Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer krijgt voor recordbedrag beschikking over ‘Rey del Fútbol de América’

Laatste update:

Gonzalo Martínez vervolgt zijn loopbaan bij Atlanta United, zo maakt de club van Frank de Boer via de officiële kanalen bekend. De 25-jarige aanvallende middenvelder wordt overgenomen van River Plate, met wie hij onlangs beslag wist te leggen op de Copa Libertadores. De regerend kampioen van de Major League Soccer (MLS) maakt naar verluidt een bedrag van 13,2 miljoen euro over naar de Argentijnse topclub.

“Zijn kwaliteiten passen goed bij onze speelstijl en we verwachten dat hij zich snel zal aanpassen aan de MLS”, laat Carlos Bocanegra, technisch directeur en vice-president van Atlanta United, weten op de website van de Amerikaanse club. Met een bedrag van 13,2 miljoen is Martínez de duurste aankoop in de geschiedenis van Atlanta United, dat de afgelopen jaren verschillende spelers weghaalde uit de Argentijnse competitie.

‘Veel van zijn spelers bij Ajax maakten overstap naar een topcompetitie’

Voetbalzone schreef onlangs een achtergrondverhaal over Atlanta United.Lees artikel

Martínez werd al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar de club van De Boer. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller kende met River Plate een uitermate succesvol seizoen, met de winst van de Copa Libertadores. Martínez werd in december door journalisten verkozen tot de beste speler van de Argentijnse competitie, terwijl hij tevens beslag legde op de Rey del Fútbol de América, de prijs voor beste speler van Zuid-Amerika.

“Ik ben heel blij om in de MLS en bij Atlanta United te gaan spelen. De club heeft heel veel vertrouwen getoond en ik kijk er naar uit om met De Boer te gaan samenwerken. Ik wil geschiedenis gaan schrijven met deze club”, laat Martínez weten. River Plate nam hem in januari 2015 over van Club Atlético Huracán. Martínez maakte in september zijn debuut voor de Argentijnse nationale ploeg, voor wie hij tot dusver twee interlands speelde.

Goede aanwinst voor Atlanta United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische aankoop van Frank de Boer, was al een langere tijd verbaasd dat deze speler niet eens weg ging bij River Plate. Weet niet of Atlanta voor hem de beste stap is maar een mooi salaris gaat hij in ieder geval wel krijgen.

Prima gescout van Atlanta.
Die jongen zal niet tegenvallen. Goeie speler.
Zal commercieel ook goed gaan liggen.

Frank de Boer gaat echt voetballen met Atlanta. Als je met pannenkoeken als Bazoer, Gudelj en Anita 4 x kampioen van Nederland bent geworden. Dan weet je wel wat coachen is. Alleen zijn communicatie zal zijn zwakke punt blijven. Ik hoop dat we weer goede dingen krijgen te zien van frank.

24 januari 2019 om 18:05

Bazoer in zijn debuutjaar en Anita waren gewoon hele goede spelers. Gudelj, tja, dat is een ander verhaal.

Wat een geniale aankoop! Als De Boer dit elftal niet aan het voetballen krijgt, dan kan hij zich beter gaan richten op een carrière als analist bij de Nos. Tussen de dino's. Gonzalez is geweldig en daarom verbaast het me vooral dat hij naar de MLS gaat in plaats van naar Europa.

Vreemd, dacht dat hij ambitie had om in Europa te spelen. De MLS zal zijn voordelen hebben, maar iemand met de leeftijd en kwaliteiten van Martinez kan zo mee met clubs als Porto, Sevilla, Lazio, etc. Maar het ga hem goed, en ben hem dankbaar voor alles wat ie voor de club heeft gedaan.

Poh, die zag ik niet aankomen! Dit is een speler die veel hoger kan en ik had verwacht dat hij richting Sevilla, Betis, Milan of Lazio zou gaan. 13 miljoen.. Dan lees je net dat Genoa Sturaro binnenhengelt voor 18 miljoen. Ik zou wel weten wie ik moest kiezen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren