Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap spreekt intentie uit: 'Met elkaar verder gaan zou logisch zijn'

Laatste update:
/

Het bestuur van De Graafschap is tevreden over de verrichtingen van hoofdcoach Jan Vreman. De hekkensluiter van de Eredivisie is dan ook van zins om het aflopende contract van de oefenmeester met een jaar te verlengen.

“Ik verwacht geen gekke dingen”, zegt technisch manager Peter Hofstede in het Algemeen Dagblad. “Jan heeft bij de club een contract voor onbepaalde tijd, maar als hoofdtrainer voor bepaalde tijd. De samenwerking verloopt goed, dus het zou logisch zijn als beide partijen met elkaar verder gaan.”

Naast een verlenging van Vreman is de club ook bezig met de komst van Piotr Parzyszek, die in de winter van 2014 uit Doetinchem vertrok om zijn geluk te beproeven bij Charlton Athletic. De Engelsen verhuurden hem vervolgens aan het Belgische vv St. Truiden en Randers FC uit Denemarken. Onlangs werd zijn contract ontbonden, waardoor de Nederlandse Pool gratis op te halen is.

“We zijn met elkaar in gesprek en de wens van beide partijen is om met elkaar aan de slag te gaan. Beide partijen staan er positief in. Voor ons zou de komst van Piotr een goede zaak zijn en hij heeft er zelf ook belang bij aan spelen toe te komen”, aldus Hofstede in de Gelderlander. De duur van het contract is nog wel een struikelblok, bevestigt de bewindvoerder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede directie daar altijd vertrouwen in de traiener daar ook als het minder gaat en nu gaat het goed en worden ze daar voor belond

10 februari 2016 om 09:07

Dat is wel is anders geweest in de afgelopen jaren. Een echte trainerscarrousel. Hopelijk blijft het inderdaad de komende jaren rustig.

Vreman is een echte clubman. Die hoort hoe dan ook bij De Graafschap te blijven.

Hij doet geen gekke dingen of uitspraken. En presteert gezien het materiaal en de mogelijkheden van de club uitstekend. Lekker doorgaan dan !

10 februari 2016 om 08:45

Precies! Al van kinds af aan bij de graafschap. Echte clubheld, waar er niet veel meer van zijn helaas!

En zo kan het toch ook! Meestal wordt je gelijk ontslagen als je al het gele seizoen onderaan staat. Echte clubmensen moet je ook altijd zien te behouden bij je club. Voor het mooie zou hansie hansie ook terug moeten komen maar die heeft al getekent bij lienden als ik het goed heb

Goed dat er wordt gesproken met Parzyszek! Al die zijn niveau van weleer kan halen is het zeker een verbetering tov Vermeij, die als breekijzer uitstekend zou kunnen functioneren, maar eigenlijk gewoon te kort komt voor een basisplaats, teveel balverlies, te weinig rendement.

10 februari 2016 om 10:37

Dan moet ik eerlijk zeggen dat vermeij de laatste tijd beter speelt dan peters. Vind dat iedereen vermeij tekort doet, het is inderdaad geen sprankelende voetballer maar hij blijft wel 90 minuten gaan.

10 februari 2016 om 11:03

Zeker waar, hij geeft elke wedstrijd alles en kan oorlog maken in de 16, maar technisch komt hij echt te kort. Wanneer hij ruimte heeft met de bal lijkt het alsof hij gewoon niet weet wat hij moet doen, hij heeft geen passeeractie en mist vaak ook het overzicht. Daarom een goede speler om wat te forceren (heeft hij vorig jaar en in de playoffs ook laten zien), maar juist nu het team wat beter begint te spelen hebben ze meer aan een goed voetballende spits, denk ik.

10 februari 2016 om 13:25

Eeeh... Welke wedstrijd was het? Excelsior thuis... 86e minuut... Check samenvatting en reageer dan nog eens...

Om je even op weg te helpen... Vermeij en passeerbeweging.. Meer zeg ik niet.
(Meer geluk dan wijsheid misschien, maartoch...)

10 februari 2016 om 14:05

Tja, je zegt het zelf al, meer geluk dat wijsheid. Er zijn ook tal van wedstrijden geweest waarin hij gewoon met de bal aan de voet door zijn man heen probeerde te lopen, terwijl links Driver en rechts Peters vrij stonden. Peters kan en Parzyszek kon met een individuele actie een mannetje uitspelen en een wedstrijd openbreken. Vermeij kan dat voornamelijk door zijn kracht/lengte in te zetten. Ik denk dat een duo Peters-Parzyszek beter rendeert op dit momen. Als Koolhof helemaal fit is werkt het misschien ook wel om Vermeij als targetman te gebruiken, met Peters, Koolhof en Driver als bewegende spelers om hem heen. Maar ik heb me de afgelopen maanden toch vaak lopen ergeren aan Vermeij.

10 februari 2016 om 14:40

Vermeij is een zeer bruikbare spits voor De Graafschap. Natuurlijk zijn er onderdelen in zijn spel die voor verbetering vatbaar zijn, dat is ook de reden dat ze bij ons spelen, wereldtoppers zul je hier niet zien.

Ik zie Parzyszek wel graag komen. De Graafschap speelt meestal met twee spitsen, Vermeij en Peters. Kabasele valt erg tegen dit seizoen en Quekel komt tekort voor de Eredivisie. Parzyszek kan een goede versterking zijn, al is het moeilijk in te schatten hoe hij het gaat doen, hij heeft dit seizoen nog niet veel gespeeld.

10 februari 2016 om 15:25

Je bedoelt die actie waar hij de bal zelf over de achterlijn liep?!

10 februari 2016 om 20:57

Als reactie op mijn reactie:

Nee... Speelt 2 man uit en de derde was Fischer?? (Ken de spelers van Excelsior niet zo goed als Graafschapgek) die hij niet voorbij kwam.. (En een hoekschop, dacht ik)

Had na die 2 man eigk flink moeten uithalen ipv 3e proberen..

10 februari 2016 om 22:33

Die beslissende 2-0 zat er tenminste wel onhoudbaar in, zo makkelijk als het leek was die niet.

Vreman is de ontbrekende sleutel van de graafschap. Weet wat er verwacht wordt en kan een echt team bouwen. Hierdoor krijg je hechte ploeg die hopelijk tegen alle verwachtingen in in de eredivisie kan blijven. Vreman is een levende legende, echte man van de club!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren