Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De directie van Barcelona weet niet hoe ze met spelers moeten omgaan’

Laatste update:

Dani Alves vertrok afgelopen zomer transfervrij van Barcelona naar Juventus. Door een clausule in zijn contract kon de verdediger gratis naar Italië verhuizen. Alves haalt nu uit naar de club waar hij afgelopen zomer vertrok en acht jaar speelde, omdat hij vindt dat de huidige directie van Barça niet weet hij ze met spelers om moeten gaan.

“Ik houd er van om me gewenst te voelen, dat men wil dat ik niet vertrek. Tijdens mijn laatste drie seizoenen bij Barcelona hoorde ik steeds: Dani Alves gaat weg. De directie zei nooit wat tegen mij”, zegt de verdediger van Juventus tegen ABC. “Ze waren vals en ondankbaar, ik kreeg geen respect. Mijn contract werd alleen maar verlengd door het transferverbod dat Barcelona kreeg. Daarom speelde ik mijn eigen spel en tekende een contractverlenging met een vertrekclausule. De directie van Barcelona heeft geen idee hoe ze de spelers moeten behandelen.”

Uiteindelijk vertrok Dani Alves naar Juventus. “Waarom die club? Ik wilde uit mijn comfortzone stappen en naar een club vertrekken met een grote historie, die veel wint. Omdat ik ook een winnaar ben. Daardoor werd het Juventus. De club kan je altijd wat leren. Ik heb een aantal mooie uitdagingen gevonden in een geweldig team.”

Denk jij dat Juventus dit seizoen een kans maakt om de Champions League te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal eens met Alves! Zo jammer dat Laporte de verkiezingen niet won. Nu zitten we met een voorzitter die alleen maar is gekozen is door de successen die werden gevierd waar hij totaal geen aandel in had. Barca had Alves nu zo goed kunnen gebruiken.

20 februari 2017 om 13:59

En een directie die alleen maar spelers koopt ipv te kijken naar de jeugdopleiding. Bah

21 februari 2017 om 12:40

Ja of je verkoopt je jeugdspeler aan Bayer München én lacht Guardiola uit omdat hij 25mil betaald voor deze bankzitter...

Thiago zou de verlossing zijn van dit hopeloze Barcelona en mag heel het bestuur ontslaan

Alves is dichterbij betrokken bij zulke zaken. Als hij bepaalde ziet mag of kan hij er wat van zeggen. En de manier hoe Barcelona nu aan het presteren is, bepaalde contracten waarmee ze zolang wachten om te verlengen (in hun voordeel), getuigt niet van barmhartigheid tegenover de spelers.
Wanneer zijn er weer verkiezingen bij Barca?

Barcelona is nu een kille club, geen La Familia, het is nu zelfs geen team meer. Mede dankzij Enrique is er geen plan het lijkt alsof hij zegt zoek het uit jullie zijn goed genoeg. Sampaoli is jullie verlosser, de ijsberende driftkikker in Sevilla laat Sevilla goed spelen met pressie wat Barcelona aanstaat. De pijnlijke conclusie is dat als Messi en Suarez niet meedoen Barcelona een subtopper is, en ja zo is het wel want wie moeten ze dan vervangen Paco en Rafinha? Die zijn niet goed genoeg, Gomes is niet goed genoeg en zo kan ik wel even doorgaan wie tekort schieten. Door het bestuur is Barcelona afgegleden en zien ze geen uitweg meer. Het tijdperk tiki-taka is weg, dood, voorbij. Nu gaat Barcelona het tijdperk in waar het niet vanzelf gaat en dat anderen sterker zijn. Sommigen zeggen dat Grimaldo, Munir etc de redding zijn maar alsjeblieft zeg serieus? Natuurlijk zijn dat niet de oplossingen de oplossing was dat er goed ingekocht zou worden bijvoorbeeld : Thiago zou Iniesta moeten opvolgen maar ja die is verkocht. Kijk naar Real, ze hebben Kovacic, James, en Isco op de bank ze hebben geweldig ingekocht in tegenstelling van Barcelona. Ze hebben Denis en Arda, dan weet je het wel. Het bestuur en de trainer moeten op de schop.

20 februari 2017 om 16:08

Helemaal eens! Ben echt benieuwd hoe ze uit dit dal klimmen, nieuwe trainer voor volgend seizoen lijkt mij een must, ze doen er verstandig aan om iemand met karakter te nemen, ook qua aankoop beleid mag er wel iets wijzigen, als ze verstandig zijn tasten ze diep in de buidel voor o.a. Dybala..

20 februari 2017 om 16:17

Inderdaad. Ik heb ook eerder laten weten dat Barca zijn aankoopbeleid de laatste jaren echt dramatisch is geweest met spelers als Arda, Rakitic, Aleix Vidal, Denis Suarez of Andre Gomez..... Dat met toevoegingen als Sergi Roberto, Rafinha etc... laat zien dat Barca niet goed bezig is. Haal de voorhoede weg en het is inderdaad een subtopper. Want ook Masscerano en Iniesta zijn op hun retour, hoewel een fitte Iniesta nog altijd een lust voor het oog is.
Thiago had overigens de opvolger van Xavi moeten worden maar die hebben ze verkocht voor 25 miljoen.... Goed beleid...

21 februari 2017 om 13:25

Dit doet mij als Barca fan toch pijn om te lezen, helemaal omdat het gewoon 100% waar is. Te veel afhankelijkheid van MSN de laatste jaren..vertrek van Xavi nooit goed opgevangen(voor zo ver dat kan). Zelfde gaat gebeuren met iniesta nu..

Ik zie het somber in de komende tijd, mocht het zo door gaan.

21 februari 2017 om 15:06

Als Denis net zoveel kansen zou krijgen als Gomes, zou het een hele goede speler zijn. Maar De Grote Filosoof heeft zn lievelingetjes en dus speelt hij met clowns

Alves vertelt niks nieuw, dit weten we al langer.
Dit bestuur is meer bezig geweest met het kapot maken van wat Laporta en Crujff hebben opgericht, dan met het besturen van de club.
Ze hebben geen ide van wat ze doen.
Ze hebben de verkiezingen gewonnen door de gewonnen treble, wat niet hun verdienste was.
Met dit bestuur is er niks anders dan onrust geweest rond te club, en ook een heel slecht sportief beleid, veel te veel miskopen gedaan.

ik roep het al zo lang het is gewoon tijd voor een aantal fikse veranderingen bij de club Lucho verdiend een waardig afscheid maar dan moet hij toch echt z'n spullen pakken verder zoals Alves al aangeeft moet dit waardeloze bestuur woorden vervangen door een bestuur die weet was ze doen en respect hebben voor La Masia ik zie zoveel liever Munir , Samper of Alena doorgroeien dan miskopen als Gomes en Alcacer hopelijk verandert dit heel erg snel

Dit Barca doet pijn aan me ogen het is niet meer wat het geweest is. We leunen op MSN en dan vooral op de doelpunten van Messi en Suarez en de acties van Neymar. S. Roberto komt te kort voor de RB positie. Pique heeft al maanden zijn vorm niet meer terwijl hij er voor Umtiti moet zijn. Helaas krijgt Mascherano het vertrouwen ook niet net als Raki die door Gomez op de bank zit. Alsjeblieft Gomez is gewoon middelmaat hoort niet bij Barca thuis brengt niks is traag het is gewoon niks. Busi en iniesta zijn ook veel minder dit jaar. Maar dit komt puur door het systeem wat ze nu spelen. de ruimtes zijn mega groot en onmogelijk te belopen voor de middenvelders. Rafinhia is ook niet meer wat het geweest is en we weten nu inmiddels wel dat Arda niet op het middenveld moet staan. Over Paco wil ik helemaal niet praten. Kortom we halen Gomez en Paco terwijl we een goeie RB hadden kunnen halen en wat jeugd naar voren hadden kunnen brengen. Want ik zeg jullie ik sta liever 3e met een selectie aangevuld met jeugdspelers dan deze dure Troep. Lucho moet opstappen heeft geen plan A geen plan B en over C en D hoeven we helemaal niet te praten.

Gisteren liet Messi zien dat hij het zat was de beste man juichde niet eens en dit doet mij denken aan het jaar waar we ook niets wonnen het plezier bij messi busi en iniesta was weg. het beleid klopt van geen kanten we verkopen Sanchez Pedro Thiago Fabregas Alves onze vaste 12e man Adriano en halen er letterlijk niets voor terug. Geven Neymar een salaris die onacceptabel is en om het goed te maken moeten we terecht Suarez z'n contract ook opvoeren. en ondertussen zitten we nu te stoeien met Messi de enige speler die het Echt Verdiend. Grootverdieners moeten gewoon de volgende spelers zijn Messi , Busi , Iniesta , Pique , Alba, mascherano en Suarez verder moet iedereen gewoon tevreden zijn. Dit bestuur moet vandaag nog oprotten met Lucho en heel de technische staf Gomez en Paco mogen van mijn part ook meteen vertrekken. Ik ben er klaar mee dit kan gewoon niet meer verder doorgaan.

We zijn toe aan een frisse positieve wind.

Sampaoli moet gehaald worden net als hun technische directeur Monchi en middenvelder N'zonzi. en laat deze trainer samen met Monchi zoeken naar goeie sterke krachten die hard werken en het verschil voor deze club kunnen maken. breng Spirit terug in dit team want het vuurtje is duidelijk uitgeblust en de toppers werken niet meer voor deze trainer met zijn gekke fratsen.

Ach ja, dat krijg je als je continu Messi een salarisverhoging geeft omdat je zijn ego niet onder controle kan houden.

20 februari 2017 om 19:59

Bedoel je wrm Neymar en Suarez zo'n reuze salaris krijgen. Die verdienen 25m per jaat ofzo. Dat is toch echt dom van het bestuur om zoveel aan hen te geven. De enige die daar recht op heeft is Messi.

20 februari 2017 om 21:08

Nee, ik zei Messi, dus ik bedoel toch echt Messi.

Al is het ook dom om Suarez en Neymar in eerste instantie een hoger salaris te geven dan Messi, puur omdat je dan weet wat komen gaat. Maar dat soort dingen zorgt er wel voor dat Barcelona, wiens budget toch niet onbeperkt is, niet in staat is om wat kwaliteit in de breedte toe te voegen.

21 februari 2017 om 11:07

Ronaldo verdiend ook genoeg samen met Bale en S ramos dan noem ik er precies 3 op. Messi verdiend het die man draagt barca eigenhandig maar om Neymar een verhoging te geven is absurd die man is al maanden uit vorm moet weer voor de rechter verschijnen in deze heeft barca de plank volledig misgeslagen. drama bestuur dit

Tja het was elke maand weer huilen met de pet op als het salaris werd gestort, snap heel goed dat je van die fooi niet vrolijk werd. Hoe vaak heeft hij niet met zijn gezin bij de voedselbank moeten aankloppen? Mijn hemel wat een gezeik van een overbetaalde verwende voetjeballer.

25 November 2012: Elf spelers uit La Masia op het veld - 4 seizoenen later - we zijn dan 19.02.2017 staan er 10 spelers zonder de Spaanse nationaliteit op het veld (en de enige Spanjaard die wel in de basis staat is RB Sergi Roberto die samen met Messi (arg) en Rafinha (bra) nog de enigen van deze basiself zijn die nog uit La Masia kwamen).. Knap van Sergi dat hij zich blijft opofferen voor het team maar hij weet zelf ook dat hij geen RB is - vraag me af wanneer het bestuur en Lucho het gaan weten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren