Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: 'Nee, ik denk niet aan Boilesen, hij heeft zijn kans gehad'

Laatste update:

Het is nog onduidelijk wie er zondag in De Kuip bij Ajax als linksback zal spelen tegen Feyenoord. Mitchell Dijks miste de afgelopen twee wedstrijden door een liesblessure, maar vrijdag trainde hij weer voluit mee. Frank de Boer beslist zaterdag tijdens de laatste training of hij Dijks mee zal nemen naar Rotterdam: “Het ziet er goed uit, maar we moeten wel oppassen”, zei de coach.

/

Mocht Dijks niet in actie kunnen komen, dan zal Jaïro Riedewald waarschijnlijk weer als linksback spelen. Nicolai Boilesen hoeft in ieder geval niet te hopen op een nieuwe kans: de Deen was vorig seizoen nog basisspeler bij Ajax, maar komt nu niet meer in de plannen van De Boer voor. “Nee, ik denk niet meer aan Boilesen”, zei De Boer op de persconferentie van vrijdag. “Die heeft zijn kans gehad.”

Ajax hoopte de 23-jarige Boilesen in de afgelopen transferperiode te kunnen verkopen, maar vond geen club voor de Deen, die over een aflopend contract beschikt. Over een kleine twee maanden gaat de transfermarkt weer open en is er een nieuwe kans voor Ajax.

Frank de Boer zou Nicolai Boilesen een nieuwe kans moeten geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me eigenlijk af of Boilesen uberhaupt ergens meetraint / meespeelt bij ajax op dit moment? Weet iemand dat? of zit hij gewoon thuis geld te verdienen

6 november 2015 om 17:18

Er is geen een speler die gewoon thuis zit. Al is het alleen voor de verkoop dat hij mee doet met trainingen. Je wilt toch een fitte speler kunnen aanbieden aan de clubs.

Ook een beetje hard als je werkgever je zo kapot maakt, alleen maar omdat je niet van het juiste niveau bent.

6 november 2015 om 14:44

Het ging niet om zijn niveau maar om zijn houding naar de club toe met betrekking tot een contractverlening.

6 november 2015 om 14:55

Als het alleen om zijn niveau ging mocht Viergever ook niet meetrainen..

6 november 2015 om 16:31

Als je niet van het juiste niveau bent is dat een uitstekende reden om iemand niet meer op te stellen. Ik kan geen betere reden bedenken.

In het geval van Boilesen komt er daarnaast nog dat contract-gedoe bij. Dat heeft hij helemaal in zijn eentje verpest, en is hij helemaal zelf verantwoordelijk voor. Nou vooruit, hij en zijn vader.

Kortom: hier gebeurt niks raars. Hij tikt nog een tijdje een prachtig salaris af, en dan kan hij als free-agent een nieuwe club gaan zoeken. Er zijn mensen die het slechter hebben.

6 november 2015 om 16:39

Dat is topsport he. Met het salaris dat Boilessen krijgt, mag iedere werkgever mij ''kapot'' maken.

6 november 2015 om 17:03

Is topsport, als jij op je werkt niet functioneert wordt je ook eruit gegooid

Heel goed Frank! We hebben niets aan Nicolai aangezien hij toch niet bijtekent. Gewoon Van der Hoorn in het centrum en Riedewald als linksback. Bizar dat die gast zo ongelooflijk slecht speelde, blessure gevoelig is en toch niet bij wenste tekenen voor het salaris dat Ajax hem aanbood.

Nu er geen enkele club hem kwam oppikken vraag ik me af of hij niet bij zichzelf denkt "goh ben ik dan toch niet zo goed?"

Natuurlijk het talent was er overduidelijk maar door zijn blessures is hij niet betrouwbaar en moet hij telkens weer in het spel komen waarna hij weer geblesseerd raakt. Daar zit geen club op te wachten.

Verdient bijna een miljoen.. En doet er niets voor. Zelfde als heitinga. Flink cashen maar geen minuten maken/ amper minuten maken.. Zonde Ajax is weg gegooid geld! Van al die beetjes had je toch weer extra geld voor een goeie spits!

6 november 2015 om 15:18

In het geval van Heitinga is dat geheel te wijten aan Ajax zelf, vind ik slecht vergelijkbaar. Boilesen is gewoon een eerste klas prutser die bij de top 15 in nederland nog niet eens in de basis hoort te staan.

6 november 2015 om 15:32

Als boilesen een 100 procent prutser is die zo veel verdient, dan is dat toch ook Ajax zijn 'schuld'?

6 november 2015 om 15:35

Nee want die jongen was een groot talent en heeft toen alles weggegooid om een nutteloze speelstijl te beheersen

6 november 2015 om 16:10

Ajax zag het in hem zitten en gaf een mooi contract en Boilesen gaf daar alleen maar waardeloze wedstrijden voor terug. Ajax gaf hem nog steeds het vertrouwen en hij werd zelfs aanvoerder, hij speelde nog steeds bedroevend en dacht vervolgens wel eens even een toptransfer te maken en heeft naar verluid een aantal clubs afgewezen. De eindstand is nu dat Ajax door de allures van Boilesen geen cent aan hem verdient terwijl ze hem altijd hebben gesteund.

Verstandige keuze. Hoop nu alleen dat niet viergever speelt die is net zo dramatisch

Frank de Boer voelt zich in de hemd gezet en dat is volkomen gelijk. Boilissen speelde niet goed maar bleef wel het vertrouwen genieten, werd zelfs aanvoerder gemaakt om te laten zien dat ze met hem door wilde gaan. Dan komt het moment om je trainer en de club te bedanken en bij te tekenen maar dan doet ie net alsof hij naar Barcelona kan gaan en tekent heel stoer niet bij. Ondertussen weten we allemaal wat er dan met je gebeurt bij het huidige Ajax, dan mag je lekker plaats gaan nemen op de tribune. Zelfs als alle links backs niet inzetbaar zouden zijn wordt ie nog niet opgeroepen, dan zetten ze nog liever een centrumspits daar neer!
Ik zeg prima, lekker uit zijn contract laten lopen en lachen als je hoort dat ie ergens op het tweede niveau de draad weer mag oppakken.

Het zegt veel wanneer zelfs Frank de Boer zo duidelijk Boilesen laat vallen. Die jongen heeft werkelijk alle kansen gekregen van de trainer. Hij is belangrijk gemaakt en mocht blijven staan ondanks belabberd spel. Hiervoor heeft de de Boer bakken kritiek gekregen. Wanneer je dan als speler laat zijn werkelijk geen enkel realiteitsbesef te hebben is dit een logisch vervolg.
Dijks speelt sowieso veel beter dan Boilesen de afgelopen 2 jaar.

Zolang Boilesen niet heel duidelijk berouw toont en tegen een reëel salaris zijn contract verlengt doet Ajax er goed aan om hem lekker bij de reserves te laten ballen.

6 november 2015 om 15:08

Ik snap het niet hoor, je moet gewoon met je beste 11 opstellen dat boilesen niet wil verlengen oke, maar hij heeft toch nog een contract dit is wel topvoetbal je moet gewoon je beste 11 opstellen punt. En dat is nu Jairo centraal en boilesen links. Ik vind het zo zwak van De Boer soort van baas willen spelen. Op de werkvloer ben je ook niet met iedereen de beste vrienden alleen moet je wel het beste eruit halen met ze alle als team

6 november 2015 om 15:15

Als je de beste 11 (ervan uitgaand dat Dijks geblesseerd is) op stelt dan hoort Boilesen daar nog steeds niet bij hoor Die jongen is echt zwaar waardeloos geworden na zijn blessures.

6 november 2015 om 16:34

Ik ben het met je eens dat je de beste 11 op moet stellen. Maar ik denk dat Boilesen daar gewoon niet meer bij hoort.

Hij is uit de selectie gevallen door de combinatie van gebrek aan niveau en gedoe rond zijn contract. Sindsdien heeft hij alleen in het tweede gespeeld. Daar is hij echt niet beter van geworden. Ik snap dus goed dat hij ook nu nog niet opgesteld wordt. Al krijg je van De Boer de indruk dat er ook andere redenen meespelen.

6 november 2015 om 16:36

Dan snap je het denk ik niet inderdaad. Een team managen is meer dan alleen je beste poppetjes ergens neer zetten. Bovendien is Boilesen helemaal niet gezegd het best poppetje. Die speelde afgelopen jaar toen hij wekelijks mee mocht doen al dramatisch. Laat staan nu zonder wedstrijdritme.

Lekker later gaan. Viergever op links of liever Riedewald en dan van der Hoorn en Veltman centraal voor zondag. Viergever vind ik centraal niet overtuigend genoeg, terwijl Veltman en Riedewald het dit seizoen verdedigend prima doen samen.

6 november 2015 om 16:54

Dat werkt mischien op fifa, maar in het echte leven gaat het wel om meer dan ''je beste 11 opstellen'' (al zou hij daar niet eens meer bijhoren) het gaat om gedrag, vorm, acceptatie en nog veel meer, daarnaast is het ''op de werkvloer'' iets anders werken dan in een voetbalveld denk je niet?? ik hoef op mijn werk echt geen chemie te hebben met alle werknemers hoor, als jij je als speler niet lekker voelt naast een teamgenoot dan kun je niet snel het beste spel laten zien, en als je dat wel kon dat speelde je niet bij ajax, verder geef je ook nog een signaal af aan de buitenwereld en als je zo een jongen gewoon in de basis zet ben je als trainer/club totaal niet meer serieus te nemen.

6 november 2015 om 15:09

Gewoon je beste 11 opstellen*

Lol daar heb ik gister niet eens aan gedacht aan Boilesen bij de opstelling van Ajax met wel of geen Viergever. Boilesen mag van mij ook opzouten. Zoek t maar uit.

En terecht. Boilesen heeft meer dan genoeg kansen gehad. Was constant geblesseerd maar toch bleef De Boer en de technische staf vertrouwen in hem houden. Vervolgens speelt hij voor een langere tijd, niet geweldig, en denkt meneer meteen dat hij in aanmerking komt voor een top-salaris. In plaats van Ajax dankbaar te zijn dat ze hem niet eerder hebben laten vallen, mag hij nu ergens een middelmatig clubje gaan zoeken.

Verder niet meer met Viergever beginnen, speelde gisteren dramatisch. Gewoon Van der Hoorn samen met Veltman. Speelde vorige keer ook goed tegen Feyenoord.

Riedewald op de back en van der Hoorn centraal. Speelde sterk in het bekerduel met Feyenoord.

Ik zeg Riedewald op LB en Heitinga centraal samen met Veltman. Helaas geen Heitinga - Vd Hoorn als combi.. deze vlieger gaat helaas niet op met De Boer als trainer. Overgens na gister ben ik pas echt geschrokken van het niveau wat Ajax op de mat legt. Dit is gewoon niet om aan te gluren. Tegenwoordig kan je geen top elftal meer opleiden.. ik denk dat ajax zich kapot moet schamen. Plus de keuzes van de trainer snap ik geen bal van. Als je kijkt naar PSV die kopen altijd spelers en die schrijf ik nu een stuk hoger aan als ajax. Klakkeloos spelers kopen heeft geen zin maar komop dit elftal.. had nooit met 2-0 van wolfsburg gewonnen..

Wat een kapitaalvernietiging. Hier zal de penningmeester niet blij mee zijn. In de winter zal hij niets meer opleveren als hij geen seconde meer speelt tot die tijd.

Hij moet t wel flink verknalt hebben, anders zou de trainer niet zo onder de gordel uithalen

In ieder geval is Boilesen al een tijdje niet meer geblesseerd geraakt!

6 november 2015 om 21:04

Haha glas is altijd half vol

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren