en dat zijn Barcelona, Atletico, Real en Bayern. Die 4 clubs vormen samen ook de beste 4 clubs van Europa en ieder seizoen zijn alle ogen gericht op hun. Als een andere club in de finale komt is het meestal geluk met loting of vorm van de dag.

Ik ben wel met je eens dat de beker uit eindelijk de route naar de finale compleet overschaduwt, want er zit toch groot verschil tussen clubs als Barca en Bayern uit te schakelen in vergelijking met Wolfsburg en City.

Uit eindelijk blijft het een finale match en dit is gewoon 50/50, dus ik reken nog niemand gewonnen.

27 mei 2016 om 21:44

Precies.

Dat kan in het nadeel van Real werken.
Atletico heeft Bayern en Barca verslagen maar als ze morgen verliezen van Real dan kunnen ze alsnog met opgeheven hoofde terug keren naar Madrid.
Real daarentegen moet winnen en niks anders want zij zijn de grootste club ter wereld.

27 mei 2016 om 21:32

Druk ligt inderdaad iets hoger bij Real. Het is winnen of 2 seizoenen achter elkaar 0 bekers! Dat is schandalig voor clubs als Barca, Real en Bayern. Alleen zou Atletico echt wel treuren als ze na 2 grote obstacles te hebben overleeft het vervolgens bij de laatste deel als nog de beker verliezen. En aan wie? De zelfde club die 2 seizoenen geleden in laatste 2 minuten van blessuretijd ook al de beker pakten. De eeuwige buren!

27 mei 2016 om 21:44

Inderdaad bij Atletico komt dat natuurlijk ook hard aan maar het blijft knap omdat de finale hebben gehaald.
Bij Real is het alleen knap als ze dat ding winnen.

27 mei 2016 om 21:52

Klopt haha. Druk is idd hoger bij clubs als Real, Barca en Bayern, maar nu vooral bij Real aangezien het zomaar 2 seizoenen zonder enkel titel kan betekenen en winst zal hun reputatie nog aardig redden hehe.

Laatste 10 onderlinge ontmoetingen won Real slechts 1x

27 mei 2016 om 21:54

Zegt niks he. Voordat Barca Atletico in de CL trof had Barcelona 7 van de 7 onderling wedstrijden gewonnen of een aantal gelijkgespeeld. En toch verloren we 2-0 uit. Real aan de andere kant heeft in de CL juist positieve resultaten geboekt tegen ze. Het is eerder in La Liga en Copa dat Atletico laatste jaren beter geworden is.

Atletico weet als geen ander hoe ze tegen Real moeten spelen. Ik zie Real dan ook als de underdog eerlijk gezegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren