Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer laakt instelling van spelers: ‘Tactiek heeft dan geen zin meer’

Laatste update:

Internazionale verloor donderdagavond met 3-1 van Sparta Praag en heeft nu voor het eerst sinds 1961 vier nederlagen op rij geleden in Europees verband. Frank de Boer was na afloop dan ook ontevreden en laakte de instelling van zijn spelers.

/

“Als je met de verkeerde mentaliteit begint, dan kun je het wel over tactieken hebben, maar het begint bij het hebben van de juiste mentaliteit. Het tweede doelpunt was een cadeautje, het is gewoon ongelooflijk dat je zo’n treffer weggeeft. In de tweede helft speelden we iets beter, maar na de rode kaart werd het alleen maar moeilijker en na de 3-1 was het gedaan”, aldus De Boer voor de camera van Sky Italia.

Internazionale speelt komende zondag tegen AS Roma en De Boer zei dat er dan weer een paar andere spelers op het veld zullen staan. “Wie er ook speelt, je moet de juiste spirit hebben.” Felipe Melo sloot zich bij de woorden van de Nederlander aan: “We moeten beseffen dat de Europa League niet makkelijk is. We moeten ieder duel benaderen als een derby, maar dat hebben we tot dusver niet gedaan.”

Heeft Frank de Boer als trainer gefaald vanavond?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben heel erg benieuwd hoe Frank de Boer het elftal van Inter naar zijn hand gaat zetten.
Ik ben tevens erg benieuwd naar de verklaringen van Frank de Boer voor het spel van zijn team, de komende tijd.

30 september 2016 om 00:55

De boer speelt gewoon met een compleet bteam.

Na twee maanden ofzo je team affakkelen, valt me een beetje tegen

Ik hou niet van trainers die de schuld bij de spelers leggen, een coach is altijd verantwoordelijk, naast de tactiek moet hij hun ook kunnen motiveren en invloed op instelling kunnen hebben.

29 september 2016 om 23:20

Ach het is geen geheim dat daar een zootje uitgerangeerde broodvoetballers speelt, begrijpelijke opmerking van Frank dus.

30 september 2016 om 06:54

Precies wat jij zegt!

30 september 2016 om 11:45

Helemaal gelijk heb je, gewoon verkopen en spelers halen die echt willen spelen want wat ik gister zag kon echt niet... Niemand zat op te letten.

30 september 2016 om 11:45

Hoe? Deze spelers die Inter heeft zijn gewoon geen inter niveau, 30+ jarige spelers die alleen spelen omdat ze het moeten en niet omdat ze het willen, Ik hoop echt dat de Boer gewoon al die bagger spelers verkoopt en beter spelers haalt die echt voor Inter willen spelen.

Sparta Praha uit is ook gewoon lastig. Daar hebben Europese subtoppers het gewoon lastig.

29 september 2016 om 23:34

Misschien is het wel gewoon de afspraak om europees niet per se te willen presteren en zich richten op de competitie. Ookal moet je van apoel beer nog wat en sparta praag gwn kunnen winnen.

Dit moet je zeggen net voor een transfer periode waarin geld gaat rollen, niet aan het begin van het seizoen. Haal jaapie even terug voor wat les

De boer valt nu door de mand met Ajax kampioen geworden door dat andere clubs het lieten liggen ook vorig jaar niet kunnen winnen tegen de graafschap en twee keer verliezen van Pec als het er om ging

30 september 2016 om 00:57

?

Hij doet het in de competitie uitstekend, won van juve. En stelt in de europa league een compleet b team op, daar ligt duidelijk niet de focus. Als jij de boer door de mand ziet vallen is dat omdat je het wilt zien

30 september 2016 om 01:06

Lol daar is ie weer ''omdat anderen het lieten liggen." Ja, als Ajax , Psv en Feyenoord allemaal 34 wedstrijden winnen kan er ook geen kampioen zijn toch, dus moeten er 2 punten laten liggen. Echt zo'n raar argument is dat

30 september 2016 om 09:55

Ajax is vorig jaar tweede geworden puur en alleen dankzij de boer. Slechte selectie was dat maar toch tot het einde doorgaan. Maarja als jij op drie wedstrijden baseert dat iemand gefaald heeft dan weet ik al dat jij er geen verstand van hebt.

Bij De Boer ligt het bij verlies altijd aan de spelers en bij winst aan de geweldige tactiek

Misschien moet hij eens in de spiegel kijken of hij de spelers wel op de juiste manier prikkelt - die stoerdoenerij ter comoufage van al zijn tekortkomingen ken ik nu wel

Voetballers zijn toch geen getrainde apen? Hoezo is het de taak van de coach om spelers te motiveren? Jullie kijken teveel Amerikaanse 'feelgood' sport films.
Zoals die spelers daar gisteren op het veld stonden kan geen enkele coach het goed doen en heb je niks aan tactiek.

30 september 2016 om 14:13

Er zijn genoeg coaches die dat kunnen. Frank is gewoon niet zo'n coach.

1 oktober 2016 om 13:56

Maar mijn vraag is dan, is het de schuld van De Boer dat die spelers daar zo ongemotiveerd en slap op het veld staan?

Frank de Boer en Europa League.. een ongelukkig huwelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren