Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer nog boos na afloop: 'Daarmee kun je een carrière verwoesten'

Laatste update:

Ajax liet woensdagavond op bezoek bij Rapid Wien na de derde voorronde van de Champions League in het slot te gooien. De ploeg van Frank de Boer verspeelde tegen tien man van de Oostenrijkers een 0-2 voorsprong en moest genoegen nemen met een remise: 2-2. Dinsdag staat in Amsterdam de return om 20.15 uur op het programma.

"Als je halverwege met 0-2 voor staat en tegen tien man speelt, dan moet je met 1-4 winnen", vertelde De Boer na afloop, in gesprek met SBS6. "De 2-2 is geen slechte uitgangspositie, maar we hadden al met twee benen in de volgende ronde moeten staan. We kregen genoeg mogelijkheden om verder uit te lopen."

De Boer kon nog boos worden om de verschrikkelijke charge van Stefan Schwab, die voor een vliegende tackle met twee benen op Jairo Riedewald een rode kaart kreeg. "Die overtreding was schandalig. Daarmee kan je een carrière verwoesten. Wat mij betreft is dat acht duels schorsing."

SCHANDALIG!

Posted by voetbalzone on woensdag 29 juli 2015

Ajax had tegen elf man wel gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Puur op instelling dat je dit uit handen geeft.

Mag de technische staf zich heel erg aantrekken en de spelers zijn er ook debet aan. Na rust opeens zo dramatisch spelen is gewoon puur mentaliteit en de verkeerde wedstrijdinstelling.

30 juli 2015 om 00:46

Over instelling gesproken. Er moet wat arrogants in bij die Ajacieden. Ze zijn veel te lief.
Nu klinkt misschien nogal hard, maar als we het over carriere verpesten hebben, wil ik t wel even over Kishna hebben. FdB had van deze jongen een verschrikkelijke goede voetballer kunnen maken, maar hij had een andere instelling die Frank niet wilde zien. Terwijl deze instelling juist hetgeen is wat Ajax mist! Ajax loopt miljoenen mis, door het verloren talent. Ajax heeft nog meer lieverdjes, en Kishna speelt over 4 jaar bij Dnpr Dinpodjdj uit Oekraine.

Die ene instelling, dat arrogante, dat is juist wat Ajax moet hebben! Dat is de mentaliteit waar jij het over hebt. Nu probeert Jasper deze instelling te hebben, maar dat heeft hij niet. Dan krijg je van die nare trekjes.

Buiten dat, heeft FdB gelijk, schandalige overtreding. Het deed gewoon pijn bij mijzelf toen ik het zag. Bah. 2-2 redelijke uitgangspositie. Behalve als je bedenkt dat het 0-2 stond..

30 juli 2015 om 01:40

De arrogantie die Kisha bezit is niet hetzelfde als de arrogantie die de Ajacieden missen. Kishna heeft niet de persoonlijkheid om in een dergelijke situatie juist op te staan en dubbel zo hard te werken om het duel niet te laten glippen. Sterker nog, Kishna is altijd juist iemand geweest die op zulke momenten het te mooi wilt gaan doen en juist de domme momenten van balverlies creëert wat Ajax vandaag heeft opgebroken en degene die dan bovendien niet goed genoeg mee terug verdedigt.

Wat betreft de carriëre van Kishna, hijzelf en zijn "fantastische" zaakwaarnemer zijn degenen die hem nu bij Ajax weghalen, het is niet dat Ajax hem door heel Europa aan staat te bieden. Van Ajax had hij (nog) niet weg gemoeten. Ze hadden hem juist komend seizoen willen zien vlammen in de Arena, maar hij durft zelf die uitdaging niet aan. Hij heeft het afgelopen seizoen gewoon heel wisselvallig gepresteerd. De ene wedstrijd top en daarna weer vijf baggerwedstrijden. Vind je het gek dat je met de concurrentie van een topclub dan niet een heel seizoen standaard een basisplek krijgt? Dat hij vervolgens niet met een plekje op de bank om kan gaan ligt aan hem. Dus ik weet wel wie er verantwoordelijk is voor zijn eventueel verpestte carriëre, en het is niet Frank de Boer of iemand anders binnen Ajax.

30 juli 2015 om 11:43

Daar ben ik het niet mee eens. Kishna die was op de verkeerde manier arrogant. Hij was veel te laks en liep soms ook geen meter. Hij had zeker goede acties, maar zijn arrogantie is niet de arrogantie die Ajax moet na streven.

Afschuwelijke overtreding! Dat je er zo in kan gaan

Dat is toch wel vreemd. Het valt mij wel vaker op dat ploegen meer moeite hebben om tegen 10 te spelen. Ze krijgen dan opeens meer ruimte en hebben dan vaak moeite om dat te benutten. En de tegenstander die heeft 10 man die 110% geven. Hier heb ik het wel over rode kaarten in de tweede helft. Als het in de 1e helft al gebeurd dan merk je de vermoeidheid wel verder in de wedstrijd.

30 juli 2015 om 11:45

Toen Rapid die rode kaart kreeg toen moest Ajax eroverheen denderen, maar dat deden ze niet. Omdat ze dachten dat ze er al waren wilden ze het leuk uitspelen. Ik irriteerde me ook echt aan Gudelj, die gozer speelde geen bal vooruit. Het leek Blind wel...

Overigens stond Dijks ook ontiegelijk vaak vrij aan die linkerkant, maar elke keer werd die bal weer naar de rechterkant gespeeld, naar Sinkgraven.

30 juli 2015 om 14:32

Omdat Dijks in balbezit is wat Boilesen verdedigend is. Dijks is echt een drama aan de bal.

30 juli 2015 om 18:49

@larseloetsie dat had Gudelj bij Az ook al!

Wat een idioot welke idioot zet zo een tackle in en probeert het dan nog goed te praten bij de scheids

De Boer was vrij realistisch in zijn analyse na afloop. Na de rode kaart ging het tempo zwaar omlaag. Ze hadden het tempo moeten opvoeren en vol voor de 1-3 moeten gaan. De 2-2 hebben ze over zichzelf afgeroepen. De overtreding op Riedewald is één van de schandaligste die ik sinds tijden heb gezien. Volgende week hopen dat het goed afloopt..

Wat betreft die poll. Ook toen er nog 11 man op het veld stonden stopte Ajax al met voetballen. Er werd ineens weer traag gespeeld zoals het afgelopen seizoen. Dus nee, ik denk niet dat het lag aan het feit dat ze tegen 10 man kwamen te spelen

Bij het lezen van de titel dacht ik dat hij het had over die pass van Veltman. 'op die manier verpest je iemand zijn trainerscarrière'.

Duidelijk gevalletje waar JC vaak voor waarschuwt. Na een rode kaart denken 10 man - we moeten een stapje extra doen. en de 11 denken - we kunnen een stapje minder doen. Doodzonde en niet te genezen.

30 juli 2015 om 00:12

Zie je wel vaker

30 juli 2015 om 09:57

Klopt, daarom zeg ik er bij niet te genezen. Je kan er aan denken en op hameren maar op het moment dat zoiets gebeurt zijn er 11 koppies die allemaal reageren op een incident. Dat is bijna niet te managen.

30 juli 2015 om 00:15

Achteraf is het makkelijk, maar frank had beter Heitinga met een opdracht het veld in kunnen sturen na die rode kaart. Die heeft dat wel eens eerder meegemaakt, ook een leermomenrje voor Frank denk ik.

30 juli 2015 om 08:23

Heb de wedstrijd niet gezien, maar wel de reacties hier gelezen. Speelde Veltman een slechte wedstrijd, dan bedoel ik voor het geven van die slecht pass? Wanneer hij redelijk speelde is het toch gewoon logisch dat FdB hem liet staan? Achteraf is het altijd makkelijk een koe in de kont te kijken... nogmaals heb de wedstrijd niet gezien, wanneer Veltman drama had FdB uiteraard wel moeten wisselen.

30 juli 2015 om 09:09

Haha bedankt voor je mening. Volgende keer gewoon wedstrijdje kijken, lijkt mij handig

Typisch een Nederlandse club door niet de overwinning over de streep te trekken maar het weer te verspelen

29 juli 2015 om 23:46

Klopt. Wanneer is er een discipline waardoor je doorgaat tot en met 0-4. Nu gaat het weer nog heel spannend worden in de Arena.

Ongelofelijk; straks een jaar geen CL omdat je het tegen 10 man zo slecht uitspeelt... Rapid heeft nu nog redelijke kans om met een uitoverwinning door te gaan... had echt nooit mogen gebeuren...

Begrijpelijke reactie van De Boer,alhoewel ik eigenlijk verwacht had dat hij voornamelijk boos zou zijn op Veltman die op kinderlijke wijze de winst weggaf tegen tien man. Ik vind dat je op dit niveau een individuele speler niet altijd in bescherming hoeft te nemen. Natuurlijk heeft het hele team gefaald in het veilig stellen van de overwinning maar dat een speler zo ongeconcentreerd de bal verspeeld terwijl er zo goed als geen druk op hem stond is echt bizar

Begrijpelijke reactie van De Boer,alhoewel ik eigenlijk verwacht had dat hij voornamelijk boos zou zijn op Veltman die op kinderlijke wijze de winst weggaf tegen tien man. Ik vind dat je op dit niveau een individuele speler niet altijd in bescherming hoeft te nemen. Natuurlijk heeft het hele team gefaald in het veilig stellen van de overwinning maar dat een speler zo ongeconcentreerd de bal verspeeld terwijl er zo goed als geen druk op hem stond is echt bizar

29 juli 2015 om 23:57

Helemaal met je eens. Veltman verdient een uitbrander van De Boer en ik hoop dan ook dat hij hem geeft.

30 juli 2015 om 00:02

een uitbrander helpt niet want het zit in zijn spel opgesloten alles heel nonchalant oplossen

Dankjewel meneer Veltman! Wat een rare inspeel paas was dat!?

Ook tegen 11 man hadden ze niet gewonnen. Het is toch ongelooflijk dat een speler als Veltman continu de voorkeur krijgt. Nu heb je een Heitinga in huis gehaald blijf je hem nog steeds opstellen. Veltman is een leuke speler voor Zwolle of Heerenveen maar zeker niet voor een Ajax. Wat ziet FdB niet wat wij wel zien?!?! Net als mt Boilessen...

30 juli 2015 om 09:29

Nog steeds, 1ste officele wedstrijd van het seizoen....

Nou nou nou. Typisch Ajax weer dit. Het had bij rust al 0-4 moeten staan. En dan speel je gelijk. Zonde.

Hij mag blij zijn met z'n twee benen.
Dat ze niet allebei in de volgende ronde staan moet hij maar even voor lief nemen.

Weer een ouderwets Ajax gezien. Bij 2-0 stoppen ze met voetballen en denken ze dat de wedstrijd in de pocket hebben.. Zucht! wanneer leren ze nou eens???

Het cijferoverzicht voor de spelers geeft toch wel weer aan hoe bedenkelijk deze is.

Krijgt Veltman werkelijk een lager cijfer dan Stefan Schwab?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren