Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘De Graafschap heeft selectie rond na naderende deal met AZ’

Laatste update:

Rody de Boer speelt komend seizoen mogelijk in de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap wil de 22-jarige doelman namelijk huren van AZ. Volgens Voetbal International hoopt de club uit Doetinchem de sluitpost spoedig te kunnen presenteren als nieuwe keeper. Hij moet de opvolger worden van Hidde Jurjus, die na een huurperiode weer terugkeert naar PSV.

De Boer werd opgeleid bij ADO Den Haag, maar brak daar niet door en vertrok naar Telstar. Onder Mike Snoei werd hij eerste doelman, waarna hij een transfer naar AZ verdiende. Inmiddels is Snoei werkzaam als trainer van de Graafschap en ziet hij in De Boer een welkome versterking. Volgens het weekblad is de deal nagenoeg rond. Het afgelopen seizoen mocht de sluitpost zich tweede keeper noemen bij AZ achter eerste keus Marco Bizot.

Mocht de overstap doorgang vinden, dat lijkt het erop dat De Graafschap zijn selectie voor het nieuwe seizoen al rond heeft. Technisch manager Peter Hofstede werkte de afgelopen weken hard aan de nieuwe selectie. Tegenover het vertrek van Javier Vet, Gregor Breinburg en Jurus staat de komst van Elmo Lieftink (Go Ahead Eagles), Joey Konings (Heracles Almelo), Julian Lelieveld (Vitesse) en Danny Verbeek (FC Den Bosch). De Boer moet de vijfde en voorlopig laatste versterking worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd wie dan de tweede keeper van AZ wordt.

10 juni 2020 om 10:08

Ben ik ook benieuwd naar. Ook omdat we Schendelaar verhuren aan Telstar

10 juni 2020 om 11:02

Stekelenburg? Van Leer? Vorm? Zijn best wel wat goede keepers beschikbaar

10 juni 2020 om 11:22

Zullen we anders Jurjus ruilen voor wijndal? Hebben jullie meteen een jonge tweede doelman. Weetje wat, Mag je Boscagli er gratis bij hebben!

10 juni 2020 om 13:40

Jurkjes is haast ouder dan Bizot joh, doe maar niet. Liever Ihattaren erbij doen dan?

Opvallend. Zag er juist tegen De Graafschap toch niet heel zeker en stabiel uit. Ik laat me graag positief verrassen.

Dan lijkt het me dat Bizot ook bij AZ blijft. Tenminste ik neem aan dat ze geen 3 keepers weg doen. Zou erg mooi zijn.

10 juni 2020 om 13:58

Dat mogen we toch hopen, anders heeft Az een mega probleem aankomend seizoen.
Het aanblijven van Bizot staat echt heel hoog nu

Stond bekend als een groot talent. Mede door een verschrikkelijke blessure toch niet doorgebroken bij AZ, al is Bizot voor de eredivisie een meer dan prima keeper. Had hem wel onderaan de eredivisie verwacht, zoals PSV met Jurjus deed (verhuren aan Roda JC en De Graafschap (destijds eredivisie)). Ben benieuwd naar zijn optredens daar, als hij gaat spelen maar dat lijkt me wel.

10 juni 2020 om 10:43

Jurjus werd afgelopen jaar ook verhuurd aan de Graafschap, spelende in de Kkd. En denk dat ze zich daar eerder en beter ontwikkelen dan bij een ploeg die non stop tegen degradatie vecht, en waar je elke wedstrijd er minstens 1 tegen krijgt.

10 juni 2020 om 10:46

Dan heb je juist als keeper meer te doen. Lijkt mij mooier dan dat je op die paar ballen moet wachten.

10 juni 2020 om 10:55

Jurjus is ook niet het beste voorbeeld, want hij speelde zowel bij Roda JC als De Graafschap bijzonder slecht in de eredivisie... Zoals Lunny aangeeft, kan je je als keeper onderscheiden als je veel te doen krijgt. Zeker als jonge keeper leer je met vallen en opstaan, waar kan dat beter dan onderaan de eredivisie? Met slimme afmakers zoals Huntelaar, mooie afstandsschoten van Berghuis en ga zo maar door.

10 juni 2020 om 11:04

Speelde met De Graafschap juist sterk in de eredivisie (en ook dit jaar weer). Heeft vorig jaar lopen sukkelen met rugklachten, weet niet of dat in zijn Roda-seizoen ook zo was. Dit jaar in ieder geval superstabiel en bij far de beste keeper in de Jupiler league

Is De Graafschap nu al snel geld aan het uitgeven in de hoop dat dit een eventuele niet-gepromoveerd-vergoeden ten goede komt???

10 juni 2020 om 10:43

Nee volgens stuk in De Gelderlander vanmorgen gaat budget voor de selectie omlaag. Er vertrekken meer spelers dan er komen en daarbij ook een aantal dure spelers (vet breinburg jurjus owusu nijland).
Overigens had ik liever Jurjus gezien, een echte Superboer uit de Achterhoek. En deed het afgelopen jaar erg goed. Al ben je afhankelijk van wat PSV met hem wil (waarschijnlijk alleen verkoop).

10 juni 2020 om 10:47

Worden allen transfervrij aangetrokken, de Boer gehuurd. Zwaarverdieners zijn vertrokken. Als je snel conclusie trekt lijkt het zelfs financieel in het voordeel te zijn voor de Graafschap.

10 juni 2020 om 11:41

Nee joh, hoe kom je daarbij? Alle spelers zijn tot dusverre transfervrij overgekomen. Door afscheid te nemen van Breinburg, Olijve en Nijland is er ruimte in het salarishuis.het spelersbudget wordt juist met 10% verlaagd, van 2 miljoen naar 1,8 miljoen.

10 juni 2020 om 12:46

Ook Vet en Owusu gaan of zijn al vertrokken. Word dus flink uitgedunt daar. Ben in ieder geval blij dat Nijland eindelijk weg is, grootverdiener wie werkelijk niks uitvoert.ben benieuwd hoe De Boer het gaat doen. Had liever Jurjus gehad maarja we weten niet hoeveel PSV voor hem wilt hebben.

10 juni 2020 om 15:54

Owusu gaat naar Willem II, maar over Vet hoor je niets. Hij had in maart zijn contract verlengd, maar daar zat een eredivisie clausule in. Nu de Knvb zo'n beetje de meest kromme beslissing ooit heeft genomen, is hij dus transfervrij. Maar wellicht kan hij alsnog blijven tegen een Eerste Divisie-tarief?

Heb weinig tot niets met de Graafschap, maar als ik de selectie zo bekijk moet het raar lopen als ze komend seizoen niet serieus mee gaan doen om de promotieplaatsen! Heb geen idee wat clubs als Cambuur, Volendam, Excelsior en NAC hier tegenover stellen, maar het belooft weer een interessant jaar te worden in de KKD!

10 juni 2020 om 16:55

Ik heb jaren zitten vloeken op hofstede, bakte er in mijn ogen heel erg weinig van. Waar het door komt (andere scouting of wat dan ook) weet ik niet, maar hij lijkt het eindelijk begrepen te hebben.

Heb weinig tot niets met de Graafschap, maar als ik de selectie zo bekijk moet het raar lopen als ze komend seizoen niet serieus mee gaan doen om de promotieplaatsen! Heb geen idee wat clubs als Cambuur, Volendam, Excelsior en NAC hier tegenover stellen, maar het belooft weer een interessant jaar te worden in de KKD!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren